Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Közben kezdek rájönni a pittyegésre, meg az értesítésekre.... ami zene közben állandóan felugrott a "nagy fogyasztású alkalmazás", végre tudok zenét hallgatni megszakítás nélkül.
Végigjártam majdnem az összes appot, aztán kézzel beállítgattam, mit szabad, mit nem.
Érdekes, hogy a Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése alatt nem található meg az összes olyan app, ami értesíthet. A Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások alatt a rendszerfolyamatokat is listázni lehet, ahol rámegyek egy-egy appra, szintén állíthatok az értesítéseken.
Itt találtam meg azt a rendszerappot is, ami azért felelős, hogy figyelmeztessen a nagy fogyasztású appokra. Na most ez már csak a képernyőn jelezhet, hangjelzést nem adhat ki. Egyébként, ha zároltam a képernyőt, vagy háttérbe tettem az alkalmazást ugrott is fel a figyelmeztetés és jött is vele a pittyenés.... igen bosszantó zenehallgatás közben. Tudom, hogy fogyaszt az app, de hát azért használom nem?Ami még érdekesség volt, hogy írtam facebook messengeren..... ki tudja honnan, de elővadászott egy tök ismeretlen dallamot (Hawai elnevezéssel... nem! nem huawei) és tök vicces volt, hogy kaptam egy messenger üzenetet és azt egy 8 másodperces dallammal jelezte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Házimozi belépő szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest