- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pv1982
csendes újonc
válasz
pv1982 #32968 üzenetére
Na kezd azért a púpom megtelni..
Mikor legutóbb írtam csináltam a lomtárürítéssel kb 1,5GB tárhelyet, eltelt tán 2 nap se, és megint 77MB van a belsőn közben kb telefonáláson és GPS-en kívül semmire nem használtam őnagyságát.
Az említett programokat leszedtem, de úgy látom itt komolyabb a baj ha 2 nap alatt megkajál 1,5GB tárhelyet a semmire.
Közben elkezdtem volna másolni a belső memóriáról gyári adatkábellel a factory reset miatt, de állandóan ledobja magát meghatározhatatlan hiba miatt .. Átdugtam másik portba, ugyanaz. Átraktam másik gépre az egész projektet, ugyanaz.
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
pv1982 #32968 üzenetére
Írtam nem a teloval, SJCAM, de SanDisk C10-es kártya volt az alany...
Képre passz az is szoftveres lesz vagy nagyon remeghet a kezed.Na rendeltem Cellect üvegeket, mivel a Cafelet megint ocsmány mód sikerült feltegyem... annyi szösz van alatta mint a dzsungelben.
Kíváncsi leszek Iphonera* jó minőséget gyártanak.
*Nem saját, kezemben nem volt, távolról láttam hozzá nem értem nem kaptam el semmit még mindig utálom az almát, szigorúan a Cellectről nyilatkoztam.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
pv1982 #32961 üzenetére
Fele addware, másik fele lazán betudható malwarenek.
Phone Booster, ezt gondolom senki se hiszi el, EMUI szigorú RAM kezelése mellett felesleges egy RAM tisztító cucc, alapból meg nem fogunk semmit se over clockolni.
Névjegyeket szinkronizáld fel Google Fiókba és nem fognak elveszni.
SMS backupra ő speciel nagyon jó tapasztalataim szerint.CIB app az ilyen ismerős az szívás be kell menni újra.
Jelzem hiába törlöd a sorozatot első körben az csak a Kukába / Lomtárba fog kerülni ha Galérián keresztül törölted.
HiSuittal én teljes gyalulást játszanék meg, teljesen tiszta telefon aztán újra belakni talán itt az ideje.
Srácok btw Alza memória kártya akció, 32Gb 3 300, 64-es 6 560 ha jól láttam.
-
Vertigo
aktív tag
válasz
pv1982 #22077 üzenetére
A 2kameras bullshitet ala kell tamasztani a teszteken, igy auto modban, magas isoval, nagy zaridovel, az elobbi miatt eros zajszuressel dolgozik a sw, igy relative rossz fenyviszonyoknal is relative vilagos amde zajos (szures miatt reszletszegeny), bemozdulasra es fenyforrasoknal beegesre hajlamos kepet csinal. Manulaba azert egesz normalisakat lehet, csak fene akar telefont allitgatni...
Kepernyoje ilyen, en teljesen vorisesbe tolt szinhomersekletnel is hidegnek latom (sz@rszung utan), de azert szokhato.
Infraval nagyon celozgatni kell, LED-et alig latni (melyen ul), DAC gyenge kozepes, de osszessegeben azert jo telo, foleg, hogy furge marad, nem lassul be.
OFF: azert azt a poent kar, hogy huvelyek meg nem jatszottak meg, hogy 1percig korizgetve simogatva az ujjlenyomatolvasot nincs easter egg
-
Quqesz
nagyúr
válasz
pv1982 #22057 üzenetére
1. Kamera: lehet beltérben jó képet lőni, csak két dologra kell figyelni: bemozdulás(ois hiánya), az automatika feltekeri rendesen az iso-t, manuális módban használd max 320 iso-n, más ma4adhat auto módban
2.fényerő ez ilyen mindenkinek, és eddig úgy fest marad is.
3.a samsung régebbi amoled paneljeinek színei túl voltak szaturálva, még a valós természet is fakó hozzá képest. Az amolad mindég "színesebb" egy ips-hez képest.....
4.youtube felbontás mennyin van? Mert alapból 360p......
Képet mindjárt dobok fel, de ha mozgó gyereket akarsz fotózni sötétben, akkor használd a vakut(v dslr)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged