- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Péntek, szombat, vasárnap 12% kedvezmény a Honor, Huawei készülékekre az MM-ben.
-
Markobailey8
újonc
Sziasztok, 3 napja én is a tulajdonosa vagyok egy kék példánynak, amivel nagyon meg vagyok elégedve, az az akku üzemidő, eddig nagyon jól teljesít:-)
Egy kérdés: olvastam, hogy az okosgombbal elvileg pl a galériában is lehet lapozni, ezt a beállítást hol talalom? Eddig nem akadtam bele:-( Köszönöm.
Itt egy kijelzőidő:-P Auto féyerő, többnyire net, kis játék, navigáció.
-
mantequilla
aktív tag
Úgy néz ki eltűnt az üzenetem. Szóval van egy felesleges plasztik tokom átlátszó legegyszerűbb. Érdekel valakit ajándékba?
-
-
TeriYaki_
csendes újonc
válasz
TeriYaki_ #747 üzenetére
Na, hát akkor válaszolok a kérdésemre
Igen, múlthét szombaton (10.-én) megérkezett. A hétvégén-hétfőn belaktam. iPhone 4S-ről váltottam, nagyon szerettem a telefonom, de azt kell mondjam ég és föld a különbség, a Honor javára (azért mentségként szóljon, hogy a 4S egy 2012-es konstrukció, és a sebességtől eltekintve még megfelelően működik).
Sokan leírták már előttem, ezeket csak megerősíteni tudom: Gyönyörű kijelző, ház, baromi gyors rendszer és ujjlenyomat-olvasó. Amit nem említenek mások, hogy a hangszórója is nagyon jól szól, kellően hangos, és jó minőségű, valamint fülhallgatóval is rendben van a hangzás. Egyelőre maximálisan meg vagyok vele elégedve, remélem, hogy legalább 2 évig tartja a szintet.
A "gyorsboltban" vásároltam hozzá szilikontokot, és egy üvegfóliát, amíg megérkezik távol-keletről a kinézett tok.
Jó bunkók voltak a rendelésátvételkor, kb. 2x kellett köszönni amire észrevették, hogy foglalkozni kéne a vásárlóval. Továbbá kinevettek amikor rákérdeztem, hogy hogyan érdemes feltenni az üveget. Amikor az egyikük meg akarta mutatni, hogy mi van a dobozban, el is vette tőlem, mert kiderült, hogy "jé ez pont selejt", úgyhogy hozott egy másikat. Jó kérdés, hogyha nem kérdezek rá, mit csinálok otthon a selejttel.
Az üvegfólia nem ér végig a telefonon se hosszában, se szélességében, ami ebből zavaró: Fehér háttér esetén az üveg peremén lehet nézegetni az RGB szivárványt. Akinek érkezik olyan üveg, ami legalább a kijelző széléig kiír, okvetlenül szóljon.@mantequilla : Take your pills, man...
-
voros89
tag
Hétvégén rendeltem az edigitáltol egy ilyen készüléket onlinen 0% thmel plussz kuponnal. Akik hasonló időtájt és koncepcióval rendeltek és feladták postán a szükséges papírokat annak érkezett már valamiféle vissza jelzés? A honlapon csak 1/4 beszerzés látható... Van esetleg valakinek valami tapasztalata hogy mennyi az átfutási idő?
-
sio01
újonc
sziasztok,
én még péntek hajnalban (de jó hogy felsírt a gyerek és munka is volt) találtam rá Edigital-ra, tegnap érkezett meg a kék színű eszköz.
még csak negyedig laktam be, sim nélkül, beállításokat nézegetem, egy root-olt, cyanogen mod-os nexus one-t vált. (kell itt-ott mentegetnem, maholnap este végére jutok)
egy barátom One Plus 3-t használ egy hete, értekezünk/csevegünk a hétvégén a kölcsönös tapasztalatokról.ami pozitív: szép kép, napfényben is középfényerőn látható (15 órakor tesztelve) kijelző.
infra egyszerűen használható, légkondis eszköz adatbázisban volt, 4 méterről többszöri próbálkozásra viszi, 2méteren belülről bármikor. T-home beltérit tanítgatni kellett, hang és csatorna csökkentés többszörre sikerült csak, ezt 4 méterről is kapásból kezeli.
bekapcsológomb, ujjlenyomat gomb igazából okosgomb. (egyszeri, dupla, hosszannyomásra alkalmazás társítása)
a telefon telepítési-alkalmazási magyarázata érthető, sokszor grafikus is.
a "gombok" feletti húzással egykezes méretűre vált a kijelző, én egykezesen nem érem el a felső sort.ami hiányzik:
a hátlap tudtam hogy megalkuvás lesz, a rendelt tok speedshopnál időközben 2 héten belülre változott.
ujjlenyomatot gyűjti, egyre ügyesebben/bátrabban fogom meg, de tuti hogy egyszer ki fog csúszni a kezemből..
cyanogen után a megjelenítési lehetőségek szűkösebbek (led beállításai, "gombok" sorrendje, száma)Aksi idejéről "üresen", sim nélkül, de hátha hasznos:
megnéztem mikor kapcsoltam be (automatikusan a hálózat idejét mutatná, de ugye nincs sim benne), 26 óra elteltével állandó wifivel 53%-ról 26%-ra vitt le, sztem 3 óránál valamivel kevesebb képernyőidőt csináltam vele. Utolsó két órának 30%on futottam neki, de rákapcsoltam a BT-t is.GPS jelét/bekapcsolását nem látom, néhány alkalmazás kérte és állandóra engedélyeztem neki a hozzáférést, de kilőttem ezeket az appokat a próbálgatás után.
Az értesítési panelnél (a tetejénél) lehúzva parancsikonok között is állítható a fényerő, minimumra állítva ott vészesen kevés látszik így a gyári megjelenítést használva, de visszaugorva főmenübe/telefonba bőven jó a minimumérték is a szobában.
végül az "üres" állapotú készülék:
Belső tárhely: Összes: 24,08 GB, szabad 22,29 GB
Memória: 4 GB-ból 2,55 illetve 2,66 GB szabad értékeket látok (újraindítás után)
átlagban megnézhető az elmúlt 3,6,12 óra és 1 nap statisztikai adata, nekem így szinte üres állapotban 40% a használt azt mutatja.maholnap kezdem belakni, ha kérdés van igyekszem segíteni, bocsi, játékokat nem próbálgatok. lassan töltőre teszem.
-
-
kasee
aktív tag
Micro usbröl C re átalakítót vett már valaki?
Normális minöséget merre találok?
Elöbb lehidaltam, telefonboltban usb type c kábelt 7000 ft ért akartak rámsozni, mm ben pedig 5000.Autos töltöhöz kellene.
Köszi -
malnabokor
senior tag
Én vasárnap rendeltem, jelenleg "beszerzésre vár..." felirat fogad. Szerintem simán elfogyott a készletük az akció során, és mivel sikeres a Honor 8 gondolom nehezebb új raktárkészletet is beszerezni.
#960 Andrew801: esetleg ha nem probléma, be tudod linkelni, hogy milyen tokokat? (És ha megérkezik, írsz pár véleményt róluk?)
-
mrsanyax
újonc
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Samsung GALAXY S7 Edge vagy Iphone 6-ot vegyek?
Válaszokat köszönöm! -
Karex
senior tag
Edigital-tól próbált valaki ilyen telefont beszerezni az elmúlt hétvégén, vagy azóta? Szombaton rendeltem egyet, akkor már csak "Rendelésre" státuszban volt. Ma még azt mondták, hogy 1.5 - 2 hét várakozási idő előfordulhat...
Ennyire sláger termék lenne? Pár másik webshopban rákeresve, készleten van, legalábbis az ottani kiírás szerint. -
jeni
félisten
válasz
brainticket #972 üzenetére
a gyors töltők hamar kiégetik az aksikat,magyarán előbb döglenek meg,mintha lassabban vannak töltve.
-
tiszalee4
csendes tag
válasz
brainticket #969 üzenetére
Konkrétan Honor 8 mellé ugyanezt adják a dobozban, ugyanilyen csomagolással.
-
brainticket
aktív tag
válasz
Andrew801 #967 üzenetére
nem tudom mennyire hasonló a honor 8 és a P9 töltési technológiája, de azt tippelem kb ugyanaz,
a német fórumon többen ajánlottak egy gyorstöltőt: Huawei HW-059200EHQ
én rendeltem a héten egyet kínából, most csak 7 euró:
https://www.aliexpress.com/item/Original-9V-2A-Quick-charger-USB-wall-charger-adapter-1M-Type-c-USB-3-1-sync/32686920930.html
nem jött még meg, nem teszteltem, szóval nem tudom megmondani még hogy tényleg megy-e a gyorstöltés a P9-el.
Itt egy német cikk és teszt a gyorstöltőről (P9-hez)
http://www.huaweiblog.de/kaufen-2/huawei-quick-charge-adapter-ladegeraet/ -
Luser2000
addikt
válasz
akkerfeld #962 üzenetére
A most kínálatban lévő Mate8 esetében nincs korlátozva sem a két slot használata, sem pedig a betehető kártya szolgáltatója.
Ha kétkártyás készülékként jelenik meg, akkor vélhetően független lesz.
Elképzelhető olyan technikai megoldás is, hogy egy slot használatát tiltja, és szerintem ebben az esetben a készülék is függő lesz. Nem hinném, hogy ez lenne az irány.
-
akkerfeld
csendes tag
A telekomos készülékeken vajon mind a két SIM zárolva lesz?
Valakinek van ezzel kapcsolatban információja? -
törölt tag
válasz
Andrew801 #959 üzenetére
Az más téma. A Qualcomm gyorstöltést nem támogatja, mert itt Kirin SoC van.
Hamarosan megjelenik a Huawei, QC 3.0 -hoz hasonló megoldása. Arról viszont egyelőre még nincs infó, hogy házon belül melyik lesz rá alkalmas.
Van rá esély, hogy itt menni fog, mert már kb. 1 éve kész a technológia, csak az engedélyeztetési, levédési procedúra most nyáron zárult le.
-
Andrew801
tag
válasz
mantequilla #949 üzenetére
Mindenkinek saját magának kell eldöntenie mit szeretne.
Saját tapasztalat:
Folymatosan telefonálok rajta headsettel + Viber iszonyatos mennyiségű üzenet, e-mailek nézése...
1,5 napot kibír így. Ha nem használnám ennyit szerintem 2 nap sem lenne akadály.Nagyon szép tokok és védő keretek vannak hozzá. Már rendeltem 3 félét.
Ha nem lenne üveg is ugyan így járnék el.Nubia Z5s Mini-t cseréltem le. Egy karc sincs rajta a több, mint 3 év használat után. Remélem el tudom adni.
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Tegnap én is átvehettem a telefont, egyszerűen csodás, Xperia E1hez képest egy Rolls Royce
Olyan kérdésem lenne, hogyan lenne praktikus tölteni? Ugye Li-Ion akkumulátor van benne, HVGn és itt Mobilarénán is azt olvastam, hogy nem feltétlen muszáj mindig 100%ra tölteni, túl meg egyáltalán nem ajánlott, ma 37%-ról 1 óra alatt feltöltött 95%-ra, normális ez?
-
balewi
aktív tag
Ki hogy oldja meg a Viber ledes jelzését?
Mert ugye itt valamiért nem jelez a led, gondolom nem csak nálam
A LightFlow valószínűleg jó erre, de abból is van vagy 3 a Play-en ... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
ThorsHUN #940 üzenetére
Továbbra is rejtély mi a gond.
"nem sima mikroUSB kabel hanem az uj szabvany"
Na bumm, nem annyira ritka azért ez már." toltesnel is kepes gyorstoltesre... A megfelelo tolto mellett."
Igen ezek ilyenek. Töltés nélkül, nehéz a gyors töltés.Mi a gond? Ha a dobozban a kábel és a fej, akkor továbbra se értem.
Vagy arról szól a csoda, hogy nem kell 3 óra a töltéshez?
Annyira azért nem nagy cucc, mert azt olvastam itt, hogy 20%-ról 1,5 óra.
Ennél jobb az Mi4-em töltési ideje is.
Mindegy, hagyom a témát, mert a kérdezők se tudják mit akarnak ezzel a kábel meg fej mizériával. Lehet senki nem szólt nekik, hogy használják azt amit a dobozban adtak hozzá.(#947) Copilot64
Nem csak 4Gb-os van. Van 3 is. -
monti0222w
addikt
válasz
Nem sok flegship-hez kapsz fülest, nem is tudom hol élsz! S ha már kínaizol a Meizu PRO 6-hoz kaptam fülest, Meizu gyártmány az is! Tudom hogy nem erre a telefonra írtad amit írtál, de ennek a minőségét megnézhetnéd, szetm sok telot ver, ha az optikai minőséget meg az anyag minőséget nézzük!
-
mb9
csendes tag
válasz
inkább fülhallgatót ne adjanak mint jack dugót
-
ZolkoW
őstag
válasz
egy telefonhoz nekem ne adjanak fülhallgatót. autóhoz sem adnak biciklit.
ha fülhallgató nélkül 140K, akkor vele 145K. de nekem van fülhallgatóm, olyan, amilyet én választottam. aki meg nem is használ, az minek fizesse ki a +5K-t? -
mantequilla
aktív tag
En nem akarok senkit megbantani de lemondtam a megrendelesem. Nekem ettol a telefontol nincs olyan erzesem hogy ez egy minosegi termek lenne.
Elol hatul uveg de nincs semmi fele vedelem. A marketing ugy allitja be mint valami flagshipet de nem kapsz hozza fullhallgatot.
Amiket talaltam leirasokat az akksi sem tul eros darab.
Lehet hogy a kinaiak nagyon megtanultak processzort gyartani de igy nem szivesen adok erte 140k-t. En ide valoszinuleg nem irok tobbet mert igy erdektelenne valt a topik. Sziasztok -
Shyciii
veterán
Hogy van most a Honor 8 memória mérete? Itt a mobilaréna tesztben 32GB-os tárhoz 4GB-ot írnak a specifikációban, de máshol meg azt olvasom, hogy a 32GB-hoz 3GB memória társul, a 64GB-hoz társul a 4GB,
-
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
A mai napon sikerült elhoznom a pécsi T-ből az egyetlen darab kéket. Azóta megy a belakás. Egy Nokia 930 és 5 év WP után még szokni kell, de így elsőre nagyon tetszik. És az első 4 óra belakás után is csak langyos volt a hátulja, pedig telepítés, wifi, és kikapcsolódásként egy csomó fénykép is volt
-
Fejvadi
nagyúr
Nem értem mi a gond a töltés körül, hogy ezt meg azt keresnek hozzá. Nincs benne megfelelő kábel vagy töltőfej?
-
Roland78
tag
Tegye szívére a kezét mindenki, melyik teló nem melegszik, ha be van kapcsolva a mobilnet, wifi, gps és közben még tölt, megy rajta pl. facebook, meg háttér-ben 1-2 be nem zárt alkalmazás?
Úgy hiszem nincs ilyen telefon.
Nekem a H6 kb. ugyanígy melegedett (egy ponton jobban) aztán 2 év használat után kutya-pics@-baja nincs.Az értesítések, meg egyéb dolgokat mind be kell állítani, ha nem most, akkor majd jön hozzá rom frissítés a felhasználók visszajelzése alapján.
-
rozsi71
tag
válasz
JamesHun #935 üzenetére
Erre a navi dologra én is kíváncsi lennék. Amúgy a hétvégén megnyomkodtam én is, mondhatni szerelem első látásra. Erre olvasom a topikot, és csak a negatív tapasztalatok jönnek...karcolódás, melegedés, fényképező, értesítések, stb... Lassan ott tartok, hogy elgondolkodom, kell-e nekem egyáltalán a H8?
Úgyhogy jöhetne némi pozitív tapasztalat is a hardver erősségén kívül. Mert sajna ezen, meg a kinézetén kívül nem sok pozitívumot tapasztaltam, illetve olvastam eddig... -
clon
senior tag
válasz
JamesHun #935 üzenetére
Nem "tomtom"
nem használom nagyon navigációra, de a beállítás, telepítés, nyomkodás, beszélgetés próba a benne levő 60%-os töltést eléggé leszívta. Nemrég tetem töltőre és 1:30 alatt 93% tolt bele.
A flash-t nem ette meg, dolphin browser ami flash-t is használ nem jeleníti meg a flash-t. A Puffin megy, de az nem telefonra telepített flash-t használ megjelenítéskor.
Hi care mindig fut azt le lehet állítani teljesen, mert automatikusan mindig mindenkor mindenütt ott van (csak nem érdekel). -
clon
senior tag
Szerintem ami aggasztó, az a melegedés bizonyos esetekben a kamera és az ujjlenyomatolvasó közötti részen
- játék alkalmával
- fényképezéskor
- videó készítéskor
- töltéskor -
mb9
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #932 üzenetére
Én írtam, csináltam is egy tesztvideót (60 fps). A végén látszik igazán jól. Habár más kérdés, hogy OIS nélkül a zoomnak amúgy se látom sok értelmét
Tény, hogy senki nem a videós képességei miatt veszi ezt a telefont.
-
tiszalee4
csendes tag
Közben leírom én is a saját tapasztalokat.
- Gyönyörű maga a telefon, tapintásra, súlyra mindenben teljesen rendben van.
- Nagyon gyors a rendszer, megakasztanom egyáltalán nem sikerült
- Az EMUI nekem még egy picit új, szoknom kell de nem lesz lehetetlen feladat
- Nagyon csúszós, ezért majdnem a kézhezvétel óta tokban tartom - Fóliák beszerzése jelenleg is folyamatban (Ediginél a fólia CSAK hátsó fólia - nem bedőlni neki)
- Light Manager-el és a notification engedélyekkel még küzdök -
Titi76
aktív tag
Üdv.
Szemezek ezzel a telfonnal. Egyedül a video képminősége aggaszt. Meglévő Honor tulajok tudnak válaszolni arra hogy mi a tapasztalat frissítés ügyben? Volt hasonló helyzet H7-H6-nál? Javították a minőséget a frissítések?
Lumia 930-ról váltanék, azon meghökkentően jó a videó minőség... -
ORCA58
addikt
válasz
malnabokor #919 üzenetére
Nézz át a P9 topikba. A P9-re van, de nincs jó vélemény róla. Állítólag csak a szélén fekszik fel, zavaró, hogy légrés van a védő és képernyő között ill. napfénynél láthatóan pöttyös. Talán az érzékenységet is rontja.
Előbb utóbb valaki csak készít egy rendeset hozzá. -
kasee
aktív tag
Ebayen összeszedve Nillkin 9H+ PRO kijelző, Nillkin H hátlap fólia, Nillkin szilikon tok összesen 20 USD ból megvan, 11-25 nap ingyenes szállítással.
Ennél nincs jobb szerintem, addig meg marad rajta a gyorsboltos gyorsmegoldás -
törölt tag
válasz
malnabokor #919 üzenetére
Pedig van többre is. P9, HTC A9, edge kijelzőkre...stb.
Biztos lesz erre is, csak lassan reagálnak a piacra, mert friss fogalom.
-
malnabokor
senior tag
Xpro üveggel kapcsolatban:
"Köszönjük levelét!
Egyelőre nincs készleten Honor 8-hoz kijelző védő üvegünk, de első körben egészen biztosan csak olyan protektorunk lesz, mely csak a kijelző sík részét fedi, tehát némileg keskenyebb lesz a kijelzőnél.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel,
XPRO"Ezek szerint van rá remény, hogy idővel lesz hajlított üveg is (bár olyat még nem láttam más készülékek esetén sem)
-
JamesHun
addikt
iphone 5 kamerájához képest jobb vagy rosszabb képeket csinál / lehet lőni vele?
-
Andrew801
tag
válasz
Forestgreen #914 üzenetére
Nekem munkaeszköz, használnom kell, próbálok vigyázni rá!
Náluk még jó áron van legalább. Láttam máshol 6.000 - 8.000 Ft-ért árulni... 1db 10,6 dollár nillkin shopban. 10 felett már asszem csak 4,11 dollár. Vicc, hogy mennyiért próbálják eladni. Egyiket felhívtam és kérdeztem, hogy van -e benne fólia és azt mondták, hogy nincs (Gyárilag van benne), külön meg kell vegyem... Hihetetlen, hogy hány embert lehúzhatnak így, aki mondjuk nem néz utána vagy annyira nem ért hozzá.
Bár szállítás 10-12 nap, az igaz. -
Andrew801
tag
válasz
Forestgreen #906 üzenetére
Speedshop 2-3 napra szállít állítólag. Én rendeltem hétvégén, még nincs hír róla.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
nickedez89 #899 üzenetére
Ha lenne egy H8-am, biztosan nem szégyellném senki előtt.
-
törölt tag
válasz
malnabokor #908 üzenetére
6.0 -os droidon ez van LG -nél, HTC -nél...stb. Sőt, erős napfénynél kikapcsolt automata mellett is változtatnak, nem jó irányba. Sokszor még a kontraszton is módosítanak.
Több telefonnal is írnak erről a jelenségről, meg tapasztalom is.
-
malnabokor
senior tag
Szerintem ebbe futottál bele: (teszt) "Apró kellemetlenség, hogy az automatikus szabályozást kikapcsolva is változtatja az EUMI a fényerőt, a kamera keresője például sokkal fényesebb, mint a Chrome."
Hogy ezt mi okozza azt nem tudom, lehet nem is az automatikus fényerőszabályozó.
-
Andrew801
tag
Sziasztok!
Milyen autós töltőt használjak Honor 8-hoz? Gyárit nem találtam
Köszi a segítséget!
-
Forestgreen
aktív tag
Nillkin tokot talált itthon valaki, olyant , ami van is raktáron?
-
ebelef
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak olvastalak titeket, de találkoztam egy olyan érdekességgel, amiről eddig senki sem írt.
Így hát felteszem én a kérdést: Nektek is csinálja azt a telefon, hogy bizonyos alkalmazásoknál, jellemzően facebook sokkal erősebb a kijelző fényereje, mint a többinél (pl. chrome böngésző, névjegyzék, sms)?
Vagy ez csak nálam jelentkező "hiba"? Esetleg valamilyen beállításbeli gond lenne?Köszi előre is a választ!
ebelef -
Roland78
tag
No, nekem is megérkezett a kék színű teló.
H6 után csak jóra számítottam és igazán be is jött.
Ujjlenyomat-olvasó valóban gyors, mint a villám, képnézegetésnél is hasznos a görgető/lapozgató funkció.
Egyelőre a beállítgatásoknál tartok (gmail, face, insta, stb.) - de a kijelző alapján már most imádom.
Pengeéles, szép, kontrasztos színekkel, betűkkel találkozni.Hamarosan megyek én is tesztelem picit a kamera funkciókat (fotó, videó), aztán hozok pár képet (egyelőre nappali fények, de lesz low-light fotók is az üzemből).
A tokot és kijelzővédőt én is Ali-ról rendeltem (egyelőre ezt a kettőt látom fontosnak, mivel valóban nagyon sima a teló - izzadós tenyerűek könnyen leejtik majd)
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
#86973952 #821 üzenetére
Engem nem izgat, mit mérnek, mit nem, a telefon leírásában "Corning Gorilla scratch-resistant glass" van, és nekem ezt teljesítitette 2 és fél évig. Igaz, nem hordok reszelőket, üveggyapotot, kulcscsomót mellette a zsebemben, a por pedig nem karcolta meg, 5x nagyítóval nézve sem (mivel korábbi ilyen értekezésnél direkt megnéztem), tehát az alap elvárást teljesíti. Az meg, hogy egy 130ezres telefonon még ez az alap dolog sincs, és 5 perc múlva karcos az "üveg" az igen harmatos, ezt megideologizálni, azzal, hogy "de úgyse működik" meg minimum vicces
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest