- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
Balázs0916 #30061 üzenetére
Én is használtam már párszor. Mazda 3-ban (2015-ös). Sokáig nem működött, csak fekete képet adott, de a 3.2.XXXXX verzióval és a Mazdát is frissítve most működik. Egy problémám van, hogy az autón keresztül a hívást nem tudom megszakítani, de ez valószínűleg nem a telefon hibája, mert az autó hivatalosan nem támogatja még az AA-t, csak hackelt megoldás van rá.
-
Halo
senior tag
válasz
Balázs0916 #30061 üzenetére
Üdv!
Nálam működik, AA itthon nem elérhető, megbízható helyről kell letölteni.
Épp tegnap frissült, most a 3.4 verziónál tart.
Suzuki Vitaraval használom. A fejegyseget is frissíteni kellett előtte, utána működik.
Amit lehet: AA támogatott alkalmazások futtatása menet közben. Igazából amit használsz: Maps / Waze, online rádió program és...nagyjából ennyi. Van még pár zenelejátszó program, de én sd kártyát használok, vagy a rádiót.
Néha hajlamos a Maps/Waze páros behujulni... reboot segít.rajta.
A legutobbi, 3.3 már elég használhatónak tűnt. A térképes résznél mar nem kellett a telefonon beallitani, es utana rádugni a rendszerre...
Kicsit lomha amúgy, légy türelmes, bár gondolom, másik, modernebb fejegységgel gyorsabb lenne.
Ha be van kapcsolva a hangparancs a telon, akkor angolul beszélhetsz hozza, érintés nélkül is használhatod. (Nem teszteltem.)
Nagyjából ennyi. Mire vagy még kíváncsi? -
lbence
aktív tag
válasz
Balázs0916 #22764 üzenetére
Nem lehet, hogy nem a telefon nyírja ki azokat a memóriakártyákat, hanem egy másik eszköz, amibe berakod? (kártyaolvasó, notebook, stb..)
-
Terno55
újonc
válasz
Balázs0916 #22766 üzenetére
Az a kártya már halott, így kezdődik, ha rákeresel google-n látni fogod mástól is ezt.
-
Orgi
addikt
válasz
Rengeteget fotózok, viszonylag gyakran cseréltem több telóban is memóriakártyát, én mostanában mindig Samsung Evo-t (most már Evo+-t) használtam ebayes sinceritytradingtól, tökéletes volt eddig még mindig, csak ajánlani tudom.
-
válasz
Nálam eddig ez egyszer fordult elő. Újraindítottam a telefont és megjavult, azóta is jó
-
zzola
titán
válasz
Régebben én is használtam SD-t, de már nem látom értelmét! Felhőben tárolom a képeket....
Amúgy én Samsung/Kingston párti vagyok...ezek mindig beváltak. -
arkone
aktív tag
válasz
Balázs0916 #778 üzenetére
Gondolom erre akarják majd lecserélni, hogy mindegy legyen hogy dugod be. Szerintem ez jó, nyilván egy ideig kellemetlen, amíg ilyen is és olyan is van.
-
törölt tag
válasz
Balázs0916 #778 üzenetére
Elvileg az a cél, hogy leváltsák a most még elterjedt "régi" csatlakozókat. Type C jobban terhelhető.
Generáció ugrás van.
-
clon
senior tag
válasz
Balázs0916 #774 üzenetére
-
válasz
Balázs0916 #727 üzenetére
Erre senki?
mindenki csak 1 kábelt használ? -
gretzky77
veterán
válasz
Balázs0916 #429 üzenetére
Speedshopban vettem mindent! A tok egy sima mezei olcsó szilikon most nem volt más az üveg még ugye a most szokásos,hogy nem ér ki teljesen a szélére mert ugye ott lekerekedik az előlap!
-
gretzky77
veterán
válasz
Balázs0916 #423 üzenetére
Szerintem simán! Tetszeni fog neki nagyon szép készülék,nem kicsi de nem is túl nagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest