- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markobailey8
újonc
-
-
törölt tag
Hűségidőd nincs? Ingyen cserélik. Nekem mondjuk hűségidő lejárta után is cserélték.
Én mindent felhőbe szoktam szinkronizálni, így már nem nagyon használom a 32 gigából fennmaradó helyet sem. Pl. fotóra és videóra Flickr.
Szerk.:
16 giga (teljes) az, amit hamar ki tudok nőni. Bár itt nincs RAW mentés a gyári app -nál. -
clon
senior tag
Lehet tervezői szintre is "eljutott az infó" és szoftveresen tiltja egy vagy-al. Tehát ha memória kártyát érzékel letiltja a simkártyát a slot-ból.
Mivel szűk a hely nem javasolnám, de valamivel le kellene takarni magát a memóriakártya csatlakozóit, hogy csak a simkártyát érzékelhesse - ha működik akkor "vagy" van nem pedig "és" kapcsolat. -
törölt tag
Igen, gyanítom nincs meg a kellő szigetelés. Ilyenkor dobálja a vételt, vagy egyáltalán nem áll fel a hálózatra. Huawei/Honor esetében gyakori a slotnál és környékén a fém kialakítás, így ha valaki "ráhegeszti" a SIM -et az SD -re, akkor lehetnek ilyen gondok.
Mert ugye arra számít, hogy vagy SD -t vagy SIM -et teszel bele. A te esetedben viszont megbontod a SIM szigetelést, amikor leválasztod a műanyagról.
Szerk.:
Sima/csak SIM -et bele tudsz tenni abba a slotba? Mert ha azzal megy rendesen (tehát nem az olvasóval van gond), akkor a fenti eset áll fenn. -
törölt tag
-
Alvin_ti4200
félisten
Tudsz lőni fotókat, milyen a fehér élőben?
Ha jól látom, a másik opció a T-nél a kék, nem a fekete?
Nagyon csábító a 109.800 pengős ár, pláne, hogy független a teló, az A1 Band gyakorlatilag ajándék hozzá (ébreszteni mókás lehet). A feketére fájna a fogom, ami egyébként szerintem inkább nagyon sötét szürke (a képek alapján), de az egyáltalán nincs a T-nél..
Szerk: hm, kékben tulajdonképpen nem is olyan csúnya
Létezik gyári tok (nem ablakos, sima hátlapi, mint az iPhone 6 gyári tokja) ehhez a telóhoz vagy valami, amit ajánlanátok? Baromi csúszósnak néz ki és nekem rögtön izzadni kezd az ujjam ezektől a felületektől sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged