Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Arra lettem figyelmes az elmúlt időszakban, h a beszédhangszóró igen halk max hangerőn is. A másik felet zajosabb környezetben alig értem, pl. autóban.
Van vmilyen plusz beállítás esetleg ezzel kapcsoltaban? Tapasztalt már vki hasonlót? Bosszantó nagyon, h híváskor ott értetlenkedek. -
Kaminski
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, h ez a rohadt mediaszervert hogy lehet kilőni? Tudom, h volt róla már szó, de nem árt, ha ujra előkerü. Már napok óta szenvedek tőle meríti az aksit nagyon. 381-en vok FR volt, memória kártya van, formázvai volt. Azt vettem észre, h a legkülönfélébb tevékenységekre is beragad. Pl. Youtubozás, spotify, videozás facén, v. szimpla file letöltés után pörög, mint a finger spinner.
Ez inkább android probléma, vagy a huawei softja nincs normálisan megirva? Hogy lehetne a problámat megoldani? Egyébként 360-on is beragadt sokszor! Hogy kéne megszabadulni ettől a problémától? -
Kaminski
tag
Érdekes dolog ez! Saját tapasztalatból: ota frissítés 381 FR nélkül a Dicaprio lassabban merült a film végén, FR után egészen válallható a teló 381-en. Fene se érti ezt! Persze itt is vannak anomáliák! Pl. 360-on és 381-en is ha akar gyorsan tölt, ha akar nem, ilyenkor kell egy restart.
-
Kaminski
tag
Erősen javalott egy factory reset!
Válasz akart kenni, a 16972 hsz-hez! -
Kaminski
tag
Sziasztok! Van külömbség 380 és a 381 rom között akkuidőben? Nem ismerem a 380-at! Van vkinek tapasztalata vele? Most 381-en vok és kacérkodok visszatenni vmi korábbi verziót, mert ezt a 381-et szerintem nagyon elcseszték! Nincs meg 2 óra kijelzőidő! Most épp a médiaszerver is 36%-on pörög, pedig már elindítani se merek semmit két napja.
Kezdek kiábrándulni a telóból. -
Kaminski
tag
válasz
atosan #16664 üzenetére
Van 380-as rom? Azt hittem, h 360 után 381 következett!
Vitya103 Nem nagyon van kedvem b131-re vissza, onnan meg fölfelé skálázni.
Lehet, h várok újabb romra, mintha olvastam volna már itt, h jön a következő.
Egyébként néha már úgy érzem, h a kövület g620s huaweiem is jobban volt optimalizálva. -
Kaminski
tag
Hali! Ez a 381-as rom mi borzalom akuidőben! 360-adat hogy tudnám feltenni egyszerűen?
-
Kaminski
tag
válasz
mbwrestling #12038 üzenetére
Szia! Érdemben nem tudok segíteni, de én is ezzel a problémával küzdök! Nekem 3 óra alatt tölti fel 30%-100ra! És ez azóta van, amióta a korai verziót felfrissítettem a 2.14re. Utána B380, nem volt jó, vissza B131re, majd OTA frissítés B360-ra, de nem stim vmi! Megtudnád mondani, hogy milyen szoft van a telódon, mikor jelentkezett ez a probléma? Próbálom kiszűrni, hogy nem e vmi hardveres gond van. (Csatlakozó, töltő, stb.)
Semm1:Az aku feszültségéből Mit tudnék kiolvasni, ami a utalna a hiba okára?
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Kb. gyorstöltéssel mennyi idő alatt kellene a telónak feltöltődni, úgy 20-30%-tól 100%-ra?
Mióta frissítettem össze- vissza, a gyors-töltési funkció, mintha halott volna. Dühítő nagyon!
B131-ről B360 korai változatáig jó volt. B360 2.14-től B380-ig 30%-tól 80%-ig 3 óra alatt töltött fel
Vissza B131, onnan OTA frissítés B360-ig. Most itt tartok. FR volt több verzió telepítése után is, de nem javította meg!
Vmi ötlet? Jó teló volna, de ezekkel a frissítésekkel, úgy érzem elcsesztem! Vmi nagyon nem stim! -
Kaminski
tag
Sziasztok! Tegnap feltettem a b360 2. 14-es kiadását, és nem ment a gyorstöltés. Sebaj gondoltam, úgy is a B380-as kell, ma feltettem azt is és a gyorstöltés megint nem megy! A tárcsázós módon tettem fel a két tömörített filét. Olvastam fentebb, hogy volt vkinek ilyen jellegű gondja. Tudtok rá megoldást? Azon gondolkodok, hogy visszateszem a B131-et frissítem B360ra és marad.
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Meg merjem e kérdezni, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a háttérvilágítás ne kapcsoljon ki pl. Böngészés közben, cikkeket olvasva stb. Tudom a beállított értékrt növeljem meg, de másik huawei telómon ez nem volt gond. Külső alkalmazást nem akarok telepíteni e miatt. Előre is köszi a választ!
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Én is szeretném a felvételemet kérni a honor 8 tulajok fórumába!
Napokban vettem egy kék telenoros készüléket. Huawei g620s-t váltott.
B131-el jött, HiCareon keresztül fel is ajánlotta a frissítést B360-ra. (Ha esetleg ez az infó fontos még vkinek.)
Valóban rettentő csúszós. Tok szerintem ennél a telónál alap.
Hogy on is legyek:
Az alsó 3 gombos sávot el lehet vmi inteligens funkcióval tüntetni? hogy minél jobban kitudjam használni a kijelző méretét tartalomfogyasztásra. Vagy ehhez már root, főzött rom, egyébb buhera szüksége? Biztos volt már róla szó, de itt is már hozzászólások száma rettentő sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black eladó! - Gar 2026.12.05-ig!
- SAMSUNG S23 ULTRA 512GB 12GB RAM PHANTOM BLACK 5G DUAL SIM. 1 ÉV GARANCIA / BeszámítOK/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest