-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Carline #26935 üzenetére
Hát, beraktam a képeket amiket szeretnék ebbe a MagazineUnlock mappába, de továbbra sincsen képváltós lock screen. Mivel azokat a képeket amik ott voltak egy kalappal meg elvittem onnan, egy standard stock wallpaper lett a lockscreen. Nem vágom mit csinálok rosszul...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Carline #26935 üzenetére
Köszi a segítséget! Bár annyira nem örülök a válaszoknak.
1. Az lesz szerintem. Én kikészülök tőle, főleg hogy sok ember nem rak szóközöket emiatt gyakran látom ezt. Valaki szokott használni valami nem default üzenetkezelőt, ajánlotok valamit?
2. Köszi, akkor ezt egyszerű lesz megoldani.
3. Annyira nem létfontosságú, csak teljesen furcsa volt, hogy "ennyit" nem tud az EMUI. A Redmi 4X-et is úgy használtam, hogy pattern+fingerprint. De meg leszek PIN+fingerprint-tel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- EA Sports WRC '23
- Magisk
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest