- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Amennyiben garanciaidő alatt kicserélték az alaplapot a készülékben (IMEI számok is változtak) akkor az alaplapra nem indul újra a garancia?
A Huawei alkalmazás csak 2019 februárt ír garanciaidőhöz...
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Szervizbe küldtem a készüléket és a következőket cserélték, kérem segitsen valaki az értelmezésében:
1) Fődarab-midnight black
2) Előlap+akku, front cover+LCD FPC assembly+Battery
3) Akkufedél+ujjlenyomatolvasó
4) Battery coverElőre is köszönöm.
-
Béló
aktív tag
-
Béló
aktív tag
válasz MiszterIksz #30078 üzenetére
Nálam is ezt csinálja pár napja, néha magától megoldódik, néha csak restart segít.
Én google play update-el hozom összefüggésbe. -
Béló
aktív tag
Sziasztok!
2 simkártyával használom a telefont: azt hogy lehet beállitani hogy a mobilnetet csak az egyik kártyával érjem el a másikról véletlenül se?
-
Béló
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat a kábellel kapcsolatban
Új problémám a következő:
A mai frissítés telepítése után az összes telefonnal készített fotóm és videóm egyszerűen eltűnt!
Ami nagyon érdekes, hogy be van állítva a google képtár szinkronizáció is, beléptem 1 másodpercre láttam is a képeket és videókat, majd eltűntek..Trash-ben sincsenekHogy tudom visszaszerezni őket? Tegnap este még minden megvolt..
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes olcsón Type C kábelt venni?
A gyárim már kez eléggé viseltes lenni.Olyan helyet ekresnék ahonnan május végére meg is kapom!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest