Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz Azazel71 #7999 üzenetére
Volt, persze.
Először nem volt, de utána itteni tanácsokra nyomtam rá visszaállítást, és elég sok bug van így is.
Az üzemidővel sem vagyok megelégedve, 18 %-on áll most 3 óra 10 perc kijelző idővel, és gyakorlatilag üres a telefon, és minden kényelmi funkció kikapcsolva, akksi mód intelligensen.
Sztem ez nagyon kevés egy 3100 mAh-s akksitól.
Ez így egy nap, ennyit a Nexus 5-öm is kibírt, sőt azzal 4 órás kijelző idő megvolt, úgy hogy minden kényelmi funkció, gugli szink be volt kapcsolva. -
Azazel71
aktív tag
371-re frissítés után volt gyári visszaállítás?
Ha a frissítések után ez kimarad, elég sok igen rejtélyes, és megmagyarázhatatlan hiba lehet.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
syl5
őstag
válasz bbudai_zsolt #7995 üzenetére
Plusz az időjárás app egy idő után elfelejti az engedélyét a tartózkodási helyhez.
-
soundman1
senior tag
Tárcsázó app-ot elindítod, és a Beállítások menüben megkeresed a zseb módot. Ha bekapcsolva hangosabb zsebben, táskában, akkor valóban müxik.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
doongoo
addikt
válasz markymango #7988 üzenetére
Sőt, még változtatni is csak rootolt telón engedi őket
-
Azazel71
aktív tag
válasz EtonBlazer #7986 üzenetére
Ezen kívül megoldható roottal is, a build.prop-ban kell átírni egy sort, és működik. Másképp nem.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
EtonBlazer
csendes tag
válasz newman8929 #7971 üzenetére
Most ez komoly hogy semmi megoldás nincs a touchplusra azon kívül hogy össze vissza váltogassuk a verziókat? Nekem pl lolli alatt működött,majd mm alatt már nem...
Nehogy ne lehessen egy ilyen kis hülyeséget megoldani csak ilyen bonyolultan.. :s -
Bubaaa
aktív tag
Többször olvastam már ezt a zseb módot.. Ezt hol találom? Lehet hogy már beállítottam egyszer,de most fogalmam sincs hol keressem
-
Bubaaa
aktív tag
Azt én is észrevettem hogy az 1-es slotban kevesebb a térerő. De arra gondoltam hogy a telenor hálózata ilyen rossz. Van olyan hogy a telekom telit mutat a 2-esben,az 1-es pedig egy vonalat mutat.. Nem tudom hogy ez is a slot hibája lehet,vagy a szolgáltató ilyen fhos...
[ Szerkesztve ]
-
czollnerg
aktív tag
Nem, gyárival használom.
Megfigyeltem, hogy ha tárcsázni kezdek az 1.simről, szép lassan eltűnik a térerő és kiírja, hogy nem tud semmit csinálni, újra hívom-e a számot.
Idegesítő mert teljesen lutri, hogy mikor tudok vele telefonálni.
Mindeközben a 2.sim mindig él, ha felcserélem a simeket akkor is. (Mindig az 1.sim slot szarakszik) -
soundman1
senior tag
válasz newman8929 #7971 üzenetére
Gondoltam, hogy így csinálom végig én is, de előtte is így frissítettem. Féltem, hogy ugyanazok a hibák megmaradnak, pl. a zseb mód nem működött, a jogosultság kezelés nagyon macerás volt beállítani, kevesebb lett a ram, az app-ok nem frissültek auto, stb. Az az érdekes, hogy visszatérve lollira a zseb mód nem működik, az auto frissítés néha megy, néha 2x telepít (pedig play-ről telepítettem az app-okat), sőt a B370-en levő hiba is újra előjött: flip tokkal nem lehet okosgombot használni, pedig lollin és B371-en jó volt.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
newman8929
tag
Sziasztok. Történt egy kis baleset. Kiesett a fülemből beszélgetés közben és lezuhant a másodikról a talkband b2-m. Azóta nem kapcsolódik bluetoothon és a töltést se veszi. Kijelző érzékel, a gomb is. Szerintetek javítható? Tmobilnál vettem részletre...
[ Szerkesztve ]
-
x.pet
tag
-
czollnerg
aktív tag
Hali!
Nem tudom jelentkezett-e valakinél a következő probléma? Szitu a következő:
2nanosim benn. Mindkettő telenor. Egyik nagyobb adatforgalmat tud, a másik céges.
Nyilván a 4G miatt az 1.slotban van a magán, 2.ban a céges, alapértelmezett net az 1.Az 1.slotban lévő sim néha eldobja a hálozatot. Teljesen spontán. Van hogy órákig jó, de van, hogy 10p után se birok telefonálni róla, nem tud tárcsázni és lemegy a térerő nullára. Ilyenkor sim1et letiltom és vissza utána jó minden.
A net viszonylag gyorsan visszajön, csatlakozik 10mpig és van net (úgy hogy zsebemben a telefon, hozzá se nyúlok) ha viszont telefonálni akarok nehezebb tér észhez, ha észhez tér egyáltalán és nem kell sim et letiltani.Amiket próbáltam:
Gyári adat vissza
Másik nanosim (kértem új simet de nem ez a baj mert:
Felcseréltem a 2simet és akkor is az 1.slottal van baj -
soundman1
senior tag
Az appokat érdemes újratelepíteni, a többiről is csinálj mentést, de emlékeim szerint megtart mindent. Pont ezért nem csináltam gyári visszaállítást, így pl. megmaradt a touchplus is, ami nekem fontos szempont volt.
Azonban nem működött minden tökéletesen, és megelégeltem az MM jogosultság kezelését is, így visszament a Lolli. Azóta bódogság van.
Az üzemidő azoknál javult, akiknél gond volt Lollin. B370 után jönni fog a B371, és már kezdik a B380-at is teríteni.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
newman8929
tag
válasz unskillful #7903 üzenetére
Hogy tudom ezt telepíteni?
-
Buccer
tag
-
Azazel71
aktív tag
Ez megosztó téma. A b170-ed Lollipop(aNDROID 5), ez b370 pedig Marshmallow (Android 6).
Elég alaposan átszabja, megvágja a jelenlegi funkcióidat,sok oldalon keresztül ment a " megéri-neméri meg".
Olvassgass vissza, mik a fő különbségek.Szerintem megéri, van aki szerint nagyon nem.Viszont ha feltetted, és nem jön be, van lehetőség visszaállni, rootolás nélkül, hivatalos módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Dualsim verzió B20-szal van most valahol emberi áron?OnePlus 12
-
hayabusa1300
újonc
válasz newman8929 #7951 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
choco01
addikt
Nekem még mindig a gyári jön be a legjobban.
newman8929: ezt ismerem ilyet tettem fel 1-2 Huaweire, nem rossz, de nem teljesen olyan mint a sima üvegfólia szerintem, főleg az ívelt szélűekhez jó
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
newman8929
tag
válasz hayabusa1300 #7949 üzenetére
Előre is elnézést kérek, mobilrol csak így tudom:
http://www.ebay.com/itm/172191966145 -
Bubaaa
aktív tag
Végre találtam normális témát,amiben nem azok a bumszli ikonok vannak. Betettem mögé egy élő háttérképet,amin a buborékok kóricálnak,ha hozzáérek akkor felkavarom őket
-
hayabusa1300
újonc
válasz newman8929 #7938 üzenetére
Szia, linket tudnál küldeni? Köszönöm
-
davidsz
senior tag
MM vásárolt "besárgult kijelzős" Honor 7-et hova vigyem garanciáztatni?
Mi a legkényelmesebb , legjobb módja?(#7948) Gabesz87: igen ... eszembe jutott. A lkérdés inkább az, hogy ilyen ügyben kinek van pozitív tapasztalata, és hogyan intézte.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Gabesz87
veterán
Nekem is valami ilyesmi üvegfólia van rajta, azt hiszem. És most örülök is neki, hogy fent van, mert hétvégén vettem észre egy pici, alig észrevehető, kb.1 cm-es karcot, olyan mint egy szaggatott vonal. A hátlapon meg egy barna Nillkin Super Frosted van. Szerintem szép is, jó is.
-
teo77
őstag
Pedig érdemes tenni rá legalább fóliát. Nekem parkettára esett 50 centiről, pókhálósra tört. Én sem tettem korábban egyik telómra sem. És be sem törtek. De ennek annyira szar az üvege, hogy már bánom, hogy nem tettem rá. Persze, ezt előre nem tudhattam. Parkettára, fél méterről?! Beszarás! Igaz, pont pofára esett.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Bubaaa
aktív tag
Én nem teszek rá tokot,mert annyira szép ez a teló,hogy vétek ilyen műanyag vackokat ráhúzni Eddig egy telefonomon sem volt,vigyáztam rájuk,erre is próbálok.
Kijelzővédő üvegem két napja érkezett meg [link],én ezt rendeltem. Még nem tettem fel,mert a gyári fólia tökéletes,karcmentes. -
newman8929
tag
Én rendeltem "üveglapot" ami a keret szélein fekete, a telefon alapból fehér színű és már untam. Nagyon jól mutat, merem ajánlani, felehelyezése is egyszerű volt.
-
xSide
őstag
Igen, minden(t) hízlal
Erre jó a System app manager apk.MultiTool a legegyszerűbb és mindenre használható.
Bootloader nyitás (xda-n olvastam képekkel ellátott újabb lehetőségről), recovery + erecovery (2 van most is fenn, plussz apk amivel azt indítom mire épp szükségem lenne SOS dolog miatt), root, unbrick (gyári rom visszarakáshoz)...[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Jött ma 300 forintos üvegfólia, iPaky tok ~1500ft, sima szilikon tok 2-300ft, ezust keretes tok 500ft, meg Pro+ folia 600ft körüli.Az olcsobbuk üvget felpattintottam ,nagyon király, a tokok is nagyon jók, ha valaki szeretne venni akkor írjon és dobok linket.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
teo77
őstag
Ohh! Szóval minden egyes frissítés hízlalja növekményesen az appok által a háttértáron elfoglalt helyet? Nem is törlődnek a régi verziók?
Amúgy mostmár akkor sikeresen lehet unrootolni a rootolt Honor 7-est, hogy simán mehet utána szervizbe, nem szúrjék ki, hogy rootolva volt? Mert akkor én is megcsinálom. Erre várok lassan egy éve. Kingoroot-al megy? Vagy Towelroot?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
xSide
őstag
A rendszer alkalmazások ugye a data részen is helyet foglalnak a frissítéseik miatt, ezért a rosszul működő Link2sd helyett a System app manager-rel kitakarítom a Google+, Talkback, Hangouts stb. nyalánkságokat és pl. a Snapseed stb-t pakolom be.
Ezzel szabadul fel helyem a data-n (500-600 mega körül).
Pl. most frissült a play, át is alakítottam rendszer alkalmazássá és a saját tárhelyem nem foglalja sok kicsi sokra megy alapon sem... -
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Belefutottam abba a hibaba, hogy nem enged engedelyt adni, amig nem kapcsolom ki a screen overlayt. Ezt pontosan melyik appnal offoljam?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
xSide
őstag
Visszaálltam full gyári állapotú romra (unroot, unbrick, tiszta rom).
Felraktam a full B380-at (utána root, lomtalanítás, frissített appok systembe).
Amit eddig észrevettem a szabad ram 2 giga felett van (kukázás után), gyorsabban tölt, lassabban merül, az eddig meg-meg akadó play áruház és böngészés zökkenőmentesebb lett, mintha szinesebb lenne a filmnézés...
Ma megnézem a korábbi 5 óra körüli kijelzőidő mennyiben változik. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Újabban nem jegyzi meg a telefonom az újonnan hozzáadott wifi-k jelszavait. Másnál is tapasztalható ilyen? Mi lehet az oka? Azt gondoltam, hogy a szabad hely hiánya. De nem az, van rajta közel 2 GB szabad hely. Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
avlisz80
tag
válasz AngelOfFate #7915 üzenetére
Utolsó frissítés óta nekem is csinálja bár nekem nem fagy le csak már többször láttam töltés közben a HONOR feliratot!Nekem még olyat csinál böngészés közben mintha belassulna vagy belaggolna a telefon akadozva megy!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Hol érdemes most ilyet venni rendes gyártói garival?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
AngelOfFate
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben többször előfordult, hogy mire reggel felkeltem, a töltőn hagyott h7-em boot képernyőt mutat és nem reagál semmire csak a hosszu gombos kikapcsra.
Volt valakinek ilyen?
Mi a teendő? -
Azazel71
aktív tag
válasz choco01 #7912 üzenetére
Melyikre gondolsz? A B380-ra? Nem tettem fel, megvárom az OTA-t, nem sürgős.Nekem semmi bajom a 371-en sem, sőt azt is csak kiváncsiságból toltam fel.
-
zozyk
addikt
A fehér folt a kijelző közepén garanciális probléma,jól tudom?
Kb 3mm a mérete és pont a kijelző közepénél van,fehér háttérnél látszik a legjobban,hogy ott világosabb...(Áttértem / visszatértem amoledre [S6 Edge],azt kell mondjam,jó döntés volt )
[ Szerkesztve ]
-
Rapid81
csendes tag
B380 mirror. Csöppet gyorsabb.
https://www.androidfilehost.com/?fid=24727369092694996
-
Azazel71
aktív tag
válasz choco01 #7905 üzenetére
B371. Legalábbis a plk-l01 c432-re.
Droid7? jövő május táján talán
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz unskillful #7903 üzenetére
Nem
B381volt az uccsó?Ja nem, B371
De ez még nem 7.0 meg 4.1 update ugye?Szerintetek lesz olyan OTA-n majd? Honor 6 is kapott Andorid 6.0-t tegnap OTA-n osztálytársamnál.
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz Panther2 #7900 üzenetére
Totálisan ki kell kapcsolni a helyhozzáférést.Otthon, melóhelyen, iskolában minek? Ha meg valamiért kell, utazás,akármi, akkor visszakapcsolod, és ennyi.
-
unskillful
aktív tag
Plk-L01-re jött egy frissítés : B380 akit érdekel és nem akarja megvárni az OTA-t az innen letöltheti :
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v60480/f1/full/update.zipChangelog
[Fixes]
Fixed an issue where WhatsApp message notifications are not displayed at once.[Optimizations]
Improved compatibility with some apps, including Contacts and Files.
Improved system stability.
Improved device security with Google security patches.The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
biznisz-elek
tag
Akit esetleg érdekelne csere,írjon rám.van egy fehér készülékem,elcserélném másik droidosra vagy i5s-re! (semmi baja nincs,b371 gyári rom,szép állapot!)
[ Szerkesztve ]
S6 Edge
-
Buccer
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest