Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Hmn annak pedig B371-re kéne frissülnie, HiCare-t frissítsd le.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
korcsillio
üzenetére
ITT az OLDAL tetején jobbra

-
choco01
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Mi a pontos verzió?
-
Azazel71
aktív tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Oldal tetején jobb sarok, kereső: frissítés.
-
gianone
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Minden oké volt vele?

-
choco01
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
6.0.2
-
korcsillio
addikt
Ma megérkezett a honor

5.0.2 a legfrisebb droid hivatalosan? -
-
Azazel71
aktív tag
válasz
phoenix64
üzenetére
Teljesen biztos, hogy akku gond.Már eleve az extrém melegedés is erre utal.A deform tuti nem hőtől van, illetve csak közvetetten.A Lithium-ion aksi nagyon érzékeny a melegedésre, ilyenkor mindenféle gázok keletkeznek benne, amik "felfújják", és maga az aaksi tudja deformálni a telót.
Jellemzően akkor fordul elő, ha hoszabb időn keresztül folyamatosan húzunk belőle a maximálisan leadható áramerősség 75%-a feletti áramot.
Bármit is csináltok épp a telefonon, ha melegedni kezd, jobb abbahagyni.Komolyabb terhelés alatt cirka 40 celsius még normálisnak mondható, rövid(1-2 perc max)ideig efölött is elmegy, de hoszabb ideig így nem bírja. -
Beca1990
senior tag
Telekomnál újra van készleten belőle, aki hűség hosszabbításon gondolkodik annak jó vétel lehet.
-
phoenix64
őstag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
En is arra gondolok. De gyanusan jol birja, 2 ora jatekkal bir 4-4 es fel ora kijelzo idot, ami eleg pozitiv dolog. Vagy attol h puklis meg nem romlik a kapacitasa?
Laggzik meg annyit tesz hogy akad az egesz, mint mondjuk a maffia 3 egy Intel HD 3000-es integralt VGA-val.

-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Valaki tapasztalt mar olyat, hogy intenziv hasznalat utani melegedes miatt meghajlott a femhaz?? Nekem ugy nez ki ez tortent mert par napja jatszok rajta 1-masfel orat, es olyankor rendesen melegszik. Most nezegettem az oldalat es kozepen keletkezett benne egy nagyon kecses kis ív.. Már már LG èrzetet ad vissza. Ha lerakom kijelzovel lefele az asztalra akkor kozepen latszik a hajlat... Ilyenkor mit lehet ezzel kezdeni??
-
espi38
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
szia!
Nálam ilyen opció nem volt,hanyas Android van rajta? -
Gabor079
csendes tag
Sziasztok nekem is van egy szép H7m de nem igen tapasztaltam még problémákat amikor feltelepült a Android M akkor nyomtam neki egy FR-t nálam semmi probléma nincs eddig

-
Schaf
tag
válasz
Azazel71
üzenetére
"....eközben minden más telefon a családban gond nélkül csatlakozik ugyanerre a PC-re...."
A telefon hardreseten, chace törlésen és egyén finomságokon már átesett.
De ha jól értem hasonló gondja nem volt senkinek, ergo még akár a telefon hibája is lehet... A gyanús az az, hogy a szervizmenüben átállított USB port is "visszaáll" MPT-ről PTP-re azonnal a kilépés után...
Sajna a Huawei telókkal nincs tapasztalatom, egyéb esetben a 6.0 android bugjára is gyanakodnék....
-
-
phoenix64
őstag
Innen letoltott B380-as rommal barkinek sikerult belepni huawei accountba hicaren keresztul? Mert barmit csinalok neki nem enged be, azt mondja a tartozkodasi helyemen nem elerheto... Megadtam neki minden engedelyt amit lehetett, de igy se enged be.. Eleg idegesito, mert igy hasznalhatatlan az osszes honor app...

Szerk.: Ujratelepitettem 3x playen a hicaret, negyedjere sikerult belepnem. Igy mar minden patent.

-
espi38
őstag
Tisztelt moderátor,kérném törölni a hozzászólásaimat köszönettel
-
BOBAKILL
őstag
Nekem másfél éve hibátlanul üzemel a H7, teszi a dolgát. Hangminőségben kiváló amúgy, semmi recsegés nincs, a kolléga valami selejtett vett szerintem. Előfordulhat ilyen is. Biztos valami újra eladott feljavított hibás cucc lehetett. Nálam a wifi is erősebb mint az eddigi telefonjaimban, a kamera is nagyon szép képeket készít. Ritkán is olvasom a fórumot mert semmi bajom nincs vele.
Akinek meg nem jó az vigye szervizbe és megcsinálják/kicserélik. Ennyi. Nem szükséges telesírni a fórumot. A mai világban sok selejtet gyártanak, bármilyen eszköznél előfordulhat.#Azazel71: Ez is benne lehet a pakliban.

Nekem is tetszik a H8, lehet forró vízbe rakom ezt, így lesz ürügyem venni egy újat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Shingen
addikt
Látom nagyon megy a H7 oltása..........

-
phoenix64
őstag
válasz
Azazel71
üzenetére
Támogatottságon belul arra celoztam, hogy az osszes nevesebb gyarto tavalyi flagship teloja, de nemelyiknel a gyengebbek is megkapja a 7.0-t hivatalosan. Most az lehet h frissitgetik meg erre is az emuit meg 1 evig, de azzal ugyse leszunk elorebb. Jo telo nem azt mondom h nem, siman elhasznalgatom meg vagy 2 evig,de a huawei gondolkodhatott volna mielott belerak egy rancfelvarrott 2012 es GPU-t.
-
espi38
őstag
-
Azazel71
aktív tag
Kibontottad a dobozát? Használt cucc, kész ennyi.Mindegy hogy be se kapcsoltad esetleg.Merthogy a vevő azt nem látta mi történt eddig vele, akár le is nyelhette a kutyád, belejthetted a forró citromos teába, stb....
Egyébként pedig itt hirdetni tilos.Van erre való hely.
Támogatottság: nemrég írtam, hogy az eddigi összes telóm nem kapott összesen annyi frissítést, mint eddig ez.
-
phoenix64
őstag
-
espi38
őstag
Eladom a telefont ha valakit érdekelne
) -
Azazel71
aktív tag
Ötletek:
újraindítás
cache törlés
másik usb port
reinstall hisuite
usb beállítások csekkolása (beállítások/fejlesztői lehetőségek: usb hibakeresés be,ugyanott usb konfiguráció : MTP32-szer újra próbálkozás
káromkodás
utóbbi kettő korlátlan számú ismételgetéseEsetleg, ha frissítés óta nem volt még, akkor gyárira visszaállítás.
-
Azazel71
aktív tag
Mielőtt újabb meglepetés sokkolna, szólok előre, kávét se főz reggel, és nem irányítható szemmozgással,sőt még csak nem is stereo a beépített hangszóró....
Miért ezt a telefont vetted?
Add el, és vegyél egy szépokosügyes samsung S vagy Note akárhanyast, akkor majd boldog leszel, és háromszor ennyi pénzért kersgélhetsz kifogásolnivalókat.
Komolyan, kit akarsz meggyőzni róla, hogy nem jó teló? Minket, akik megvettük és szeretjük? Nehéz lesz.
Magadat? Azt ne itt. -
Schaf
tag
Sziasztok!
Tudom az olvasás még nem ölt meg senkit... na de ~9K hozzászólást?

Szóval adott egy Honor 7 6.0-ás legfrissebb gyári ROM-mal. Nem rootolt, nem buherált...
Viszont egy ideje (talán a legutóbbi frissítés óta?) képtelen PC-hez csatlakozni. Se ADB-vel se Suite-n keresztül.
Ha rákötöm a Win10-es gép USB portjára csak váltogat a töltés és a média üzemmód között... eközben minden más telefon a családban gond nélkül csatlakozik ugyanerre a PC-re.
Ötlet? esetleg tapasztalat?

-
espi38
őstag
Sziasztok,akkor ez a melegedés normális,bár más teloknál nem vettem észre
)
A másik amit észrevettem,hogy a telefon nem támogatja a hd hanghívást azért ez elég nagy hiányosság egy csúcs kategóriás készüléknél
( -
phoenix64
őstag
válasz
TulogdiGador
üzenetére
-
Bazsee71
őstag
Szerk.: nem ide.

-
TulogdiGador
csendes tag
Próbából csináltam egy 2 perces videót. A procihasználat 70-80%-nál nem ment magasabbra, a hőmérséklet 42 C volt. (CPU-Z -vel mértem) Kézzel nem éreztem melegedést.
A gyári rögzítővel csináltad a videót? Más app jobban meghajthatja a procit.Egyébként mások is küzdenek ezzel:
http://mlzphoto.hu/2016/03/25/a-kis-meret-atka-huzamosabb-ideig-tarto-4k-s-video-felvetele-soran-tulmelegedhet-a-sony-a6300/ -
LSiki
tag
válasz
phoenix64
üzenetére
Már regisztráltál vagy még nem?
Ha nem akkor,
Itt már próbáltad ?Huawei ID web regisztráció
Mondjuk kép alapján úgy tűnik nekem hogy már regisztráltál csak nem enged be. Akkor viszont passz.
-
choco01
addikt
Vehetsz Samsungot, Applet, HTC-t miegymást.. ugyan úgy előfordulhat hogy 1 nap után szerviz vagy csere.. nem az ő bajuk ha te éppen egy olyat fogtál ki ami melegszik, ez mindenkivel előfordul, csak vedd figyelembe hogy nem mindegy ha egy 200 ezres vagy egy 90 ezres teló csinálja ezt..

-
phoenix64
őstag
Azert jo lenne tudni mit takar az a meleg.Tegyel fel vmi diagnosztikai progit, mert igy femhazzal siman erzem en is a 38-39 fokot, jatek + zenehallgatassal meg max 45-46 fok ami mar rendesen erezheto, de sztem teljesen barati.
Mas senki se talalkozott olyannal h nem engedi be a hicare? Eleg idegesito mert a temat sem engedi allitani, illetve meg egy par huawei progba se enged be..

-
espi38
őstag
válasz
Shingen
üzenetére
Szia,szinte az egesz keszulek meleg.
1napos a telefon es mar ilyen hibak jonnek elo rajta az durva.Tegnap voltu nalunk a telapo kameraztam videot keszitettem es egyre jobban melegedett nar 2 perc utan is,mas is tapasztalt ilyet?frissitettem a 6.0ra is.
Valakinek valami otlete,hogy mi lehet a problema vagy ez ennyire melegedo tipus,mert ha igen megy a haztol.valaszotokat elore is koszonom -
espi38
őstag
Sziasztok,ma jutottam hozzá egy honor 7hez es van egy kis gondom vele?kamerazasnal melegszik a cucc,valaki tapasztalt mar es ha igen esetleg megoldas van ra?
-
Nashville
tag
Köszi, gondolom azért előtte csináljak egy nandroid mentést. Te is ezt használod amúgy? Láttam egy német fórumon három féle változatot is[link]. Amit linkeltél az a Samsunghoz készült és ahogy olvasom ezt a wanam féle verziót éppen Honor 7-esen is eredményesen tesztelték. 87.1 a legújabb belőle.
Majd jelentkezem a fejleményekkel.
Még egy kérdés. A Gravityboxit próbálta már valaki, jól működik? Vagy egy alternatíva esetleg? -
odipapa
senior tag
Sziasztok, Nova launcherben nem működnek a gyorshívás ikonok, nincs engedély. Megoldást tud valaki?
-
Bazsee71
őstag
válasz
soundman1
üzenetére
Nougat elvileg alapból tudja majd.
Twilighthoz tippek, észrevételek:
- pár program reklamál érte, hogy felette fut (böngésző, gmail, messenger szerencsére nem), ilyenkor simán rányomok a gyorsikonon a "pause" jelre,
- tartózkodási helyet akkuidő miatt tiltottam neki, helyette idő alapú automata bekapcsolást állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akku most 1 ora jatek utan 41 fok. Az nem veszes a chipset 63 fok. Nem tudom h tenyleg puklis e az akksi mert csak oldalrol lazszik a deformacio, tapintani sem tudok kituremkedest a hatlapon.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)