- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Köszönöm szépen a tippet, próbáltam pár root hide-ot, de nem jártam sikerrel és nem is tetszett az "irány".
De sikerült megcsinálnom végül, SuperSU uninstall után a bankos alkalmazás már nem reklamál, a build.prop on végzett módosítás pedig megmaradt. Ez így nekem tökéletes, a root-ra amúgy sem lett volna szükségem napi szinten. -
Szilasi70
csendes tag
Ki nem vettem belőle még, de próbáltam úgy, hogy a "két kártya kezelés"-nél kikapcsolom a 2. kártyát (az a magyar, ami itt roamingban van) de érdekes dolog ez, egyrészt mert ugyanúgy merül egy kártyával is, a másik meg az, hogy este kikapcsoltam a sim 2-t és reggelre a "cella készenlétben" volt a legnagyobb fogyasztó, abból is "hálózat keresése 7 óra" tehát úgy néz ki, hogy hiába kapcsoltam ki, mégis kereste a hálózatot (?)
A másik ami érdekes, hogy tegnap vettem egy Honor Band Z1 karperecet, egész nap bekapcsolva, BT összekötettés, stb... Huawei Wear app, és így sem fogyaszt többet, kb ugyanannyit merül így is óránként. -
piocasember
tag
Igen, nagyon köszönöm, én is kipróbáltam. A lényeg az lenne, hogy pont úgy viselkedjen a billenytűzet, mint a régi (nem okos) telefonokon, vagyis hogy ne hosszan tartó gombnyomásra jöjjenek elő az ékezetek. Láttam egy Xiaomi Redmi 1S telefonon olyat, ami így működik. Xperia billentyűzetnek hívja magát a beállítások között, de így hiába keresek rá, nem találom sehol a neten. Köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
-
Szilasi70
csendes tag
Köszi a tanácsokat...
2 SIM kártyám van, mindkettő ebben a telefonban, amióta megvettem, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy ez okozná,
WAZE rajta van a telefonomon, most, hogy elítetted, le is törlöm, nem nagyon használtam eddig se, bár nincs a fogyasztási listán, de közvetve okozhat fogyasztást. Ha nem változik a helyzet legfeljebb letöltöm majd újra amikor szükségem lesz rá.
Az összes többi amit írtál, szinte minden így volt eddig is, nem volt bekapcsolva a helyhozzáfárás, helyelőzmények stb semmi sem ezek közül, és az összes semmit érő (számomra) goggle alkalmazás mindig is le volt tiltva, ami nincs letiltva tőlük az a chrome, gmail, youtube. Billentyűzetből is a készülék sajátját használom.
Védett alkalmazásom kevés van, azok kellenek... csak az üzenetküldők mehetnek elvileg a háttérben.
Wate törölve, meg még néhány ami mindig is rajta volt, de ritkán használtam, tehát tudom nélkülözni. -
Furcsa...
Én nem csinálhatok FR-t a root nélküli touchplus miatt. Meg nem is akarok
Ezt a funkciót mindig is egy másik appal oldottam meg.
A gyári megoldás ne zavarj módban, illetve zsebben is villogtat?
Mondjuk azt vettem észre, hogy B380-on még a led sem villog "ne zavarj" módban... ami azért hiányzik -
czollnerg
aktív tag
Nem, gyárival használom.
Megfigyeltem, hogy ha tárcsázni kezdek az 1.simről, szép lassan eltűnik a térerő és kiírja, hogy nem tud semmit csinálni, újra hívom-e a számot.
Idegesítő mert teljesen lutri, hogy mikor tudok vele telefonálni.
Mindeközben a 2.sim mindig él, ha felcserélem a simeket akkor is. (Mindig az 1.sim slot szarakszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged