- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
válasz
Bubaaa #10575 üzenetére
Mint feljebb írtam, szerintem nekem is kezd halódni az akksim. Viszont fura, hogy éjjel az asztalon hagyva merül 20%-ot. Reggel néztem, hogy továbbra is az email fogyaszt ilyen sokat, bár nem tudom az a mAh amit kiír az sok vagy nem.
Cserélt valaki aksit, amit aliról vagy hasonló kínai helyről rendelt? Mik a tapasztalatok? -
Localmatador
tag
Köszönöm, ezt nem is tudtam. Ez is európai verzió, B20 LTE sávval? Erről nem találtam egyértelmű infót.
Viszont az árakra rákeresve szinte sima Honor 8 áron van a 7-es Premium. Ráadásul úgy látom, a Premium kivitel ennél is csakis aranyban létezik... nem durva cigós szín az élőben? A feleségemnek Galaxy A3-ja van arany sznű, az egész visszafogott, inkább amolyan perzsgő árnyalat. -
choco01
addikt
Azóta nem csak hogy nem érnek el, hanem befagyogat
néha nem enged videózni rámegyek a piros gomba és vége, se vissza se előre csak a képet mutatja de nem veszi.. aztán resi és működik, van hogy rámegyek a médiába egy videó lejátszására és 1-2 perc karikázás töltés után sem játssza le
EZ mi lehet? Ezek a hibák 3-4 napja jönnek ki mind...
-
19Petya83
tag
Nekem még nem volt ilyen, de nem lehetséges, hogy az új bejövő hívás miatt bekapcsol a kijelző és az arcoddal vagy a füleddel véletlenül megszakítod az aktuális hívást? Apósomnál rendszeresen előfordult, hogy tartásba rakta az aktuális hívást a fülével, mert véletlenül kikapcsolta a proxymiti sensort és folyamatosan be volt kapcsolva a kijelző hívás közben.
-
Gabesz87
veterán
Nekem is valami ilyesmi üvegfólia van rajta, azt hiszem. És most örülök is neki, hogy fent van, mert hétvégén vettem észre egy pici, alig észrevehető, kb.1 cm-es karcot, olyan mint egy szaggatott vonal. A hátlapon meg egy barna Nillkin Super Frosted van. Szerintem szép is, jó is.
-
teo77
őstag
Pedig érdemes tenni rá legalább fóliát. Nekem parkettára esett 50 centiről, pókhálósra tört. Én sem tettem korábban egyik telómra sem. És be sem törtek. De ennek annyira szar az üvege, hogy már bánom, hogy nem tettem rá. Persze, ezt előre nem tudhattam. Parkettára, fél méterről?! Beszarás! Igaz, pont pofára esett.
-
Buccer
tag
Beszéltem velük is. A nagykerben nincs és nem is tudják megmondani, hogy mikor lesz legközelebb. Nálam ez a 100 körüli érték volt a határ, 110 fölött nem rendelek és nem a ~ 10 ezer miatt. Ha mindig csak egy kicsivel nézek többért, akkor hamar 150-nél vagyok
Amúgy én pont ezt a szürkét szeretném, ennek fekete az előlapja ha jól gondolom..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Politika
- Autós topik
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest