- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Debütált a Honor Magic7 RSR Porsche Design
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
válasz Bubaaa #10575 üzenetére
Mint feljebb írtam, szerintem nekem is kezd halódni az akksim. Viszont fura, hogy éjjel az asztalon hagyva merül 20%-ot. Reggel néztem, hogy továbbra is az email fogyaszt ilyen sokat, bár nem tudom az a mAh amit kiír az sok vagy nem.
Cserélt valaki aksit, amit aliról vagy hasonló kínai helyről rendelt? Mik a tapasztalatok?Pécs City
-
Localmatador
tag
Köszönöm, ezt nem is tudtam. Ez is európai verzió, B20 LTE sávval? Erről nem találtam egyértelmű infót.
Viszont az árakra rákeresve szinte sima Honor 8 áron van a 7-es Premium. Ráadásul úgy látom, a Premium kivitel ennél is csakis aranyban létezik... nem durva cigós szín az élőben? A feleségemnek Galaxy A3-ja van arany sznű, az egész visszafogott, inkább amolyan perzsgő árnyalat.[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Azóta nem csak hogy nem érnek el, hanem befagyogat néha nem enged videózni rámegyek a piros gomba és vége, se vissza se előre csak a képet mutatja de nem veszi.. aztán resi és működik, van hogy rámegyek a médiába egy videó lejátszására és 1-2 perc karikázás töltés után sem játssza le
EZ mi lehet? Ezek a hibák 3-4 napja jönnek ki mind...
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
19Petya83
tag
Nekem még nem volt ilyen, de nem lehetséges, hogy az új bejövő hívás miatt bekapcsol a kijelző és az arcoddal vagy a füleddel véletlenül megszakítod az aktuális hívást? Apósomnál rendszeresen előfordult, hogy tartásba rakta az aktuális hívást a fülével, mert véletlenül kikapcsolta a proxymiti sensort és folyamatosan be volt kapcsolva a kijelző hívás közben.
-
soundman1
senior tag
Tárcsázó app-ot elindítod, és a Beállítások menüben megkeresed a zseb módot. Ha bekapcsolva hangosabb zsebben, táskában, akkor valóban müxik.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
choco01
addikt
Nekem még mindig a gyári jön be a legjobban.
newman8929: ezt ismerem ilyet tettem fel 1-2 Huaweire, nem rossz, de nem teljesen olyan mint a sima üvegfólia szerintem, főleg az ívelt szélűekhez jó
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Gabesz87
veterán
Nekem is valami ilyesmi üvegfólia van rajta, azt hiszem. És most örülök is neki, hogy fent van, mert hétvégén vettem észre egy pici, alig észrevehető, kb.1 cm-es karcot, olyan mint egy szaggatott vonal. A hátlapon meg egy barna Nillkin Super Frosted van. Szerintem szép is, jó is.
-
teo77
őstag
Pedig érdemes tenni rá legalább fóliát. Nekem parkettára esett 50 centiről, pókhálósra tört. Én sem tettem korábban egyik telómra sem. És be sem törtek. De ennek annyira szar az üvege, hogy már bánom, hogy nem tettem rá. Persze, ezt előre nem tudhattam. Parkettára, fél méterről?! Beszarás! Igaz, pont pofára esett.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Buccer
tag
Beszéltem velük is. A nagykerben nincs és nem is tudják megmondani, hogy mikor lesz legközelebb. Nálam ez a 100 körüli érték volt a határ, 110 fölött nem rendelek és nem a ~ 10 ezer miatt. Ha mindig csak egy kicsivel nézek többért, akkor hamar 150-nél vagyok
Amúgy én pont ezt a szürkét szeretném, ennek fekete az előlapja ha jól gondolom..
[ Szerkesztve ]
Pécs City
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest