Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Nem tudod, hogy megjavult-e a kijelző hibád?
-
choco01
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
Hivd fel a Huaweit, nagyon segítőkészek.
-
bkiky01
senior tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Megjavult a kijelző? Nem ilyenkor adnak csereutalványt, amit le tudsz vásárolni..?
-
19Petya83
tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Szia!
Milyen hibával vitted be? -
noto
senior tag
Nem kétoldalut használtam
annal jobb nem macerás és erősebb is direkt erre a célre is használják
B7000 így keres rá.
Én Angliában élek angol link szállitó neked nemigen lesz jó.
http://m.ebay.co.uk/itm/Phone-Glue-Adhesive-Industrial-Strength-B7000-10ml-25ml-Rhinestones-Gems-Craft/322041170645?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=510976274050&_trksid=p2060353.m2749.l2649 -
piocasember
tag
Igen, nagyon köszönöm, én is kipróbáltam. A lényeg az lenne, hogy pont úgy viselkedjen a billenytűzet, mint a régi (nem okos) telefonokon, vagyis hogy ne hosszan tartó gombnyomásra jöjjenek elő az ékezetek. Láttam egy Xiaomi Redmi 1S telefonon olyat, ami így működik. Xperia billentyűzetnek hívja magát a beállítások között, de így hiába keresek rá, nem találom sehol a neten. Köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
-
x.pet
tag
válasz
piocasember
üzenetére
Kipróbáltam. Vannak ékezetes karakterek, de azok hosszanti nyomásra ugranak csak fel úgy mint a többi billentyűzeten. (magyar kiegészítőt is felraktam)
-
x.pet
tag
válasz
piocasember
üzenetére
Perfect Keboard Free
Azt írja magárol, hogy tudja a Hungarian layout-ot is. (nem próbáltam, Google ezt dobta ki) -
piocasember
tag
Bocs, nem töltöttem fel a képet.! Ilyesmire gondoltam.

-
choco01
addikt
Én mindkettőtök esetében a Huawei Szervízközpontba vinném, csak azért kérdeztem hogy nem használtan vetted-e.. Már vagy 5-6 emberrel talalkoztam akinek visszaadtak a penzt.
-
piocasember
tag
Tudtok esetleg erre a telefonra működő és persze ékezetes hagymányos billentyűzet alkalmazást? Hagyományos alatt azt értem, hogy négy soros, mint a régi telefonokon. Köszi szépen!
-
qbeer666
tag
Nem tudom, hogy más tapasztalt-e ilyet. Lassan két éves a telefon, szóval lehet, hogy még gyorsan elviszem szervizbe, amíg garanciális. Tehát. Van egy kicsi terület, nagyjából egy pötty, a telefon képernyőjének a közepén, ahol a háttér világítás erősebb, mint a többi helyen. Ez akkor látszik, amikor a telefon maximum fényerőn van, mert akkor az a rész fehérebb, mint a többi, vagy világos színeknél egyszerűen világosabb. Ez még nem annyira zavaró, de gondolom ez már csak rosszabb lesz. Ezen felül pedig nem tudom, hogy ti tapasztaltátok-e, de nekem mostanában van, hogy azt csinálja a telefon, hogy 30%-os töltöttségről, hirtelen 15%-ra ugrik, majd ha nem teszem gyorsan töltőre, akkor 5%-ra, majd kikapcsol. Ezek között eltelik néhány perc, de furcsa.
Pesten lakom, annyi kérdésem lenne, hogy hova kéne vinni a telefont, és nagyjából mennyi ideig kéne megválnom tőle? Előre is köszönöm. -
Szilasi70
csendes tag
Köszi a tanácsokat...
2 SIM kártyám van, mindkettő ebben a telefonban, amióta megvettem, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy ez okozná,
WAZE rajta van a telefonomon, most, hogy elítetted, le is törlöm, nem nagyon használtam eddig se, bár nincs a fogyasztási listán, de közvetve okozhat fogyasztást. Ha nem változik a helyzet legfeljebb letöltöm majd újra amikor szükségem lesz rá.
Az összes többi amit írtál, szinte minden így volt eddig is, nem volt bekapcsolva a helyhozzáfárás, helyelőzmények stb semmi sem ezek közül, és az összes semmit érő (számomra) goggle alkalmazás mindig is le volt tiltva, ami nincs letiltva tőlük az a chrome, gmail, youtube. Billentyűzetből is a készülék sajátját használom.
Védett alkalmazásom kevés van, azok kellenek... csak az üzenetküldők mehetnek elvileg a háttérben.
Wate törölve, meg még néhány ami mindig is rajta volt, de ritkán használtam, tehát tudom nélkülözni. -
x.pet
tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
Másik SIM kártyával próbáltad már?
(Nekem volt 2-vel ezelőtti telefonnál, hogy SIM kártya csere után közel a harmadára esett vissza a készenléti fogyasztás)Amúgy én is kínlódom ezzel a készenléti fogyasztással, csak jóval kisebb mértékben: korábban 0,3%/óra is volt, mostanában 0,6%/óra alá nem megy. Akkor történt a növekedés, amikor a Waze-ből kijött az a verzió, aminek nem volt elég a GPS, kellett neki a WiFi és mobilhálózat is, emiatt akkor ezt bekapcsoltam, de mivel nem volt szimpatikus, ezért még aznap visszatértem a korábbi Waze verzióra. Visszakapcsoltam csak GPS használatára de a korábbi kedvező készenléti fogyasztásom nem tért vissza.
Ami tapasztalatom alapján befolyással van rá (kisebb-nagyobb mértékben csökkentheti):
- Speciális beállítások -> Helyhozzáférés -> Csak GPS használata
- Speciális beállítások -> Helyhozzáférés -> Google Helyelőzmények és Google Helyzetmegosztás kikapcsolása
- Speciális beállítások -> Helyhozzáférés -> Menü -> Keresési beállítások -> WiFI és Bluetotth alapú keresés kikapcsolása
- Speciális beállítások -> Akkumulátor kezelő - > Védett alkalmazások -> csak az ami tényég kell, hogy fusson
- Speciális beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Adatok biztonsági mentési = Ki
- Alkalmazások -> Speciális -> Optimalizálás mellőzése -> Nálam nincs semmi engedélyezve
- Fiókok -> Google -> Csak az legyen szinkronizálva, amit használsz is
- Alkalmazások -> Nem használt és nem törölhető alkalmazások tiltása (Google alkalmazás, Filmek, Játékok, Könyvek, Zene, Google-billentyűzet, Google+, Hangouts, stb.) -
Szilasi70
csendes tag
Tegnap sikeresen visszaléptem a rollback segítségével android 5-re (nem ismerem, soha nem használtam) majd egyből felajánlotta az android 6 b380-ra frissítést. Rendben le is játszottam mindent, tapasztalatlanság miatt mondjuk ráment az egész estém, de sajnos a sikerélmény elmaradt. Most b380 fut rajta, de ugyanúgy merül az akksi. ÉS nem tudom eltüntenti a kis piros buborékot sem ami az 1 elérhető frissítést jelzi (b390) de ez nem is lenne gond, viszont sok hűhó volt valójában semmiért. Illetve némi gyakorlat szerzésre jó volt.

-
Szilasi70
csendes tag
válasz
soundman1
üzenetére
Köszönöm, amint lesz időm megpróbálom, már letöltöttem a hivatalos oldalról a rollbac package-t, a b180-at is, de azon kívül csak b370-et találtam. Mindegy, az is jó lehet, nem tudom miben különbözik a b380-tól. Egyébként amióta b390 van rajta, azóta a kis RAM tisztító ikon is általában 59% vagy felett van, azelőtt 50 alatt volt mindig.
-
soundman1
senior tag
Volt valaki akinél a b390-ben levő Szemvédelem mód beragadt. Ki-be tudom kapcsolni, csak az időzítő nem akar működni pár napja. Megnézem egy wipe cache hátha segít.
-
soundman1
senior tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
Keress vissza a downgrade-hez a rollback package szóra. Én ezt találtam és ez alapján mentem vissza b180-ra, majd tettem fel a b380-at: [link]
A rollbackup csomagon kivül b180 és b390-et szedd le a gépedre és olvss egy kicsit a fórumon ha bizonytalan vagy, és utána romoljál. Az update.zip-ekre figyel, hogy ki kell-e csomagolni vagy sem, és ha felment az update.zip-el egy telepítés, ne felejtsd el törölni a dload mappában az újabb update.zip telóra másolása előtt, véletlenül se legyen több update.zip a dload mappában.
A b380 helyett a b390-et is felteheted elsőre, én a firmware app-al szedtem le. Szerintem az egész romolást kezd ezzel, úgyis a végén fel fogod tenni a telóra.
Sok sikert! -
soundman1
senior tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
A Factory reset és a wipe nem javította meg, ezért mondtam, hogy én újraraknám a romot, a meglévőt vagy a legújabb b390 romot, de visszamehetsz 5-re és úgy raksz rá egy 6-os gyári romot (b390). Ha az újrarakott 5-ön és/vagy a 6-on is fennmarad a hiba, akkor hardveres hibának kell lennie, ez viszont a szervizbe adást jelenti.
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
soundman1
üzenetére
Arra gondolsz újrahúzás alatt, hogy hard reset, wipe cash? Azt megcsináltam, semmi változás. Éppen most adtam vissza minden engedélyt minden appnak, mert semmilyen hatással nem volt az, hogy letiltottam őket.
Találtam egy leírást hogyan lehet visszalépni android 5-re, majd kézileg frissíteni b380-ig, és ott megállni, azt hiszem ez lesz a következő lépés amint időm engedi. -
Szilasi70
csendes tag
-
laci laci
addikt
Hivatalosan lenyulta a Huawei a telomat. Mivel nincs a nevemen nem lehet semmilyen formában más telot kihoznom. Így kell lopni..
-
Szilasi70
csendes tag
Nincs bekapcsolva az automatikus frissítés, wifi-n sem, mindig kézileg csináltam.
Alvó mód 30mp inaktivitás után... ez a kijelző beállításoknál van, de letöltöttem egy CPU status nevű alkalmazást, amely szerint a processzor is Deep Sleep módban tölti az idő nagy részét, tehát átmegy alvó módba.
Mai újdonság: szabad RAM 1,1
Újraindítás után is... pedig mindig 1,5 körül volt, újraindítás után 1,7. De nem lehet köze a merüléshez, mert már jó ideje küszködök az akksival, ez meg csak hab a tortán ma reggeltől, talán tegnap esti nagy szorgalmamban amikor letiltottam egy rakás dolgot, hogy akksit spóroljak...valami olyat is leállítottam amit nem kellett volna? 
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
soundman1
üzenetére
Én sem értem... elvileg nincs adatforgalma a google play szolgáltatásnak, de mégis meríti. Ma letiltottam teljesen az app adathasználatát, akkor is kb ugyanúgy merült (talán egy nagyon halvány különbség volt, de nem jelentős) csak így az "android rendszer" és "android rendszer többszörös alkalmazások" voltak az első két helyen. Aztán átkapcsoltam repülő üzemmódra, ami ugye kikapcsolja a wifi-t is és a mobiladatot is, úgy 2 óra alatt 1%-ot ment le. Egyébként amikor dolgozom akkor nincs soha bekapcsolva a wifi, csak itthon. Tehát egész nap csak a mobil adat aktív, de az sem fogy (3giga havi keretem van, általában havi fordulónál még 2 megvan belőle) tehát az a valami ami meríti az valahogy úgy kapcsdolódik a mobil netre, hogy nem tölt le/fel észlelhető adatmennyiséget, de az akksit mégis szívja.
-
-
soundman1
senior tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
Oké értem.
Amit írtam kipróbáltad? Azaz az Alkalmazásokban megkeresed a Google-play szolgáltatásokat és annál választod az Adathasználatot és kikapcsolod a mobilnetet, hogy csak wifi-nél engedélyezd az adatok le-és feltöltését. 24 órára próbáld ki és írd meg jobb lett-e? -
soundman1
senior tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
Köszi, ez a ludas pedig. Ha nincs wifid v. mobilnet bekapcsolva akkor jó az akkuidőd? Ha az Alkalmazásinformáció/Tárhely/Terület kezelésben a törlések sem segítenek a Google-play szolgáltatás hibáján, akkor az Adathasználatnál kikapcsolnám a mobilnetet, hogy csak wifi-nél pörögjön, sztem így már jobb lesz az akkuidőd, bár még mindig nincs meg, hogy mi pörgeti a g-p sz.-t.
Amit nem használsz pl. hangouts érdemes letiltani. -
válasz
zozohoho45
üzenetére
Valószínű nem működik rendesen az autófókusz. Factory Reset-tel nézd meg, ha utána sem jó, akkor szerviz.
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Lassan nyolc hónapja vagyok elégedett tulajdonosa a készüléknek.
Szombaton készítettem pár fotót egy gyönyörű kis tavacskáról. A fotók homályosak lettek. Minden egyes kép. Tesztelgettem vasárnap. A normál képek használhatatlanok. Nem élesedik ki a téma. Makrónál nincs semmi gond. Több alkalmazást is lepróbáltam a gyári mellett, de még a kijelzőn is homályos a téma.
Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával. Szerviz, vagy van más megoldása?Köszi!
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
soundman1
üzenetére
Ez a mai... Viber van éppen a harmadik helyen, talán 3-4 üzenetet kaptam, elolvastam de nem volt időm válasszolni, tehát nem használtam sokat. Hely hozzáférés le van tiltva, BT mindig kikapcsolva. Amint írtam korábban, egyik éjjel 4-5 órán át áramszünet volt és hálózat sem volt egyik kártyán sem, akkor ennyi idő alatt 3%-ot csökkent. Hajnali 4 körül 100% volt, reggel 97% -
soundman1
senior tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
Tegyél már fel ide egy képernyőmentést a Fogyasztási szint-et mutató ablakról.
Ha nincs wifi v. mobilnet akkor is ennyit esik?
A Beállítások/Google-nél mindent nézzél át, hogy legyen kikapcsolva, ami nem kell. Az Alkalmazásokban amit nem használsz tiltsd le. Amiket írtál azoknak meg kell oldani a problémát. Ha ezek és amiket a többik is írtak nem segítenek, akkor csak valami rossz felrakott app lehet a ludas! Keress vissza a topikban hátha valaki kiìrta nála melyik app okozott galibát. -
Szilasi70
csendes tag
válasz
odipapa
üzenetére
Hát eddig úgy néz ki, hogy ez sem segített. Factory reset, wipe cash... bár a képernyőn sem teljesen az jelent meg ami a linkelt oldalon van, de a lenyege az volt. Aztán minden alkalmazást letöltötten újra az áruházból, nem a mentésből. Előtte samsungom volt azelőtt nokia, mindegyiknél mentette a képeket, videókat, zenéket is ha a "mindent" választottam, most már tudom sajnos, hogy itt nem így van.
Fél napom ráment mire mindent visszaállítottam kézileg, de elfecsérelt idő, az android verzió maradt ugyanaz (b390) és sajnos ugyanúgy 6-7% a merülés óránként akkor, ha hozzá sem.nyúlok. -
válasz
laci laci
üzenetére
Telekom topikban kisegítenek, de az biztos, hogy nem 68 ezret kellene kapj, hanem dupla annyit. Vagyis nem pénzt, hanem egy duplaértékű telefont, mondjuk egy Honor 8-at, az van náluk vagy ráfizetéssel ugye mást is.
Topik összefoglalóból idézek:
"Hogyan tudom beváltani a csereutalványomat?Csereutalvány beváltásnál kettő lehetőség adott:
1: értékegyeztetéses csere: az xy készülék vásárláskori kiskereskedelmi ára alapján, az aktuális kiskereskedelmi árlistában szereplő nem drágább készülékekből;
2: visszavásárlás: az ügyfél által eddig kifizetett készülékár (teljes összeg vagy részletfizetés esetén a kezdő-, és további befizetett részletek).Lehetőség szerint hivatalos Telekom üzletben intézkedj, ne partnerüzletben. A hivatalos üzletek listája megtalálható az üzletkeresőben."
-
laci laci
addikt
Se..emig karmol az ideg.
Most voltam bent a t-mobile-ban. Mivel másodkézből van a telefonom a csere utanvány nem a nevemre szól, ergo nem kaptam semmit és nem vehetek semmit. De miért? Nem szerződést hosszabbítók vagy bármi... Vagyis hivatalosan lenyulták a telefonomat. Ezt nem hiszem el.. Nincs telefonom, nincs pénzem, nincs semmi..Ja és hab a tortán ~68.000-ért számolják be. Egy p8 lite,y6ll, alcatel a5 ez van ebben az árban. Már egy nova 100.000,p10 157.000ft... Jó nem? -
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
choco01
üzenetére
Köszi a linket. Esetleg néhány jó tanács mellé? A menüben a gyári visszaállítást már próbáltam, az nem volt elég....
Ezzel a módszerrel visszaáll az android verzió is? Gondolom előtte biztonsági mentés...de utána ha helyreállítom a mentésből akkor lehet, hogy a problémát is visszatöltöm bele?? -
odipapa
senior tag
Nállam egy wipe cache partition megoldotta a problémát. Meg egy Gservicefix-et is indítottam.
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
soundman1
üzenetére
Jó lenne ilyen egyszerűen megoldani, de sajnos nem így van. Egyrészt, mert kb 1 hónappal ezelőttig minden engedélyezve volt, és elment 2 napot. Amióta egyik napról a másikra elkezdett sokat fogyasztani, azóta már kikapcsoltam mindezt amit írtál, mégis a bekapcsolt telefon lezárt képernyővel, minden érintés nélkül megy le óránként 6 %-ot.
-
soundman1
senior tag
válasz
Szilasi70
üzenetére
A megoldásnak ott kell lennie, ahogy Csako mondta a 9923 hsz.-ban a Google Play-szolgáltatásoknál. Ha nem kell a gps, állítsátok át a Csak gps használat-ra, majd kapcsoljátok ki a gps-t. Ha az Alkalmazások menüben a Google Play-szolgáltatások/Engedélyek menüben a Tartózkodási hely ki van kapcsolva, akkor a sokadik fogyasztónak kell lennie! Nálam minden egyéb nyomkövetés is ki van kapcsolva: pl. Helyhozzáférés/Helyelőzmények és Helyzetmegosztás is (de a Menü/Keresési beállításokban a wifi be, bluetooth ki van kapcsolva), továbbá a
Google fiók/Hirdetések /Leiratkozás személyes hirdetésekről szintén ki van kapcsolva. -
Szilasi70
csendes tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Valójában nekem sem azonnal a frissítés után kezdte, de nem tudom, hogy mi okozhatja.
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
odipapa
üzenetére
Nekem is hasonló gondom van, úgy 3 hete kb... azelőtt este 70% körül volt az akksi, néha 2 napot is használtam egy töltéssel. Most ugyanolyan használat mellett délutánra már csak 30-40% tehát rá kell tölteni, hogy estig bírja.
A fogyasztók között az első helyeken Google Play szolgáltatások,Android rendszer, Android rendszer (többszörös alkalmazások) jelennek meg.
Nem töltöttem le újabb alkalmazásokat, a telefont alig használom, kb háromszorosára nőtt a fogyasztása. Óránként 6-7% akkor is, ha nem használom. Egyik éjjel viszont áramszünet volt a vihar miatt, olyankor nekem térerő sincs (mivel erősítővel van csak a lakásban) akkor 4 óra alatt mindössze 3%-ot merült,
Nekem a B390 frissítés a gyanús, nem tudom hogyan lehetne visszatérni a B380-ra, addig nagyon elégedett voltam ezzel a telefonnal, de így sajnos kuka. -
laci laci
addikt
Ma sikerült ki várnom a sort, igaz az utcán, sok-sok pia mellett (vicc) beadtam, azt mondták 3-4 nap és értesítenek..
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Normál használat mellett nektek is a Google play szolgáltatások fogyasztja a legtöbb energiát?
Ezen azt értem , hogy leveszem a töltőről és egy óra múlva már ő vezet 20% felett, a többi alkalmazáshoz képest. -
vargapa1
csendes tag
Sziasztok!
2015 októberében a Telekomtól vettem egy Honor7-es készüléket. Pár napja láttam, hogy a készülék képernyő alsó-harmadában apró fehér pontok jelentek meg, ami nem pixelhiba, illetve ezeket a "foltokat" csak fehér, illetve világosabb háttér előtt lehet látni. Megnéztem a gari levelet de ott csak 12 hónapot írnak. Ez lehet, én úgy emlékeztem, hogy a készülékre 2 éve gari jár. Annak idején regisztráltam a készüléket a Hicare-ben. Kérdésem, hogy hol tudok a garanciának utána nézni? kerestem a Telekom oldalán, de ott semmit nem találtam.
-
laci laci
addikt
Amúgy Budaörsön is átveszik?
-
choco01
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Küldheted, irj le mindent nekik.
-
korcsillio
addikt
Közben a közelségérzékelő sem akar mindig működni,úgyhogy szervíz lesz....
Postán is küldhetem ? -
James67
aktív tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Nekem augusztusban lesz egy éve, cserélték a kijelzőt az akksival együtt. Most ismét cseréltetni kellene, de valószínű hogy nem foglalkozom vele, inkább majd cserélem egy Redmi Note 4-re.
Most nem tudom, de azt olvastam, hogy nincs már alkatrész, így utalványt adnak a levásárláshoz. -
laci laci
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Már harmadjára megyek és állok sorba az üzletben, ma a 23-ik lennék, ha nem jöttem volna el..

-
x.pet
tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Az akku adatok alapján mi a fő fogyasztó? Speciális beállítások - Akkumulátor kezelő - Fogyasztási szint
Újraindítás, Cache törlés, Factory reset, kártyacsere volt már?
Biztos, hogy hardveres a gond? -
James67
aktív tag
válasz
korcsillio
üzenetére
Miért ne vihetnéd? Hivatalos OTA verzió.
-
korcsillio
addikt
B390-el vihetem szevízbe?Nem probléma hogy frissítettem?Nagyon gyorsan merül a telefon.Makulátlan ezért sajnálnám ha nem lehetne javítani...
-
Xanyi
tag
B390 alatt nektek is nagyon be van lassulva a naptár?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újraindítás után is... pedig mindig 1,5 körül volt, újraindítás után 1,7. De nem lehet köze a merüléshez, mert már jó ideje küszködök az akksival, ez meg csak hab a tortán ma reggeltől, talán tegnap esti nagy szorgalmamban amikor letiltottam egy rakás dolgot, hogy akksit spóroljak...valami olyat is leállítottam amit nem kellett volna?