- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
válasz
Anubris #10609 üzenetére
Pro igen túl nagy meg a lekerekités nagyon nem jön be nekem.nagyon gyorsan felltölti a telót viszont.
Igen van egy pár aproság itt is de kinek mi a fontosabb.
Gcam appal nagyon jó fotókat lehet késziteni de a gyári sem rossz szerintem.
Nem mate 20szint mert abban jobb a másik. -
noto
senior tag
válasz
Anubris #10607 üzenetére
Oxygen tényleg nagyon jó.
Nagyon testre szabható minden téren jobb mint a mate20és itt a kijelzővel se lesz gondod idővel.Nekem is benne volt a pakliba a mate20
Ja az egyik legfontosabb a frissités erre még 3főverzió váltást megfogsz kapni!
Most jött ki a 10 párnap múlva már tudtam felrakni.
Többi telóknál majd jóval később van ami csak jővőre kapja megés utána már ell is felejtik e telót támogatni
8gb ram és 256 tárhelly idő álló lesz egy darabig
Ja marha gyors a teló -
soundman1
senior tag
válasz
Anubris #9573 üzenetére
Több oka lehet.
Először indítsd újra a telót, ha nem működik, akkor a Beállítások/Alkalmazások kezelésében keresd meg a progit és a Gyorsítótár és Adatok törlését kérd. A progi beállításai elvesznek, de hátha elindul egy újra indítást követően. Ez után a Frissítések eltávolítása segíthet még. Lehet, hogy egy frissítés tett oda neki, legutóbb feleségem Messenger appja hülyéskedett, majd 3. nap múlva jött egy frissítés, amitől azonnal megszűnt a hiba.
Ha pár nap alatt nem érkezik a bugra egy update, akkor a wipe dalvik cache törlése, vagy még wipe cache törlése segíthet. Gondolom gyári visszaállítást nem akarsz ezért csinálni, más javaslatom nincs. -
James67
aktív tag
-
James67
aktív tag
válasz
Anubris #7028 üzenetére
A viber eddig is működött rendesen csak nem villog. Illetve akkor villog ha töltőn van. Ezt ki érti?
Védett: Telefon kezelő - Akkumulátor kezelő (ahol azt írja, hogy mennyi százalék van hátra, egy akku ikon) - azon belül - védett alkalmazások. Ott tudod beállítani.(#7039) Dello79 nekem semmi bajom a viberrel
Ha B180-ról álltál át B371-re akkor csinálj FR-t. -
Azazel71
aktív tag
válasz
Anubris #6996 üzenetére
Éppen jó lehetne...annyi a probléma, hogy az lcd. és az üveg között,már ennél a telónál(is) vákuum van, elvileg,amit házilag nem egyszerű megoldani.Ha levegő kerül közéjük, erősen sérülékennyé válik,előbb-utóbb jön a sárga csík, és a repedés, másrészt láthatóan romlik a képminőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged