- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
EtonBlazer
csendes tag
válasz
choco01 #10303 üzenetére
Hát,csináltam egy backup-ot factory reset előtt a hisuite-al és állitása szerint a képeket,videokat is lementette de visszaállítás után tök üres a galériám.. utoljára biztam ebben a programban..
Meglátjuk megjavult e az aksi.Ma már 50százalék körül is kikapcsolt mintha lemerült volna. :s -
KáZéé
tag
válasz
choco01 #10156 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor nincs más választás minthogy ma leadjam a MediaMarktba javítsára.
Viszont mire figyeljek?
SD kártyát, Sim kártyát gondolom vegyem ki, minden fotót, smst, fontos infót mentsek le róla? Esetleg nyomjak egy gyári beállítások visszaállítását is?Amikor visszakapom akkor egy full alap rendszer lesz rajta?
Van esély arra, hogy javítás helyett inkább az árát adják vissza?
-
petyametyo
aktív tag
válasz
choco01 #10127 üzenetére
Múlthéten még javították
"Kollégám most kapott email hogy kész a telefonja
"Kiadott alkatrészek
Alkatrész kód:1Db:03031RVH
Fődarab - PLK-L01 (*HP-3-F*),CEE&Nordic European,Channel,With SIM-HOLDER(Grey)
1 Db: 02350MFN Nem rendelhető // Előlap+LCD+FPC Assembly+Battary,PLK-L01,Black "
A nem rendelhető vajon itt mit takar ? Esetleg azt hogy nem is cserélték ?
Mivel a TMX-ben csinálták így merült fel a kérdés" -
qbeer666
tag
válasz
choco01 #10021 üzenetére
Nos, én kaptam csereutalványt szerencsére. Lett egy Honor 8-asom. Pesten lakom, ha valakinek kéne 4 tok, meg 2 kijelző védő fólia, akkor 4000 Ft-ért megkaphatja őket. Ha nagyon kell csinálok egy hirdetést. Tudom, hogy nem szokás itt ilyenek írni és ezért elnézést, de szinte ajándékba adom, mert nekem már nincs rá szükségem.
[privétban lebeszélhetjük]
Amúgy akkora mázlim volt, hogy én a 7-est 130-ért vettem és visszaadták a lóvét. Kijött belőle egy JBL bluetooth füles, egy H8-as, meg egy tok is rá, meg egy fólia is félig.Mázli.
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
choco01 #10011 üzenetére
Hát ez az, ami nem egyszerű... Olaszországban vagyok (dolgozom) a papírok otthon a dobozában, és itt augusztusban a vendéglátás kivételével (amiben én dolgozom) leáll az élet, nagy az esélye, hogy szeptember előtt rá se néznek. Mellesleg előbb vennem kell egy másik telefont... és a legközelebbi hely a weboldal szerint Verona (30km) ami még nem lenne gond, de ugyanaz a cím ahol 10 évvel ezelőtt a Nokia hivatalos szervíz is volt. Vagyis nem egy szervíz, hanem egy átvevőhely, amolyan multi márka, és onnan küldik majd el a Huawei-hez, mint anno a Nokiához. Akkor 2 hónap alatt jött vissza... ezért próbálkozom minden más módszerrel.
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
choco01 #9932 üzenetére
Köszi a linket. Esetleg néhány jó tanács mellé? A menüben a gyári visszaállítást már próbáltam, az nem volt elég....
Ezzel a módszerrel visszaáll az android verzió is? Gondolom előtte biztonsági mentés...de utána ha helyreállítom a mentésből akkor lehet, hogy a problémát is visszatöltöm bele?? -
zAPAtyin
tag
válasz
choco01 #9867 üzenetére
Nekem is pont ez volt! (kijelzőhiba)
Alkatrész hiány miatt nem javítható.
A gyártó engedélyezte a készülék cseréjét.
A szerviz adott egy csereigazolást, azzal kellett elmennem a Telekomhoz.
A Telekom "visszavásárolta" a készüléket az eladáskori áron, majd így lett belőle egy kék honor 8
Öröm és bodottá! -
válasz
choco01 #9752 üzenetére
Én nem érzek változást igazán már a B180 óta
na jó, 1x-2x írtam a B380-ról, hogy nyertem vele valamennyi akku időt (link1, link2), de igazából nálam annyira változékony, hogy nem tudok hasonlítgatni, a minap csak Instagramon beszélgettem és produkáltam egy 5,5 órás képernyőidőt (16 óra alatt, amiből 10 óra készenlét volt és 27%-nál dugtam rá a töltőre, szóval lehetett volna több is), Messengerrel 4,5 volt a max B380-nal régebben, amúgy meg 2-3 órákat hozok ki belőle kb. 24 és 48 óra közötti működési idővel.
-
undersance
tag
válasz
choco01 #9655 üzenetére
Köszi! Fel is tettem a 390-et, a gmail-es címemre tényleg azonnal megjönnek a leveleim, de a munkahelyire nem. Úgy látszik, az Exchange szolgáltatásokat nem tartja bent védettként, a védett alkalmazások között pedig meg sem jelenik. Mondjuk furcsa, hogy egy rendszerfolyamatot kidobál a háttérben.
-
Szkipi
tag
válasz
choco01 #9345 üzenetére
Ebben igazad van hogy nem hivatalos, de eddig mindenhol azt olvastam hogy nem várható. A Honor face csoportját is követem és többen feltették ezt a kérdést de sajna még ott is azt írják válasznak hogy nincs infójuk róla hogy jön (bár cáfolni se cáfolják)
Szerintem még ha el is bírná a hardver akkor is ezzel csak ösztönzik a népet hogy vedd meg az újat.
-
gabenn4241
tag
válasz
choco01 #9332 üzenetére
Sziasztok!
Lehet írtak már előttem hasonlókat, de gondoltam azért csak megosztom nektek a tapasztalataimat! Először is a hiba ami jelentkezett, az volt, hogy a töltést nem nagyon vette a telefon cserébe pedig úgy merült mintha muszáj lett volna. Először azt hittem akksibaja lesz, de gondoltam egy factory resetet megpróbálok. Nem segített... Ezután kezdtem olvasgatni mindenféle fórumon, hogy lehet valami beragadt. Hát valóban a 380ra frissítés óta valahogy nem volt az igazi a teló. Na mindegy van rá megoldás, hála a huawei korrekt hozzáállásának. Minden a huawei hivatalos oldalairól beszerezhető
Remélem van akinek segít!
Megoldás:
1. factory reset
2. rollback MM to Lollipop letöltés és telepítés
https://www.youtube.com/watch?v=enHGw7Z1_IA
3. hivatalos B180 Full ROM telepítése
https://www.youtube.com/watch?v=bYscg129wx8&t=282s
4. szűz B180 5.0.2 Lollipopról B380 6.0 Marshmallowra OTA frissítés
(beadta ahogy beléptem a frissítőbe)A videón van egy kis segítség annak, aki vizuális típus. Mate 7 van rajta, de pont ugyanúgy működik a honor 7-nél is. A rollback és a ROM is az alábbi linkről beszerezhető!
https://community.hihonor.com/docs/DOC-1159
Nekem mióta újra raktam a B380at nincs gond, töltés szépen veszi és nem merül annyira bár a play szolgáltatások még mindig sokat eszik a B370-hez képest, ezért erősen gondolkodom hogy lehet inkább a B370-re állok vissza, nekem talán az volt a legjobban működő ROM. Mindenestre ahhoz is van egy link, ahonnan beszerezhető a full ROM! Kipróbáltam ezt is. B380ra rollback és gond nélkül felmegy a B370!
Imádom a huawei/honor-tLehet mókolgatni vele... Jah és tök egyszerű....
/Akik Lolliról frissítenek azoknak elvileg mindenképp ajánlott először a b180ra frissíteni és csak utána a MM-re. /
http://consumer.huawei.com/ch-en/support/downloads/index.htm?pcode=PLK-L01&pname=Hono7(%20PLK-01)&key0=Mobile%20Phones&key1=Smartphones&key2=PLK-L01
-
-
válasz
choco01 #9249 üzenetére
A képed alapján próbáld meg a Twilight appot kikapcsolni, mármint nem csak itt, hanem teljesen, ne legyen aktív a funkciója, úgy nézd meg. Nálam mikor este aktív, akkor szintén ugyanaz a hibaüzenet, mint nálad. Én úgy vettem észre, hogy a képen látható helyen letiltani valamit nem ér semmit a hiba szempontjából. Valamelyik alkalmazásod megjelenít valamit a többi fölött, ki kell deríteni melyik és ideiglenesen kikapcsolni/bezárni, amíg engedélyeket adsz az appoknak. Lehet, hogy a Viber az, sajnos innen csak találgatni tudok.
-
soundman1
senior tag
válasz
choco01 #9249 üzenetére
Mivel B180-on vagyok és SD kártyám sincs, így nem tudom a hibád reprodukálni. Nálam a teló memójába simán le tudok menteni a chrome-ból. MM-en a képernyő fedvényes hibát csinálta nálam is, mert az update FR nélkül volt. A hétvégén volt a telóba egy SD, a noto fenti üzenetét dobta fel, engedélyezés után el tudtam érni a kártyát.
Ugyanakkor te Tárhely engedélyt írsz, akkor nem a képernyőfedvénynél kell lenni a hibának. Volt biztos nálad FR update-kor? -
soundman1
senior tag
válasz
choco01 #9237 üzenetére
Pl. ha a Twilight be van kapcsolva, akkor egy újra indításnál Backbutton (a képernyőn lebegő vezérlő gombok) nem tud betöltődni. Előbb manuálisan a backbutton-nak engedélyt kell adnom, majd utána tudom csak a Twilight-ot elindítani. Ez 5.1-en is így van, 6.0-n azért volt nálam rosszabb, mert nem volt update után FR. FR-el viszont nem megy a touchplus, ezért 5.1-re visszamentem.
Ezért kértem kapcsold ki ami nem kell, vagy kértem egy képernyő mentést. Pl. Hiapp, mxplayer, tükör, antutu-nak minek a képernyő hozzáférés? Pl. Chrome-nak miért kell engedélyt adnod? -
Buxus77
újonc
válasz
choco01 #9194 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat! Nincs másik hálózathoz kártyám, de lehet hogy célszerű lenne venni egyet, nagyon nem vagyok megelégedve a telekommal, férjem se, neki is alig van térereje, már többször jeleztük a szolgáltató felé, annyi választ kaptunk, hogy felszerelnek a házunkra vmi jelerősítőt, de mondtam nekik, hogy ne zavarja őket, hogy egy mobiltelefonról beszélünk, amit időnként az otthonunkon kívül is használunk
A szolgáltatóval ilyen esetben sem lehet szerződést bontani??? Hűségidőm van még rá, már bánom, mint a fene, hogy hozzájuk vagyok kötve, használhatatlan. Hova kell ilyen esetben beküldeni a telefont? Még kell intéznem magamnak egy cserekészüléket, elképzelni nem tudom, hogy megváljak tőle hetekre, de muszáj lesz, mert így őrült bosszantó, hogy pont arra a célra nem alkalmas, amire eredetileg szolgál.
-
phoenix64
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged