- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
-
nickedez89
senior tag
Nincs mit viszont most nézem hogy a rom, amit felraktál az eleve rootolt!
Tehát előtte indítsd el recovery módban a telót és nézd meg van-e unroot lehetőség!?
Elvileg nagy bakot nem tudsz lőni, de ha van unroot akkor sztem érdemes előtte nehogy bekavarjon!Te nyitottad amúgy a bootloadert? Vagy már úgy vetted esetleg a telót?
-
nickedez89
senior tag
Rootolva is vagy? Build.prop illetve egyéb lett módosítva? (Ha igen akkor vissza a gyárit)
Ha rootolva vagy, akkor első az unroot, utána vissza a gyári recovery, aztán elvileg mehet 3 gombossal a full rom, majd utána esetleg bootloader visszazárása.
Persze ettől még a nyitás tényét tudni fogják ha akarják, de volt itt akinek rootolt telót is javítottak, szóval elvileg nem lesz gond. -
golan7
tag
Én ezt használom, ez nálam működik:Xposed85.1
-
unskillful
aktív tag
Szia. r6-ot használtam 3 hétig, teljesen rendben van. Most a WBT féle 2.1 van fent, és azt kell mondjam hogy kiváló. Atomstabil, minden opció amit kivettek a 6.0-ból az vissza került. Minden testre szabható, és minden működik (hálózati sebesség kijelzés, Xposed, beszélgetés rögzítés, Touch plus... stb) Tudom ajánlani maximálisan.
-
zebede
őstag
A 9 gigát wifin mennyi idő alatt ette?
Hol vetted a telót, esetleg kínai webshop?
Elképzelhető,hogy valami adathalász-kémprogram van beleaplikálva a google bill.-be.
Ha root van szerintem töröld le adatokkal együtt és telepítsd fel újra play-ből.Egyébként mekkora helyet foglal nálad maga a ggogle billentyűzet?
-
doongoo
addikt
Valahol a világűrben a kis zöldek/szürkék meg nézik, hogy honnan a fenéből írogat nekik valaki valamilyen érthetetlen "kékbolygósnak" tűnő nyelven
Pár nap alatt 10 GB adtforgalom egy billentyűzettől azért nem semmi, lehet megérne egy kérdést a google support felé. Beragadt valami szerverük?
-
Azazel71
aktív tag
Érdekes...én mindig letiltom a google billt, mert nekem túl kicsik a gombok, és ezt használom ávek óta minden telón: [link] Ez még csak benne sincs a hálózati alkalmazásokban....
A szótárak, meg az autokorrekt, automatikus kiegészítés, hangulatjelek be van kapcsolva rá??Mondjuk 9 giga akkor is durva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged