Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shomci
tag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
MEGA.nz-n lehet free 50 gigát tárolni, esetleg a különböző romokat oda fel lehetne pattintani egyesével.
legnagyobb gondot szerintem az okozza, hogy a fórumot látogató (azon felül, h nem keres, nem is tudja mire keressen) usernek fogalma nincs a különböző típusokról.
szerintem ezt kellene egy rövid táblázatban az elején összeszedni.
Például, hogy van a 16 gigás dual honor 7, meg van a 32 gigás verzió, meg van egy másik fajta honor 7 aminek kihajlik a kamerája.
arra már rájöttem (pár napos xda, ph, gugli után), hogy nem mindegy, hogy milyen PLK-L01-em van, régiókra le van bontva:
C432 - EU
C636 - Malaysia
- C636B100
C185 - Middle East (Kuwait, Pakistan, Saudi Arabic, UAE)
- C185B321
Cxxx - van még?Aztán, hogy ezekn belül vannak a firmwarek és a hozzávaló updatek amik elvben OTA-n jöttek volna.
B100, B120,B130, B140 stb.. ezeknek mind egy mappaszerkezetet képzelek el a MEGA-n.
És hogy a MarshMallow Andorid 6.0 nem jön mindenkinek csak aki feliratkozott BETA teszternek mittudomén mikor.Aztán azt is megtudtam, hogy a régiók között át lehet váltogatni pl a Honor7 Tool-lal
ezen kívül van még vagy 85 kérdés, amit az emberek feltesznek, erre kéne egy összeszedés szerintem.
meg amikről még fogalmam nincs mert fel sem vetődött..
pl gari - kinek hova, mikor veszik el, akkor főzött romok, ismert hibák és rá patchek...még nincs akkora tudásom h biztos dolgokat tudjak állítani, de ha valahol lehetne kooperálni akkor abban benne lennék. de mint fentebb írtam, az alapokkal kellene kezdeni.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Azazel71
üzenetére
Én csak az ötletet vetettem fel, meg azt hogy talán tudnék valakit aki tudna ebben segíteni nekünk. Nem tudom pontosan hogy megy ez az összefoglalós dolog, a megírásban viszont tudnék segíteni.

Ámbár mióta egy nyavalyás frissítés a téma már ötezer oldalon keresztül, azóta nem nagyon olvasom a fórumot. Nem is beszélve a 'viber nem jelez' meg a 'valamitől nagyon merül az akksi' dolgokról.
Persze segít az ember ha tud, de azért lehetne használni a keresőt meg a guglit is. Nyilván most magamból indulok ki, mert én ezt teszem ha gondom akad.Ha nagyon kell az összefoglaló akkor írok pár embernek akik jártasak benne.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Őszintén szólva, nem sok...Megmondom miért.
Durván nagy lett mostanra a téma, rengeteget kellene használnom a jobboldalt fenn lévő keresőt, ami jól megválasztott kulcsszavakkal remekül működik.
Konkrét kérdésekre, ha tudok, és nincs épp rossz napom, szivesen válaszolok, de nem fogok fél napot bogarászgatással, infó rendezgetéssel tölteni, azért,mert van aki arra is lusta, hogy ha gondja van, használja azt a bizonyos keresőt.
Egyébként Bobakill elkezdett valami összefoglaló félét, ő talán kevéssbé antiszociális nálam...
Ha elindul a dolog, szivesen besegítek, de nem akarom a nyakamba venni az egészet.
-
FekaP4
csendes tag
Némi érdekesség.
Állítgattam a HiCare-t, mivel még mindig nem dobja fel a frissítést.
Beállítottam a helyet lengyelnek, és a menüben a rom frissítés mellett megjelent
két lehetőség:
- Alkatrész árak
- Garancia állapota -
kosmoo81
tag
akinek a wbt fele custom van fent (nekem most a 2.1) , probalta frissiteni a legujabb 3.4es verziora?
nekem megtortent, de miutan lezarom a kepernyot nem tudom feloldani, mert elkezd villogni a lock- es a homescreen fel masodpercenkent felvaltva...
se ujjlenyomattal se mas modszerrel nem lehet feloldani, ha ugyes vagyok ujra tudom inditani a telot.szoval en visszatettem a 2.1-est, ezzel nincs gond.
ha valakinek van otlete mi okozhatja ezt az irja meg.koszi
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Nincs mit! A lényeg, hogy sikerült!
Szerintem egy darabig nem lesz most frissítés, de majd meglátjuk!

Azazel71: Felvetődött itt már párszor és most újra, hogy kéne összefoglaló!
Te azért elég aktívan jelen vagy itt a fórumon! Nem lenne kedved megcsinálni? Persze nem egyedül, biztos lenne aki segít, köztük én is amiben tudok! -
Azazel71
aktív tag
válasz
zAPAtyin
üzenetére
Cserélj kártyát.
Nekem is így kezdte, még a sony xp.-ben.Azután egyszercsak eltűntek dolgok,képek, könyvek..látszólag ott voltak, de mind hibás, nem megnyitható stb.Dühöngés, formázás, egy darabig jó, azután kezdődik előről...Próbálkoztam mindennel..kártya ki, érintkezői megtisztítva, vissza, ugyanaz.
Meguntam, vettem egy zsísr új kártyát( amúgy pont Kingston), és azóta semmi probléma. -
gilimbgalamb
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Külső kártyára másolva működik a telepítés
az általad leirt módon! A hicare app is másabb így mint előzőleg
köszi a segítséget mégegyszer!!! Remélem h innen már fog működni az ota is. -
nickedez89
senior tag
Ha már úgy is csináltál FR -t, akkor miért nem tolod fel a full romot?
-
FekaP4
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igen menüből.
-
FekaP4
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna 370re frissíteni, ami a hicareben még is jelent. Vissza állítottam a gépet, frissítettem a hicaret, és nincs frissítés. 😂 -
somé
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ígérj neki egy frissítőt, amit én állok, ha erre jártok.

-
Nixy.kt
csendes tag
Valószinüleg rosszul lett telepítve az új verzió.nővéremnek is ilyen van és neki teljesen másabb.
-
-
bferenc
tag
Nem raknánk össze egy összefoglalót az elejére, mert kicsit unalmas már, hogy folyamatosan ugyan azokat a kérdéseket olvasom. Nem bántásként, mert én sem olvasnék vissza 10 000 hozzászólást.
-
Nixy.kt
csendes tag
Sziasztok. Honor 7en hogy lehet régebbi verzióra visszaállítani? Válaszokat.előre is köszönöm 😊
-
Ryder1
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igen, egyébként tényleg nem tűnik nagy fejlődésnek így elsőre. Az a baj, hogy a kezdőára 130k körül lesz szerintem, mostani H7 használt árakat elnézve még hozzá kéne dobni kb 50 ezret. Annyit meg nem ér. De majd a teszt eldönti.

(#6776) Cfc_Boy
Igen, nekem is nagyon bejön a kék. Ha megéri majd váltani, akkor biztos olyat veszek. Mondjuk az a baj, hogy ha teszel rá egy bármilyen nem átlátszó tokot, akkor kb alig látszik valami belőle.
-
nickedez89
senior tag
válasz
mobile076
üzenetére
A 64GB -os verzióban ha jól tudom nincs B20-as LTE, tehát jó eséllyel sok helyen nem lesz 4G neted!
Igazából ez nem mindenkinek észrevehető hátrány!
Attól is függ, hol laksz, mennyire mászkálsz vidékre és hogy ki a netes szolgáltatód!?Pl. ha Vodás vagy akkor még BP-en sem lesz 4G-d, viszont 3G-d az egész országban lesz kb.!
Más szolgáltatónál meg lesz budapesten 4G-d, viszont egyes vidéki területeken csak 2G-d lesz (mert nincs ott nekik 3G) amivel max viberezni tudsz de böngészni nem!Egyéb hátránya viszont nem nagyon van tudtommal, inkább előnye!
Pl. a kínai romok nincsenek "lebutítva", hívás rögzítés... stb.
Azt most nem tudom hirtelen, hogy a kínai romok is multilangosak-e tehát van-e bennük magyar nyelv de angol biztos!#6749 somé: Megnézném neked, de az asszony már így is kivan, hogy állandóan a telóját macerálom!

-
nickedez89
senior tag
válasz
bkvbusz
üzenetére
Nem tudom megoldottad-e már, de ezzel a rollback -el elvileg vissza tudsz menni B188 lollira!
Mindkettőt 3 gombossal kell feltenni, értelem szerűen a rollback-el kezdve!
-
nickedez89
senior tag
Ha error-al ment fel, akkor lehet hogy kell majd egy 3gombos neki hogy tuti legyen a dolog!
Gyári biztonsági mentés appal tudsz csinálni mentést és 3gombos módszerrel ugyanezt a romot feltenni hogy 100% -ig menjen.#6767 Ryder1:
Szerintem nem nagyon lesz érdemes váltani, majd meglátjuk a tesztet, de max. a kamera hozhat érdemleges változást illetve, hogy sok szép színben lehet kapni!
-
Shomci
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
appot indítottam a helyi frissítésből, szépen elindult, majd 95%nál kiírta h error. telót restartoltam, most optimalizál. reménykedem. eddig nem adott hangot a honor logónál betöltéskor. most adott.
hátha.twrp nem tudom pontosan micsoda, de már mindegy mert elindítottam a frissítést

-
nickedez89
senior tag
Ez is XDA-ról van ez az MM rom a tiédhez!
Nem valószínű, hogy brickelné, de a legbiztosabb módszer, ha csinálsz TWRP backup -ot!
Bootloadered nyitva van? Twrp -t ismered, esetleg raktál már fel?Én még nem, csak leírásokat láttam, de xda-n fent van ez is!
Amúgy ha berakod az update.app -ot a dload mappába és a frissítő appban rányomsz a helyi frissítésre akkor elvileg még adatvesztés sem lesz, hanem szépen felrakja!
-
Shomci
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
downgradet azért szerettem volna, mert hátha akkor nekem is magához tér az OTA és elkezdem kapni a frissítéseket. XDA-n azt mondják az én C636-osomra B130 az utolsó és h nem jött ki android 6.
ez tuti biztos működik? ha brickelné a telefont, hogyan csinálom vissza?

köszi! -
nickedez89
senior tag
Black&White kolléga segítségével (ezúton is köszönöm!!) sikerült rálelni a full B370 rom -ra! (EU!)
Innen tudjátok letölteni! Orosz fórumon találta nekünk, 1,6GB a mérete.Telepítés:
1.Hozd létre a "dload" mappát az SD kártya gyökerében.
2.Csomagold ki a dload mappába az UPDATE.APP fájlt.
3.Húzd le a kábelt a telefonról, ha csatlakoztatva volt
4.Tárcsázóba: *#*#2846579#*#* Software Upgrade -> SDCard Upgrade.Shomci: Neked egyelőre ezt találtam: C636 full MM rom!
Ezt is ugyanúgy kell feltenned! Már ha akarod, vagy downgradelni akarsz mindenképp?
Illetve neked van elvileg helyi frissítés menü!! Úgy még könnyebb! -
Ryder1
senior tag
Honor 8-ra ki tervez váltani?

-
Shomci
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Honor 7 PLK-L01
PLK-L01C636B130
Android 5.0.2
Emui 3.2
egyéni verzió: CUSTC636D001 -
-
Azazel71
aktív tag
Akkor marad az, hogy tedd fel a B121-et. Ma már nem nagyon leszek gépnél.
Letöltöd a B121 full romot, és héromgombos force upgrade-el felteszed.Az egy olyan zip., amit ki kell csomagolni. és a benne lévő dload mappát kell az sd.-re tenni. Rajta kívül semmi más update cucc, vagy másik dload mappa ne legyen, se sd.-n, se belső tárhelyen.
-
Shomci
tag
b130-ról hogyan lehet baj nélkül b121-re downgradelni? hátha akkor megjavul..
-
Azazel71
aktív tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Itt egy komplett rollback csomag, van benne útmutató is, angolul [link]
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Akkor marad az, hogy lolliról helyi frissítéssel mennie kéne!
Vagy legalább a HiCare -nek meg kéne találnia nálad is!
A miénk speedshop vásárlás a tiéd meg MM, gyakorlatilag ugyanaz, nem lehet régió vagy egyéb eltérés!
-
gilimbgalamb
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Megprobáltam a dload_ota mappába de semmi :/
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Itt van egy leírás, igaz német nyelven, de google lefordítja annyira hogy érteni lehet!

Más:
Amúgy találtam egy "dload_ota" nevű mappát a telón!
Lehet oda kell bemásolni és onnan a tárcsázóból feltenni az OTA -t?!
-
gilimbgalamb
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Es a rollback hogy megy fel? Már semmi nincs a telon mert HR el kezdtem.
Köszönöm a tanácsokat!!
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Megkérdeztem egy nálam sokkal hozzáértőbb embertől a dolgot és MM-ről root nélkül nem valószínű hogy menni fog, pontosan a helyi frissítés hiánya miatt!
Azt viszont nem értem, hogy neked miért nem talál a HiCare!?
Meg azt sem értem, hogy a lolliban viszont van helyi frissítés és onnan simán mennie kéne! Viszont valaki írta, hogy úgy sem ment!

Esetleg rollbackel vissza tudsz menni lollira és onnan megpróbálni helyivel!

De ennyit már szerintem nem ér az egész!
Nem hinném hogy nagy különbség van B330 és B370 között!? -
gilimbgalamb
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igy van! Modacon volt fent ami egy német fórumra vezetett. Azt is megpróbáltam, minden hogyan de semmi :/ a hicaret letoroltem, majd újra frissítettem de így sem talál frissítést. Pedig egy sima mediamarktos telo, semmi buheralas.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Pontosan ugyanazt a német B330-at használtam, és a Hicare-en keresztül hibátlanul felment a B370.
Amit Nick jószándékúan kimentett, és belinkelt B370 telepítő, az szerintem sajnos semmilyen módon nem fog felmenni semmilyen ROM-ra.

-
mobile076
csendes tag
Sziasztok! Honor 7 vásárlás előtt állok és számomra fontos lenne a 2 sim és a nagy tárhely együttes használata. Árban nem sokkal lenne többe a 64gb-os verzió, viszont ha jól olvasom nem EU-ba tervezett modell plusz a garanciáztatása is problémásabb lehet. Ezektől eltekintve milyen hátrányai lehetnek? Úgy értem jól használható kínai verzióban is? Kinek milyen tapasztalatai vannak? Köszi.
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Most akkor B330 -on vagy?
B370 -et szeretnéd feltenni?Kicsit olvasgattam és úgy néz ki, hogy amit linkeltem 1,2GB -os update.zip az csak lolliról -> MM -re frissítéshez lesz jó. Illetve egyelőre ahhoz sem mivel nincs helyi frissítés menüpont, a tárcsázós módszer meg nem akar működni az eddigi visszajelzések alapján!

MM(B330) -ról MM(B370) -re frissítéshez, ha jól olvastam egy 400MB körüli OTA van, amit ezek szerint te megtaláltál valahol, de az sem működik?!

HiCare appot frissítetted a telódon?
Úgy sem jelez frissítést a ROM frissítő elnevezésű menüpont?bkvbusz: A honor.cn (google fordító segítségével használható az oldal) honlapon sem találsz AL10-hez rollback -et?
-
bkvbusz
csendes tag
Üdvözletem!
Tegnap megérkezett a családban a második Honor 7 PLK-AL10 is. Az előző múlt év novemberi.
Ott kisebb-nagyobb nehézségekkel, de sikerült a dev OS-t feltelepíteni, ami természetesen kéthetente kiválóan frissül.
Ez az újonc (Gold) B211-es ROM-mal érkezett. Frissíteni nem volt hajlandó se előre, se hátra (Rollback).
Aztán a Bootnál wifin keresztül legnagyobb örömömre már fel is frissítette magát B360-ra, aztán teljes betöltés után rögtön B370-re, hogy érezzem a törödést.
Kérdésem az lenne, hogy tud valaki valamilyen rollbacket a B370-hez mondjuk B190-re vagy B188-ra, ahol még választhattunk a DEV-STB-BETA között? Ami működik is. Akármit akárhogy csinálok, mindíg elakad,
próbáltam legelején még B311-nél helyivel, aztán tárcsázóssal, és Hisuite-tal és 3 gombossal.
Android 6-ról most már csak 3 gfombossal tudnék visszalépni, de vajon melyik rollback kell hozzá. -
gilimbgalamb
tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
A háromgombosra hibát dob ki, installation failed. Nem lehet hogy vmi a telepítőben van, ami hibás? Vkinek egy jól működő b330? Azt feltenném 3 gombossal ennek a németnek a helyére.
Már próbálom a HiSuit programmal gépről, de ott csak forog pörög a frissítés de semmi előre haladás.
-
gilimbgalamb
tag
Próbáltam belső és külső sdre is másolni, dload és hwouc mappában is de semmi, a hicare nem dob semmit. A csillagkettőskereszt módszer sem. No sd card vagy no update fájl. Próbáltam az itt linkelt update.zipet, és a német oldalon található 400mb update.zipet is, de semmi. Lolliról helyi frissítéssel jöttem át a német honor honlapról letöltött b330 MM-re. Elakadtam teljesen. Már volt hardreset is, de ugyanúgy lyukra futok. Ötlet?
Nincs root és semmi mókolás.
-
Honor 7:)
tag
Üdv! arra valaki tud esetleg valami ötletet hogy a hívott félnél miért van néha olyan hogy kihangosítva hall ?nem mindig de egy 5 perces beszélgetésnél kb 4-5 alkalommal pár másodpercig...elég zavaró más is panaszkodik hogy így hall , nálam tiszta a hangvétel ..
-
B. Tamas
aktív tag
-
Shomci
tag
válasz
Azazel71
üzenetére
Honor 7 PLK-L01
PLK-L01C636B130
Android 5.0.2
Emui 3.2
egyéni verzió: CUSTC636D001
rootolva sosem volt, egyszer kapott updatet azt felnyomtam (nem emlékszem mi volt pontosan)
februárban vettem egy budapesti GSM boltból, valószínűleg kínai import lehet. Töltője sem EU szabvány.update.zipet felraktam az SD kártya gyökerébe "dload" mappába.
telefon frissítője nem talál frissítést. hicare ugyan csak nem talál semmit.
ha a helyi frissítésre megyek akkor az update.zipet megtalálja, figyelmeztet h frissítés lesz. rányomok, restartol, körbe kezd számolni, és 3%nál kiakad errorral és egyetlen opció a restart.kb 6. próbálkozásnál tartok, 3 különböző helyről szedtem le ugyan azt a 68 megás b140 updatet, és eddig sikertelenül.
milyen infót tudnék még adni?
a teló garis egyébként. elvileg. oda a kis gsm boltba
köszi

-
Shomci
tag
sziasztok!
B130-as honor7esemet szeretném upgradelni, OTA sajnos magától nem jött. leszedtem egy b140-es csomagot (xda developers) és az pedig a helyi frissítéssel ugyan feljön, de 3%nál elhalálozik és restartolni kell a telefont.
tapasztalt már ilyet valaki? mi a megoldás? 6os androidot szeretnék, szintén xda-n mondták, hogy a 140 a következő lépcső.
ki mit használ? mi a legjobb?
köszi
Soma -
-
Lacko87
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Hálás köszönet! Akkor ez el is dőlt!

-
B. Tamas
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, innentől menni fog, legutóbb is a németet szedtem le. Az 330-ra akarok visszatérni hogy megnézzem abban még működik e rendesen a fájl átvitel. Ha igen akkor a 370-et megpróbálom így feltenni.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Lacko87
üzenetére
Abszolút ki tudod vele váltani a másik telót!
Dual Active tehát folyamatosan elérhető vagy mindkét kártyán.
Szerintem most is jó ár/érték arányú telefon, két simmel annyi a hátránya hogy bukod az SD kártyát, tehát marad a kb. 10GB tárhelyed. Ez egyénfüggő kinek mire elég!?Komolyabb hibákról nem tudni, egy-két apróság, pl. a névjegy kezelés, bár erre le tudsz tölteni play-ből egyéb appot.
Szolgálatói kedvezményt ha kapsz rá esetleg akkor pláne megéri!
bedecs: hihonor.com de a magyaron nem minden van fent!
Melyik rom kellene? -
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, tudom már többször volt de most az istennek se találom azt a linket ahonnan a gyári full romokat le lehet szedni. Megköszönném ha valaki megszánna és végtelen plusz egyedjére is belinkelné.

-
Lacko87
tag
Sziasztok!
Új telefont kell vennem, mert a Sony Xperia L megadta magát.
A keresgélés közben rábukkantam erre a készülékre, mert a T-nél előfizetés mellé részletre kényelmesen vállalható.
Kérdések:
Azt írja, hogy dual sim -es és kártyafüggetlen. Van egy hulladék céges telefonom, ami nem T-s. Jól gondolom, hogy ki tudom vele váltani azt is?
Előjött már valami tudott hibája amivel együtt kell élni? (A sonynál a közelségérzékelő szenzor beragadása volt például ilyen)
Még mindig jó ár / érték arányú telefonnak számít, vagy inkább már mást vennétek?
Köszi szépen a segítséget előre is!
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Lehet, hogy hiányzik belőle valami összetevő, akármi apróság, amit máshová tett, vagy le se töltött, hanem online intézte....fene tudja. Neten még sehol nem láttam letölthető verziót belőle...
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ez a zip az asszony telójából lett kimásolva?
-
nickedez89
senior tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Itt kimondotztan az external sd.-t jelenti.Gyakorlati tapasztalat. Megnéztem a zipet, valóban nem teljes rom.
Tuti nem is fog felmenni B330 előtti romokra.Ha OTA-n jön, elötte frissíti az update appot, és úgy már fel tud települni.Fel kell tenni egy B330 full romot,és utána ezt. Vagy frissíteni a HiCare-t playről, újraindítani a telót, a HiCare-ben megjelenő ROM frissítőbe belépni, így elvileg jön OTA-n.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Az a menüpont ugye azt írja, update from sd card...szóval biztos hogy kell. Vagy egy dload mappába az sd kártyán, vagy csak simán könyvtár nélkül.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
OTA-n keresztül felmegy, de letöltve nem igazán. A B330-se ment fel sima frissítésként ha letöltötted, de OTA-n igen.
Most töltöm, ha lejött megnézem.
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Egy próbát megérne!
Kifogytam a tippekből!
-
gilimbgalamb
tag
Betettem a zipet a HwOUC mappaba, de ugyanugy no sd card hiba. Tennem kell bele sdt a muvelethez?
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nézzetek bele abba a zipbe.Ha van benne dload mappa, akkor jó eséllyel mégiscsak full rom.
Ha pedig csak OTA, akkor természetesen nem fog felmenni 5.-s droidra.
-
nickedez89
senior tag
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Hmm... Akkor nincs több ötletem! 3 gombos módszert nem javaslok mert egyrészt töröl mindent, másrészt ez nem full rom hanem csak egy ota! Igaz annak szép nagy de ha full rom lenne akkor UPDATE.APP lenne és nem zip!
Még azt próbáljátok meg, hogy nem dload mappába rakjátok, hanem HwOUC mappába!?
-
gilimbgalamb
tag
A csillag kettoskeresztes megoldasnal, hianyolja az sd kartyat. A belso memoriaba tettem fel dload mappaba, még mivel ket simmel hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi a segítséget mégegyszer!!! Remélem h innen már fog működni az ota is.

Megnéztem a párom notiján és tökéletesen működik. Mostmár csak az a kérdés, hogy az én szinte szűz Win8-amon miért nem hajlandó működni... Azt hiszem megvan a hétvégi programom.