Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schaf
tag
Sziasztok!
Egy ideje a Honor 7-sem nem akar PC-hez csatlakozni.. Semmilyen megoldással sem. Ha összekötöm a géppel, fel-le kapcsolódgat, gyakorlatilag mintha másodpercenként megszakadna a kapcsolat.
Találkozott már valaki ilyesmivel? mi a megoldás? Vagy szerviz?

-
Bandus99
őstag
Az alabbi lehetosegek kozul ti melyik uveget rendelnetek? Nem nagyon tudom az eltereseket. illetve elfogadok kedvezobb alternativat is, ha nem megy a minoseg rovasara.
-
Van esetleg a huawei/honor-nak európai központja, ahonnan rendelni lehet telót? Mint pl. a Oneplus telóknál. Illetve, ha Spanyolországban rendelem meg, akkor van bármi, ami hátrány lehet itthon? Köszi!
Ja, +1 kérdés: ha nincs ilyen rendelési lehetőség, akkor hol érdemes venni telót (akár külföldről rendelni)?
-
MK VII
veterán
Sziasztok.
Lenne egy Honor 7 c432b180-as rommal.
Egyik pillanatról a másikra, egyszerűen nem szinkronizál a google-vel. Play áruház egy fehér háttér, gmail app egy fehér háttér. Google fiókot sem engedi törölni.
Mitől lehet ez? Valami megoldás van rá az FR-en kívül? -
hotkar
senior tag
Sziasztok!
Telefonomon (PLK-AL10) Android 6 van. Kérdezném a hozzáértőktől, hogy "háromgombos" reset után megmarad-e az Android főverzió, vagy kezdhetem a B180-ról?
(A frissítések OTA-n jöttek.)
-
glaci
őstag
Szívesen!
Ha hardveres gondja lenne, akkor hiába indítgatnád újra, semmit sem segítene rajta.
Persze arra nincs semmi garancia, hogy mondjuk 2 hét múlva nem jársz úgy, hogy megint össze akad majd valamivel és akkor ismét újra kell majd indítanod, hogy megint jó legyen ... -
-
tozsef
csendes tag
Tisztelt fórumozók !
Járt e már valaki úgy , hogy nem ment a kihangosítás ? Újraindítás után magához tért. Mi lehetett a probléma ? Köszönöm -
kasee
aktív tag
Sziasztok,
rezgés erősségén éehet valahogy állitani?
Nagyon zavaróan erős értesitésnél is és irásnál is.
GYengebbre venném...
Köszi -
ORCA58
addikt
-
Láma kérdés, de hol lehet a dt2w-t (duplakoppos ébresztés) bekapcsolni a telón? Köszi.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
csalahmarton
üzenetére
Nem jó

Minden beállítást töröl, amit a "telefonkezelő" alkalmazásban eszközöltél, (Nem az egész telefonról mindent.) perpill ez az egyetlen lehetőség, hogy megszabulhasson az ember, a beállított mobiladat korláttól.
-
gabenn4241
tag
válasz
csalahmarton
üzenetére
Nah az üzemidőd szerintem teljesen redben van. Ezzel a rendeltetés szerű használattal kb így fog viselkedni. Lehet még trükközni kicsit a védett alkalmazásokkal, meg állítgatni az engedélyeken... De sokkal többet nem fogsz tudni kicsikarni belőle. 4-5 órás kijelzőidő a reális aktív használat mellett. Illetve napközben/éjszaka 10-15% készenléti fogyasztás is rendben van bekapcsolt gps, net mellett. Ebben nagyjából ennyi van. Mostanában én már a 4 órát se mindig tudom elérni úgy hogy általában 10%alatt rakom este töltőre, de pont kibírja még a napot. Mondjuk nekem 2simmel megy sok bluetooth-al... De ilyen használattal nyugodt legyél nem tud többet más telefon se, kivéve az asus zenfone max...

-
nagyatti1
csendes tag
Ha jól látom az csak fájlok,fotók egyebek védelmére szolgál.A biztonságos hely lényege az lenne,hogy wifihez kötötten beállítom a biztonságos helyet és ekkor a telefon feloldva marad(nem kér ujjlenyomatot vagy egyéb feloldókódot).Ez a dolog működik biztonságos eszköznél bluetooth kapcsolatban.A Z5 compacton volt ilyen lehetőség a Honoron az istenért nem találom!
-
válasz
bkiky01
üzenetére
Én egyelőre jól megvagyok a gyári szoftverrel + egy Moto G-n már próbáltam a CM-et, számomra alapjaiban nem olyan "hű de különleges", hogy kockáztassam a jól működő telefonom. Talán, ha esetleg lesznek használható Nougat romok.
Nincs különösebben ajánlva, csak beraktam, hogy ha érdekli a vállalkozó kedvűeket, akkor megtalálják akár itt is, ha nem olvassák napi szinten az xda-t
-
nagyatti1
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség Honor 7-en biztonságos hely beállítására?Én nem találok ilyen lehetőséget,biztonságos eszköz az van.
Lehet,hogy már valaki kérdezte de nincs időm ezt a rengeteg hozzászólást elolvasni.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Shingen
addikt
válasz
zozohoho45
üzenetére
Ezt a lassított videot hogyan lehet beállítani a telon?
Vagy csak droid 6 van ilyen lehetőség? -
choco01
addikt
Amióta letöröltem a go keyboardot azóta 3-4 orarol 5-6 órára nött a képernyő időm..

-
csalahmarton
csendes tag
válasz
gabenn4241
üzenetére
egy simmel használom.
mobilnet - gps - wifi mindig megy, bluetoth soha.
ha nem piszkálom akkor : 14% merült reggel 8-óta -
válasz
Azazel71
üzenetére
Na igen, ennyire nem zavar

(#9358) csalahmarton: gabenn4241 már válaszolt helyettem.
(#9360) odipapa: orosz a fickó, aki készítette, és megmaradt ennél a "hackelésre emlékeztető" sötét dizájnnál... elsőnek lenni amúgy sem jó dolog új romnál, mert akkor te leszel a teszt-alany

-
gabenn4241
tag
válasz
csalahmarton
üzenetére
szia! ez így nem tűnik olyan rossznak... hány simmel használod, mobilnet, gps, wifi, bluetooth mennyit van bekapcsolva?? Ha nem piszkálod a telót mennyire merül??
-
csalahmarton
csendes tag
-
válasz
csalahmarton
üzenetére
10 óra alatt mennyi a képernyő idő és mi használja a legtöbbet aksiból?
Többieknek: Akit érdekel itt lesz elérhető a CM 13 hamarosan.
-
csalahmarton
csendes tag
Sziasztok,
Nem rég vettem egy Honor 7-est, és nekem is nagyon gyengén muzsikál az aksi.
Pedig a teszteken azt írják hogy aktív használat mellet is ki bír 24 órát... hát az enyém közepes használat mellet is max 10 órát, és azért valljuk be ez nagyon gyenge.
Boltba azt mondták mielőtt be adnám a szervizbe csináljak egy rendszer vissza állítást, mert ott is az lenne az első. Hát egy kicsit segített, de nem sokat...Mi lehet a baj / vagy a megoldás?
2 hónapos a telefon, android 6.0, EMUI 4.0
-
bkiky01
senior tag
Ismerős, azért van a családban két H7. Végre nem éreztem úgy, mikor bejött a H8, h cserélnem kell.. Amikor H6 volt és bejött a H7 nem bírtam ki.. Sztem még 2 évig minimum teló lesz.. Lehet nem lesz ra 7es android és akkor mi lesz?
Jó választás, mondom 1év+ használat után.. -
DaveHutt
őstag
Attól függ mennyi pénzt szánsz telefonra. Sztem mostani középkategóriát, mint Xiaomi Redmi széria, Galaxy A3/A5 veri, ha viszont tudsz többet is szánni rá, akkor érdemes tavalyi/idei csúcsmodellt venni (gondolok itt P9, Honor 8, Oneplus 3, S6-S7, LG G5 és társaira).
Magyarán kellemes felépítésű telefon, funkciógazdag, Full HD kijelző és chipset ami meg is hajtja. Hétköznapokra nekem elég, játékra nem használom. (GPU-t kevésnek tartják játékhoz.)
-
Fuzz93
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy még idén is megéri ilyen készüléket vásárolni? Samsung Galaxy Alphám van most, de kezd nagyon fura lenni a telefon... És félek megfogja adni magát, mint sok ismerőseimnek ilyen idős korában (másfél éves kb). Tehát megéri még Honor 7-et venni vagy esetleg nézzek újabbat/mást?
Köszönöm!
-
Shingen
addikt
Szerintem még ha el is bírná a hardver akkor is ezzel csak ösztönzik a népet hogy vedd meg az újat
lehet benne üzletpolitika, de kinek kell a 7 droid.
Máskor akinek droid5 volt és frissített droid 6-ra nem vált be aztán vissza akartak menni a régebbire.
sokszor a régebbi a jobb.
-
Szkipi
tag
válasz
choco01
üzenetére
Ebben igazad van hogy nem hivatalos, de eddig mindenhol azt olvastam hogy nem várható. A Honor face csoportját is követem és többen feltették ezt a kérdést de sajna még ott is azt írják válasznak hogy nincs infójuk róla hogy jön (bár cáfolni se cáfolják)

Szerintem még ha el is bírná a hardver akkor is ezzel csak ösztönzik a népet hogy vedd meg az újat.
-
Szkipi
tag
Én már csak azt nem értem srácok, hogy tesóm épp most frissíti a P9 Lite-ot 7.0-ra ami közel se tud ennyit mint a Honor 7 és nekünk még se lesz 7.0 mert hogy "kevés hozzá a vas"

-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Találkozott már valaki azzal a gonddal, hogy a fényerő automatikusan visszaáll minden indításnál alapra?
Vagyis az automata fényerő mellett is a minimális fényerőre veszi le. Így szívás minden indításkor azzak kell kezdeni, hogy felhúzni a fényerőt csúszkáját
Van erre valamilyen megoldás?
Normális körülmények között azon kellene maradni amivel kikapcsoljuk. -
Thome
veterán
Sziasztok,
Beépített adatforgalom számlálót ki lehet valahogy kapcsolni?
Ha nullát írok be mennyiségnek, egyből jelez hogy túlléptem a napi limitet...
B371-es a szoftver.
-
FekaP4
csendes tag
Sziasztok!
Gyári fliptokot már nem lehet venni feketében sem aliról, sem ebayről, pedig most akartam rendelni.
-
Dani811
aktív tag
válasz
zozohoho45
üzenetére
Nyisd meg a videót a gyári galéria appban / kamerában. Ott be tudod állítani, hogy mettől meddig tartson a slow-mo.

-
markymango
tag
válasz
zozohoho45
üzenetére
Igen, alapvetően így működik.
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Egy régebbi hozzászólásban olvastam arról, hogy a lassított videó nagyon szaggat. Készítettem egy lassított felvételt és azt tapasztaltam, hogy normál sebességgel indul majd kb. 5 másodperc elteltével vált át lassítás módra és a felvétel vége előtt szintén kb. 5 másodpercre ismét normál sebességre vált. Ez így normális? Ez a jelenség másoknál is előfordult? Android 6 alatt próbáltam.
-
Bandus99
őstag
válasz
gabenn4241
üzenetére
Kösszi
-
gabenn4241
tag
válasz
choco01
üzenetére
Sziasztok!
Lehet írtak már előttem hasonlókat, de gondoltam azért csak megosztom nektek a tapasztalataimat! Először is a hiba ami jelentkezett, az volt, hogy a töltést nem nagyon vette a telefon cserébe pedig úgy merült mintha muszáj lett volna. Először azt hittem akksibaja lesz, de gondoltam egy factory resetet megpróbálok. Nem segített... Ezután kezdtem olvasgatni mindenféle fórumon, hogy lehet valami beragadt. Hát valóban a 380ra frissítés óta valahogy nem volt az igazi a teló. Na mindegy van rá megoldás, hála a huawei korrekt hozzáállásának. Minden a huawei hivatalos oldalairól beszerezhető
Remélem van akinek segít! 
Megoldás:
1. factory reset
2. rollback MM to Lollipop letöltés és telepítés
https://www.youtube.com/watch?v=enHGw7Z1_IA
3. hivatalos B180 Full ROM telepítése
https://www.youtube.com/watch?v=bYscg129wx8&t=282s
4. szűz B180 5.0.2 Lollipopról B380 6.0 Marshmallowra OTA frissítés
(beadta ahogy beléptem a frissítőbe)A videón van egy kis segítség annak, aki vizuális típus. Mate 7 van rajta, de pont ugyanúgy működik a honor 7-nél is. A rollback és a ROM is az alábbi linkről beszerezhető!
https://community.hihonor.com/docs/DOC-1159
Nekem mióta újra raktam a B380at nincs gond, töltés szépen veszi és nem merül annyira bár a play szolgáltatások még mindig sokat eszik a B370-hez képest, ezért erősen gondolkodom hogy lehet inkább a B370-re állok vissza, nekem talán az volt a legjobban működő ROM. Mindenestre ahhoz is van egy link, ahonnan beszerezhető a full ROM! Kipróbáltam ezt is. B380ra rollback és gond nélkül felmegy a B370!
Imádom a huawei/honor-t
Lehet mókolgatni vele... Jah és tök egyszerű..../Akik Lolliról frissítenek azoknak elvileg mindenképp ajánlott először a b180ra frissíteni és csak utána a MM-re. /
http://consumer.huawei.com/ch-en/support/downloads/index.htm?pcode=PLK-L01&pname=Hono7(%20PLK-01)&key0=Mobile%20Phones&key1=Smartphones&key2=PLK-L01
-
golan7
tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Én ezt vettem Aliexpress-ről!
-
trec12
addikt
Jelent már meg valakinél a 4G+ felirat? Nálunk elvileg van LTE-A (Telenor) de még a telefon nem jelezte egyszer sem.

-
Bandus99
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Ezt megtalaltam en is koszonettel, csak ugye ott volt, hogy anno kevesebbe kerult. Gondoltam hatha most valahol mashol van akcios kinalat.
Van nekem Blitzwolf Q2es toltom tud 9V 2A vagy 12V/1,5 A-t de azzal nem lesz gyorstoltes. Persze lehet a kabel is kerdeses ?
Az is Blitzwolf mondjuk igaz az a fajta amit mindket allasban be lehet dugni. -
Azazel71
aktív tag
A QC(Qiuck Charge), a Qualcomm chipsetekre fejlesztett gyorstöltési technológia,tuti hogy a Kirin nem fogja támogatni,semmiféle töltővel sem.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bandus99
üzenetére
Beírtam a keresőbe a gyorstöltő kifejezést, és meg is lett a saját hozzászólásom.
-
Bandus99
őstag
Ha most szeretnek gyorstoltot vasarolni akkor honnan erdemes? Tud valaki eppen akcios helyet?
Persze kulfoldben gondolkodom a koltseghatekonysag vegett. -
ORCA58
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Már a korábbi Huawe telefonokon is tökéletes volt nekem a mentés. Eddig minden általam mentett program beállítását, visszakaptam. A játékok pontjait is. Az átköltözésre is azt használtam.
-
korcsillio
addikt
válasz
gabenn4241
üzenetére
Másik kábellel próbáld ki.
-
choco01
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Elvileg a Huawei Backupos appal le tudod menteni az alkalmazás adatokat..
-
piocasember
tag
Android frissítés előtt vagyok. Tudom nem létkérdés és el tudom engedni a dolgot, ha kell, de van egy játék, amire rákattantam és szeretném elmenteni. Létezik rá megoldás, hogy a frissítés után valamilyen biztonsági mentéssel visszaállítsam a játékot? Köszi szépen előre is!
-
gabenn4241
tag
Sziasztok! A minap reggel felraktam töltőre a telót és még mindig 89%-on áll, máskor 2óra alatt feltölt. Mi lehet a gond, és van e rá valami megoldás?? Köszi előre is
-
Gesper1
csendes tag
Üdv mindenkinek a klubban! Újdonsült Honor7 tulajdonosként a 6.0-ás android frissítésről szeretnék érdeklődni, hogyan is áll most ez a dolog - mert a hivatalos frissítési oldalon még nem találom nyomát...
-
eastonhun2
csendes tag
válasz
zozohoho45
üzenetére
Biztos ott van valahol
Én találtam egy jobb appot erre a célra :Sure Universal. Sokkal több eszközt ismer alapból. Pl a Wd TV Live ot is ismeri nem kell tanitani neki.Egyetlen hátrány az appnak h nem tud tanulni de idővel ígérték a fejlesztők...Más:
Nekem a gyári töltő+kábel párossal semmi jelét nem adja a gyorstöltésnek...vagyis nem irja ki sehol nem jelzi. -
noto
senior tag
válasz
zozohoho45
üzenetére
Eszközök mappában
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Nem találom az okosvezérlő alkalmazást
Android 6 fut a készüléken. Nem tudom hol kell most legyen, de az biztos, hogy 5.1 alatt még meg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!

Van erre valamilyen megoldás?

akkor majd felrakom sd-ről (gondolom nem ugrik a garancia úgy)