Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz lenovomen #6599 üzenetére
Mit jelent a nagyon lassan?
Az eddiginél nagyobb mértékű forrósodást tapasztalsz?
Beállításokban az akkumulátor menüpontnál a gyorstöltés be van kapcsolva, illetve úgy van mint eddig?
A gyári töltőjével és kábelével töltöd?
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
lenovomen
aktív tag
Nekem mostanában nagyon lassan tölt. Eddig bírta az akku? Most már csak lassú töltés lesz így fél év elteltével? :/
-
zozyk
addikt
válasz nickedez89 #6596 üzenetére
Egy sárga folt jelent meg a bekapcsoló gomb mellett a kijelzőn,ami nem zavart volna,de alatta képződött valami légbuborék féle,és az már nem tetszik.
-
nickedez89
senior tag
-
zozyk
addikt
válasz nickedez89 #6594 üzenetére
A fastboot oem relock *16 digit unlock code* nem működött,de a Honor 7 Multi-Tool megoldotta.
-
nickedez89
senior tag
Az szép! Akkor nem unatkoztál legalább!
A lényeg, hogy sikerült! Zárt BL-el, gyári recoval és rommal nem hinném hogy kötekednének!Sima "fastboot oem lock" paranccsal zártad vissza? Vagy van vmi turpisság?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
zozyk
addikt
válasz nickedez89 #6592 üzenetére
Na,picit küzdöttem vele,de visszazártam.
B100-ra vissza kell menni,B330 alatt nem engedte.
-
zozyk
addikt
válasz nickedez89 #6590 üzenetére
Én nyitottam,jelenleg a visszazárás nem akar összejönni.
-
nickedez89
senior tag
Nincs mit viszont most nézem hogy a rom, amit felraktál az eleve rootolt!
Tehát előtte indítsd el recovery módban a telót és nézd meg van-e unroot lehetőség!?
Elvileg nagy bakot nem tudsz lőni, de ha van unroot akkor sztem érdemes előtte nehogy bekavarjon!Te nyitottad amúgy a bootloadert? Vagy már úgy vetted esetleg a telót?
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz nickedez89 #6588 üzenetére
Root,unroot,Build.prop részével nem foglalkoztam.
Gyári recovery vissza,majd a 3gombos,és ismét gyári rendszeren vagyok.
Köszi a segítséget.
-
nickedez89
senior tag
Rootolva is vagy? Build.prop illetve egyéb lett módosítva? (Ha igen akkor vissza a gyárit)
Ha rootolva vagy, akkor első az unroot, utána vissza a gyári recovery, aztán elvileg mehet 3 gombossal a full rom, majd utána esetleg bootloader visszazárása.
Persze ettől még a nyitás tényét tudni fogják ha akarják, de volt itt akinek rootolt telót is javítottak, szóval elvileg nem lesz gond."...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
biznisz-elek
tag
nálam b370 hibátlanul fut,azóta mióta megjelent..
S6 Edge
-
Ryder1
senior tag
Az mitől lehet, hogy HiCare-ben tegnap még frissíthettem volna 330-ról 370-re, ma meg már nem jelez frissítést?
-
sompetike
aktív tag
válasz blasi20 #6580 üzenetére
Nekem fent van a 370 semmi bajom nincs vele.nem tudom mit értesz hogy sok baj van???
A bajok 90%user error...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
-
nickedez89
senior tag
válasz blasi20 #6580 üzenetére
Szerintem a B330 mehet rögtön 3 gombossal, utána pedig a B370 helyi frissítésként (ha le akarod tölteni magadnak az OTA-t), vagy pedig a hiCare -en keresztül.
Ha nem megy rögtön 3 gombossal a B330, akkor előtte tedd fel helyivel a B180 -at, aztán a B330 -at és utána már te döntesz, hogy rögtön tovább frissíted B370 -re, vagy előtte csinálsz-e egy B330 3 gombost!?
Csak mert Honor 6 -nál pl. volt nekem ilyen, hogy rögtön nem engedte a 3 gombost, csak miután felraktam helyivel..
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz Gabesz87 #6579 üzenetére
Normális esetben nem kellene semmit kikapcsolni, hanem mindenki azt használja, amit tud a teló, de sajna vmi nem ok. Szóval előbb szűrd ki, mi tartja ébren, elég ha egy estére minden említett app-ot letiltasz, reggel megnézed az eredményt akksikezelésnél, és engedélyezed azt az app-ot, ami feltétlen kell. Újraindítások legyenek utána, hátha kell neki.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
blasi20
tag
Sziasztok.
Gondoltam b170-ről felpörgetem b370-ig a telót, de annyi rosszat írtatok róla, h már a fele is sok :-D
Van olyan felhasználó akinek a stock b370 nem produkál problémákat?
Ja és 1 gyorstalpalóra lenne szükségem h b170-ről hogy induljak el?
Pl: b180 3gombos->b330 OTA(hicare)->b370 OTA(hicare)?Nagyon régóta nem foglalkozom ezzel a témával so csak ezért kérdezem.
-
Gabesz87
veterán
válasz soundman1 #6578 üzenetére
Hónap végén lesz 2 hét szabim, úgyhogy lehet, hogy majd megpróbálom. Fotók nem feltétlenül (mondjuk szeretem azt, amikor a fotók valahová szinkronizálnak, és amikor gépen mailben küldeni akarok egy képet csatoltan valakinek, nem kell előbb a telóról leszedni (bár ezt áthidaltam az AirDroiddal, csak mondjuk kényelmesebb az automatikus feltöltés. De egyébként nem tudom, miért nem tiltottam le, mivel nincs is bekapcsolva jelenleg. Drive-ot sem gyakran használom. 1-2 cucc van rajta, de telóról sosem szoktam megnyitogatni semmit Drive-ról. A többit használom.
Bemész a Google app-ba, azon belül fent balra beállítások->Asszisztens kártyák.
-
soundman1
senior tag
válasz Gabesz87 #6577 üzenetére
Egy szabad napon le kellene mindent tiltani, és pár óra múlva sorba visszaadni. Kizárásos alapon csak kiderül, melyik a ludas. Kell a: fotók, drive, email, g.billentyűzet, g.alkalmazás, térkép, időjárás, számológép, jegyzettömb?
Asszisztens kártyákat MM-en hol találom?
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Gabesz87
veterán
válasz soundman1 #6576 üzenetére
Ami nem kell, azt letiltottam: Filmek, Könyvek, Újságos, Google+, Hangouts. Asszisztens kártyák is ki vannak kapcsolva. Meg kilőttem az automatikus helyreállítást is. Igaz, azóta nem csináltam gyári visszaállítást, csak a jelenlegi ROM felrakása után (csak utána ugye automatikusan visszaállított mindent).
-
Snike
aktív tag
válasz BloodyWayZ #6554 üzenetére
Szia!
Ami nekem az állandó ébrenléten segített:
- Beállítások/Speciális beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/
-> automatikus helyreállítást KIKAPCSOLNI
- gyári adatok visszaállítása[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
soundman1
senior tag
válasz Gabesz87 #6569 üzenetére
Pár javítást tettek bele (gmail kijelzés és zseblámpa fix, háralévő havi net keret, stb) és az android bizt-i frissítése történt meg. Keress rá b370-re a korábbi beszélgetésekhez.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
A korábbi segítséget köszönöm, megtörtént a b370-re való átállás. A csengőhang 6-7mp-es megszólalása nem múlt el, de valószínűleg rájöttünk mi okozhatja. A wifi+ vagy hogy hívják kapcsolhatja be, mikor a XIII-ban vagyunk, érzékeli a wifit, automata rá is kapcsolódik a hotspotra. A hálózatot elfeledtettük vele, meglátjuk, hogy orvosolni fogja-e
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Én is ugyanezzel küzdök. Néhány óráig-fél napig jó, aztán egyszer csak valami beragad...egy újraindítás segít.
Más: Ez a B370 még nagyon új nyilván, de van bármi pozitív/negatív tapasztalat vele?
-
addikt
A citromailt hogyan lehet beállítani rajta?
Jó szerencsét!
-
BloodyWayZ
csendes újonc
Az miért lehet hogy kaptam ma egy smst a telekomtol hogy elhasználtam az adatroamingom 80%át amiert le akarnak akasztani rólam 15000 forintot de közbe az adatroaming meg minden egyéb mobilnetes dolog ki van kapcsolva... lehet benyelt valami csúnya dolgot a telefonom ami ébren tartja és közben a háttérben titokban zabálja a mobilnetet?
-
nickedez89
senior tag
válasz nickedez89 #6564 üzenetére
Ja bocs, azt nem írtam, hogy az update.zip -et nem szabad kicsomagolni!
Ugyanúgy "dload" mappába kell tenni a belső tárhelyre, vagy az SD -re, és helyi frissítésként telepíteni!Csak ha valaki így akarná feltenni..
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz #70516736 #6562 üzenetére
A full romot nem találom, az OTA -ja itt van: [B370 OTA]
Azért ez vicces, hogy B370 alapú custom romot könnyebb találni mint a stock romot!
[ Szerkesztve ]
-
unskillful
aktív tag
Ha érdekel valakit: teljes stock "kinézetű" ROM B370-es alapon: [link]
Kimondottan jól néz ki.The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
törölt tag
A teljes b370-et honnét lehet leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Igaz nem magyar, de talán elboldogulsz vele!
-
hriska
aktív tag
válasz doongoo #6543 üzenetére
Ahogy elindul a telepítés ki is dobja"software installed failed"-re.
Azóta már kétszer is letöltöttem újra a romot de nem ez volt a gond.
Az a baj,hogy nem találok sehol b211-b190 rollbacket.Szerintem 211-es újabb az 5.12.16-nál és ezért nem engedi,vagy nem tom.-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
syl5
őstag
Köszi.
Nexus 5öt váltana, de igazából csak az érdekel, hogy Chrome gyorsan betöltse az oldalakat, jó legyen az üzemidő mobilneten is és sokat chatelve, jó legyen a kijelző, meg ne kelljen vele szervizbe mászkálni.
De majd átolvasom a tesztet.
Igazából tök elég lenne nekem a P9 lite is, csak kellene a két sim.[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Én B370. Ugyanúgy rendben van minden,plusz megkaptam egy rakás kritikus biztonsági javítást is.Megtettem amit lehet, azért, hogy a legközelebb letöltött app ne hívogasson Kajmán-szigeteki szexrandi vonalakat, amíg alszom, miután rootolta a telót, és banki sms.-eimet ne küldözgesse tovább sehová.
Nálam ezek lényegesebb szempontok, mint az, hogy tudok-e használni szines-szagos sms-küldőt, tárcsázót,vagy a legújabb zömbiölő-szellemjelző-fingzongora-zseblámpát.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
noto
senior tag
válasz bkiky01 #6549 üzenetére
Én meg B140.
Nem is mentem tovább direkt.
Van akinek jól megy minden vele hibátlan de sokan küzdenek itt ébrenlét nem futó alkalmazások stb.
Kicsit nézd vissza a forumot nemrég összefoglalta valaki a problémákat.nekem nem éri meg egyelőre amig nem lesz tényleg valami stabil 6 rom./Nekem/
Ha egy stabil teló kell minden téren akkor egyelőre marad az 5 droid.és vannak itt egy páran rajtam kivül igy itt.[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
Az android rdsz-t ébrentartja vmelyik google alkalmazás. Nemrég néztük végig vkivel, ha picit visszaolvasol megtalálod a beszélgetésünk. Ha nem ez a gond, akkor nekem nincs ötletem.
-
Bass
addikt
Sziasztok egy kollegamnak kellene ki rootolni a telojat de rendes leiras nelkul nem tudjuk megcsinalni,a forumon keresgeltunk de nem tiszta,van hozza app egyaltalan? A keszulek europai t mobilnal vasarolt
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
addikt
Az enyém Telekomos, nulla T-s marhaságokkal (azaz a Telekom csak viszonteladó volt), június 28-án hozta a futár.
P9 lite: Mondjuk dual SIM esetén illene két IMEI-nek lennie a dobozon. A Honor 7 esetén ott is van.
Amit nem kérdeztél, de azért leírok. Nekem bejön a masina, sőt tetszik is. Két, elvileg sokkal jobb telót váltott, még sincs hiányérzetem. (Na jó, a Note 4 cerkája hiányzik azért).
Jó szerencsét!
-
bkiky01
senior tag
B170-en ragadtam. Érdemes B370-re frissítenem?
-
syl5
őstag
Sziasztok,
A Telekom-os készülékben működik mindkét SIM foglalat?
-
lenovomen
aktív tag
Mostanában nagyon lassan tölt a telefonom. Nektek nem? B370 van fent.,
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Ma harmadszor is bevittem a telót a telemaxhoz ilyen-olyan hibák miatt. Azt mondta a srác aki átvette, hogy már csak július 29.-ig foglalkoznak Huawei (és Honor) készülékekkel. Azt nem tudta megmondani, hogy utána hol fogják szervizelni az ilyen eszközöket.
-
hriska
aktív tag
válasz doongoo #6524 üzenetére
Küzdök a fejlesztői felrakásával.
B211 van a telefonon és sehogy sem engedi felrakni 5.12.16-ot.Sem helyi,sem három gombossal.
Szerinted mit csináljak?
dload járt már belső memórián és sd-n is...
Természetesen AL-10-es[ Szerkesztve ]
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
zozyk
addikt
Gariztatnom kell a kicsikémet sajna.
Jelenleg custom rom/kernel van rajta,szervíz előtt gondolom jó lenne stock rom/kernel...
Ha feldobok egy gyári recovery-t,és utána rátolok egy B330 full romot 3 gombos frissítéssel,az működhet?
Vagy egyéb ötlet?
-
Golota
aktív tag
Olvasd el a korábbi hozzászólásomat, pont B330 témában. Szerintem MM bug, nem a telefonnal van a baj és nem az appal. Az új frissítés óta nem volt ilyen probléma.
-
addikt
válasz biznisz-elek #6532 üzenetére
Az mondjuk attól függ, hogy mi után/helyett. Azonban az árához képest valóban nem rossz!
Jó szerencsét!
-
biznisz-elek
tag
Kurvajó ez a teló
S6 Edge
-
FekaP4
csendes tag
válasz envokenvok #6529 üzenetére
Pontosan!
A Telemax a hivatalos szerviz, illetve ha nem Bp-i vagy,
van számos felvevőhely, le lehet adni, és továbbítják a szervizbe.Ezeket a Huawei honlapján megtalálod úgy tudom...
-
Draken
őstag
Erre legyen kedves valaki válaszolni. 6-os rendszer alatt produkálja ezt. Ma is előfordult, de kicsit korábban, nem pont ugyanakkor
-
FekaP4
csendes tag
Ez így nem igaz szerintem.
Az enyém is annak számít, mégis PLK-L01.
Ugyanis lengyel forgalmazó van a dobozon, nem magyar.MOBILCORNER-nél vettem.
Aki ott vásárolja meg a H7-et, mindenki lengyel szürke importot kap, 2 nap alatt bontatlant,
garancia papír nélkül, ami hibátlanul működik.
Mivel online rendelted, nem bontják ki a csomagolást, ergo nem töltenék
ki a garancia papírt, ami nincs is benne....
Viszont a számlán szerepelni fog az IMEI-d, amivel le lehet adni garanciáztatni.A Huawei honlapon is úgy szerepel, hogy vagy gari papírral, vagy számlával
érvényesíthető a gyártói 2 év garancia[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz envokenvok #6510 üzenetére
Olvasd el a Honor 6 összefoglalót, nagyrészt igaz itt is.
-
veterán
Nincs kifejezetten single sim változat, a második kártyahelyre rakhatsz microsd-t vagy sim-et, tetszés szerint.
PLK-L01 -> európai verzió (B20 4G), dual sim, és magyar nyelv is van.
PLK-AL10 -> kínai verzió, nincs B20, viszont 64 GB a belső tárhely 16 helyett, plusz NFC is van. A magyar nyelv létét vagy hiányát nem tudom megerősíteni.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Nxn908xxx
őstag
válasz envokenvok #6505 üzenetére
Én innen vettem, 2 nap alatt megjött bontatlanul, garival.
-
ruskop
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Magyaro.-n melyik verziójú készülék kapható amelyik tartalmaz magyar nyelvet illetve single sim-es?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Bnőm H7-e érdekes dolgokat produkál. Nagyjából egy időben jön elő a jelenség, egyszer csak megszólal a csengőhang/ébresztő hangja, holott nem hívják és nincs is beállítva ébresztő akkorra. Kb 6-7 mp-ig szól, aztán abbahagyja. Tapasztalt hasonlót ezidáig valaki?[ Szerkesztve ]
-
Old Gyfland
tag
válasz nickedez89 #6508 üzenetére
Igen, az rendben. Előtte zenét hallgattam róla.
-
envokenvok
csendes tag
válasz Old Gyfland #6506 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Akkor hamarosan Honor7 tulaj leszek én is Lenovo P70-ről váltok, utóbbival sok gondom volt (melegedés, megakadások, rossz GPS) remélem itt nem lesz
Esetleg van a fórumnak összefoglalója, mint más telefon esetén felül szokott? Kerestem, de nem találtam. köszi,
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Igen, telepítve van a Google. Próbáltam már a saját, gyári kábellel, de semmi. Írtam FB-on a Renault Magyarországnak, persze csak annyit tudtak mondani, hogy mivel a Google nem tette elérhetővé Mo-on az Android Autot, így nem is működik. Kis keresgélés után találtam egy külföldi R-Link-es support mail címet, írtam oda, hátha tudnak valami okosságot mondani, vagy hogy egyáltalán kompatibilis-e a rendszer. Magyar szervizt szerintem hiába kérdeznék, azzal nem is próbálkozom.
-
nickedez89
senior tag
válasz Old Gyfland #6507 üzenetére
A microSD kártyád rendben? Az könnyen okozhat ilyeneket!
-
Old Gyfland
tag
Srácok, a B370 óta nem működik a quick pick alkalmazás. Tegnap este pedig belefutottam egy olyanba, hogy lőttem pár fotót és sehova nem mentette, szóval nincs meg. Újra indítás kellett. Nem örültem neki.
-
Old Gyfland
tag
válasz envokenvok #6505 üzenetére
Szia. Én már a második telefont vettem tőlük.
-
envokenvok
csendes tag
Sziasztok,
Honor7 vásárlása előtt állok. P8-an gondolkodtam, de végül az aksi, és ujjlenyomat olvasó miatt inkább a Honor7 mellett döntöttem.
Érdeklődnék, hogy ismeritek-e ezt a boltot, esetleg van-e tapasztaltatok?
http://www.mobilcorner.hu/huawei-honor-7-16gb-silver-641
Gyári garanciát ír, ami jól hangzik
köszi,
Dávid -
addikt
Az mitől lehet, hogy ujjlenyomattal való feloldáskor felold, de villan is egyet a kijelző?
Jó szerencsét!
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Tudnátok egy jó linket küldeni ahol pontos infókat tudhatok meg a telefonról?
Gorilla Glass 3 van rajta? -
Nixy.kt
újonc
Sziasztok. Egy újabb kérdésem lenne. Van egy játékom a draw something és a telefon nem mindig hozza be van hogy 1-2 napig de volt olyan hogy 4napig. És ez a frissítés előtt is így volt. Valaki esetleg nem tudja hogy mitől lehet?
Előre is köszönöma segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest