Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
-
sirjan
csendes tag
válasz markymango #9158 üzenetére
ez így oké meg minden ezt megtaláltam én is, de ez még mindig nem az. ezt hogy a háttérkép gördül ezt minden téma meg minden android tudja. viszont volt az a spéci élő háttér amikor a hárömszög szilánkok csúsztak egymáson... na én azt keresem
https://www.youtube.com/watch?v=hKWUgrT0ss8
ebben e videóban jól látszik ( 7:04-7:24)[ Szerkesztve ]
-
sirjan
csendes tag
válasz markymango #9135 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam. Szóval van az a két téma ami eredetileg benne van a szoftverben (Gold,Obsidian)
és a frissítés előtt még funkciója szerint működött. ha húztam a képernyőt eltolt csempeként csúsztak egymáson a lapok a háttérben. Na ez nem működik jelenleg. Nem szeretnék külső gyártótól live wallpapert, csak hogy a gyári működjön. Tapasztalta ezt más is? Ötlet? -
eastonhun2
csendes tag
-
veterán
válasz markymango #8414 üzenetére
Mélyebben alszik
Mert amúgy a képernyőidő nálam legalább 1 órával megnőtt, szóval az aksi kezelése sokat javultHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
xSide
őstag
válasz markymango #8341 üzenetére
WiFi haladóbeállításokban van.
-
doongoo
addikt
válasz markymango #7988 üzenetére
Sőt, még változtatni is csak rootolt telón engedi őket
-
nickedez89
senior tag
válasz markymango #7858 üzenetére
Pont ma mikor keltem, ránéztem az asszonyka H7-jére és látom, hogy a Honor logónál áll a teló!
Bekapcs. gomb hosszan nyomása megoldotta a dolgot, de valami tényleg nem kóser ezzel a B371-el töltés fronton!Ja és természetesen gyári töltő és kábel használata közben történt.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
James67
aktív tag
válasz markymango #7797 üzenetére
Nekem nem. Csak azt frissíti amit én engedek a többi frissítésre váró ott van hónapok óta.
Snike (#7811)
Nekem is ugyanez volt ugyanott. Szervíz, kijelzőcsere.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
Buccer
tag
válasz markymango #7790 üzenetére
Köszi, így már nálam is jó. Nagyobbra volt állítva mint 100% és a pipa is bent volt
Pécs City
-
Colos1
őstag
válasz markymango #7547 üzenetére
Igen, ez az.
Vagy nem látja a mellékletet, vagy winmail.dat, vagy - mint a gmail app - megjeleníti a tartalom kódját. Akinek nem Samsungja van, az jobb híján ebből a kódból hámozza ki a részleteket.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz markymango #7528 üzenetére
Köszi
Akkor van esély rá, hogy a windowsossal is menni fog.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz markymango #7513 üzenetére
Köszi.
A 64-est venném, a jelenlegi telóm sem bővíthető, 32GB -os és OTG -vel oldom meg, ha pl. a zene nem fér rá.
Az Alpha is zabálja az akksit, ha épp 192/24- es FLAC zenét hallgatokAz Outlook -al az a baj, hogy szinkronizálni nem mindig tudom. Lehet benne invite -ket küldeni, azt megnyitod, és azonnal menti a naptárba. A tapasztalatom, hogy a Goigle Playon lévő kliensek közül ezt egyik sem tudja, az egyik kolléga vagy 8-at végigpróbált. A Samsung gyári kliense tudja ezeket az emailokat kezelni, lehet importálni a naptárba. Talán még a HTC is tudja. Viszont az a vicc, hogy a letölthető Microsoftos Outlook sem tudja ezt
-
törölt tag
válasz markymango #7321 üzenetére
Ha alapértelmezett háttértárnak az SD kártya van beállítva, akkor az ES-nek tényleg van vele problémája, és a TC-nek tényleg nincs.
-
Azazel71
aktív tag
válasz markymango #7319 üzenetére
Biztos, hogy nem az Android6, vagy az EMUI hibája.Én total commandert használok, telón is, és nem fésül,nem kutyul semmit.A többi app, és a szgép is simán, gond nélkül látja.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
ibigi7
csendes tag
válasz markymango #7205 üzenetére
Nálam is előfordult párszor B371-en. Több kábelt is próbáltam.
-
markymango
tag
válasz markymango #7208 üzenetére
Most indult újra wifi és bluetooth nélkül is, szóval ezeknek sincs köze hozzá..
"Sérülések nincsenek, másik kábel megvolt, mostanában úgy töltöm, hogy fél szemem rajta..
És reménykedem benne, hogy nem valami komoly. Annyi infóm van még, hogy bekapcsolt Wifi és BT közben történtek, viszont nincs még ellenőrizve kikapcsolttal. Akkor egyelőre figyelem tovább, köszi a választ." -
noto
senior tag
válasz markymango #7223 üzenetére
Nincs semmi gond ezzel a telóval.
Atomstabil megbizható semmi marhaságot nem produkál nálam 5droid alatt!
Azt meg hogy mi van rajta 5 .6 .7.droid .em érdekel csak stabil legyen :-) -
James67
aktív tag
Főverzió váltásnál kell gyári visszaállítás(FR). Ott viszont erősen ajánlott. És ez nem Honor 7 specifikus.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
törölt tag
Én már a cserén gondolkodom, bosszantanak a hülyeségek. Utolsó frissítés óta javult valamit azért a memóriakezelés, most már nem vágja ki a pokémont, ha csak lezárom a képernyőt és előveszem újra a zsebemből a telefont 2 perccel később.
-
törölt tag
válasz markymango #7208 üzenetére
Nálam is vannak random újraindulások. És tényleg, mindig töltés közben, két különböző töltővel is.
-
Tamás34
senior tag
Nálam is előfordult már ez a jelenség ezidáig kétszer is! Amíg csak töltésnél csinálja addig nem zavar, ezért szervizbe biztos nem viszem, B371 frissítés óta csinálja!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
törölt tag
Tegnap elött nekem is csinálta de idáig csak 1x
Az ujjlenyomat olvasó miatt észrevenném mert ha újraindul kéri a pint
Szerintem szoftver hiba[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Én azt vettem észre hogy ha gépről töltöm akkor csinálja, töltőről töltve még nem láttam de lehet akkor is.
-
Azazel71
aktív tag
Kontakthiba? Töltőcsati a telón, kábelen, kábel sérülés? Első körben másik kábel, másik töltő, ha nem segít szervíz.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Snike
aktív tag
válasz markymango #5995 üzenetére
Egyébként nálam is mindent kezel a honor, (felolvas, tervez, hív)
És én ennek nagyon örülök, ezért is akarom megtartani a fülest, nem pedig elpasszolni (ezért keresek rá valami alternatív gyógymódot)PS5, mert az jó! :)
-
Fionella
tag
válasz markymango #5643 üzenetére
Köszönöm! Sikerült. De hogy az ujjlenyomat azonosítót hova tüntették?
-
Azazel71
aktív tag
válasz markymango #5372 üzenetére
Soha nem is volt RDS. Legalábbis a PLK-L01-ben, biztos hogy nem.
-
barm
tag
válasz markymango #5366 üzenetére
Igen, olvastam mar rola, de nem szeretnek sufnituningot. Koszi
-
GardaY
tag
azt én is próbáltam egy régi 512-es microsdvel meg egy lejárt simmel, belefe viszonylag könnyen ment, kifele pedig úgy kellett feszegetni, bár lehet én voltam a béna. sim tűvel kisem tudtam nyitni mert hiába nyomtam be nem jött ki a tálca
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
markymango
tag
Megvan, forgonati szaktárs megoldása: [link]
-
veterán
válasz markymango #5247 üzenetére
Build számot kell nyomogatni a fejlesztői lehetőségekhez.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Gabesz87
veterán
válasz markymango #5204 üzenetére
Megtaláltam közben, a Google fotók alkalmazás beállításaiban kellett bekapcsolni a biztonsági mentést, és most már töltögeti felfelé. Az, hogy betett egy Google sort a fiókoknál, nem tudom, hogy 6-os verziónál van-e, de nekem 5-ös van, és szerintem maradok is ezen egyelőre. Frissíteni akartam, de én tartok a sok apró hibától. Hirtelen elég sok kis negatívumot írtak itt az elmúlt 1-2 nap, úgyhogy nem kísértem a sorsot. Tökéletes így a telefon (bár az akku azért picit bírhatná tovább, de azért nem panaszkodom), úgyhogy egyelőre nem cseszek ki magammal.
-
markymango
tag
válasz markymango #5200 üzenetére
Na, találtam valamit, a Beállítások > Fiókok alatt új az, hogy betett egy "google" sort. Abban kell az automata biztonsági másolatot bekapcsolni, és ha minden igaz, akkor folyamatosan szinkronban tart a fiókoddal.
Szerk: egész pontosan a "szolgáltatások" > "Google Fotók bizt. más."
Szerk.2.: És ugyanabban a google fiókban van egy csomó beállítás, pl. a hirdetési azonosítód, ami alapján a célzott reklámokat kapod. Le lehet tiltani a profilod "építését" a google részéről, ilyenkor is kapsz hirdetéseket, de nem használják a kereséseid és letöltött programjaid előzményeit, tehát nem lesz "személyre szabott" a tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
James67
aktív tag
válasz markymango #5201 üzenetére
Köszönöm.
öööööö... Indítás és jogosultságkezelő?Redmi Note 8 4/64
-
Snike
aktív tag
válasz markymango #4678 üzenetére
A médiafolyam mit jelent? mit csinál pontosan?
Nekem egy LG BT fülesem van és a hozzáadott szoftverét használom a telefonon. Zenehallgatást megszakitva minden üzenetet felolvas.
PS5, mert az jó! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest