Új hozzászólás Aktív témák
-
orrlyuk
aktív tag
Hello!
Én is lezúztam a minap. Ebay helyett Aliról rendeltem, innen.
Igyekeztem nagyon figyelni a visszajelzéseket.Pontosan 14 nap alatt jött meg. Ez nemcsak üveg, hanem belső frame-re eleve ráragasztott üveg.
Kb. 2 óra munkám volt vele - amúgy bölcsész vagyok, szóval ennyi idő alatt szvsz másnak is sikerül.
Mindenképp kell hozzá hőlégfúvó, mert pár apró dolog a frame-re van ragasztva. Illetve kétoldalú ragasztószalag is, hogy vissza tudd őket tenni a helyükre. Az akksi borzasztó nehezen jön ki!Ha csak üveget rendelsz, ez mind nincs, viszont ott más bonyodalmak adódhatnak, én most ezt láttam egyszerűbbnek.
Amit több helyen írnak, igaz: az utángyártott kijelzőnek mások a színei, kicsit melegebb, és kevésbé szaturált, amit én kaptam. Engem nem zavar, de jó tudni.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
veterán
Hálózaton belül tudja a zenéidet (és egyéb fájlokat) "streamelni" a telefonodról más, DLNA kompatibilis eszközökre.
Ha online rádiót akarsz hallgatni, akkor pl. a TuneIn Radio kell neked.
Ha online rádiót akarsz üzemeltetni a telefonoddal, akkor nem tudom.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
A problémám, hogy az értesítések közöl egy idő után (pár óra) eltűnnek az üzenetek pl. naptárbejegyzés, annak ellenére hogy, nem is láttamoztam azokat. Nem tudom, hogy ez a EMUI hibája vagy az adott alkalmazásé. Más is tapasztalt hasonlót?
-
kovacsroli
senior tag
válasz Huawei HUN #9879 üzenetére
Vaooo ti aztan mindenhol ott vagytok! 🙂
Koszonom a valaszt, szerencsere nem hibas a keszulek, csak elore tajekozodtam, hátha..🙂Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Xanyi
tag
A Huawei szerviz előtt le a kalappal ha a gyorsaságot és korrektséget nézzük. Kedden vittem be Szombathelyen a postára a telefont, ma délelőtt hozta vissza a futár. Azaz a szervizbe max. pár órát tölthetett a telefon!
Cserélték a kijelzőt és az akkumulátort is, valamint kértem hogy küldjenek árajánlatot a hátlap cseréjéről, hogy akkor már szép új legyen az is, ne karcos meghorpadt... De nem küldtek, hanem ingyen cserélték azt is!
Még nem volt időm tesztelni a készüléket, de ha jól is működik, akkor hatalmas elismerésem ezért!!! -
veterán
válasz Huawei HUN #9879 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van(nak) hivatalos felhasználók
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz kovacsroli #9872 üzenetére
Szia, elegendő a garancia jegy bemutatása is a garanciális javításhoz, nyugodtan küld be szervizbe a telefont. Üdv
-
zAPAtyin
tag
válasz choco01 #9867 üzenetére
Nekem is pont ez volt! (kijelzőhiba)
Alkatrész hiány miatt nem javítható.
A gyártó engedélyezte a készülék cseréjét.
A szerviz adott egy csereigazolást, azzal kellett elmennem a Telekomhoz.
A Telekom "visszavásárolta" a készüléket az eladáskori áron, majd így lett belőle egy kék honor 8
Öröm és bodottá!
-
Bandus99
őstag
Ha elofizetesre vetted nincsen az online feluleteden meg a szamla ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
choco01
addikt
Szerintem lehet kérni számlát T-től ha kell, de lehet elég a garijegy..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
olvasgatok itt és utánanéztem, hogy megvannak-e a telefon papírjai. A garanciajegy megvan, trémobilos pecséttel, de a blokk nincs. Feltétlen szükséges az az esetleges garanciális javításhoz? Végülis a garijegy alapján is teljesen visszakövethető a vásárlás.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
choco01
addikt
Elvileg visszakapom a pénzt ha minden jól megy.
Szerintem ráfizetek 35kt és veszek p10-et.csako: Az a baj julius elején elutazom és addigra kellene, és úgy néz ki addig nem lesz H9..
Pedig azt akartam.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
noto
senior tag
Sziasztok!
A telom padlozott tegnap és a kijelző nem úszta meg.
Valaki cserélt már itt rajta?
Ebayon találtam 7-8 e ft hozzá de nemtudom hogy tuti jó e hozzá
Hiába H7 kijelzőként van fent van aminél fel fent tüntetve a mérete és az e gyáltalán nem akkora mikor megmértem a saját telom méretét
Esetleg rendelt valaki már aki megfelelőt is kapott? -
choco01
addikt
Hali.
Egy hete beadtam Huawei Szervizközpontba, és ma ezt írja a követés:
"Javítási eredmény: Alk.hiány miatt kérjük a készülék készletből történő cseréjét"
"Megjegyzés:
A gyártó engedélyezte a készülék cseréjét. A készülék a szervizben marad.
Csereengedélyszám."Vajon most kapok egy új Honor 7-et vagy új telót?
Egy kolléga jelezte itt hogy ő az árát kapta vissza mert nem volt eszköz, most nekem sincs alkatrész, lehet találtak nekem egy leszázalékolt H7-et..
szerk.: Elvileg már nem is kell a szervízhez mennem, hanem rögtön edigitalhoz, akik ha jól látom nem forgalmazzák már, így gondolom levásárolhatom, vagy vissza fizetik?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
korcsillio
addikt
Üdv.Torzít a hangszóróm a videóknál,csengésnél.Hardveres vagy szoftveres hiba lehet?Eddig nem csinálta csak egyik napról a másikra jött elö.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Elméletileg az EMUI tudja, de van olyan téma, ahol nem megy. (legalábbis nálam Nugat alatt P9 lite-on)
Beállítani: Beállítások ->Értesítések és állapotsáv. Itt lehetett bekapcsolni (a bétán nekem nincs kapcsoló)
Ezen belül van a Értesítések, ahol alkalmazásonként lehet állítani.csako
Most éppen "Magazine" zárképernyőm van és megy rajta, mivel gyári.[ Szerkesztve ]
-
veterán
"Magazine" zárképernyőn nem jelenik meg semmi (tudtommal, de lehet rosszul emlékszek). Vagy másikat választasz egy témából, vagy felraksz egy zárképernyő appot, pl Next Lock Screen.
[ Szerkesztve ]
-
Xanyi
tag
Most hogy javitatni szeretném a Honor 7-es ideiglenesen egy Xiaomi Redmi 4A-t használok. Ez a készülék mindenféle értesítést szépen kirak a zárképernyőre egymás alá. Messenger, Viber, email, stb...
Ez lehetséges a Honornál is? Mert nem találom hogyan lehetne.
Az értesítéseknél hiába állítom be hogy megjelenhet a zárképernyőn, nem jelenik.Köszi előre is!
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Nekem is fehér foltos. T-home-nál lett vásárolva. Mit kell vinnem magammal a szervizbe? Nem az én nevemen lett vásárolva..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
choco01
addikt
-
zAPAtyin
tag
Nekem is fehér folt jelent meg a kijelzőn.
13 hónapos a készülék.(garanciás)
Egy hete vittem be a József krt-i Huawei szervízbe....
...azt mondták kijelzőcsere lesz. (még nincs kész)Úgy tűnik ez valami (kijelző) típushiba lehet...
...a szerviz nem kongott az ürességtől. -
Pato77
csendes tag
Sziasztok.
Nejem H7-jén jelenleg a NEM-L21C432B132 fut. Most ajánlgatja a NEM-L21C432B351.
Érdemes frissíteni? Nem lesz rosszabb? Mik a változások? Mire lehet számítani? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Előre is köszi!
-
choco01
addikt
Ma voltam pesten a Huawei szervizközpontban, és azt mondták hogy a nem kiszedhető akksis készülékek akkumulátorára 2 év gari van.. egyébként ugyan ezzel a problémával adtam le hogy kis világos folt és merülő akksi, azt mondták jövőhét elejére lesz eredmény.
-
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Van egy Honor 7-esem ami másfél éves, tehát még garis. A kijelzőjén van egy világosabb folt már egy ideje, de nem zavart annyira, hogy emiatt nélkülözzem a telefont. Most viszont olyat is csinál, hogy rettentő gyorsan merül, tölteni viszont van hogy egyáltalán nem vagy nagyon lassan, közben pedig tűz forró a telefon.
Elküldöm szervízbe, de a jótállási jegy szerint az akkumulátorra csak 6 hó garancia van.
Mi a tapasztalat? Milyen a hozzáállás? Van esélyem hogy azért megcsinálják garanciába mindkét hibát?Köszi előre is!
-
veterán
válasz kovacsroli #9845 üzenetére
Nem vészes.
Más alkalmazást nem mutat nagy százalékkal?
Amúgy melyik rom van fent?
De lehet hardveres hiba is (pl. az usb csati lett rossz)Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz kovacsroli #9843 üzenetére
Ha használod, akkor szerintem rendben van, néhány óra kijelző idő mellett. Viszont akkor nézd meg másik kábellel/töltővel.
-
kovacsroli
senior tag
-
veterán
válasz kovacsroli #9841 üzenetére
Egyik sem normális. Mintha valami app beragadt volna és szívja az energiát.
Ha nincs bedugva, akkor nem merül irreálisan gyorsan?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
az normális, hogy Steam-en zenét hallgatok, közben a telefon bedugva a laptopba a gyári kábelével nem hogy töltene, de még merül is?
Illetve az, hogy hálózatról 4-5 óra alatt tölt fel tizenx %-ról 100%-ra?Számomra elég érdekes, főleg az első kérdésem ami zavar.
Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
veterán
válasz capri79 #9839 üzenetére
Esetleg egy gyári visszaállítást lehetne még megpróbálni. A gyári Huawei Backup appal mindent le lehet menteni, de mielőtt visszaraksz bármit is nézd meg a videófelvételt. Az biztos, hogy nem B390 bug, mert nálam van hang, teszteltem az előbb.
Szervizbe lehet küldeni, vagy ha értesz az otthoni szereléshez, akkor biztos meg lehet házilag is oldani, ebben más talán tud segíteni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
capri79
csendes újonc
Köszi! A B390 végű van fent (kicsit tartottam is tőle, hogy esetleg amiatt van). Újraindítás után is fennáll a probléma. Viszont kipróbáltam egy letöltött kameraalkalmazással, annál sincs hang. Akkor a mikrofon lehet a rossz? Azzal mit lehet csinálni?! Telefonáláskor másik mikrofont használ?
Mert akkor hallanak. -
veterán
válasz korcsillio #9834 üzenetére
Igen, az egy gyári build.
-
gaboca0314
tag
válasz gaboca0314 #9835 üzenetére
Bocsánat, közben megoldódott. Ki kellett kapcsolni a HDB-t.
-
XtremLor
őstag
válasz gaboca0314 #9835 üzenetére
Eszkozkezeloben nezd meg milyen drivert akar hasznalni a honor7-hez, nalam manualisan kell atrakni, mert vagy a mi4c vagy a honor 7 megy egyszerre a ketto nem.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
gaboca0314
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy a Windows 10 Creators update frissítése után nem hajlandó felismerni a telefonomat a windows. Frissítés előtt minden frankó volt, a hisuite felismerte, minden működött, most meg nem.
Van valami driver amit le lehet tölteni? Esetleg valaki járt hasonlóan?
-
laci laci
addikt
Rendben, köszönöm.
Mindenkinek:Mindenkit üdvözlök, sikerült vennem. Picit foltos a kijelző és azt szeretném megcsináltatni, de addig nem akarom a bl-t nyitni mert gondolom gari vesztéssel jár..[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
Ha a garancia papíron (t-home) 2016.02.16 van és volt javítás 2016.08.15-én, akkor már nincs rajta garancia?
-
veterán
válasz capri79 #9825 üzenetére
Elromlott mikrofon, elromlott kamera alkalmazás (próbáld meg törölni az app adatait vagy próbálj másikat), hosszan tartó rossz csillagállás... remélem az elmúlt 1 hónapban volt újraindítva a telefon ja és ha nem a legfrissebb MM van fent, akkor érdemes feltenni a B390 végződésű build-ot.
-
capri79
csendes újonc
Sziasztok! Már elég rég olvasgattam itt, de most van egy gondom. Kb. egy hónapja a videókat hang nélkül veszi fel a telefon (2015. októberi, edigitalos). Valami ötlet, mi lehet a gond? Köszi!
-
laci laci
addikt
válasz choco01 #9821 üzenetére
Köszönöm. Vissza olvastam a fórumot. Kerestem is a böngészőben is és hol van hol nincs nfc a teloban. A telefonguru azt írja, hogy van, akkor van vagy..?
-
soundman1
senior tag
A Hivoice app-ra keress rá a telón, ha nem találja a Play-en keresztül ellenőrizheted, hogy rajta van-e.
A vezetési módot én sem találtam. Addig jutottam, hogy Hello, hello-ra a hangvezérlést beállítottam. Fel is ébred, majd a "where are you"-ra szépen csörög és kedves női hangon mondja "I'm here".[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
hotkar
aktív tag
válasz doongoo #9815 üzenetére
De, a Google fordítóval a képről kimentettem a szöveget, elküldtem e-mailben magamnak, a PC-n szintén a Google fordítóval felolvastattam.
Sikerült is háromszor kimondatnom, el is fogadta (én hiába csicseregtem neki a legbájosabb hangomon le se tojta ).
Most, ha a telefon meghallja a PC-n lejátszott hangot, akkor előugrik egy kis állapotsáv, természetesen kínaiul írja, hogy vár valamit, oszt jónapot.
A Vezetési mód app is többnyire kínai, egy része angol, a maradék meg magyarosított. Igen valószínű, hogy a parancsokat is kínaiul kellene kimondani.
Marad az Android Auto, egyszer majd csak felfejlődik arra a szintre, hogy hangutasításokra működjön. Most egyelőre csak a térképen keres meg helyeket, igaz, azt nagyon jó találati aránnyal.
Ezért a mocskos sok kínai beépített (kitörölhetetlen) alkalmazás miatt fogok egyszer telefont váltani; ennek csak a kameráját sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Lehet vásárolnék eme készüléket. Milyen, vagy melyik verzió számú a jó és nem a light..? Köszönöm előre is a választ.
-
veterán
válasz gaboca0314 #9817 üzenetére
Megmarad.
-
veterán
válasz gaboca0314 #9814 üzenetére
-
-
Azazel71
aktív tag
válasz choco01 #9807 üzenetére
Vagy a bekapcsolt szemkímélő mód, vagy a túl melegre állított szinek, vagy a zoxigéntű... ( Valahol, valami módon, levegő került az lcd és az érintőpanel közé)
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
choco01
addikt
Ez a kijelző sárgásodás mitől van?Mi okozza?
-
veterán
válasz gaboca0314 #9804 üzenetére
B390 a legfrissebb, korábban linkeltem hicloud-osat belőle, az egyből mehet fel a megfelelő módon.
-
Schizoka
aktív tag
Én "hello bícs"-re bármire tudom venni!
-
gaboca0314
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. B140-es ROM verzión vagyok. Szeretnék frissíteni b380-ra. 500 napja kikapcsolás nélkül stabilan megy a telefon, de most már csórikám eléggé le van lassulva, gondoltam ha már újra kell indítani, akkor frissítgetnék.
Kérdésem az lenne, hogy mindenképpen kell a b140-b170-b180-b380 folyamatot betartani, vagy mehet egyből fel a b380? (vagy nem tudom melyik a legfrissebb, és honnan lehet letölteni) -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest