Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan1000
csendes tag
válasz
forgonati #4991 üzenetére
Én is egyet értek veled. Tökéletes telenfon nincs de ez szerintem közel áll hozzá. Én nem is értem miért pakolnak rá egyesek minden féle + programokat, én egyedül a billntyűzetet cseréltem le könnyű magyar billentyűzetre. A frissítésről meg annyit hogy eddig az itt olvasott dolgok nem igazán győztek meg attól hogy frissítenem kéne. Majd ha kijött rá egy, két hibajavítás akkor majd talán.
-
dkface
aktív tag
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
forgonati #4806 üzenetére
Értem, köszi a segítséget. Akkor még egy kicsit hanyagolom a dolgot. Előző telefonjaimnál mindig volt egy végső megoldás, külső szervíz programmal felflashelni a gyárit bármikor, ezzel minden visszaáll és kész. Itt meg ha valami nem sikerül és bootloop akkor még az aksit se lehet kivenni hogy újrainduljon. Vagy a 10mp bekapcs gomb reboot mindig működik?
Illetve egyébként bootloadert hogyan lehet itt visszazárni? -
Azazel71
aktív tag
válasz
forgonati #4797 üzenetére
Pontosan. A 20k-s szutyok helyett vegyen inkább egy 70k-s telót.Vagy ha már van telója, akkor ne vegyen 20k-s szutykot.
Persze ha nincs telója, és nem is akar, és nincs másra keret, vegye meg az eldobhatót....Már nagyon elmentünk offba, a lényeg az lett volna, hogy SZERINTEM, A p8-H7 választásban, nem döntő a kamera, mert hobbicélra, nyaraláskor, stb...nincs számottevő különbség köztük, profi fotózásra meg nem telefont kell venni.
-
Dimond G
senior tag
válasz
forgonati #4795 üzenetére
Idézem: "Lásd pl. az S7 brutálgyors".....
...ez mit is jelent? ...vagy számodra mit jelent?
A másodperc hány töredéke alatt reagál az ujjad mozdulatára? Nos, igen. Mert ezt jelenti, bár ennek is van egy határa! Például a szemed, amit lát, azt hogyan és milyen gyorsan közvetíti az agyadnak! Szóval a "brutálgyors" után már a gondolattal való vezérlés jön?Na, de ne rugaszkodjunk el ennyire a valóságtól! Anno még az akadozó rendszer volt a probléma, ma meg már az hogy milyen gyors? ...persze ez csak okfejtés és azt a telót veszed meg, amelyikre esik a választásod, aztán vagy megbánod, vagy nem. Mi csak próbálunk kiutat találni a saját útvesztődből!
-
Azazel71
aktív tag
válasz
forgonati #4795 üzenetére
Alapvetően igazad van, de ...
"Megkockáztatom hogy egy mai csúcsgép kamerája minőségibb képet készít mit egy 20 ezres alap kompakt. Pedig az ugye egy céleszköz elvileg. "
Nem korrekt összehasonlítás...egy húszezres "eldobható" vackot, a húszezres xperia E szintű telók kamerájával vesd össze, a maguk szintjén mindkettő a belépő szint-1 ligában van.
Egy mai csúcsteló kameráját, a mai csúcsfotógépekkel mérd össze, vagy akár csak a középszintűekkel.
Egy családi nyaralás képeihez pedig szerintem nem lesz különbség, bármelyik telót választod a 100pluszezres kategóriából. Persze komolyabban kielemezve igen, lehet találni apróságokat, de a végeredmény szempontjából elhanyagolhatóak.
-
Dimond G
senior tag
válasz
forgonati #4789 üzenetére
Nekem speciel az aksi, a fotózás és a zene....
...jó az aksi ideje...szépek a képek és a fókusz is rendben van. A hangszórója jobb, mint az eddigi készülékek, amikkel hallgattam a zenét a melóhelyen!
Volt a kezemben a P8 is! Nos nem igazán jött be! Persze ez egyéni és szubjektív! Én anno azt csináltam, hogy bementem a T- mobilhoz és mind a kettőt kikértem, hogy összehasonlítsam külsőleg! Majd a T- mobil asszisztens gépén összehasonlítottuk a két készüléket. Honor 7 nyert!
-
Azazel71
aktív tag
válasz
forgonati #4789 üzenetére
Véleményt kért...az pedig mindig szubjektív.Már ha van az embernek véleménye, ami a sajátja, és nem másoktól tanulja a saját véleményét.
Szóval ez az én véleményem, és nem állítom, hogy az abszolút nagybetűs igazság.
Nem látom értelmét sorolgatni, melyik teló mit tud, mi van bennük, erre ott vannak a tesztek, korrektül leírják ezeket a dolgokat.
-
19Petya83
tag
válasz
forgonati #4575 üzenetére
Szia!
Elolvastam a leírásodat és nem teljesen tiszta, hogy a SIM kártyával pontosan mit csinálsz. Odáig megvan, hogy rövidebbre vágod. A youtube-on olyat láttam, hogy melegítéssel leszedik a chip-et a műanyagról és úgy ragasztják át az SD-re, de ahogy nézem te ilyenről nem írtál.
Annyi az egész, hogy levágod a SIM szélét és megcsiszolod a műanyagot? -
Azazel71
aktív tag
válasz
forgonati #4573 üzenetére
Te vagy a fél százalék. Elismerésem, én bele sem kezdenék.Én a magam részéről elég rizikósnak érzem a dolgot, ezért inkább nem bátorítok senkit....( ne az én anyám....
)
Meghatározó élmény volt annó, mikor az előző telómból olyan szinten sikerült papírnehezéket varázsolnom, hogy csak tesztpontos flashrom törléssel lehetett magához téríteni...pedig csak szoftos mókázás volt...ez eléggé eltántorít a fizikai birizgálástól is...
-
Azazel71
aktív tag
válasz
forgonati #4544 üzenetére
PLK-L01, B330
Fejlesztői lehetőségek/ USB protokoll
Egyébként én nem módosítottam, MTP.-n van.
Mikor gépre dugom, alapból csak tölt, ki kell választani a file lehetőséget( értesítéseknél).
Innentől mindent lát a total commander, és az intéző is, korrektül, gyorsan.(Win7 Ultimate)Lenovo:
6 óra, kb. 2 nap alatt. 4445.Hsz.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
forgonati #4462 üzenetére
Nincs mit
Nincs sok custom rom? Itt nézelődtél már?
Egyébként nekem ez az első olyan telóm, aminek teljesen elégedett vagyok a gyári ROM-jával.(Csúnya egy mondat lett...).
Persze találnék olyasmit ami jólesne még bele, de közel sem annyit, és olyan hirtelen, mint bármelyik eddiginél.Abszolút vállalható, élhető a B330, és az volt a B180 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest