Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
válasz
s.zsolt94 #9650 üzenetére
Szia! Én tavaly cseréltettem kijelzőt sárgulás miatt. Nekem is elkezdett repedni. Mivel a Média Marktban vettem, - független- így oda is vittem be, elküldték a szervízbe, vissza is jött kb. másfél - 2 hét múlva kicserélve.
De nincs jó hírem. Újra besárgult. Kb. 3 hónapja kezdett el besárgulni, még nem vittem vissza. -
Azazel71
aktív tag
válasz
s.zsolt94 #5053 üzenetére
Én erősen elégedett voltam a 180-s rommal, a 330-al még elégedettebb vagyok.
Mondjuk én elég spec. felhasználó vagyok, nekem nem fontos néhány életbevágó dolog, ami ebből már hiányzik, pl. mobilnet sebesség kijelzése, vagy hogy kikapcsolhassam a képernyőgombokat.
Az egyetlen dolog, amit igaz igazán sajnálok, az az, hogy az emuidark nevezetű téma, nem működik az emui 4.0-n.
Semmi okot nem látok rá, ami miatt visszatérnék a B180-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest