- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulamester
csendes tag
Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet ennyire nagy az eltérés az ugyanolyan rendszerű telefonokon. Nekem meg ha nem kapcsolom ki, akkor lezárt képernyőnél a telefon nyomja ki, anélkül hogy hozzányúltam volna. (Mondjuk hiába van nálam majdnem minden Google cucc letiltva, meg alacsony fényerő, 4-4,2 órányi kijelzőidőnél nem tudtam többet még kihozni)
-
soundman1
senior tag
Sorba kapcsolgatsd ki az összeset, majd indítsd újra, nézz rá a wifire megy-e? Ha nem, egyesével engedélyezd újra az app-okat, és amelyik után kis idő múltán bekapcsolva van a wifi, az a gázos.
Keress vissza, volt pár lista, hogy mit lehet letiltani a rdsz. összeomlása nélkül. -
soundman1
senior tag
Gaben kolléga leírta a választ a 6294. hsz-ben: valami bekapcsolja a wifit. Én ideiglenesen egyessével letiltanám a használatban levő google alkalmazásokat, mint pl. a 6292. hsz-ben levő mentésedben látható Fotók alkalmazást. Előbb utóbb észre veszed melyiknél nem merül a teló.
-
gabenn4241
tag
Ha megnézed a wifi nonstop aktív.... Én is ezzel küzdök, a legutóbbi fr után megoldódott, és egyszer csak újra beragadt és azóta megint folyton be van kapcsolva, pedig úgy látom a képen, hogy te is 4gzel... Valami dolgozik a háttérben ami használja a wifit is, sztem. Megoldást még nem találtam rá.
-
Snike
aktív tag
Nálam ez oldotta meg az állandó ébrenlétet és a gyors merülés:
Speciális beállítások -> biztonsági mentés és visszaállítás ->gyári adatok visszaállítása
itt az automatikus helyreállítás szigorúan kikapcsolva!Szerintem, ha nincs jól beállítva a teló vagy belefutsz egy rossz/rosszul beállított programba a P9-el is ugyanúgy fogsz járni aksiüzemidő terén,
-
Benne van pedig a Swype. Az Advanced Settings-en belül (Haladó beállítások talán) a Language and input-nál (Nyelv és beviteli módok) sem tudod hozzáadni?
Esetleg hibával végződött a frissítés? Rakd fel még egyszer, ha nem zavar, hogy újra be kell lakni a telefont, mert minden személyes adatot törölni fog róla. -
BOBAKILL
őstag
Telepítés után "hibát" jelez (ez a franc tudja micsoda), de utána újraindul a telefon és betölt a rendszer, működik rendesen. Erőszakkal nem lehet felrakni ha nem megy. Lehet nem is hiba a hiba, vagy nem magára a telepítésre vonatkozik hanem egyéb dologra. Én felraktam még pár hete a bétát, ugyanúgy hibát írt dfe tökéletesen működött a rendszer. De most visszaraktam a b180-ig. Várom a hivatalos firmwaret.
Én inkább egy teljes romot telepítenék mint OTA-n. FR-el együtt persze.
Nem tart sokáig lementeni az sms-eket, hívásnaplót pl az sms backup progival. (vagy a gyári mindet lementő backup-al PC-n) A többi alkalmazást meg hamar felrakja az ember amit használ. Egy óra alatt be lehet lakni újra egy telót szerintem. -
zebede
őstag
Én úgy csinálnám hogy az SD kártyát kivenném, ami fontos lementeném róla PC-re.
Telefonról szintén lementeném ami kell.
Nyomnák egy full wipe data/factory reset-et, cache ürítést a telefonon.
Leformáznám az SD kártyát rámásolnám csak az update zip-et.
Csak ezután csinálnám meg a flash-elést.Aztán úgy laknám be a telefont, hogy minden appot újra telepítenék, nem backup-ból.
Természetesen akkor fognék neki, amikor minderre volna időm.
De ez csak az én véleményem, szeretem a tiszta dolgokat.
-
nagymolnar
tag
A call recorder nekem sem megy, átkozom is.... Egy magenta színű call recorder működik, ha megnyitod egy hanglemezt látsz, de még nem hallgattam vissza.
A Viber nekem is szarakodik, néha még a kontaktokat sem látja...
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 6.0-ban a széf hova tűnt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest