Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
B. Tamas #6817 üzenetére
Lehet hülyeségnek tűnik, de a Windows media player és szolgáltatásai telepítve vannak?
Nekem pl. "N"-es win 7-em van és addig nem volt hajlandó rendesen felcsatolni a telót MTP módban, amíg fel nem telepítettem a win. media player pack -ot!qbeer666, Ryder1, Energie X, BloodyWayZ: Ezért linkeltem a full B370 romot, hogy fel lehessen tenni HiCare nélkül is!
-
Azazel71
aktív tag
válasz
B. Tamas #6670 üzenetére
Az alábbiak win7 esetén igazak.
Telefonon : beállítások/fejlesztői lehetőségek/USB konfig...: itt az MTP legyen bejelölve.
Ez után, ha rádugom gépre, a telefon kéri hogy válasszak módot: képek/fájlok
Fájlokat választva megjelenik egy új hordozható eszköz PLK-L01 néven.(bedobja a szokásos mit kiván tenni ablakot, azt zárd be) Duplakatt, és ott is van két meghajtó, belső tárhely, és sd kártya.
Esetleg próbáld frissíteni a gépen lévö hisuite-ot, lehet hogy driver probléma akadt.
-
zAPAtyin
tag
válasz
B. Tamas #6672 üzenetére
Akinek pc kapcsolatnál nem látszik az sd kártya annak nem fordult elő véletlen, hogy a teló "váratlanul leválasztotta az sd kártyát"? (b330, b370-nél is volt ilyen)
Velem ez már többször megtörtént, ilyenkor a pc nem látja a telefon sd kártyáját. Viszont az érdekes, hogy a telefon látja az sd kártyát annak ellenére, hogy "váratlanul eltávolításra került"
Egy ismerősöm is járt már így, pedig neki új sd kártya van a telójában.
Valahol olvastam, hogy ez elég gyakori jelenség néhány telefon / Kingston kártya párosnál.
Lehet a honor 7 nem szereti ezt a kártyát?Ha kiveszed a kártyát és kártyaolvasóval rádugod a pc-re akkor látni fogja (akkor is amikor visszateszed a telefonba) addig amíg ismét le ne nem választódik
(egyébként az AirDroid tökéletes alternatíva)
-
nickedez89
senior tag
válasz
B. Tamas #6670 üzenetére
Beállítások -> Speciális beállítások -> Biztonság -> HDB engedélyezése HiSuite számára.
Kapcsold be, utána már menni fog a csatlakozás PC -hez HiSuite -al!
Ha nem megy rögtön utána, akkor a HiSuiteDownloader.exe -t futtasd és úgy már mennie kell.
Ja most értelmeztem amit írtál!
Pendrive -ként nekem sem sikerül kezelni a telót (vagy legalább az SD -t), nem tudom miért! -
Azazel71
aktív tag
válasz
B. Tamas #5760 üzenetére
Akkor, ha semmi olyan nyom nincs, amit esésre, ütődésre lehetne fogni, fuss egy kört.A garanciavesztő körülményt nekik kell bizonyítani, és a repedés simán lehet összeszerelési hibából fakadó feszültség miatt miatt is.Eddig elég pozitív tapasztalatokat olvastam a hivatalos Huawei szervízről.
Eddig rajtad kívül egy valaki említett ilyet, azért ezt nem mondanám típushibának, pláne ekkora eladott darabszám mellett.
-
Honor 7:)
tag
válasz
B. Tamas #5601 üzenetére
Grundigot tudom ajánlani tescoba van is 2.1 amperes ,de szerintem erdemesebb venni egy invertert ,300 wattos van 4 ezerert es jo egy notebook vagy akar egy elektromos hutőtaskara is 12v -240 volt ot csinal es hasznalhatod a sajat toltojet , ezekbe van tulmelegedes tulfeszultseg vedelem
-
Azazel71
aktív tag
válasz
B. Tamas #5601 üzenetére
" ... Ilyen párszáz forintos kínai vackokban nem bízom..."
"Item location:Hong Kong, China " "Brand
nbranded/Generic " plusz az a ledes világító kábel...a pendrájvomat nem dugnám rá.....
"...Item location:HongKong, Hong Kong " " Brand
nbranded/Generic "
Mellesleg a telónk is kínai ugye. Szerintem ha tényleg jót akarsz, vegyél eredeti Huaweit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged