- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Nekem mások a szokásaim, de talán jó lehet, amíg nem találsz jó progit rá. A Beállítások/Alkalmazások-Egyebek/Hívások/Zseb módot bekapcsolva, hamgos hely, táskában a teló probléma megoldva.
Emellett play-en keress rá a profile manager kulcsszóra és egy tetsző app-al időre betudod állítani, hogy viselkedjen. Korábban a Myprofiles-t, most a Timed toggles-t használom. Néhány funkció pl. Airlane mód csak root-al működik. -
soundman1
senior tag
Értem. A nyomógombos nokia telókon láttam utoljára ilyet, alap droidos készüléken nem. Esetleg valamelyik widgetes profilkezelő kellene neked, hátha tud valaki ilyet ajánlani neked. A play-en nézd meg a widgetsoid-ot, hátha van ilyen funkciója. Előző telómon a gyorsgombok miatt használtam, de h7-en ez is jól van megcsinálva, így okafogyottá vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Videó stream letöltése
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest