Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qbeer666
tag
válasz kekkola #4216 üzenetére
Én power user vagyok. Ha bekapcsolom a képernyőt akkor youtube, messenger, chrome, snapchat, drive. Ezeket ha nem is teljesen egyszerre de párhuzamosan használom. 1 napot kibír, kameraha sokat használod akkor b180-on sokkal többet fogyaszt, mint nekem b130-on tette. Nekem 3,5 óra az átlag képernyő idő és nagyjából 22-23-24 órát megy töltés nélkül. Én a b130-at üzemidőben jobbnak éreztem, de akkor még nem használtam minden olyan alkalmazást, amit most igen (google photos, snapchet, onedrive, spotify). Itt soka vannak, akik jobb időket produkálnak. Én két SIMmel használom, sokat fotózok és sok alkalmazást is használok. Nem azért vesz az ember 130kért telefont, hogy csak egy böngésző, meg viber legyen rajta. (Ne haragudjon meg, aki csak erre használja.) De így ezek mellett nem vagyok annyira elájulva az üzemidötől. Félre ne értsetek, mert nagyon szeretem ezt a telefont, de megvannak a maga hibái. (Minden volt már az üzemidő javítására, 2szer már teljesen frissen újra belaktam a rendszert. Ilyen igények mellett csak ennyit tud, de ez is türhető azért.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EAFC 25
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...