- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
qbeer666
tag
válasz
kekkola #4216 üzenetére
Én power user vagyok. Ha bekapcsolom a képernyőt akkor youtube, messenger, chrome, snapchat, drive. Ezeket ha nem is teljesen egyszerre de párhuzamosan használom. 1 napot kibír, kameraha sokat használod akkor b180-on sokkal többet fogyaszt, mint nekem b130-on tette. Nekem 3,5 óra az átlag képernyő idő és nagyjából 22-23-24 órát megy töltés nélkül. Én a b130-at üzemidőben jobbnak éreztem, de akkor még nem használtam minden olyan alkalmazást, amit most igen (google photos, snapchet, onedrive, spotify). Itt soka vannak, akik jobb időket produkálnak. Én két SIMmel használom, sokat fotózok és sok alkalmazást is használok. Nem azért vesz az ember 130kért telefont, hogy csak egy böngésző, meg viber legyen rajta. (Ne haragudjon meg, aki csak erre használja.) De így ezek mellett nem vagyok annyira elájulva az üzemidötől. Félre ne értsetek, mert nagyon szeretem ezt a telefont, de megvannak a maga hibái.
(Minden volt már az üzemidő javítására, 2szer már teljesen frissen újra belaktam a rendszert. Ilyen igények mellett csak ennyit tud, de ez is türhető azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged