- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Köszönöm! Ezt én is tudom, nem találtam olyat, amivel, ha bármelyik irányba seperem az ujjam a képernyőn, akkor felold!
Ezért kerestem egy alternatívát. Tegnap végre találtam egy olyat ami nem emészt fel halom energiát, leszívva az aksit. Egy éjszaka alatt 1%-ot fogyaszt, ahogy a gyári is!
Mivel olyan zenelejátszót használok, aminek nincs zárképernyőn megjelenítés, így ez a locker (régebbi verziója) még ezt is pótolja!
Amúgy hogy érdemes tölteni a telót? Eddig gyors töltésen volt, de most hogy kitört a 3 napos hétvége, így lassabb töltésre váltottam. Melyik a jobb amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Sárga Független Újszerű/1 hónap gar./p4232
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest