- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
ORCA58 #10403 üzenetére
Hát pedig papíron van wcdma 900mhz, a hivatalos oldal szerint:
[http://www.mi.com/en/redmi1s/#params]
Akkor ez csak papírforma -
sesshou
senior tag
Jelentem személy szerint teljesen le sz**om
A telefon cm11 el teljesen jól működik és nem látom jelét annak hogy bármi jobban működhetne 2GB ram-al. Ennek a "vitának" akkor volt értelme mikor még az os rosszul kezelte a memóriát ezért előtérben futó alkalmazásokat zárt be.
-
dioka7
senior tag
a videóhoz: a sima hongmi topikban volt valaki kb. 3-4 hónapja, aki leejtette a telefonját és a rajta lévő tempered glass pókhálós lett, vagyis összetört. Akkor dicsérte nagyon az illető, hogy milyen jó a tempered glass, mert hogy mennyire megvédte a telefonját (hirtelen rendeltek is csomóan). Már akkor is az járt az eszemben (de nem írtam le), hogy lehet hogy nem is a tempered glass védte meg a telefont, hanem a telefon védte meg magát, és hát a TG pedig nem bírta, ezért összetört. Ez a videó, ezt látszik igazolni. Nem mondom, egy fólia jó ha van a kijelzőn, mert egy kulcs vagy leeséskor egy kavics bármikor jöhet, és akkor az sokat jelenthet a karcok ellen, de +1 réteg üveg, ami gyengébb mint a kijelző, nem tudom megéri-e. Ez csak akkor derülne ki, ha a srác pont ugyanúgy, ugyanoda leejtené a telefont TG nélkül...
-
-
kriszpontaz
veterán
-
terra052
őstag
Az ASZF-ük rendben van a szállítási ktg kiterhelésétől eltekintve, én többször átnéztem és az elállásnál nem találtam a bontatlan kitételt.
Isten ments, hogy bárkit megvédjek, de mi is webáruházakat üzemeltetünk, és nagyon nagy a káosz, sehol nincsen egy átfogó jogszabály erre, úgy kell a netes jogszabálytárakból összeollózni egy ASZF-et, aztán hol így sikerül, hol úgy...
Itt nem érzek lehúzást, csak a sok át nem vett termék száll. ktg-ét akarják elkerülni (mert sok van olyan) sztem. -
-
jeanvaljean
tag
Hát, lehet, hogy csak a Hongmi 1s-em akksija nem jó, feleségemnek ugyanaznap vettünk Mi3-at, ő nyúzza egész nap, számítógép helyett is azt használja, és így is simán elmegy másfél napot neki. És az 5 colos, erősebb gép jóval, mint a Hongmi 1s. Nagyon szereti, nagyon jó gép.
-
mcwolf79
veterán
Szerintem megveheted az 1S-t.
Én 2 napja vagyok egy 1S tulajdonosa, egy Sony Ericsson Xperia Pro-t cseréltem le erre.
Eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve.1-2 bug/probléma jelen van (a ROM amivel jött bugos volt (nem tom melyik volt, mert nem tudtam belépni a teló tulajdonságaihoz), valamint az SD kártyára másolással is volt problémám). mindkettőt többé-kevésbé megoldottam (ROM-frissítés, SD kártya PC-ben történő formázása).
Amúgy teszi a dolgát. Most hogy "belaktam" minden kézre esik. Gyors is (Antutu hozza a kívánt 21000-es pontot), nem tapasztaltam még akadozást. Játékot a Real Racing 2-t próbáltam, amely flottul megy rajta, RR3 ahogy olvastam nagyobb gépeken is lagol, szal ezért döntöttem a 2. rész mellett.
Aksiról még nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni.Reggel lehúztam,este már dughattam rá. Bár ehhez hozzá tartozik, hogy elég sokat szöszmötölök vele (játék, böngészés, meg úgy minden más - > ismerkedés). De 2-3 nap ,és megtapasztalom,mennyit bír "normál használat mellett".
Anyaghasználat tényleg kifogástalan, igaz amit a tesztekben írnak róla.
Szóval 1 szavazat a csere mellett -
terra052
őstag
" Esetleg feleslegesen ijesztgetik a jövendő tulajokat"
Ez mindenből a legrosszabb eset volt, és nem mindenkinél minden fordult elő.
Nálam volt a 4+ óra kijelzőidő, egy nap lazán megvan, adtak hozzá töltőt is...
Nem lő ki semmit, használd a WSM tools-t, a Greenify-t, és szuper lesz.
Az új rommal vízszintesen aludt, eddig volt éjjel is merülés.
Van hozzá MITU is, mire vársz?? -
tachikoma
aktív tag
Én vásárlás előtt kb 10 percet nézegettem egy miui-s telót, és akkor azon nagyon tetszett.
Most hogy ilyen telóm van, már nem annyira. Idegesít, hogy nincs app drawer, valóban rengeteg memóriát eszik, és tényleg kilövi az appokat (bár ez érzésem szerint valami bug lesz)Nem néz ki rosszul, szép konzisztens dizájnja van, de azért a launchert egy fél nap alatt lecseréltem inkább, és nem is annyira sok minden állítgatható, és elég sok megkötés is van a témák variálása terén is (mondjuk egy wsm tools ezt is megoldja)
Egy szó mint száz, úgy gondolom, hogy nem csináltam rossz vásárt a telóval, a hardver nagyon rendben van Egy ZTE Blade, Cubot GT99 majd egy Lenovo A760 után messze ez a legjobb occsó kínai telóm ami eddig volt.
Azért nagyon remélem, hogy egy pár hónapon belül kijön valami tökéletesen működő AOSP rom vagy egy Cynogenmod, mert azt szívesen kipróbálnám.
Az egyetlen dolog, ami egy picit bosszant (az app kilövések mellett), hogy ha sikerült két kamerát, vaku ledet, rgb státusz ledet, gyroszkópot, iránytűt meg mindenféle bizbaszt belerakni, akkor a kapacitív gombokat mi a pékért nem lehetett már még plusz egy leddel megháttérvilágitani... (de amúgy egy-két hét után már tényleg magától rátalál az ember ujja)
-
trebrona
nagyúr
"Kedves Fórum lakók!
Mint azt észre vettétek, mostanában akadozik az oldal és a hozzá tartozó fórum. Voltak kisebb-nagyobb kimaradások, adatbázis hibák. Mind ez azért történt mert kinőttük a szervert, amiről tavaly szeptemberben azt hittük, hogy elvisz a hátán simán egy kis weboldalt és fórumot. A számításaink, mondhatjuk szerencsére nem jöttek be. Most pedig lépnünk kell, mert így nem tudunk fenntartani egy minőségi szolgáltatást. (mondjuk semmilyent, ha nem megy a szerver... 8-) ) Tehát költözünk. Egy szebb, színesebb, szagosabb, és drágább gépparkra.
A költözés időpontja 2014.07.13 Vasárnap, napközben.
A két rendszer közti váltás eltarthat akár órákig is, ami azt jelenti, hogy nem fog leállni a fórum, csak az eltolódás miatt elveszhetnek témák és bejegyzések (DNS váltás). Lehet lesz egy időszak, amikor nem lesz elérhető az oldal, ez lehet az adatbázis átvitelekor, de utána már minden rendben menni fog!
Értetek tesszük, a MIUI közösségért!"
-
-
-
Laza...
addikt
Volt ebből is sok hamisítvány, szerintem összességében jobb vétel a sima Hongmi. szerintem jobb a kamerának is a képe, kisebb fogyasztás (2-3 nap, 3-4óra képernyőidő), sokkal jobban optimalizált rendszer. Az 1S hajlamos melegedni terheléskor, akksi 1-2 nap, kb 2 óra kijelzőidő, de mindez nagyon felhasználó függő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest