- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kriszpontaz
veterán
A 45-ösben benne lesz. Bocs, azt hittem benne van. Amúgy nem kellene olyat csinálnia csak ha sokáig fut a háttérben. Az új fül megnyitogatásra böngésző indításkor még nincs opció. Max ha beállítasz az alapértelmezett kezdőoldal helyett mást, ami nem zabálja annyira a memóriát. De akkor is meg fog nyitni egy új fület. Egy megoldás van a chrome pl. aminél ezt be lehet állítani.
-
G.Peter
aktív tag
Nekem 2G-n ~1,5 óra kijelzőidővel estére 50%-on volt a töltöttség, 3G-vel ugyanannyi használattal 1%-ra lement és kereshettem a töltőt amikor hazaértem... (a buszon már az időt se mertem megnézni, mert ha bekapcsolom a kijelzőt szerintem azonnal kikapcsolt volna a telefon)
Persze az is hozzá tartozik, hogy nálunk a suliban ha az alagsorban vagyok ott nincs térerő, olyankor nagy energiákat használ azzal, hogy keresi a jelet. Meg a suli többi részén is aránylag gyenge a 3G térerő (Bp közepén... köszi vodafon), gondolom így több energia kell arra, hogy fenntartsa a kapcsolatot.
-
dioka7
senior tag
Üdv!
A 2G/3G-akkuidőnyerés attól is függ, hogy hol laksz, mert nálam (pedig Pest mellett lakok) kicsi a 3G térerő, ezért folyamatosan 1-2 egység van, de van olyan rosszabb időben, hogy el is fogy teljesen, ilyenkor átáll 2G-re. Konkrétan nem tudom, hogy androidnál ez mennyire szívja az akkut-de a Nokia E72-m 2G-vel 4 napot bírt, 3G-vel a második nap délben kikapcsolt. Andoridnál nem sokat teszteltem, de egyszer kipróbáltam, délben már 50% alatt volt, úgy hogy alig nyúltam hozzá, és az akku grafikonnál egy pillanatig sem volt zöld a "Mobilhálózat térereje". Vagy barnás, vagy piros volt, így letettem a 3-ről, talán majd a XXIII-századra eljutunk oda. De gondolom, hogy ha folyamatosan max-on van a térerőd 3G-n akkor ilyen gond nem lehet. -
djula
aktív tag
Nálam nem tölt újra, de pár naponta újraindítom a telefont, biztos ami biztos, mert egy idő után azért megtelik a ram és a swap/zram is.
A 3G kikapcsolása biztos, hogy energiát spórol, de hogy mennyit azt nem tudom. A fő fogyasztó a kijelző, így inkább akkor számít a 2g/3g, ha kevés a kijelzőidő, vagyis ha nem sokat nézegeted, nyomkodod. -
Úgy gondolom, a Lock screen-en mindenképpen kint lesznek a szolgáltatók, ezt nem tudjuk állítani (feloldott képernyőnél van lehetőség a rejtésükre).
Az értesítésekről szerintem azért van három pötty, mert sok jött egyszerre és nem részletezik, szórják tele ikonnal a sávot. Próbáld ki, hogy tiszta az értesítési sáv és csak az egyik fiókodra jöjjön egy levél, akkor mi a helyzet.
-
terra052
őstag
1. Talán ez segíthet
2. Alap tárcsázóban hívás előtt van 7-8 mp, amíg lehet választani, utána az 1-es simet használja, ha visszahívsz, akkor azt amelyikről hívtak
3. meg lett válaszolva
4. Play - SD maid - SD maid pro (kb 500 HUF), a beállításoknál bekapcsolod a rendszeralkalmazások mutatását is, és azt csinálsz vele, amit akarsz, törlöd, fagyasztod (root kell).
Ha csak frissíted a rom-ot, megmaradnak az appok. -
icemad
nagyúr
1. igen, igen, nem tudom
2. Nem tudom. (1 simmel használom)
3. Ez külsős programokkal megoldható: E-robot, AutomateIt, Tasker Az első kettő tud magyarul, de a Taskerhez sokkal több leírás és fórum van...
4. Ezt nem tudom, én inkább a 37-est raknám fel, de full Wipe-al, ami mindent töröl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest