Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2762 üzenetére
Nem tudom, de nem is erre reagáltam.
(#2763) 7Sony7: természetesen a gyáriban is ott a google fiók mint opció, de telefon mint tárhely nincsen.
A Nova gyorsabb mint az Apex, viszont megeszi nálam is a 66MB RAM-ot. Apex meg lehet hogy még ennél is többet. Lehet hogy tévedek, de ami jól testreszabható az mint zabálja a RAM-ot sajnos.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2772 üzenetére
Nova - nálam nagyon stabil, görgethető dokk, cserélhetö ikonok:nálam 60Mb ram ot használ.
Bazooka, - ami alapból benne van csak 30Mb, de semmit sem tud, és nekem nem tetszik.
Apex - kb. a Nova tesója lehetne.
Go launcher - Rengeteg téma, jót testreszabható, bár valószínűleg több ramot eszik.Én ezeket ajánlanám kipróbálásra, amiket eddig használtam, azok közül ezek voltak a jók.
Az a +30, +60 Mb ram ne zavarjom, ha egyébként nem lassul tőle a teló. Attól is függ, hogy mennyi alkalmazást használsz, és azok mennyi Ram ot használnak.
Nézd meg a tutorialokat a neten a launcherekről, tudnak újat mutatni.Ja, igen a TSF is szép, de azt nem próbáltam.
V3b1? Ha lesz időm, csinálok egy tiszta telepítést v2 - update4 - honami, aztán majd meglátjuk.
-
circum
csendes tag
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2746 üzenetére
Hát gondolom ki kell csomagolni, telót kikapcsolni, összekötni a számítógéppel, telót fastboot módban bekapcsolni, és futtatni a .bat fájlt a gépen. (működő driver kell a szmítógépen hozzá)
Megmondom őszintén, hogy saját magam nem teszteltem ezt a módszert, mert én manuális módszerrel raktam fel rá a normálisan futó Android alól (root, konzol app alól linuxos parancs beadásával felülírja a teló recovery partícióját a korábban sd kártyára másolt cwm recovery.img fájlal), de ezt a módszert kevésbé gyakorlott felhasználóknak nem ajánlom
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2722 üzenetére
Quickpic: beállít mint - háttérkép.
gallery nál bele kell menni, és kiválasztani a képet.
Én a cwm-ben szoktam véglegesíteni a Superuser-rendszergazdai jogokat - ezt nem értem
A bootlogo majdnem mindegy, de a mostani tetszik.
Mi történt a battery ikonoddal? Az előző képeden még másképp nézett ki. Ezen.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2718 üzenetére
Tyű, ez komoly? Romot cserélni tudsz, háttérképet nem? Ez komoly?
Bootanimáció-ki van kapcsolva a teló, bekapcsolod, míg betölt, van valami animáció. Agyári az kockákból Haier felirat, a v3b1 ben egy android figura körül forog egy izé, stb.Superuser-rendszergazdai jogokat ad bizonyos progiknak, és neked. Sok mindenhez kell.
Ikoncsere-tegyél felvalami jobb launchert( nova,apex,stb) ahoz lehet letölteni ikonpakkokat.
Háttérkép csere- nyomva tartod a kijelzőt ég üres területen, - háttérkép- kiválasztod.
Bár én inkább a quickpick ben szoktam. Ha a zedgéről töltöd, bal lent van egy kis gomb a letöltésre, ha lejött, ez a gomb átvált set re, megnyomod, és be van állítva.Most látom, lassú voltam
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #2718 üzenetére
Bootanimáció:
Mikor bebootol a telefon, lefut egy kis animáció, hanggal, vagy nélküle, általában a gyártó logója, de mivel lecserélhető, bármi lehet. Windows logó is
SuperUser:
Root joghoz kapcsolódik, amikor rootolod, legtöbbször ez is a készülékre kerül, ez tudja megadni az engedélyt a rootot kérő programoknak. Újabban felváltja a SuperSU
Tárcsázó:
Ki kéne bontani szerintem a tárcsázó apk-ját, és ott lehetne lecserélni szerintem az ikont.
-
7Sony7
addikt
-
gallozs
csendes tag
válasz
laci laci #2644 üzenetére
Persze, hisz "mindösszesen" ennyi változás történt:
" added
- FM radio (works)
- Original voice recorder
- Sistem UI version V2 (clear bar)
- New built.prop more support play store (37617 compilation, but it is just a number the actual compilation is build 38168, you can change it by editing the built.prop if offends)
- New Super User (by Chainfire) and Root (Update 1) V3b1 Of bassrockers
- New boot animation (I like)" -
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2624 üzenetére
Hogy érted hogy mit használok? 12.05.-ös cseh rom-ot, de már írtam párszor. Kb ugyanúgy bírja az aksi mint 4.0.4-el. Én inkább utána szoktam nézni hogy mi merítheti az aksit, hátha megtudom oldani, minthogy rögtön másik rom-ot rakjak fel emiatt, különben naponta rakhatnék fel másikat én is, mert mindegyikben van valami hiba, és/vagy lehet hogy nem is a rom hibája.
V2-n jobban bírja az akku még a 4.0.4-es gyárinál is, vagy ugyanaz? -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2619 üzenetére
Én még mindig a cseh rom-ot használom. 12.05.-ös dátumút. Mostanában nem nyúztam, de az xprivacy xposed modul tiltása óta nem emlékszem belassulásra. A többi dolog változatlan. Vibert tervezem még mindig kipróbálni, mások kíváncsisága végett, mert ezt még nem tette meg senki ezzel a rommal, ha jól tudom. Skype-al jó.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
laci laci #2505 üzenetére
Szia, a VoiceRecorder.apk-t pakoltam át a system/app-ba, nem kellett a hozzáférést, meg egyéb dolgokat állítgatni rajta. Nem csináltam teljes wipe-ot, csak a dalvik cache-t töröltem, biztos, ami biztos. Annyi, hogy beállítani nekem nem nagyon sikerült semmit, a felvételt meg .amr-ben csinálja, úgyhogy csak a program tudja lejátszani, más audio lejátszó programmal nekem nem sikerült.
@gallozs
Köszönöm a segítséget, kipróbálom a módszeredet.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2522 üzenetére
Telóra nem tudtam letölteni, a gépre szépen lejött, aztán, mikor át akartam küldeni, a comodo kinyiffantotta. Azt írta malware van benne. Pedig elvileg tiszta. Nem tudom, hogy honnan veszi, egyáltalán hogy lát bele az apk ba?! Lehet, hogy addig letiltom, és megpróbálom úgy.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2485 üzenetére
Szerintem is tedd át a másik romba még telepítés előtt a hangfelvevőt, (a v2 ét töröld, ha van benne), Aztán sd kártya nélkül Wipe (nekem frankón fel volt cserélve. Mikor a belső sd -t akartam töröltetni, letakarította az sd kártyámat a rom zip el, meg az összes telepítővel együtt.)
Én majdnem mindent kitöröltem, ami már alapból fagyasztva volt, eddig még nem észleltem hiányukat.
Háttérkép csere? Én csak a képnézőben (nálam Quickpic) negnyitom, jobb fent a 3 pötty - beállít mint - háttérkép. Ha magán a Rom -on belül akarod kicserélni, azt nem tudom.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2395 üzenetére
Jelen!
Advanced Power menu - soft reboot opció nem megy.
Bootmanager - csak fel van rakva, még nem néztem meg jobban
DisableBatteryFullAlert - csak fel van rakva, még nem néztem meg jobban, de asszem gravitybox-ban is van ilyen opció.
Greenify - eddig is használtam modul nélkül, nem tudom így mennyivel jobb..l
ReceiverStop - csak fel van rakva, még nem néztem meg jobban
XVolume30 - asszem ez jól megy, több hangerő szintünk lesz.
Xposed Additions - működik csak bugos a telóval, mert oké hogy nem ébred fel a teló, ha rádugjuk vagy kihúzzuk a töltőt, de töltésnél random rezeg. elvileg csak akkor kellene mikor rádugjuk. nem kikapcsolható opció
Xposed Recent Tasks RAM - szabad memória mutatása az előzőleg futott taskok listájánál, jól működik.
Xprivacy - ez egy elég agresszív biztonsági app ami kordában tartja az összes többi app engedélyeit és hogy mihez férhenet hozzá. sokszor agybajt kaptam tőle hogy miért nem mennek programok és mindig kiderült hogy azért mert alapból minden új appot blokkol.Te most melyik dátumú cseh romot használod? Nálad is lehet hallani halk zajt bármilyen hang lejátszása után pár mp-ig, ha a füledhez rakod? Te nem tapasztalsz rendszer lassulásokat?
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2374 üzenetére
Szia laci laci,
Nálam továbbra is ez fut, ill. a 12.05.-ös dátumú. Már leírtam a véleményemet róla korábban. Annyival egészíteném ki, hogy minden hang lejátszása után, kiad egy halk zörejt a hangszóró. Hol halkabb, hol erősebb. Hang lejátszása után, ha gyorsan a fülemhez rakom akkor mindig hallom. De lehet hogy ezek a belső hangok a fejemben(#2378) 7Sony7: nem tudom, de én inkább lefagyasztottam stock rom-on. Szerintem nem kell az nekünk semmire.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #2344 üzenetére
Ha Apktool-lal csinálod.
-Visszacsomagolod az APK-t.
-Az eredeti apk-ból kimásolod a META INF mappát, és az AndroidManifest.xml fájlt.
-Ezt a két fájlt behúzod a WinRAR-ral megnyitott módosított apk-dba.
-Leszeded a színezős csomagom a Drive fiókomból, kiszeded a system/app alól az apk-kat, majd a megfelelő mappába belerakod a sajátodat (belehúzod az apk-t a pucolt zip-be).
-CWM recoveryben telepíted.Ha meg gyári apk-t akarsz feltolni, akkor csak elég bemásolni a zip-be, és ami felesleges, azt törölni, és CWM alól feltolni.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2340 üzenetére
Mennie kell. Miután az Xposed keretrendszer telepítetted és újraindítottad a telót, a menüjében előbb engedélyezni kell a Moduloknál a GravityBox-ot (pipa). Újabb újraindítás után már működni is fog.
A Needrom-osat nem próbáltam, nem tudom. A cseh nekem szimpatikusabb azért ezt raktam fel a gyárira. -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2319 üzenetére
De-de, csak nehezen szánom rá magam. Most mentettem le az appokat és adataikat Titanium Backup-pal.. Akarok csinálni egy újabb teljes mentést is a partíciókról amiket felülír a rom, bár lehet hogy elég lenne csak a system-ről, mert a többi már megvan, és azok úgyse változnak.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2303 üzenetére
Akkor rakhatod újra azt is, mert ahogy a changelog-ban is látod a 12.05-ös dátumú a legfrissebb
Csak a cseh fórumba valamiért ez nincs kirakva, az xda fórumba viszont igen: Közvetlen link a rom-hoz.(#2311) A tumi: Ed3r_X_-t is megkérdezheted, 1000%, hogy elfogja adni a 2. ilyen telóját is, mint ahogy a többit jónéhányat.
-
A tumi
tag
válasz
laci laci #2306 üzenetére
Nézd 3-4 hét várakozással is zsír újat kapsz 1 év garival és jobb esetben fóliát is tesznek a dobozba, 31 ezerért. Gari nélkül tok nélkül, nem hiszem, hogy többért el tudják adni az emberek csak maximum a "hozzá nem értőknek". Kérdés: Te 28-ért megvetted volna gari és tok nélkül, mikor tudod, hogy a bolti ára 31?
Amúgy neten néztem lehetne venni újonnan itthonról is 39-ért a jófogáson és az apródon is hírdeti az emberke. -
mr_ricsi
veterán
válasz
laci laci #2269 üzenetére
"Meg ér ennyi munkát a "google"?"
Teljesen egyértelmű, hogy nem ér meg.
25-35 $-ért kínálnak olyan progikat, amelyek percek alatt megoldanák a csv2vcf konverziót. A belefeccölt időmet tekintve már napokkal ezelőtt megérte volna egy ilyen progira kifizetni a 6-8 eFt-ot.
Engem ez leginkább elvileg érdekel. Mert ha valamiben terelgetve vagyok, és egyféle módszert leszámítva nincs igazán választási lehetőségem, az mindig eleve gyanús. -
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2214 üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy zajos, de ugyanilyen az enyém is. Sajnos ezektől nincs mit várni. Ennyi pénzért nem lehet minden jó benne, valmin spórolni kell. Az a baj, hogy olcsó érzékelőt tesznek bele. Ha megnézel egy márkásabb fényképezőt, egy régi 3 Mpixeles szebb képet csinál, mint egy átlag 5-8Mp s teló. Biztos az optika is számít, de a lényeg szerintem az érzékelő.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #2190 üzenetére
A feltelepített ROM-ból szedted ki?
Pepecselős, de azt csinálnám, hogy a letöltött ZIP-ben törölném először a dolgokat, a System/app alól, és ha felmegy, nem ír ilyet, akkor. Nincs olyan sok alkalmazás, amit ki lehet szedni, mert nagyrészt pucolt a rendszer.
Statusbar:
Érintésre a két fehér embléma is piros lesz. Alakul ez , mint púpos gyerek a prés alatt
Tervek:
A két fehér kis ikon szürke lesz, a betűk vagy szürkék, vagy pirosak.
-
petij
tag
válasz
laci laci #2137 üzenetére
Needrom-os 4.1.2 v2 + xperia bill. jelenleg. V3 nem jött be az integrált programok miatt.
Xda-n olvastam, hogy a cseh 4.1.2-t portoló srác csinált frissítést a romjához, csak xda-n nem tud linket kirakni, mert nincsen még annyi pontja, de egy ottani emberkének elküldte. Szóval a cseh fórumon már lehet, hogy van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest