-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
oliverkiss32 #4862 üzenetére
meg varok holnapig max.lehet,hogy ma mar ott van. Amazonon ha rendelek pl. konyvet az alt. 3-4 nap alatt er at
oliverkiss32: oszinten remelem, hogy hasznalhatosagban es minosegben neked lesz igazad
-
hallerlaller
addikt
válasz
oliverkiss32 #4853 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
oliverkiss32 #4850 üzenetére
Jol van, ha ilyen jól tudod miért nem mondtad előbb?
-
Dolphine
addikt
válasz
oliverkiss32 #4819 üzenetére
Nem egy ilyen kellene Neked?
[link] -
TOZ
addikt
válasz
oliverkiss32 #4819 üzenetére
Azt nem tudom. Nálam egy CRT tv van.
Abba egy Asus Oplay. Az Oplay meg kábelen bedugva a routerbe. Ami wifis (természetesen).
Megy szépen így :-D -
Dolphine
addikt
válasz
oliverkiss32 #4774 üzenetére
Jól van na!
-
Revesz
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4780 üzenetére
Vegyél egy nexust és utána ugass itt, nem vagyok fiatal, de én legalább nem egy szaros fórumon elvezkedem mint te, büszke idős(lol) lehetsz magadra... A hozzaszolasaidat tedd is csak offba mert máshova nem is valóak.
-
Revesz
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4777 üzenetére
Ez senkinek se volt válasz, ez egy észrevétel volta géppel kapcsolatban, a fórum már amúgy is agyhalott fázisban van hisz 2 kommentárként ugyan azt kérdezik. Plusz ahogy írtál nekem az se temabavago volt, úgyhogy nem vagy jobb nálam ;-)
-
GU-81M
tag
válasz
oliverkiss32 #4608 üzenetére
Igaz, rosszul fogalmaztam. Arra akartam kilyukadni, hogy csökken a 16 GB-os ára:
"A Nexus 7 tablet is megújult , a bejelentés szerint az eddigi nyolc gigabájtos helyett 16 gigabájtosat fognak árusítani ugyanannyiért, vagyis 199 dollárért. A 32 gigabájtos változat pedig 249 dollárba kerül. Bemutatták a 3G-s modellt is, azt 299 dollárért lehet megvenni." - Index(#4607) agabe: "Ha 2 hét múlva akkor azért érdemes várni, de ha csak valamikor januárban-februárban.." Pontosan emiatt kérdezem.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
oliverkiss32 #4529 üzenetére
Elég bizonyíték?
Kép Nexus 4
Wireless display, de Nexus 7 ilyet nem kapott. -
Balinov
titán
válasz
oliverkiss32 #4476 üzenetére
nalatok stock 4.1.2-vel van a YT kliens Settings-enel Preload-ra utalo menupont?
-
voros89
tag
válasz
oliverkiss32 #4471 üzenetére
...
-
voros89
tag
válasz
oliverkiss32 #4469 üzenetére
Erre képvetítésre gondoltam alvó módba... És ennek a beállitásait kerestem.
Egyébként miért is kell flegmázni?
-
Revesz
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4376 üzenetére
Nincsenek magyar papírjai a gépnek xD mert még augusztus elején vettem meg az xxl gsm-nél és csak a jótállásos papír van a mi nyelvünkön
.
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4375 üzenetére
Még annyi, hogy a géphez kapott magyar papírokon szerintem minden adatot megtalálsz. Csak gondolkozni kell néha.
-
Mankó
veterán
válasz
oliverkiss32 #4362 üzenetére
Még csak információt gyűjtök, és biztosra akarok menni. A tényleges rendelés majd a jövőhéten lesz valamikor.
-
Mankó
veterán
válasz
oliverkiss32 #4360 üzenetére
A keresés sem mindig célravezető, viszont itt már több fórumtársnak is sikerült rendelnie ilyen pent.
-
bigrock
addikt
válasz
oliverkiss32 #4354 üzenetére
Nekem legalábbis igen, mert ahogy scrolloztam, egyszer csak eltűnt a szöveg...
Amúgy tényleg jó lett, köszönjük! -
Revesz
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4329 üzenetére
Az arcsokkenes nem izgat annyira, ha szamitott volna valamit is szamomra, hogy romlik az eszkozom ara akkor egy ipad-et veszek xD(azok sokaig tartjak a meregdraga araikat
)
-
assemble
addikt
válasz
oliverkiss32 #4329 üzenetére
Szvsz kizart hogy a mostani (kinti) ar par honapon belul csokkenjen.
-
krino
tag
válasz
oliverkiss32 #4305 üzenetére
Magyarisztánban úgy gondolom, hogy fokozottan igaz a "kétszer mérj, egyszer vágj" elv, persze átvitt értelemben.
Inkább kérdezek hülyeségnek tűnő dolgokat, hogy biztosra menjek
A nexus 10 annyira nem tetszik, de na, elfogadom, ha annyira a nyakamba akarnák varrni
Örülök neki, ha már Csehországban is foglalkoznak a dologgal, azt hittem, hogy csak Hollandiában megy egyelőre a business
-
yossarian14
tag
válasz
oliverkiss32 #4295 üzenetére
Ha ilyen lekezelően mondod, hogy "valamelyik zseni", akkor ne várd, hogy bárki is elvállalja...
-
Hegasus
senior tag
válasz
oliverkiss32 #4280 üzenetére
Én meg csak a játék miatt akarom megvenni, hogy a nagyobb képernyőn játsszak a mobilos játékokkal, és ne a hox-om legyen tele 2-3 gigás játékokkal
-
hallerlaller
addikt
válasz
Francokat nem, én azért vettem bevallom.
-
agabe
addikt
válasz
Majd idovel
ez reszben jatekszer
-
arn
félisten
válasz
oliverkiss32 #4275 üzenetére
igen, arra gondoltam, hogy nekem eleg a 16os, nem fizetnek +50 eurot +16g hattertarert.
-
kovsol
titán
válasz
oliverkiss32 #4275 üzenetére
de ő 200€ -os vagyis csökkentett árúra gondolt
-
Edgeri
senior tag
válasz
oliverkiss32 #4247 üzenetére
Nem rossz ár
-
agabe
addikt
válasz
oliverkiss32 #4239 üzenetére
olyan nem tudom van-e, hogy UK local volna...olyan van ami amcsi local, es lehet esetleg UK-ban EU local...de akkor azt nem hinnem itthon ne lenne ervenyes, viszont tenyleg nem olvastam meg, bogy UK-bol barki barmilyen local garival kapta volna.
-
krino
tag
válasz
oliverkiss32 #4236 üzenetére
A garancia okés, de ha jól tudom Angliából jön a készülék, így nem tudtam, hogy az Asus esetlegesen vállalja-e az itthoni 2 éves gariztatást, vagy ez csak akkor él ha pl a MM-ban veszem. (mert hülye azért nem vagyok alapon...
) Az elszomorító az volt, hogy röhejes, hogy ennyire sok betegséggel küzdjön a gépezet. (persze becsúszhatnak selejtek, na de ekkora számban kicsit elkeserítő na.) Még megvárom míg bejön a 32GB-os hátha még nyom az árakon. Meg a remény, hogy ezeket a kezdetleges gyermeteg hibákat orvosolják talán.
-
ampulla
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4220 üzenetére
Teljesen érthető volt, csak egy kicsit pontatlan
-
ampulla
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #4218 üzenetére
Ebben nem értek egyet, mivel minden app befolyásolja az eszközt. Gondolj arra amikor felteszed és megjelenik egy kis lista hogy elfogadod-e hogy az app korlátlan internet hozzáférést kapjon, fájl írás, olvasás egyes esetekben még a dialert is használhatja, amire figyeljünk oda, nehogy megszívjuk. Inkább nem okozhat kárt a rendszerben és semmi olyat amit nem lehetne visszacsinálni.
-
yossarian14
tag
válasz
oliverkiss32 #4154 üzenetére
Inkább kérdezek sokszor hülyeséget, minthogy egyszer szívjak.
Köszönöm a segítséget!
-
tybsen
addikt
válasz
oliverkiss32 #3989 üzenetére
Huha.. az elozo hsz-ommal kapcsolatban irtam, amiben azt irtam a kedves Forumtarsnak, hogy ennel mar csak az jobb, ha o vezet (mikozben forumot olvas). Tehat erre irtam, hogy csak vicceltem, nem szabad veszelyeztetni a kornyezetet, tehat autovezetes kozben nem szabad internetezni.
-
roberto02
tag
válasz
oliverkiss32 #3917 üzenetére
Én online hozzáférésre gondoltam.ami gyakorlatilag streameli nekem.
-
Edgeri
senior tag
válasz
oliverkiss32 #3914 üzenetére
-
Kobe
veterán
válasz
oliverkiss32 #3899 üzenetére
Nem a pendrive szamit cikinek, hanem a kapacitasa, az hogy 2012-ben minden kodos tekintetu geek a segget veri a foldhoz hogy majd 100 ruppoert alavagnak 8-16 gbot ami 2-3 evvel ezelott is 3 max 4 ezer forintba kerult pendriveban, es meg szentul is bizonygatja, hogy az eleg, az jo belso tarhelynek, es a 720pt nezo (vagy nezni akaro) user a hulye voltakepp amiert 2 jateknal, 1 albumnal tobbet akar rakni a multimedias tabletre (mert ugye az nem arra valo, mint tudjuk) majd leoltja az apple fanokat, holott kb ugyanugy magat csapja be, objektiv ertekitelet nelkul. Az a ciki, hogy ennel tobbet nem akartak belerakni, holott az ssd piac viragzik pl es meretben az sem nagyobb ( aki latott mar ssdt szetszedve tudja h az effektiv merete sokkalta kisebb, mint adoboza).
Lehet en voltam a hulye hogy 3 dolgot felteteleztem az atlag magyar emberrol
1, tisztaban van vele hogy idehaza meg mindig velemeny- es szolasszabadsag van
2, a topik neve meg mindig google nexus 7 es nem google nexus 7:elvakult tulajok kizarolagos opikja
3, nemi negativ kritika az nem siram, hanem velemenyReszemrol befejeztem, ez a traccsparti csak ekes bizonyiteka a mostanaban minden topikban elharapozo vegletessegnek. A par napos userek meg epphogy tagok beszolasa mellett kulon koszonet matteo_szg-nek aki egyedulikent tenylegesen hasznalhato informaciot tett kozze.
-
rollaz
tag
válasz
oliverkiss32 #3899 üzenetére
Don't feed the troll. Jó éjt.
-
hallerlaller
addikt
válasz
oliverkiss32 #3794 üzenetére
349$-ért hogyne érné meg! A Galaxy Nexus lett ennyi akciósan idén májustól, ez meg ennyin kezd, és üti az összes mostani telefont. Mondjuk nálunk biztos drágább lesz.
-
TOZ
addikt
válasz
oliverkiss32 #3790 üzenetére
Nem lesz 16os 3Gvel.
Arra ott az otg kábel és a stick..
-
TOZ
addikt
válasz
oliverkiss32 #3782 üzenetére
Bootloader nyitás. A root előtt meg kell tenni.
-
törölt tag
válasz
oliverkiss32 #3736 üzenetére
Fújj, de rühelltem mindig is a brútuszt. Nem tudom miért - lehet okkal - ez a technológia engem (szerencsére) ez idáig 99%-ban elkerült.
-
Blaise
veterán
válasz
oliverkiss32 #3704 üzenetére
Szerintem meg nem érted amit mondani akarok, de hagyjuk
-
assemble
addikt
válasz
oliverkiss32 #3700 üzenetére
A hazai elerhetosegre gondoltam
-
Blaise
veterán
válasz
oliverkiss32 #3699 üzenetére
Ha valamit nem tudsz, nem kell leírni egy nagy hülyeséget.
Na ez itt most pont rád vonatkozik. Ha megnézed az oldalon a második tesztelt tokot, akkor nem a képernyőre tapad rá mágnesesen, hanem a visszahajtott rész tapad rá a hátlapra.
-
zolij
tag
válasz
oliverkiss32 #3675 üzenetére
max a hurrikán jön
-
agabe
addikt
válasz
Kamera? Marmint hatso? Nem olvastam rola, csak arrol, hogy lesz 3g-s verzio is.
Vajon Asus (vagy google) cserelni fogja a 30 napon belul vasarolt 16-osokat 32-esekre ingyen?
Nem tartom valoszinunek, pedig ez akar bele is ferhetne -
tybsen
addikt
válasz
Igen tudom, de amig hivatalosan nem jelentik be, felesleges rola beszelni. De ha tegyuk fel mar aktualisan is kaphato lenne ilyen felszereltseggel, akkor meginkabb igaz lenne ra a "csucsgep", nyilvan a maga kategoriajaban.
Ezert nem ertettem, mi olyan vicces abban, hogy Revesz csucsgepnek nevezi.
-
FearTomi
őstag
válasz
oliverkiss32 #3667 üzenetére
Csak jó cuccaim vannak
-
agabe
addikt
válasz
oliverkiss32 #3661 üzenetére
Xxl gsm-nel vette meg szeptemberben , azaz jo esetben 1ev asus gari.
Ezt szeria szam alapjan megmondjak, es ha kulsoleg jo allapotu, meg 16gigas, akkor siman meger 50ezret, max az elejen javittatni kell kuldeni. Romolas is kerdeses mi volt mar rajta, de az a memoriat nem purcanthatja ki, ha meg igen gyari allapotba visszallitas utan szinten garis problema.
A villogas kerdeses milyen eros...de ha nem a gyenge wifi jel iatt van, akkor az is garis eset. -
Revesz
aktív tag
válasz
oliverkiss32 #3658 üzenetére
En nem erzem magam"noob"nak de ha te ilyen PRO vagy akkor varom a megoldast toled.Ez a hiba mar tobb mint egy honpja megvan de most ba...ta fel az agyam teljesen. 50e-ert odaadom neked a szaros gepemet igaz villozik a krpernyo, recseg a hatlap,de ilyennek kell lennie egy csuuuuucs google gepnek.
-
tufted
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #3621 üzenetére
Szerintem többnyire azért, mert amíg az üzenetet írtam akkor jelent meg a másik komment. Frissíteni pedig csak akkor fog, ha leokézom az enyémet.
Ha netán visszanézed, és nem így történt, akkor az elnézésedet kérem :-) -
tufted
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #3572 üzenetére
Én az Asus Magyarországot hívtam fel a 06-1-505-4561-en. Bediktáltam a gyári számot, és közölték velem, hogy az Usa-ban vettem...
Meg azt is, hogy 1 év gari van rá. A többi már ment gyorsan. Nagyon segítőkészek voltak! -
Blaise
veterán
válasz
oliverkiss32 #3588 üzenetére
Külföldről csencselt darabok.
-
rollaz
tag
válasz
oliverkiss32 #3572 üzenetére
.
-
Skynet258
veterán
válasz
oliverkiss32 #3555 üzenetére
Ja, ne haragudj, ezt eddig nem tudtam...
Miért van, hogy az ember megjegyzi az igazságot, és ilyenkor a másik bekattan, majd vissza kell vágnia valami gyerekes baromsággal?
TOZ: az nem lehet. Még csak a múlt héten kezdték!
-
Skynet258
veterán
válasz
oliverkiss32 #3551 üzenetére
Sok újdonságot nem mondtál.
-
Blaise
veterán
válasz
oliverkiss32 #3540 üzenetére
250 EUR az ár, átszámítva 70ezer Ft, ennyiért itthon is megkaphatod, ha van éppen valamilyen akció, ráadásul 2 év lesz a garancia.
Árukereső oldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged