- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_blu36
tag
válasz
juhiimi #23987 üzenetére
A tabban be kell kapcsolni a fejlesztői lehetőségeket (beállítások->a táblagépről->a build numberre bökj rá 7x), engedélyezd az usb hibakeresést (egy szintet vissza, és ott lesz a fejlesztői lehetőségek), ezt töltsd le (eszközkezelőben android adb device ismeretlen eszközként jelenik meg, ahhoz kell telepíteni ezt az illesztőt), és mehet a móka.
Nem néztem végig a videót. A flash-all.bat nyitja a bootloadert, ha az még nem nyitott, majd felnyomja a kitkatet. Természetesen minden adatod bukik, szóval ha van fontos cucc a tabon, ments le róla mindent.
-
the_blu36
tag
-
KPistike
aktív tag
válasz
juhiimi #22066 üzenetére
Ami elveszik: root jog - SuperSU ugyan ott marad a telepített alkalmazások között, de indításkor közli, hogy "Nincs SU bináris telepítve ...". Így még azon alkalmazások nem fognak működni, amik miatt anno rootoltad.
Minden más megmarad, az ikonok elhelyezése is az asztalokon, háttérkép, illetve az alkalmazások beállításai is.
Stauffenberg @ 22067: Mostanáig annak örülök, hogy nem lett lassabb, mint tegnap este, pedig nálam kb. 2 órán belül 4 kisebb-nagyobb rendszerfrissítés történt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
juhiimi #20685 üzenetére
Én konkrétan tablet-el helyettesítem a laptop-ot a munkámban. Online tudósításokat írok és a Nexus 7 (2012) egy billentyűzetes tokkal sokkal jobb. Tavaly augusztusban a junior vízilabda VB-t például úgy kellett adnom, hogy az ölemben volt a tablet, mert nem volt sajtóhely és a nézők között ültem én is. Vagy a döntőt például egy TV-s állványról nyomtam, törökülésben.
-
törölt tag
válasz
juhiimi #20622 üzenetére
Azért mert a Hardver szempontjából nem indokolja semmi, hogy ne kapná meg a legújabbat, és mert illene legalább 36 hónapig támogatni. Még az a mentségük sincs, hogy mert rengeteg féle androidos eszközre kellene dolgozniuk, mert nekik csak a referencia modellekre kell tekintettel lenniük, abból meg meglehetősen korlátozott a típusok száma. E tekintetben olyan helyzetben vannak mint az Apple. A többi androidos (nem referencia) készüléket forgalmazó gyártó, meg eddig is saját maga által bütykölt Android OS-t pakolt fel, azért is érkezik több hónapos csúszással rájuk az új verzió.
Így azt sugallják, hogy 18 havonta vegyél új készüléket akkor is ha történetesen a régi hibátlan. Olyan cégeknél mint az almások, akik a fogyasztói társadalomból élnek leginkább ez oké is, de a Google állítólag a szolgáltatásainak használatából profitál, neki az a lényeg hogy ad egy készüléket, amin minden alapértelmezett alkalmazás Google szolgáltatáshoz kapcslódik. Használd a GMAIL-t, a Google keresőt, a Google Chrome-ot, a Google+, mert ő az ezekben megjelenő reklámokból profitál bőségesen. Nyilván megteheted azt is, hogy nem használod ezeket, de még egy Windows táblán az alapértelmezett kereső a Bing, böngészőnek meg az Internet Explorer, addig itt az utóbbi nem is érhető el. A böngésző piac is rendkívül fontos számára, az Apple eszközén pl Safari a böngésző, és a felhasználók döntő többsége azt is használja. Szóval a Google úgy indult a táblagépek piacára, hogy magán a hardveren amikor megveszed, neki nincs sok haszna, csak amikor elkezded szépen használni, és beszívod a reklámokat, amit nem tudsz Chrome alatt blokkolni, mert a referencia böngészőben nincs kiterjesztés támogatás (igen lehet telepíteni Firefox-ot amiben megy az adblock, de ott meg az NMS nem teljes, így azt nem is használom). Youtube-on szintén telibe kapnak a reklámok.
-
aizen92
addikt
válasz
juhiimi #18385 üzenetére
wakelock detectorral meg tudod nézni mi az ami felébreszti a CPU-t. lehet valami ébresztgeti a telefont este.
-
Bozek
nagyúr
válasz
juhiimi #18174 üzenetére
Én írtam múltkor, hogy használat nélkül még 2 nap 7 óra múlva is 100%-on volt az akksi.
Egyébként meg lehúzod a jobb oldalt, ahol a kis beállítás ikonok vannak és rányomsz az akksira, akkor kiírja, hogy mennyit volt bekapcsolva a kijelző. Kb. annyit volt használva a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest