- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
SkyS1gn #4332 üzenetére
Igen azóta van ez. Végigolvastam a google bugtrackerbe több száz commentet. Százával jelentkezik a hiba. ""Heavy usage"" alatt. Mondjuk egz 4g/gps maps/chrome/Skype/whatsup csak nem heavy usage 2016ban....
És halál egyszerű reprozni a hibát. Pörgeted a telefont a fent említett használattal fagypont alatt és puff eldurran.
Igen, nálam is pixel lenne, ha lehetne kapni értelmes áron. De amíg 50 rugóval drágább mint egy i7+ akkor egyértelmű melyiket veszem.
Én sztem visszamegyek újra kicsit ios irányba (macbook mellé úgyse hátrány) aztán ha nagyon szenvedek és nem megy vele a meló, cserélem pixel xl-re.
De üzemidöben 2szer annyit bír, ami most nekem rendkívül fontos.
-
aizen92
addikt
válasz
SkyS1gn #4330 üzenetére
És igen. A hideg öli meg a telefont. Ma kint járkáltam a városban, navigáltam emaileztem és páff 3szor elhalt. Addig nem kapcsolt be ,amíg fel nem melegítettem kezemmel és életet nem leheltem bele. Szánalmas
.
Úgyhogy én ezennel befejeztem, keresem az utódot, ami nem lesz egyszerű.
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #4313 üzenetére
Persze, hogy csak nagy terhelésnél jön elő a telefon kikapcsolása,
mert ilyenkor az akku megnövekedett soros belső ellenállás miatt, a kivezetésein olyan alacsony feszültség mérhető, amire azt hiszi a telefon áramköre, hogy már a teljes lemerülés határán van, ezért le is kapcsol.Ha pici a terhelés, szinte nincs különbség a rossz akku és a jó között.
Ilyen egyszerű az oka. -
Draken
őstag
válasz
SkyS1gn #4240 üzenetére
Elég érdekesen működik az tény. Van amikor nem frissítek rá (bekapcsolt helymeghatározással) és mégis lefrissül, de van olyan, hogy 2 óra múlva csak a dátumot jelzi ki. Mindenesetre én a google beállításain belül az "ön hírcsatornája" alatt beállítottam, hogy jelezze az időjárás változást!
szerk: melyik verziót használod a pixel launcherből? nálam a 7.1.1-3359438 van fent, ami első alkalommal elérhető volt! -
-
ShadowX
őstag
válasz
SkyS1gn #4123 üzenetére
Nekem sem épp bajnok. A google alkalmazás gondolom állandóan fut. Mikor kísérletezős kedvemben voltam, mint te, akkor pont fordítva csináltam. Elkezdtem a gyári appokat egyesével letörölgetni, hogy meglássam melyik a ludas. Kivétel nélkül az asszisztens volt a probléma. Ha azt letöröltem sokkal pörgősebb volt a rendszer és a telefon sem merült annyira, plusz nem is volt meleg.
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #4076 üzenetére
Azt nagyon jól teszed.
Olyan jó ez a világ. A fogyasztói igények előtt meghajolva, ha az élettartam rovására is megy, a gyártók elindultak a töltsük fel az amúgy is érzékeny Li akkumulátorokat 1 óra alatt vagy még annál is gyorsabban irányba.
Persze ez nekik nem is rossz, gyorsabban kerül szemétbe az eszköz, az emberek több újat vesznek.Egyébként hasonló problematika ez, mint az 1W-os mikrohullámú adó a fülünknél. Ha nem okoz azonnali egészségkárosodást, így nem is tiltják a szervek, mindenki elfogadja, bele sem gondol és örömmel használja.
Sajnos sok ilyen dolog van az életünkben... (de hát valamiben meg kell betegedni!
)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #3990 üzenetére
Most én is azt játszom mint redditen páran, meg terveztem régebben is. Reseteltem 7.1.1-et, naponta rakok fel 1-1 alkalmazást amit eddig használtam, meglátjuk mikor kezdődik a baj.
Amúgy aki itthon venne Pixelt gondolom az Assistantnak semmi értelme mert ugyan ugy eléggé limitált mint a google hangvezérlés (most elérhető) magyarul, ha egyáltalán használható.
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #3939 üzenetére
Én az akku soros belső ellenállására írtam, hogy megnövekedett!
Ilyenkor úgy viselkedik, hogy ha pici a terhelése, tartja a feszültséget (töltöttséget a kijelzőn), ha viszont bekapcsol valami jobban fogyasztó app, rögtön lezuhan.
Ekkor jön az akku csere. Illetve erre még a hideg is rá tud játszani, ahogy előbb írták. -
gulb
senior tag
válasz
SkyS1gn #3933 üzenetére
7.1.1 porkol a telefonon..de semmi kirivot nem tapasztalok.. az aksi merules neha napjan brutalis google store meg tokom tudja mi zabalja.. de mivel mindig toltom igy nem igazan zavar.
A te keszulekednel szerintem vagy aksi hiba vagy tobb szoftver egyszerre tekerte maxon a procit es szivta le az aksit. Ha gps es meg par alkalmazas fut a hatterbe akkor en lattam marnszabadesestbaz aksinal
-
aizen92
addikt
válasz
SkyS1gn #3799 üzenetére
igen kell és nagyon érzékeny a wifi kapcsolatra az eszköz maga.
Ez a lényege a chromecastnak hogy te kicastolod a tartalmat és utána le tudsz csatlakozni és az megy ott órákig.
Amire te gondolsz azt az airplay tudja félig meddig. De az rohadt őrjítő szerintem, hogy a telefonnak minek aktív netkapcsolat, hogy egy másik devicera kiküldjek contentet.
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #3557 üzenetére
Val.szeg nem tartják fontosnak a fotós irányt.
Jpg-ben szülik a képeket ezek az eszközök, de a jpg tömörítésének mértékét még egyik gyári appban sem láttam.
10 perc alatt meg lehetne írni olyan kis rutinokat, amivel például lenne időprioritása, miszerint beállítasz egy fix záridőt és az ISO-t változtatja a fotózandó fényerősség függvényében. De ezt még a kameratelefonnak kikiáltott LG sem lépte meg. -
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #3339 üzenetére
Használom a keresőt,de sok panaszt olvastam erről a kivitelről,hogy itthon lehetnek anomáliák!
Árulom,ill cserére meghirdettem a nóta4 emet!
Nexus 6P minimum 64 gigás érdekel!
Jelentkezett egy 128 gigás eladó,ki cserélne !
USA kivitel mitől tartok!UPC-s vagyok,ami a voda hálóját használja !
Lényeg,hogy lesz e gondom itthon ezzel a kivitellel?Nótára mit hirdetek 30 at ígértem,mit kevesell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Napirajz könyv
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest