- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CitromTrakto
csendes tag
Jó ez a példa. Te mit szólnál, ha vennél egy 15M Ft-os új autót, és a 2. kulcs nem lenne távirányítós? Nyilván lehet azt mondani, hogy akinek futja ennyi új autóra, az kit tud fizetni mondjuk 50eFt-ot a második kulcsra is (már ha tudja az ember előre, hogy a 2. nem olyan lesz). Ha meg nem használod a 2. kulcsot, akkor nem zavar. Ha meg onnan nézzük, hogy a feleségem 3-4M közötti Hondájához 8 éve is két távirányítós kulcsot adtak, akkor mondhatjuk szerintem, hogy ez szarrágás a gyártó részéről. Max. 3$ megtakarításról beszélünk.
Én vettem egy gyors töltőt a munkahelyemre, hogy ne kelljen hurcolni a gyárit. Az a bajom, hogy a telefon ára nem indokolja, hogy arra számítsak, hogy a 2. kábel mellé vegyek még egy másikat, ami tud gyors töltést is, különben csak órák alatt töltődik fel.Nekem nincs bajom azzal, hogy szerinted ez így jól van. Nem akarlak meggyőzni az álláspontom igazáról. Csupán annyit várok, hogy megértsd, hogy másnak a más néző pont miatti véleménye ugyan olyan jogos lehet, mint a tied. Ergó senki nem ül fordítva a lovon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest