-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamham
tag
fagyalllo kollégát keresném, már segített egyszer egy másik telefon szervizelésében, nagyon elégedett voltam
most is szeretném elérni,de privátra nem válaszol, esetleg vki egy kontaktot tud adni akár privátban is, jó lenne beszélni vele, hogy és mint szervíz -
hamham
tag
válasz
Drughi1897 #38622 üzenetére
Hogy lett korlátozva ?
(#38625) Izzé: Ja, így már értem, azt hittem van vmi ilyen opció, hogy korlátozva
-
hamham
tag
Tempered glass témában van vmi tuti vétel? Én nillkinre gondoltam elsőként
-
hamham
tag
Megtetszett a telefon, szeretnék váltani egy ilyenre, mivel sok helyen már nincs a boltokban, ezért akár használtban is gondolkodom. Ebben tudnátok segíteni mit érdemes nézni ilyenkor?
- szoftveresen(régen volt már androidom)
- külsőleg (ez a széria itt recseg ott ropog dologra gondolok)
- garancia( ahogy nézegettem 1 év gyári, de hova szól ez?)
- tartozékok
- ár(tudom ezt a legnehezebb, sok minden befolyásolja, de ha mégis örömmel fogadom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest