- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz
Fuji82 #51289 üzenetére
Én semmiképp nem próbálkoznék utángyártott akksival...
Egy gsm boltban rendeltem, de kikötöttem hogy csak eredeti kell. Mondta is a srác, hogy LG-hez sosem rendelnek ugy-t, mert túl kényes az elektronikája (ellentétben mondjuk a Samsunggal, amihez tudják, hogy melyik ugy-t szabad rendelni). Két nap múlva kezemben volt a gyári LG 7400.-ért, azóta is abszolút elégedett vagyok vele. (Kopp-kopp)
-
X_C
tag
válasz
Fuji82 #51284 üzenetére
Nekem van egy fölösleges középső részem, azzal kipróbálnám, csak az a baj, hogy nem tudom melyik akksi jó a netről. A G2 topikban kérdeztem hogy rendelt-e már valaki ebay-ről és csak egy ember írt, de még neki sem érkezett meg, szóval nek tudott beszámolni a teljesítményéről.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Fuji82 #40201 üzenetére
Szerintem neked teljesen felesleges ezt megcsinálnod... Van bootloadered, ergo lehet attól megjavulna, ha csak simán újrahúznád a rendszert.
Felrakod az NRT-t, végignyomod a drivereket, majd benyomod azt, hogy Soft-bricked, majd Flash stock + unroot. Jobban elrontani nem tudod vele. -
horvath85g
aktív tag
-
Scooter74
őstag
válasz
Fuji82 #40150 üzenetére
Esetleg ezt kellene megpróbálnod, hátha segít:
[FIX] Unbrick Nexus 5 stucked in Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 mode
-
lord.lakli
őstag
válasz
Fuji82 #35747 üzenetére
Ha a programot nem cseszte el a fejlesztője, akkor nem futó alkalmazások. Ott az utoljára indított alkalmazásokat látod. Attól, hogy memóriában van cachelve, attól még nem fut és teljesen felesleges kidobálni, mert egy részét úgy is visszapakolja a rendszer. Így biztosítja, hogy a programok hamarabb elinduljanak.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Fuji82 #12479 üzenetére
Miután a magyar nyelv ékezetes karakterei nem férnek bele az alap kódkészletbe egy-kettő kivételével. Ezért inkább nem használnak ékezetet, vagy nem jobbra dűlőt használnak, hanem balra dőlőt. Én inkább a handcent sms-t ajánlom neked, mert nyugodtan használhatsz magyar ékezetet, küldéskor magától átalakítja és 2 SMS-t csak akkor küld, ha tényleg 160 karakternél többet írsz.
#12484) leslien: jogos a kérdés
-
leslien
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged