- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
horvathkrisz #13089 üzenetére
*Supports Nova, Apex, ADW, Smart, Unicon, and Action Launcher!
gyárival kb egyik ikonpakk sem műkszik -
zola-
őstag
válasz
horvathkrisz #13085 üzenetére
r37,r38,r46 allitgatja. Ezeket probaltam. Igen, az akkuido sem valami izmos a franconal.
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #13072 üzenetére
Nem élő JPEG
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #13061 üzenetére
Szerintetek megéri dbrand skint venni?
Nem tudom mennyire vég a zsebben hordásos kopásoktól...eddig csupaszon is hibátlan a külseje. (Mondjuk vigyázok is rá rendesen)Kiváncsi leszek a tesztedre.
Én majd ezt fogom kipróbálni...Purified.Kernel_r96 -
Sztbeni
őstag
válasz
horvathkrisz #13057 üzenetére
Szép élőben? Mert gondolkodtam azon is, de maradtam a feketénél, mert az kicsit nőiesnek tűnt.
-
Emilchen
tag
válasz
horvathkrisz #13008 üzenetére
Próba 1[link]
-
Emilchen
tag
válasz
horvathkrisz #13006 üzenetére
Abszolút laikusként tanácsot lértem, hogyan lehet a hozzászóláshoz linket kapcsolni. Elsőre nem sikerült, de most igen. Szóval nem a mellékleten van a hangsúly, hanem hogy végre sikerült a link. Már csak az a probléma, hogy nem különül el a szövegtől a "link" hanem a szöveg szineződik kékre.
-
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #12998 üzenetére
Nekem sem jött be, bár most extrém üzemidőt próbálok elérni, hátha... De valahogy nem fogom fel, hogy kikapcsolt wifivel, szinkronizációval, mobilnettel cirka 9 óra alatt 3%-ot merült, ami majdnem, h sok, mikor semmi nem futott a háttérben
Ja és amúgy megjavult az Fku app, csak újra kellett telepíteni
-
csaby9
tag
válasz
horvathkrisz #13000 üzenetére
Attol hogy nem franco kernelét használod a program még fut másik kernellel is. Előbb utobb jó lessz majd franco kernel is elég sok energiát ad bele, sokat dolgozik rajta, hogy nekünk jobb legyen ezért pedig megérdemli a támogatást attól függetlenül hogy épp jó e a munka amit csinál vagy nem.
-
DeathAdder
veterán
válasz
horvathkrisz #12992 üzenetére
Nekem Cataclysm rom alap kernelével érezhetően kevésbé merült, mint Francoval.
Éjjel is 2-3% helyett már második napja 5%-ot merült teljesen azonos módban.
Ellenben a telefont nem érzem gyorsabbnak (sem lassabbnak)..Szóval igen, ez nekem sem frankó
-
assemble
addikt
válasz
horvathkrisz #12965 üzenetére
Netto baromsag:
-semmi forras - az ujjukbol szoptak?
-ertelme kb semmi nem lenne moto g mellett
-a proci eleg minimalisan szol csak bele egy mai telo araba, az kb a legutolso dolog amin sporolnanak - foleg nem raknanak egy fos mtk procit bele -
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #12992 üzenetére
Kijelzők fényereje azonos volt végig?
-
Kari1
aktív tag
válasz
A support tényleg érdekes de én pl egy moto g féle nexust (45-50e ft) megnéznék. Amúgy azt nem értem hogy ahhoz minek kell pont az MTK. Qualcommnak is van olcsó procija ami jó, pl ami a moto g-ben van.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Support érdekes lesz....
-
( V )
veterán
válasz
FTC processzor nincs?
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #12939 üzenetére
Nem tudok sajna...ezt a kernelt itt találtam de aki megosztotta itt az sem tudja a xda-s forrást. De működik!!
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #12916 üzenetére
-
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #12918 üzenetére
ment a levesbe Franco mindenestül
-
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #12913 üzenetére
Egyelőre nem működik, de lehet, hogy a fastboot okozza a boot managerben
Szerk.: egyáltalán nem működik
-
Sztbeni
őstag
válasz
horvathkrisz #12905 üzenetére
Hát igen. Egyelőre le se bírom tenni
-
Sztbeni
őstag
válasz
horvathkrisz #12903 üzenetére
Egyrtértek! Csúnyán fogalmazva a Droid ájfonja
. Ez maga az Android kérem szépen!
-
zola-
őstag
válasz
horvathkrisz #12830 üzenetére
Amugy meg baromi egyszeru a keplet...nexus5 utan vettem s4-et es el kellett adnom mert ugy szaggatott mint allat...(legalabbis nexus5 utan)
-
bigrock
addikt
válasz
horvathkrisz #12842 üzenetére
Sosem értettem az ilyen lelkivilágú embereket. Akinek >180K HUF-nyi felesleges pénze van, miért nem támogatja inkább a fejlesztőket, hogy jobb app-ok készüljenek, vagy hasonló értelmes dolgokra költi inkább? Ezek az ún. "töréstesztek" semmivel nem viszik előbbre a világot.
-
noorbertt
őstag
válasz
horvathkrisz #12842 üzenetére
Meg is erdemli az aki ilyeneket csinal.
-
DeathAdder
veterán
válasz
horvathkrisz #12830 üzenetére
S5 is rendesen belaggolt amikor a galériába léptek vele, még meg is jegyezte aki a videót készítette
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #12774 üzenetére
nem placebo: hangyaf@sznyival gyorsabb indítás *, nincs lagg, de nekem ugyanilyen smooth a Dalvik is (Slim-en legalábbis), kicsit jobban melegszik a teló, és vagy 1gb-vel kevesebb most a hely (176 app). az install / frissítés picit tovább tart. a fogyasztásra még kíváncsi leszek.
-
Sztbeni
őstag
válasz
horvathkrisz #12622 üzenetére
A Nexussal mindenki elégedett
. Remélem én is az leszek májusban
-
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #12594 üzenetére
Mit akar mindenki a g2-vel, nem is ertem.
-
porgetes
csendes tag
válasz
Az oké
csak pl: a kamerára vonatkozó kérdésemre adhatna valaki egy választ!
-
Lecs@
addikt
válasz
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #12502 üzenetére
Videón láttam hogy a hátlapot több helyen odaragasztották az akksihoz stb...azért érezheted azt.
-
2o1i
senior tag
válasz
horvathkrisz #12317 üzenetére
"mediamarktban probaltam ki, egy hetre ra ment a haztol az s4..."
-
Parallaxis
addikt
válasz
horvathkrisz #12209 üzenetére
Erről pedig ez jut eszembe:
Persze azért nem mindegy, hogy az adott vélemény az utca emberéé, vagy a színkalibráció és kijelzők tesztelése terén piacvezető cég vezető mérnökéé..
Ha a DisplayMate ezt nyilatkozza és gondolom rövidesen tesztekkel alá is támasztja, akkor az úgy is van.
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #12201 üzenetére
Google I/O konferencia ... korábban úgysem jön
-
assemble
addikt
válasz
horvathkrisz #12209 üzenetére
A displaymate tenyleg az egyik legkomolyabb kijelzoteszteket csinalja, szoval ez azert tenyleg elismeresre melto dolog, ha igy van. A Samu tenyleg durva penzeket ol technologiai kutatasba az OLED kapcsan, ami durvan sokat fejlodott az elmult evekben.
Nem emiatt nem jo. Hanem a touchwiz miatt, amiatt hogy nem nexus, le van zarva a bootloader, ketszer annyiba kerul, stb -
DeathAdder
veterán
válasz
horvathkrisz #12198 üzenetére
Igen, vagyis még nem
Meg van vásárolva egy 32 gigás D821, ma délelőtt mentek apámék Pestre, és összeköttettem vele a kellemest a hasznossal a postaköltséget megspórolva ezzel
Várhatóan késő délután fut majd be vele, nagyon várom már -
agressor12
senior tag
válasz
horvathkrisz #12201 üzenetére
Kb. semmi konkrétat nem irnak.Azt is irhatták volna,hogy idén biztosan jön egy új tablagépe a Nexus szériának.
-
nbarnabas
tag
válasz
horvathkrisz #12159 üzenetére
Elvileg* bezárt mindent, 1:37-nél kiíratja velük a kijelzőre, hogy No recent apps (Bár a HTC kiabálva mondja).
*= De mivel vágva a videó, így semmi sem biztosÉn még mindig imádom a HTC-k felépítését.(kivéve hogy icipici a kijelző a hatalmas gépházhoz képest) Szóval jó lenne egy 4,8-5" kijelzős Nexus 5 2014 aminek kisebb alul-felül a kávája (kb mint LG G2-nél) de az oldala/háta olyan mint a HTC One-nak.
Vagy ha már maradunk a mostani műanyagnál, akkor ne ilyen csúszósra mint a 2013-as N5-nek van. Tudom, tok és meg van oldva, de nem mindig szeretem ha rajta van.
-
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #12159 üzenetére
Ja ezt nem is figyeltem, csak felületesen attekertem a videot (az ember mindig rohan, rogton a lenyeg kell, pedig neha megeri vegignezni egy-egy vicces videot, ha elsore hosszunak tunik is)
Egyebkent sem jon be a hosszabb keszulekhaz a HTC-nel, szoval egyertelmuen nexus
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #12124 üzenetére
fel teheted a v1.5 miden ok ott alapból benne van
-
nbarnabas
tag
válasz
horvathkrisz #12035 üzenetére
A Nexus 4 nem 4"-os volt
Ahogy a #12038-ban assemble mondja Nexus 7-ből is két évjárat van, így lesz ez a Nexus 5 utódjával is.
Méretben és névben meg csak akkor lesz 6"-os Nexus, ha be akar vonni egy újabb gyártót a Google.(Sony jöhetne végre a csapatba)
Bár ez is kérdéses, mert az 5-ösön kívűl a watch-ot is Lucky Goldstar-nak szánja, így már kettő nexust kapna egy cég.De ahogy a vak is mondta, majd meglátjuk. Ne feledjük azt a pletykát sem, hogy megszűnnek a Nexus-ök, és csak GPE-ök lesznek.
-
assemble
addikt
válasz
horvathkrisz #12035 üzenetére
Ha valaha is lesz N6, akkor valszeg pontosan az lesz: egy 6" phablet. De eleg valoszinutlen, hogy lesz N6 a kozeljovoben, es a kovetkezo telefon neve valszeg N5 marad.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #12010 üzenetére
-
zola-
őstag
válasz
horvathkrisz #11824 üzenetére
Eddig semmilyen negativ tapasztalat az r39el?
-
Just486
senior tag
válasz
horvathkrisz #11768 üzenetére
Hát én csak abból indultam ki, hogy szigetelőszalag valószínűleg több embernél akad otthon, mint a laptop tápegységéhez való földeletlen tápkábel, ezért írtam hogy első lépésként
Pl. ami itthon van "powerbrick" abba nem is jó a sima földeletlen euro dugó ("borotvakábel"), mert szabvány szerint nem szabad kompatibilisnek legyenek egymással elvileg.
-
csipuka
senior tag
válasz
horvathkrisz #11530 üzenetére
Nalam is ez volt, de attettem a location beallitast device only-ra.
Ez azzal jar, hogy minden lokacio jellegu dologhoz gps-t akar inditani. De csak akkor ha hasznalni is akarom.
Pl ha gmaps-ot inditom, akkor var egy kicsit az ember es meg is talalja magat, de magatol a hatterben immar nem futnak a dolgok csak azert, hogy a google gyujtson adatokat. A wakelock-om le is ment a szokasos 7-10%-rol 1-2%-ra. A telo is jobban birja. -
Lecs@
addikt
válasz
horvathkrisz #11465 üzenetére
Sztem ezzel is megy a dolog.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
horvathkrisz #11417 üzenetére
Ezt nem írta. Ő annyit írt hogy akkor fog váltani.
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #11417 üzenetére
November valószínűbb. (a legutolsó 3 nexus telóból kiindulva.. )
-
huan
őstag
válasz
horvathkrisz #11337 üzenetére
Kösz bmeg, az v11.1-is onnan volt és ott ez a legújabb.
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #11292 üzenetére
Xposed framework/softkeysfademod
[link]
Színeket méretet, meg a gravitybox-ban tudsz állítani...
Vagy ha valakinek bejön a pie controll, az is benne van a gravity box-ban...Én mondjuk utálom a pie controll-t...De "kinek mi..."
Gondolom van más lehetőség is,, én ezeket használom... -
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #11281 üzenetére
Mi lesz így a Samuval hogy a Galaxy S szériáról az emberek kb. 80% -a Nexus 5 és LG G2 -re vált, aztán a felhasználók rájönnek hogy menyivel jobb az LG
-
Lecs@
addikt
válasz
horvathkrisz #11281 üzenetére
Csodálkozol ?
-
szata.68
senior tag
válasz
horvathkrisz #10935 üzenetére
rev_11, februári gyártás
-
arkone
aktív tag
válasz
horvathkrisz #10896 üzenetére
Bennük hogy fogalmazódott meg a váltás? Mennyit nyomkodták a tiéd?
-
rjg
őstag
válasz
horvathkrisz #10891 üzenetére
Én nem adtam el a Samsungokat, egyszerűen nem érte volna meg annyiért, amennyit adnak érte.
Az S4 a feleségemé, az S3 a lányomé az S2 pedig a fiamé.
-
leslien
nagyúr
válasz
és még így sem költöttél el egy Samsung s5 árát
mi a p..csa őstag lettem -
( V )
veterán
válasz
-
Tomace91
senior tag
válasz
horvathkrisz #10645 üzenetére
Én nekem is 32 gigás változat van német store-ból, a régi telefonomról lementett kb 2500 képet egyszerre másoltam fel rá és mindenféle gond nélkül sikerült és rajta is van még mindig.
-
pzoley
őstag
válasz
horvathkrisz #10647 üzenetére
Ez egy nagy tévedés, mert igen is megtanulja a rendszer és el is tárolja az akku állapotát a data\system\batterystat.bin fálj-ban. Amiről itt sokan írnak, az nem az akku töltéssel kapcsolatos, hanem az akku állapotának pontos kijelzésével. Azért kell feltölteni 100%-ra majd lemeríteni amíg saját magát kikapcsolja, majd újra feltölteni 100%-ra, így majd nem ér az a meglepetés később, hogy még 10%-ot mutat az aksira és a következő hívásnál kikapcsol. Az akku töltését a kernel vezérli, a védelmek pedig magában az akkuban vannak.
-
vacs
veterán
válasz
horvathkrisz #10604 üzenetére
Ne már, van rajta kb 20 gigányi cucc, azt mind??
Vagy csak a gyári dolgokat, és miért? -
Tomace91
senior tag
válasz
horvathkrisz #10547 üzenetére
Nekem is az van, és nekem is német store-ból, bátyám ott él.
-
vacs
veterán
válasz
Kinek van 32 gigás N5-je?
Nekem van, ha még aktuális a kérdés, német play-ből rendelte kint élő ismerős.
-
MartOOn
addikt
válasz
Nekem pl. Miért?
-
Lecs@
addikt
válasz
horvathkrisz #10561 üzenetére
-
szentkuti11
addikt
válasz
horvathkrisz #10133 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert annak idején elég sokan búcsúzkodtak a Nexus 4 topikból, hogy 5-ösre váltottak.
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #10106 üzenetére
Többféle proci van, tehát lehet mindenkinél más. De ugyanannyit mint eddig, nincs benne UV alapból.
-
Davzone
senior tag
válasz
horvathkrisz #9827 üzenetére
Ugy mint minden más proginál:
Settings - Apps - ReaRacing3 és a force stop alatt van egy pipa .
Onnan vedd ki a pipát, és kész. -
klasszsrac
tag
válasz
horvathkrisz #9715 üzenetére
Mire vagy kíváncsi? Mert pár képernyőkép elég tág fogalom
-
FinGod
csendes tag
válasz
horvathkrisz #9640 üzenetére
Az en tapasztalataim:
Nagy valoszinuseggel minden autos toltot meg kell pimpelni! Azaz a 4 csatlakozo pontbol a kozepso kettot ossze kell forrasztani, maskulonben a telefon USB toltesnek erzekeli, nem fog 500 mA-nal tobbet felvenni. Az pedig keves. Tehat elso lepeskent el kell erni h AC toltonek lassa a z autos fejet (is), es meg utana sem mindegy milyen kabellel hasznalod. A gyari tolto kabel jo, egyeb, jellemzoen olcsobb vackok nem biztos.
Egy szo mint szaz, nem trivialis a dolog, de nem is lehetetlen! Nekem mukodik! Navi, zene BTn, es toltes...es nem merul, hanem toltodik szep lassan.
Ha tobb segitseg kell, priviben keressetek!FinGod
-
szata.68
senior tag
válasz
horvathkrisz #9627 üzenetére
nekik a térerő,nekem a tököm
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #9556 üzenetére
pláne h majdnem mindegyikben Sony bsi camera van....
-
Picco
addikt
válasz
horvathkrisz #9494 üzenetére
ez igen hallhato volt, elso erintesre tudtam h kamera optika zorog. a mostani is csinalja amugy, ma vettem eszre, de csak egy specko szogben tartva, az meg pont nem erdekel
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #9438 üzenetére
Itt azt írják hogy a SoC támogatja az USB 3.0-t de a port az 2.0-s
-
Muffi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #9440 üzenetére
Köszönöm szépen! ^^
-
mrdavid
aktív tag
válasz
horvathkrisz #9350 üzenetére
kicsit nagyobb furatok vannak benne, de állítólag nem sokat ad hozzá a hangzáshoz...
-
Tomace91
senior tag
válasz
horvathkrisz #9238 üzenetére
És még mindig annyira melegedik tőle a telefon?
-
Tomace91
senior tag
válasz
horvathkrisz #9235 üzenetére
De még mindig sokat fogyaszt mind a netből mind pedig az akksiból? Meg eléggé melegedett tőle a telefon.
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #9235 üzenetére
+1 nálam is
-
tomiii007
senior tag
válasz
horvathkrisz #9232 üzenetére
Keresőbe én se találtam :S
[link] -
bucsupeti
senior tag
válasz
horvathkrisz #9232 üzenetére
pedig ott van és frissitettem is...
-
Szelley
senior tag
válasz
horvathkrisz #9080 üzenetére
+1
-
dnelb
veterán
válasz
Szerintem jó a mobilnézet, csak az zavar hogy amit abban megnézek az utána pcn nézve olvasatlan marad..
-
w333
félisten
válasz
Minek átkapcsolni (Opera Classic) van lehetőség csak desktop nézetre
-
catroot
veterán
válasz
horvathkrisz #9075 üzenetére
Azért N5-ön illene már hanyagolni a mobilnézetet!
-
mrdavid
aktív tag
válasz
horvathkrisz #9041 üzenetére
soundmagic pl11, nekem adja nagyon, nomono.hu az oldal
-
Algotis
addikt
válasz
horvathkrisz #8942 üzenetére
A komment mindent visz
-
Algotis
addikt
válasz
horvathkrisz #8939 üzenetére
-
FinGod
csendes tag
válasz
horvathkrisz #8894 üzenetére
Estleg nezz szet itt:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44577409&postcount=4642FinGod
-
Trol
tag
válasz
horvathkrisz #8806 üzenetére
Azért, hogy azt is tönkretegyék ami jó...
-
trance89
őstag
válasz
horvathkrisz #8667 üzenetére
na ez jó példa lett
-
malphitee
senior tag
válasz
horvathkrisz #8654 üzenetére
Ertem es a stock n5 mellett tunt lassunak a fozott romos s4, vagy akkor a nexus is mar modositva lett? En nagyjabol az s5 snapdragon 805 el (ami 100% hogy azzal jon) februar 24 majd megirja a mobilarena szerkeztosege is, ha hazajott barcelonabol) en egy sebesseget tudok majd elkepzelni az n5 el. Ugye ott a gyorsabb proci, nekunk meg a jobb optimalizacio lesz az erenyunk. De mikor megjon az n6 az aktualis leggyorsabb hw vel megint kiraly lesz avatva
tegyuk fel ha az n6 is 805 el fog jonni, akkor megint egyertelmu elonye lesz sebessegben a nexusoknak. Bar az s4 most kapjak meg s5 meg alapbol kitjattal fog jonni, lehet a google ahogy irta is sokat optimalizalt rajta meg elmegy 512mb rammal, lehet eszre sem venni majd a kulonbseget kitudja..
-
trance89
őstag
válasz
horvathkrisz #8655 üzenetére
csak minden teljes feltöltésnél törlődik, éppen ezért értelmetlen wipe-olni
már nekem is volt olyan még anno N4-en hogy custom romok összeszarták az akku %-aimat, de ez általában pár töltési ciklus után helyrerázódott -
Edge
veterán
válasz
horvathkrisz #8491 üzenetére
Nekem remélem senki nem fogja megmutatni milyennek kell lennie mert a jelenlegivel maximálisan elégedett vagyok, de ha kiderülne hogy én nekem tetszik az ami igazából nem kéne, tuti hogy zavarna. Így direkt nem nézem meg a linkelt képeket pl.
-
Trol
tag
válasz
horvathkrisz #8486 üzenetére
Apumnak is nexusa van a német playről lett véve, egymás mellé rakva a kettőt, tényleg ocsmány volt. Mikor visszavittem, nagyon nem is kérdeztek semmit, egyből visszaadták a pénzt, mintha tudnák hogy van egy ilyen széria?
Lényeg a lényeg, szombaton irány Bécsújhely, DiTech...
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #8486 üzenetére
Fentebb Trol linkelt egy oldalt, na arra gondolnak
-
Trol
tag
válasz
horvathkrisz #8465 üzenetére
[link] Itt megnézheted mire gondolok. Egyszerűen csúnya volt...
-
beverly
tag
válasz
horvathkrisz #8465 üzenetére
A fehér szinek.mert ugyevan hideg fehér meg meleg fehér.elméletilegez a meleg fehérre hssonlít szerintem!
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #8358 üzenetére
év vicce volt . Mennyi is az input boost stock kernelen ? ja 2ghz
szerintem stock kigyomlálva + franco vagy faux . -
lafaty80
addikt
válasz
horvathkrisz #8324 üzenetére
Ugyanis amit adnak hozzá kábel csak usb2.0-ás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest