- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Szerintem a Google a nagy grafikus egységre való törekvés mellett nem hiszem, hogy ezt root nélkül a véglegesben engedélyezné. Sőt, ez logikailag teljesen szembe menne azzal az irányelvvel amit jelenleg követnek. Pont kezd végre egy egységes grafika megjelenni a rendszer és az alkalmazások között, ezt kidobni nem fogják az ablakon, hogy akkor mindenki moddolhat ezerrel.
Vagy ha nem, hát nem kicsit fogok csodálkozni.
-
Just_Reboot
addikt
-
radicspeter1
őstag
Szerintem megéri, erről már nem is mondanám el, hogy előzetes verzió. Nekem minden app elindul alatta amit használok, semmi rendelleneset nem tapasztalok már. (M2 alatt voltak kompromisszumok még) Ajánlom tedd fel V(égleg).
A .27-es modeme pedig nekem jóval jobb mint a 26-os volt... A decibel értékem -10-el javult!!
-93-ről -83-ra -
-
-
Just486
senior tag
"szellem érintések", kapacitív képernyőknél sajna nem ritka jelenség. Töltője/telefonja válogatja, mondjuk az én tapasztalatom alapján inkább telefontól függ (adott modellenként eltérő), mert eddig nem volt olyan kapacitív telóm, amin ez valamilyen formában ne jelentkezett volna.
-
scream
veterán
Igen, a Lux-ról beszélek.
KK óta nálam az összes ROM-on az van, ha felrakom a Lux-ot a Play-ből, akkor utána, ha szeretnék installálni egy másik alkalmazást, ami nem a Play-ből van, hanem mondjuk én fejlesztettem és apk-ból indítom el az installt, akkor ezen a képernyőn nem tudok rákattintani az Install gombra, hiába nyomkodom, egyszerűen nem érzékeli, ellenben, ha letörlöm a Lux-ot, utána megint elindítom a telepítési folyamatot (a másik appét, apk-ból), akkor rá tudok nyomni az Installra minden gond nélkül.
Ez meg elég macerás, hogy minden ilyen apk-ból installnél reinstaláljam mindig a Luxot. Pedig nagyon szeretem, mert igényes és jól működik, ezt az egyet leszámítva.
A plugin az N5-höz nem tudom mit csinál, nem volt kedvem kísérletezni vele még.
Remélem így már tiszta, jobban nem tudom leírni.
-
( V )
veterán
találtam egy ilyen mod megoldást a kamera hang problémára:
[MOD] [ROOT] Camcorder Audio Quality Fix with Stereo Recording and Playback Support
-
agressor12
senior tag
A weboldalon csak a szolgáltatónál vásárolt telefonokra igaz a 2 év,független készülékekre csak 1.
-
Dottore
addikt
Én is így tudom, de az oldal amit linkeltem egy évet is emleget, pedig az a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. A legtisztább megkérdezni tőlük.
A két évet az is erősíti bennem, hogy tisztán emlékszem egy fogyasztóvédelmi műsorra ahol pont ezzel kapcsolatban kért valaki tájékoztatást, miszerint le van írva az egy év, stb. Az volt a válasz, hogy nem számít mit írnak, bármit kiírhat, a törvény törvény és az nem ez. -
dozsabalint
senior tag
Majd pár nap múlva kiderül... Az látszik, hogy a stabilitásra, és a funkcionalitásra nagyon rámentek/rámennek/rá fognak menni az M kapcsán, persze az L is lehetett volna ilyen, de valószínű túl nagy volt a nyomás (amit persze ők maguk generáltak), és idő előtt adták ki.
-
tybsen
addikt
Erről jut eszembe: Kollégám múltkor mutatott fényképeket amiket készített Note 4-gyel, nagyon jó képeket csinált pedig nem ért a fényképezéshez. Miközben nézegettük a képeket, eleinte alig merült a cucc, még gondoltam is, hogy milyen jól bírja - de aztán ő is merült átlagosan. Mindenesetre jobban bírta, mint a Nexus. Nosztalgikusan visszagondoltam az első Note-omra, hogy lehet, hogy vissza kellene váltani mégis?
Aztán amikor kilépett a fényképek közül, volt egy szép nagy lag, pedig ő aztán nem töltöget le semmit, szerintem azt sem tudja, hogyan kell (nem ért a telefonokhoz). Na ilyenkor bevillantak a régi samsungos akadozások, és nexus után nehéz lenne együttélni ezzel.
Ne értsd félre, a Note jó cucc ráadásul egyetértek, hogy én is inkább Note-ot vennék, a lenovo-tól még kevésbé számítok jóra, de ez csak előítélet. Inkább csak kikívánkozott belőlem nexus userként ez a történet.
-
vacs
veterán
Az NRT feltette a custom recovery-t (képen alúl a root-nál kellett engedélyezni), és jelenleg a team win recovery project v2.8.6.1-es verzió van fent.
Akkor megvan minden, mehet fel a CM, és melyik videó alapján csináljam??
Átolvastam slice leírását is, köszi.
tankraid: power bankból a Xiaomi az ajánlott, [link]
-
Fkris
őstag
Mi az, h esetleg system?
Systemet mindenkeppen, az esetleg internalra mehet.
Osszeakad a regi rom dolgaival az uj, sose jo, system es chace torles mindig, data erosen ajanlott, internal nem muszaj.
Amugy slice alairasaban ott van minden, ott keresgelj, vacs.Focvis:
Keress vissza, par honapja volt hasonlo gond par embernel.ha jol remlik, akkor imidzsbol kelett ujrahuzni az egeszet, utana latta az osszes tarhelyet.
-
randras_83
addikt
igazad van, de azt remélem tudod, hogy én sem konkrétan neked címeztem, csak kifakadt megint a hülyeségem. és hiába is vagyok passzív, azért be-benézek, hogy mik a hírek errefelé, szóval érted.
más: win8 alól image-t flashelni halál
, nem is csinálta meg rendesen.
és most full szűz rendszerrel kiváncsi vagyok mit csinál. -
aizen92
addikt
Amúgy teljes mértékében igazad van, és bocsi hogy rajtad csattant a dolog, nem a személyed ellen irányúlt, főleg, hogy azért te tartasz valami formát itt is.
Nyilvánosan is elnézést ha valaki magára vette.
Tudom, hogy csak "ph", de azért jó lenne ha valami formát is önteni a dolog, nem csak az agyatlan szakmaiatlan fröcsögés lenne. Én bizakodok. -
randras_83
addikt
Azért valljuk meg sokszor olvasni olyanokat itt hogy a hajam tépem tőle. Ez van néptelefon lett a nexus is. Lehet szídni a google-t hogy sz@r a droid, meg ez bugos az bugos, aztán meg ha nincs frissítés akkor azért megy a rinya.
Az is tuti higy a 3rd party appok felelősek a leakért, tovább megyek a camera bugért is szvsz. Állítom hogy a 3rd party oldalról hiányzik az optimalizálás. Persze én nem vagyok akkora guru...
-
aizen92
addikt
Elgurul mindig amikor ilyen hülyeségeket olvasok minden egyes frissítésnél, majd rá pár hétre hopsz mégis "szar"( hint: nemlétező fix tényleg nem oldja meg a hibát )
Changelogot se olvasta át senki gondolom, de
fix hogy javult 100 órát a SoT és a memory leak pedig moderáltan jobb lett... Aha hogyne.Újabb hint, changelog összefoglalva: -szokásos biztonsági hiba javítások, -camera timeout lekezelése és javítása, -chromecast hibák fixje.
-én nem látok más érdemlegeset a topic átlagolvasóinak szempontjából, de ha valaki talál kérem ossza meg a nagyérdeművel!Dozsabalint: én értem hogy ugyanazokkal az appokkal, de nem volt improve battery fix semmi. Ez csak a clean install varázsa, amit ha havonta megcsinálsz akkor nem lesz a 6. Hónapra teleszemetelve a telefon és egy átlagosan elfogadható üzemidőt produkál.
Sose a frissítés produkálja ezeket a csoda akksi időket hanem egy clean install és az hogy a google szolgáltatások a háttérben nem zabálnak. -
aizen92
addikt
Ez wut? Fél nap alatt letesztelted?
Szakmaiságot legalább ne mellőzzük ennyire....
Valamivel jobb?
Vagy van leak, vagy nincs. Itt a 3rd party appoknak kell erre megoldást találni, nem a kuglinak, ők amit kellett 5.1ben fixáltak, többi már csak az app fejlesztőkön múlik...Toall: 1 nap alatt ti milyen következtetéseket le nem vontok..... Akksi idő a triplája lett ugye?
Aztán majd egy valid tesztelés (min 4-5hét) után meg: jaaaj mégis szar ez, merül....
Pls ne már.... -
dozsabalint
senior tag
Mégis mekkora legyen egy OTA update? Főleg egy .1-es verziónál? Majd a factory image-k nagyobbak lesznek nyilván, hiszen azok nem csak a változott dolgokat tartamazzák.
Már AP cikk is van... Pont 24MB a Nexus 5 frissítése.
-
aizen92
addikt
semmit nem ér. + az újrahúzás sem. Google valamit hegeszt. ti meg engedélyeztétek neki, hogy nyugodtan folytathat adatcserét.
Ez amúgy érdekes. Én az első install után, letiltok mindent a telepítési varázslóban, ami adatcserét biztosítani a google szervereivel. kb 2-3 ilyen opció is van.
Lehet, hogy ezeket next-next-elitek és nem olvastátok el? Lehet ezért kommunikál ennyit a szerverrel....
Nálam soha nem volt ilyen Nexus 4-en és Nexus 5-ön, csak verzió váltás előtt 1 héttel ( max 1 napra ), de akkor az mindenkinek. -
dozsabalint
senior tag
Azért ennyire még a gyári 5.1-en sem rossz a helyzet. Egyetlen gondja az, hogy kb 4-5 naponta újra kell indítani, mert elfogyogat a ram (pzoley romján sokkal jobb a helyzet).
Amúgy sokkal símább, mint a kitkat volt, és szerintem az akksival is jobban bánik. Egy éjszaka alatt 2-3 %-ot eszik nálam, ha nyomatom a kijelzőt, akkor kb 6-7%-ot esik fél óra kijelzőhasználat után, ami kb másfélszer jobb a kitkat-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged