Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
G4bi89 #40854 üzenetére
+ dozsabalint
hát én is azon vagyok (LMY47V V3.0e) és ugyanazokat az appokat és ugyanúgy használom napi szinten mint SlimKat 4.4.4 alatt és borzalmasan szaggat hozzá képest:
- simán lefagy a telo 2-5-7 sec-re gondolokodni egy app bezárásnál
- lassú az UI
- app váltásnál is legalább másodperces lagg
- nem tudok egyszerre 3 appot futtatni anélkül hogy az egyiket ne lőné ki
- üresjáratban csörgött majd beszélgetés nem tudtam lerakni a telót csak miután megszakadt a vonal kikapcsolt a kijelző és megint benyomtam
- nagyon lassú az UI
- a launcher állandóan újra tölt
- kamera bug ezerrel betársult hozzá a vaku is
- és mondtam már hogy rohadt lassú az UI?
- egy sima 720p-s filmet nem tudok megnézni helyi hálózatról anélkül hogy 3szok ki ne lépne magától vagy le ne akadna és kezd el szaggatni ilyen SlimK-n sose volt.
- szabad memória, ha mindent kilövök akkor kb 600mbemellett még többet is fogyaszt mint a KK (1 és negyed óra kijelző netezés és cset + wifi és 30%-on az aksi - LOL) és kis híján megsütötte a telefont amikor beragadt OGT sd másolás közben.
uh nekem az eddigi véleményem a Lolliról hogy húzzanak szépen vissza a gugli tervezők az íróasztalukhoz és akkor jöjjenek elő amikor már nem vmi félkész optimalizálatlan trágyát dobnak ki.
lehet hogy a lájtos usereknek nem tűnt fel a váltásnál különösebben ez, de én széle hosszában kihasználom a telefont és nagyon leromlott a felhasználói élmény a KK-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest