Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ( V )

veterán

válasz G4bi89 #40854 üzenetére

+ dozsabalint

hát én is azon vagyok (LMY47V V3.0e) és ugyanazokat az appokat és ugyanúgy használom napi szinten mint SlimKat 4.4.4 alatt és borzalmasan szaggat hozzá képest:
    - simán lefagy a telo 2-5-7 sec-re gondolokodni egy app bezárásnál
    - lassú az UI
    - app váltásnál is legalább másodperces lagg
    - nem tudok egyszerre 3 appot futtatni anélkül hogy az egyiket ne lőné ki
    - üresjáratban csörgött majd beszélgetés nem tudtam lerakni a telót csak miután megszakadt a vonal kikapcsolt a kijelző és megint benyomtam
    - nagyon lassú az UI
    - a launcher állandóan újra tölt
    - kamera bug ezerrel betársult hozzá a vaku is
    - és mondtam már hogy rohadt lassú az UI?
    - egy sima 720p-s filmet nem tudok megnézni helyi hálózatról anélkül hogy 3szok ki ne lépne magától vagy le ne akadna és kezd el szaggatni ilyen SlimK-n sose volt.
    - szabad memória, ha mindent kilövök akkor kb 600mb :O

emellett még többet is fogyaszt mint a KK (1 és negyed óra kijelző netezés és cset + wifi és 30%-on az aksi - LOL) és kis híján megsütötte a telefont amikor beragadt OGT sd másolás közben.

uh nekem az eddigi véleményem a Lolliról hogy húzzanak szépen vissza a gugli tervezők az íróasztalukhoz és akkor jöjjenek elő amikor már nem vmi félkész optimalizálatlan trágyát dobnak ki.

lehet hogy a lájtos usereknek nem tűnt fel a váltásnál különösebben ez, de én széle hosszában kihasználom a telefont és nagyon leromlott a felhasználói élmény a KK-hoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák