Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
G4bi89 #40854 üzenetére
+ dozsabalint
hát én is azon vagyok (LMY47V V3.0e) és ugyanazokat az appokat és ugyanúgy használom napi szinten mint SlimKat 4.4.4 alatt és borzalmasan szaggat hozzá képest:
- simán lefagy a telo 2-5-7 sec-re gondolokodni egy app bezárásnál
- lassú az UI
- app váltásnál is legalább másodperces lagg
- nem tudok egyszerre 3 appot futtatni anélkül hogy az egyiket ne lőné ki
- üresjáratban csörgött majd beszélgetés nem tudtam lerakni a telót csak miután megszakadt a vonal kikapcsolt a kijelző és megint benyomtam
- nagyon lassú az UI
- a launcher állandóan újra tölt
- kamera bug ezerrel betársult hozzá a vaku is
- és mondtam már hogy rohadt lassú az UI?
- egy sima 720p-s filmet nem tudok megnézni helyi hálózatról anélkül hogy 3szok ki ne lépne magától vagy le ne akadna és kezd el szaggatni ilyen SlimK-n sose volt.
- szabad memória, ha mindent kilövök akkor kb 600mbemellett még többet is fogyaszt mint a KK (1 és negyed óra kijelző netezés és cset + wifi és 30%-on az aksi - LOL) és kis híján megsütötte a telefont amikor beragadt OGT sd másolás közben.
uh nekem az eddigi véleményem a Lolliról hogy húzzanak szépen vissza a gugli tervezők az íróasztalukhoz és akkor jöjjenek elő amikor már nem vmi félkész optimalizálatlan trágyát dobnak ki.
lehet hogy a lájtos usereknek nem tűnt fel a váltásnál különösebben ez, de én széle hosszában kihasználom a telefont és nagyon leromlott a felhasználói élmény a KK-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- One mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Napelem
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest