- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
horvathkrisz #23895 üzenetére
én pl nem szidtam, csak nem látom a pluszt, ami miatt "érdemes" volt codeblue-ra váltanom (másoknak lehet más tapasztalata)
custom romnak meg a stock android (szerelmem) és a gravitybox mellett nem látom értelmét
---
Slimport to HDMI - ezt a kábelt vettem, 2 hét alatt megjött, gondoltam megosztom a tapasztalataim
- fullhd megjelenítőkön jó képminőség, ez persze nyilván a nexus5 érdeme (tabletek és tévéokosító droidos cuccok tv kimenetét láttam már, messze-messze elmaradtak ettől mind egy szálig)
- hp monitorral (hp2311x), panasonic plazmával (50gt30) ment, ahogy kell (plug and play, sehol semmit nem kell állítani)
- samsung tévémmel (LE46B550) viszont nem, több hdmi bemeneten is néztem, "searching for signal"koreai szemét, dzsunka tévégyáros
pedig pont ez a "monitorom", ezzel kellett volna elsősorban működnie
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #23895 üzenetére
nyugodjál meg, mert attól megnyugszol, spec én nem használok custom romokat...mondjuk codeblue-t sem.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #23837 üzenetére
bár nálunk ugye még a 32-es se kapható gyári garisan...
-
mm89
őstag
válasz
horvathkrisz #23837 üzenetére
Ollie 1# hsz
Jól nem vettél többé nexustmár lelőtték ezt a poént...
-
válasz
horvathkrisz #23835 üzenetére
Infó honnan van?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
horvathkrisz #23483 üzenetére
Őőő... Igen custom..
-
bossvico
senior tag
válasz
horvathkrisz #23488 üzenetére
az egyik legjobb rom az android őskorából, mikor még a gt-i9000 volt a király.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #23478 üzenetére
Jó persze, annál meg oda kel tartani minden alkaloömmal, de pl a cm-nél wifi fel/lecsatlakozással megoldja.
#23480 gery2123: Gyakorlatilag cm--nél a profilokat, led visszajelzést, quick csempéket és persze a témázásit haszálom. Ebből 3-at meglehetne oldani 3. féltől beszerzett profikkal, de szerintem a rendszerszintű megoldás jobb. Pl a ledkezelés elég tré light flow-al, GB-vel meg pl hol lehet beállítani a nemfogadót hívás ledjelzést?
#23484 Tomace91: Hang profil, hálózati kapcsolgatás (2g/3g), Megbizható hálózaton ne kérjen pin-t felnyitásnál stb. Mindeszt automatizálva.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #23476 üzenetére
Szép-szép a stock rom , de azért hiányozóak belőle olyan opociók, mint pl az auto profil váltás. Mert nem feltétlen askarom manuálisan állítgatni a hangerőt stb
-
WolfLenny
senior tag
válasz
horvathkrisz #23474 üzenetére
+1
Elégedettség nálam is maximális. Eddig minden okos telómat romoltam, hogy jobb legyen.
Ezt nem kell. Stock+root+CB 350-es kernel és tökéletes.
Néha elkap a vágy, hogy valami custom romot megint feltegyek, de eszembe jut, hogy mindegyiknél volt valami gikszer.Marad a stock nagyon picit módosítva...
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #23470 üzenetére
Ja, de hol raksz zsebe egy 5,92-es tepsit?
Amúgy a korábban linkeltem a MA cikket róla. Ha úgy fog kinézni, akkor ebből a kőrből kimaradok. Bár amúgy is kimaradnék, mert most vettem májusban az N5-öt.
-
gery2123
őstag
válasz
horvathkrisz #23375 üzenetére
A 398 hozza a 350 szintjét simán. Szerintrm megér egy próbát.
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #23373 üzenetére
Melyik ajánlott? r376-tal voltak problémák, r398 már jó (esetleg r350)?
-
BeastMode
őstag
válasz
horvathkrisz #23258 üzenetére
Tisztában vagyok a dolgokkal, nem ma találkoztam először az Androiddal. Nem csak játék volt ott, kb. másfél óra Chrome Beta és fél óra Google+ is volt, csak az nem fért rá a screenshotra. Azért gondolom jónak, mert egy frissen felrakott kernel nem szokott ilyet produkálni.
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #23251 üzenetére
igaz.
sokan azért cserélgetik,mert bevannak linkelve a szebbnél szebb képek,csakhát nemtudjuk mi van mögötte.lehet csak olvasott rajt ebookot azt csók.
-
slice14
veterán
válasz
Fel akartam már tenni a cb-t, de az r350 bootlopolt cm-el.
Az engem hol érdekel, hogy más hova miért nem megy le.
-
w333
félisten
válasz
-
BeastMode
őstag
válasz
Felesleges ez a hangnem, csak gondoltam megosztom, hogy nálam semmi probléma nincs az új Code Blue kernellel. Azt pedig, hogy ma mit csináltam... Nos, ahhoz semmi közöd
szóval nyugalom!
-
randras_83
addikt
válasz
Kész vagy...
-
TOZ
addikt
válasz
horvathkrisz #22837 üzenetére
codeblue uccso helyett vissza akartam rakni a slim sajatot (system wipe, flash rom, flash gapps). es megbaszodott... persze mentes nem volt 8-)))
-
BeastMode
őstag
válasz
horvathkrisz #22824 üzenetére
SOKKAL lassabb
Elvileg azért, mert a developer kivette az input boostot.
Nagyon Code Blue párti vagyok, de ez az új kernel most elszomorított
Uber kernel teszt alatt! -
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #22797 üzenetére
Elég jó akksiidőben ez a kernel, UBER kernel után rá se ismerek.
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #22797 üzenetére
És méghogy milyen jól muzsikál immáron a szept 13-as puritán rommal
-
gery2123
őstag
válasz
horvathkrisz #22698 üzenetére
Én itt azt látom, hogy semmit se merült amíg aludt.
-
Izzé
őstag
válasz
horvathkrisz #22685 üzenetére
Használj Dolphint. A chrome nekem is zabálta az akksit...
-
fcbarca
őstag
válasz
horvathkrisz #22681 üzenetére
Es ez a pzoley rom jobban birja vajon mint a slimkat?
-
csenor
senior tag
válasz
horvathkrisz #22665 üzenetére
Hasonló választ vártam!
-
zho-lee
addikt
válasz
horvathkrisz #22618 üzenetére
+1
-
zsirfecske
addikt
válasz
horvathkrisz #22618 üzenetére
ja ok. tehát amíg nincs bajom a telóval, tényleg nincs értelme visszajönnöm ide olvasgatni
-
Izzé
őstag
válasz
horvathkrisz #22623 üzenetére
Akkor fél év. De most komolyan mire építenének? S805-re? Ok, gyorsabb valamivel a proci, az igp, de ez abszolút nem lenne iránymutató megoldás. Persze nem muszáj a Qualcommra építeni, lehet más korábban gyárt CA57/53-ra épülő soc-t.
-
zsirfecske
addikt
válasz
horvathkrisz #22600 üzenetére
király hogy tudjátok mi mennyibe került nekem
jelenleg gyári bumperem van ami szülinapi ajándék volt (szvsz legjobb tok), meg egy diztronic-om (szintén nagyon jó) tarcsiba saját pénzből + a csúnyán bekoszolódott sárga kínai bumper ami tényleg pénzkidobás volt. ennyi, többit továbbadtam, bár ez így is majdnem 230 ezerbe került, valóban.
amúgy jól esik hogy értékelitek a fórumban korábban idehaza nem is kapható kiegészítőkről megosztott tapasztalataimat/fotókat ill. a másoknak szervezett olcsóbb közös vásárlásokat.
amúgy mostonában nem is nagyon olvasom a fórumot (sokat nem hagyok ki mert a telefon hibátlan, nincs szerencsére szükség rá), de ezen berágtam hogy valaki szélsőséges esetek miatt megmondja ki mikor vegye meg saját pénzből a saját telefonját. béke.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #22604 üzenetére
Ennek aztán van üzemideje... Ezt összeadva 75 óra (zenehallgatás/internet/videónézés) kemény használtatott jelent és mindezen felül 10 nap készenlét.
Én is el tudnék képzelni ilyen üzemidőt.
-
Benyuss
tag
válasz
horvathkrisz #22604 üzenetére
Ezt nem kell véresen komolyan venni.. Különben meg Pzoley romjaval lazán elmegy egy napot. Ha valaki nem használja úgy mint én akkor 2 nap is kijöhet. Az a lényeg, hogy egy nap sima legyen.. Cserébe viszont úgy variálom a telefont ahogy akarom és nem 220 ezerért vettem. Valamint itt 120%ban testreszabható az UI ott szinte semmi lehetőséged nincs..
-
trance89
őstag
válasz
horvathkrisz #22600 üzenetére
dehogy veszem komolyan, tudom hogy már 2 telefon is kijött volna neki a kiegészítőkből, folyamatosan olvasom a topicot
más: [link], annyira felhúzott a gyerek hogy már nem bírtam ki -
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #22528 üzenetére
Itt Link !
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #22456 üzenetére
Ezzel már meglesz a 2 óra 20 perc kijelző !
Próbálja ki, tesztelje le, és ha nem jön be még mindég ott az elállás !
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #22429 üzenetére
innen
regelni kell,és jogot a letöltéshez a készítőtől. -
zho-lee
addikt
válasz
horvathkrisz #22281 üzenetére
Ez jó, bár akkor mehetek én is megb@...ni..
Az a helyzet, hogy addig olvasgattam itt, hogy tegnap mentettem a belsőt, és felgyúrtam NRT-vel a gyári 4.4.4-et, amit a google-től töltöttem, nem xda-s átirat.
Ma reggelig bírtam..Ha elfogadja valaki a véleményem, mindenféle trükkölés, és méricskélés nélkül a stock picivel lassabb volt.
Nem beszélve arról, amit eddig egy katt/gesztus megoldott, most nem lehetett, max az említett power toggles, vagy quickboot telepítéssel, meg vagy 5-6 xposed modullal..
Nálam a custom azt jelenti, hogy van egy zooper widgetem, amivel indítok/keresek appokat, infót ad, a többit meg megoldom a Novám gesztusaival. Lehet ez is lustaság? De működik, és kényelmes, és örülök a NexusnakÉrtem a vicces hsz-t, de azért én nem érzem magam annyival különbek a másik oldalon állva, hogy ilyet írjak. Egy isten szolgálunk, csak más "ruhában"..
Legalábbis azt szeretném, ha ez így lenne, és nem lenne vita ebből.
Különben is a vége a hsz-nek egész jó, de senki sem vette észre: "rombol csakis stock"Ha rombol, akkor miért stock-ot használsz
Peace
-
randras_83
addikt
válasz
Ez gyönyörű volt.
-
bigrock
addikt
válasz
Bakker, építhetem át a kis Honda robogómat dízel üzeműre...
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #22124 üzenetére
nem
bővebben,,,,azt olvastam ki a cikkből, hogy vagy kicserélik, vagy nem,,,állítólag valakinek, valahol a világban (Amerikában) sikerült...
De a google nem foglalt állást a témában,,,
szóval:
vagy, vagy....ez egy olyan cikk szvsz...hogy pár karakterrel kitöltöttük az aktuális oldalt,,mert értelme nem sok van
Próbálkozhatsz, de senki nem garantálja hogy sikerül.... -
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #22045 üzenetére
Igen ART-on.
-
_CsViktor_
tag
válasz
horvathkrisz #22001 üzenetére
Faszányos
-
szpali
addikt
válasz
horvathkrisz #22016 üzenetére
Ettől tartok én is...
Az ára miatt sem mertem megrendelni, bár némiképp megnyugtató, hogy 2x ennyiért is lehet kapni
http://www.ebay.com/itm/291135187548 -
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #22009 üzenetére
Tudod milyen a MÁV navija?
Aztán szól "Forduljon balra", miután elhagytál már 3 kereszteződést. -
törölt tag
válasz
horvathkrisz #22009 üzenetére
CBA-ra!
-
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #22001 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #21979 üzenetére
Ne bántsd már, lehet hogy mobilról írt.
B@sszus, használj inkább Google+t vagy OneDrive-t
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #21961 üzenetére
Ez csak egy tipp, a tablet szerintem idén (Tegra K1 64 bit lesz benne) !
Nincs még kész a 64bit -s Snapi 810 ami támogatja a 64bit -s Android 5.0 rendszert, most vagy az lesz hogy csúszni fog az egész, vagy S805 lesz benne, viszont akkor nem lesz 64bit támogatás sem
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #21942 üzenetére
Igen volt 2x is fél órát laptopra kötve!
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #21889 üzenetére
Chrome most tényleg nincs fent, de amúgy a 3G-t használom.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
És..... Egyik sem!
-
gabro0
őstag
válasz
- Szinte végig Chrome béta
- WiFi (5 kilobyte/s-es! mobilnettel nem szórakozok, ha van más lehetőség is)
- auto fényerő, amikor nem állítja feleslegesen világosra (a nap rásüt egy pillanatra a telefonra, egyből feltolja a fényerőt maxra, így inkább kézileg szabályozom amikor kell)
- 50mV undervoltEgyszer volt olyan, hogy 30 perc telefonálás 1%-ot merített
-
TOZ
addikt
válasz
Ja kérem, úgy könnyű...
Minap Isztambulban barangolva éppen csak néha egy kis gpst használva, nulla mobilnet, nulla hívás, 2G mellette estére 80% körül voltak még a telefon. -
Viper26
nagyúr
válasz
Csak Chrome-ot használok, melóban mobilnettel, és automata fényerő is be van kapcsolva.
Akkor nekem valamilyen különleges Nexus 5 jutott. -
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #21816 üzenetére
Igen közben este rájöttem, de a bénázást amit műveltem, kihagytam volna.
Azért köszönöm. -
Eyesis
őstag
válasz
horvathkrisz #21619 üzenetére
na már majdnem minden okés lett
sikerült feltennem a twrp-t, fel is tettem az elementalx kernelt, installaltam, majd rebootnál kérdezte, hogy rootolom e mondom ok, de a restartnál szolt, hogy nincs os telepitve.. most meg tényleg nincs
-
glspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #21602 üzenetére
Mivel Telenorból lett rendelve, ezért egyértelműen vadi új volt.
Ebből biztosan gari lesz, de csoda lenne ha tudnák cserélni. Nagyobb az esély egy másik telefonra... -
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #21573 üzenetére
Még igen szerintem, mert friss a dolog. Majd jönnek a frissítések, és egyre jobban lassul a teló, majd akkor jön rá.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #21570 üzenetére
Nem válasz akart lenni.
Találkoztam ma egy (idiótával) ismerőssel, aki elcserélte az N5-jét egy 5c-re. Persze 1:1 arányba.
-
siofok
őstag
válasz
horvathkrisz #21561 üzenetére
Igen.
Lehet Z1 compact lessz helyette. Ismerősnél néztem szépeket készít -
törölt tag
válasz
horvathkrisz #21510 üzenetére
Hát akkor mondj valamit mert kb. 5 kernelt próbáltam, de még így is a gyári volt a legjobb ami ugyanúgy alulmarad a lumiával szemben pedig az sem egy bivaly.
-
D80
tag
válasz
horvathkrisz #21506 üzenetére
Az már jó, de ott meg az a gond, hogy nem lehet ART-ra váltani...
-
D80
tag
válasz
horvathkrisz #21493 üzenetére
Vagy akit zavar a puritán rendszer, és szeretne nem kicsit többet, ha már büntetlenül lecserélheti.
Egyáltalán használ valaki stock androidot? -
Viper26
nagyúr
válasz
horvathkrisz #21493 üzenetére
Ha nálam első alkalommal gépre került egy új Nexus, akkor "fastboot oem unlock" paranccsal üdvözöltem itthon.
-
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #21319 üzenetére
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #21290 üzenetére
Ennyi erővel az összes kamera app dolgait törölheti, mivel az újabb sem működik.
-
TOZ
addikt
válasz
horvathkrisz #21256 üzenetére
kártyával... az mindegy, hogy hitel- vagy betéti kártya.
-
BDave
őstag
válasz
horvathkrisz #21243 üzenetére
Igen, tök gördülékeny a tapintása így is, olyan mintha nem is lenne rajta a fólia, mintha a gyári sima kijelzőt tapicskolnám.
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz #21206 üzenetére
A próféta szóljon belőled
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #21206 üzenetére
Á az S805-l fog jönni meg 3GB ram-al !
-
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #21181 üzenetére
Ugyanez nalam is. Ausztria, 4.8.22 verzio. Vicces a 4.8.22 amugy, korulottem mindenhol ujabb verziokat lattam regebbi keszulekeken.
Szerk: "legnepszerubb konyvek"-et tegnap en is lattam magyar play store-ban
-
Xaels
félisten
válasz
horvathkrisz #21179 üzenetére
Nálam nem csak az szarakodik. Napok óta a Gmail sem tudja megnyitni az Inbox-ot csak ha átváltok másikra és vissza. A play rohadt lassú és még mindig a "régi".
-
HREH
senior tag
válasz
Dettó....Vettem appot, kiírta a hibát, majd másodjára is rányomtam....kicsit vert a szívem h nehogy 2x vonja le
Apropó Google Playen refund hogy működik? Mennyi idő alatt kerül vissza a pénz a számlára, és mennyi ideig refundolhatsz? -
zoltan77
aktív tag
válasz
Nálam is elsőre hibát ír ki, csak másodikra tőlti le
-
törölt tag
válasz
Nálam is volt ilyen. Másodjára mindig jó!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
horvathkrisz #21099 üzenetére
Nem irtam ilyet.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #21087 üzenetére
Vagy 20x átpörgettem azóta a gyors panel listát, de csak az LTE ki/bekapcsolót láttam.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
horvathkrisz #21084 üzenetére
Nexus 5-öt lehet venni 90K alatt, a 6 meg 130K körül lesz első 2 hónapban, ráadásul ha igazak a pletykák, akkor ez is 4K kijelzőjű lesz, aminek semmi értelme ezen a méreten, vagyis valódi előrelépés nem igazán lesz, persze ez akkor derül ki, ha hivatalosan is bejelentik..
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #21078 üzenetére
Amúgy jobbnak tűnik az üzemidő az r60-as franco-n, mit a korábbiakon.
-
TODI1111
veterán
válasz
horvathkrisz #21042 üzenetére
Szerintem a kerneleket ki kell próbálni és akkor tudja eldönteni az ember, hogy neki melyik a legmegfelelőbb!
Valószínűleg a feltelepített programok a használati szokások és a használt rom is nagyon befolyásolják a kernel "tudását"! Én például Mahdi romot részesítem előnybe és a code blue kernel azon a romon néha laggol!
Pillanatnyilag nálam kernel szinten a sorrend a következő: Franco, ElamantalX, code blue!Ja és persze a franco kernel is ingyenes nem csak a code blue! Amiért fizetni kell az az FKU app ami nem egyenlő a kernellel! Mint ahogy azt te is tudod az FKU-val lehet módosítani a kernel beállításokat,színt, rezgés erősségét,stb.
"En ma probaltam ki a mahdit arton, nagyon hasit. Csak kar hogy nem megy vele az xposed..."
Az xposed fejlesztője valahol írta, hogy csak akkor fog foglalkozni az art futtatási környezettel való kompatibilitással ha már teljesen felváltotta a dalvikot! (ezért használom dalvikon mahdit
)
-
bigrock
addikt
válasz
horvathkrisz #21047 üzenetére
Mahdi-hoz minek az Xposed? Szerintem mindent tud csuklóból, anélkül is.
-
twine
veterán
válasz
csak azért ajánlgattam, mert hogy írta, nincs kedve most mókolni...
Gondoltam ez mindent megcsinál Oppen helyettSzerk:
Meg azért ,mert tökéletesen elégedett vagyok vele...
(Nem, nem mondtam, hogy jobb lenne bárminél,,,nem "versenyeztetni" akarom....)
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #21047 üzenetére
Igazából én az gb-be a quick bar, center clock + fényerőkezelőt módosítom. ha ezet tudja a mahdi, akkor már rendben van.
Szerk: a 140606-os gapps-ra gondolsz, ami a cm oldaláról is letölthető?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
horvathkrisz #21044 üzenetére
Biztos van, mert minden erőforrást a kernel oszt ki, és minden perifériát az vezérel, de ROM szinten egyszerűbb a LED-et buzerálni.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #21044 üzenetére
Bocs, ezért írtam hogy hülye kérdés.
Úgy döntöttem ki próbálom a Mahdi + code blue párost. Hogy boldogul az art-al?
Melyik gapps-t ajánljátok hozzá, pa vagy slim? Vagy jó a cm gapps is hozzá?
-
slice14
veterán
válasz
Hülye kérdés... Kernel sznten lehet állítani a noti led controlt?
-
bigrock
addikt
válasz
horvathkrisz #21014 üzenetére
Off: ilyenkor mindig arra gondolok, hogy az ilyen arcokat kellene drop-testre kitenni... pl. egy először egy négyemeletes ház tetejétől kéne a fejükre ejteni őket, és ha túlélik, jöhetne a tízemeletes...
-
trance89
őstag
válasz
jahh, mint az összes többi
először szétbassza a két sarkát amitől jobban feszül az egész telefon aztán csodálkozik hogy kijelzővel lefele esésnél szarrá törik rajta az üveg -
slice14
veterán
válasz
-
Edge
veterán
válasz
horvathkrisz #20646 üzenetére
meglepően jól megy amúgy, 1 funkció az ami nem megy és nekem hiányzik az a teethering(bár a legutóbbiban még nem próbáltam hogy megy-e)
-
dozsabalint
senior tag
válasz
horvathkrisz #20646 üzenetére
Mondjuk nem alfább, mint bármelyik custom rom. Gyári 4.4.4-nél viszont tény, hogy problémásabb.
-
m_dawe
senior tag
válasz
horvathkrisz #20560 üzenetére
Kernel Tweaker / No frills CPU
-
válasz
horvathkrisz #20527 üzenetére
Csak 12gb-ot foglalnak a zenéim.
-
Bilux
veterán
válasz
horvathkrisz #20486 üzenetére
Tegye vissza a hivatalos szoftot előtte. Ne egy beta fw legyen a telefonon.
-
Draken
őstag
válasz
horvathkrisz #20486 üzenetére
Nálam volt az, hogy nem lehetett bekapcsolni a wifit egyáltalán, panelcsere után jó lett..
-
Krisz79
őstag
válasz
horvathkrisz #19920 üzenetére
Sajnos Én nem tudom titani.... (gyári a rendszer.)
Helyetesithető valamivel? -
BeastMode
őstag
válasz
horvathkrisz #19911 üzenetére
Lehetséges
-
Nite
őstag
válasz
horvathkrisz #18324 üzenetére
es tenyleg, sot ha utana kivalasztod vissza ir pordul
-
assemble
addikt
válasz
horvathkrisz #18324 üzenetére
Es tenyleg. Tobbszor elojott mar nalam az animacio, de tudatosan meg soha nem sikerult reprodukalni, pedig probalkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest