- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
Dottore #52226 üzenetére
Hát azért nem ugyanaz a kettő.
A tokot sosem veszed le, szóval takar, még lehet jól is néz ki.Ha gyönyörű telefont veszel akkor nem raksz rá tokot?
Ha már drága telót veszek kell rá tok is, hogy védje valamennyire, onnantól kezdve pedig mindegy hogy néz ki, úgy se látom. -
mcgeri1
tag
válasz
Dottore #52070 üzenetére
barátnőm most vett egy xiaomi me note-ot a teló gyors meg szép. De a miui-val én sem békülök meg
nem azért mert alma kinézet, mert a kinézettel nincs bajom. Inkább ami felhúzott hogy alig találtam meg csomó dolgot a beállításokba
mert azt nagyon átvariálták
a másik meg ami gáz, hogy 4.4 a 3 gb memóriás új telón... amúgy jó cucc
-
twine
veterán
válasz
Dottore #52067 üzenetére
Úgy emlékszem, te valamilyen grafikai vonalon mozogsz, így véletlenül sem akarlak az állításod ellenkezőjéről meggyőzni
Ellenben pont az (is)a csodás a MIUI-ban, hogy egy pillanat alatt tudod szinte az egész felületet cserélni! Izlésed szerint...
Ráadásul amiért nem hagyom szó nélkül ezt a MIUI-ALMA párhuzam dolgot álltalában, az az, hogy a MIUI nagyon kis százalákát teszi ez ki....ezen túllépve, egy valóban okos, kezes rendszert kapsz....
A MIUI sokkal-sokkal több, mint egy alma utánérzésEz is csak egy vélemény, és nem "győzködés"
-
bl4ze
veterán
válasz
Dottore #52039 üzenetére
Ok, akkor ez lenne érdemes, értettem.
Valaki ezt elvállalja nekem? Ahogy írtam semmi nincsen fent a gépen ami a telefonhoz kell SDK,NRT lópikula amiket olvasok. Valaki megcsinálná ?
Akár egy jó, custom ROM is szóba jöhet ha már full gyalu. Buda,Pest vagy Pest Megye ?
Megfizetem, vagy megállapodunk valami jóféle italba, csokiba - ki mit szeret -
gabro0
őstag
válasz
Dottore #51942 üzenetére
Felhagytam a Taskerrel, rájöttem csak olyan dolgokat oldok meg vele amire semmi szükségem.
Tudom hasznos, egész komoly projektjeim voltak, de haszontalanokAz egyik ilyen a hangvezérelt pc indítás. Rengeteg időbe telt megcsinálni, de napi 1s-et spóroltam vele.
Sok dolgot tud az Xposed, amit másképp nem lehet megoldani stock romon. Inkább 3-4 havonta újratelepítem. -
LógaGéza
veterán
válasz
Dottore #51885 üzenetére
Egy kicsit rosszul tekintesz rá szerintem - ezek már nem telefonok. Ezek személyi asszisztensek, akik tudják a naptárad, kezelik a jegyzeteid, értesítenek az üzeneteidről, és közelgő eseményeidről. Ezen felül kiváltják az MP3 lejátszód, a régi fényképezőgéped, a zsebtérképed, akár a könyveid, vagy bizonyos tekintetben akár a számítógéped is - és mellékesen lehet velük telefonálni is
Így azért kicsit más a leányzó fekvése
-
gery2123
őstag
válasz
Dottore #51799 üzenetére
Köszönöm szépen most úgy néz ki, hogy működik. Újra engedélyeztem és töltöttem és alszik
Remélem, hogy így is marad.
Mondjuk érdekes, hogy egy teljesen új rendszer esetében is előjön egy nap után. Na nem baj egy formázás már úgy is ráfért....bl4ze: Próbáld meg te is ezt a módszert amit fentebb írt Dottore.
Pedig ez a mediaservice felé tereli a gyanút az USB csatlakozás miatt. Keresd meg a programok között (Médiatároló lesz a neve) és fagyaszd le. Utána restart csatlakozás és így nézd meg.Miután megvolt a restart engedélyezd újra az appot.
-
gery2123
őstag
válasz
Dottore #51796 üzenetére
Minden full gyalu. Factory Images lett felrakva Linux alól, és a google fiókomba belépve ugye visszarakta az appjaim és a többi mivant. Ennyi.... Semmi külső backup és egyéb dolog.
Töltésről lehúzva (220V vagy USB) az android rendszer folyamatosan ébren tartja a telefont vagy 5-6 napja már, egészen addig, amíg nem csinálok egy újraindítást. Reboot után minden rendbe van addig amíg újra nem kap töltést.
Valaki írta, hogy neki is volt ilyen és pár nap után megszűnt, de ennek már lassan egy hete. És ugye egy éjszaka 25-30% merül úgy, hogy hozzá se nyúlok.
-
-
Szelley
senior tag
válasz
Dottore #51721 üzenetére
Ezzel kezdtem. a hiba full szűz rendszeren is megmaradt.
Tovább keresgélve külföldi fórumon találtam megoldást. Valószínű a gyenge minőségű forrasztás miatt makacsolta meg magát a wifi modul forrasztása. Adok neki majd egy kicsit hőlégfúvóval a hétvége folyamán és meglátjuk mire jutunk
Itt egy videó. -
gabro0
őstag
válasz
Dottore #51166 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam, mert több mint egy éves akku statisztika alapján 5+ óra SOT volt, most meg éppen megvan a 4... (KK vs. MM)
Felfogató lenne akksi öregedésnek, de egyik napról a másikra lett majd egy órával kevesebb, ami a szoftvernek köszönhető. Ugyanúgy használom, sőt kevesebb appal, mégis csökkent az üzemidő.Ennek ellenére azt mondom jó ez a legutolsó 6.0.1, már nem raknám fel a 4.4-et. Rengeteg biztonsági patch-et, sok új API-t tartalmaz, és még szebb is.
-
bl4ze
veterán
válasz
Dottore #50774 üzenetére
Értem. Fkris azt mondta ez fixálva van, ezért nyomtam egy factory resetet, de nem oldotta meg. Talán egy picit gyorsabb, de nem jó továbbra sem.
Más : urak a play újratelepítések óta tegnaptól a "naptár" valami eszeveszett fos lett. Nem a régi kinézet, és totál világos fehér - régen fekete volt és a beosztása is más volt, máshogyan kellett felvenni emlékeztetőt stb.
Van mód régi naptárt visszatenni - vagy van valami igazán jó naptár helyette ?
Visszatérő emlékeztetők fontosak, havi, két havi opcióval stb.... -
horvath85g
aktív tag
válasz
Dottore #50774 üzenetére
ja nekem is. olyannyira, h legutóbb akkor sem ment vissza wifire amikor a böngészőből elindítottam egy app installálást. meg mintha a gmusic hallgatás közben is leugrálna, néha megakad a zene, aztán folytatódik. azt hiszem azt csinálja, h néha felmászik a wifire, de ha nem használod akkor lecsatlakozik. elég idegesítő.
-
horvathkrisz
addikt
-
LógaGéza
veterán
válasz
Dottore #49780 üzenetére
Igen - igazából akkor van "baj" ha a ROM amit használsz beépített SuperSU-t, vagy más Superuser appot használ, ugyanis franco-nak saját ramdiskje van, és az bekavarhat.
Szóval a javasolt módszer: unsu.zip -> kernel -> SuperSU 2.60, vagy újabb.slice14
Lenne egy pár felvetésem vele kapcsolatban, majd ha lesz holnap egy kis szabadidőm a melóban leírom -
metal01
őstag
válasz
Dottore #49762 üzenetére
Lolli óta tapasztalom a "WIFI drop" bugot. Hol dobálja, hol nem sleepben. Amikor eldobja átvált automatikusan mobilnetre. Mert úgy van beállítva. Ha nem így lenne, akkor az eldobott WIFI miatt csak akkor kapok meg üzeneteket, mailt, stb. amikor feloldás után kegyeskedik visszakapcsolódni a WIFI hálózatra. Arról nem is beszélve, hogy amikor eldobja a mobilnet adatforgalma ketyeg. Pont azért használunk WIFI-t, hogy ez ne így legyen, ha nem muszáj. Azért ez nem kis bug...
-
-
Dottore
addikt
válasz
Dottore #49734 üzenetére
A tegnapi (a wifi mint a huzat úgy kapcsol ki lezárt képernyő alatt, pedig a mindig ébren opció van kiválasztva) wifi probléma megoldódott, hátha valakinek hasznos lesz.
Modem kikapcsol pár percre, telefonon kapcsolat elfelejt és restart.
Utána csatlakozás, jelszó beír és tadaaaa... -
Szelley
senior tag
válasz
Dottore #49148 üzenetére
Elkezdődött... szűk 5 évvel ezelőtt egy galaxy s2 személyében, amit szarrá romoltam. Ráuntam...ezért váltottam erre, hogy ne kelljen bohóckodni wipeokkal, hanem out of the box használhassam.
Ellenben kezdek ebbe is beleunni, hogy jön 10 új feature, de 2-3 meglévő elkezd bugolni egy rendszerfrissítés alkalmával. Hol memory leak, hol fél percig csatlakozik a wifi, sötét marad a kijelő hívás után, stb. Számomra kezd nevetségessé válni a gúgli az ilyen baklövéseivel. -
-
slice14
veterán
válasz
Dottore #48772 üzenetére
Egyenlőre meguntam a romozgatást. És szeretnék kicsit OTA-n frissíteni, és nyavalyogni h nekem még nem jött az OTA.
Ja , a kérdésem az lett volna, csak írás közben ki ment a fejemből:
Hogy a custom cs appnál lehet olyar csinálni h csak pin unlock esetén jelenjen meg a hozzáadott csempe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest