-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
focvis #50947 üzenetére
Sziasztok ismét.
Mákom van. Szerintem az lehetett, hogy sokáig nem volt bekapcsolva, mert a régi tulaj kezében ott figyelt a Nexus 6P (asszem). Jópárszor fel kellett tölteni, 6-7 alkalommal is, de most már 4 óra körüli kijelzőidőket produkál. Most 3 óra kijelzőidővel van 25%-om, akkukímélő mód meg ilyesmi sem futott. Folyamatos 4G-vel futott, reggel vettem le töltőről.
-
Silenzio
addikt
válasz
focvis #50927 üzenetére
Nem tudom, ha be van kapcsolva a kijelző, átlag percenként zuhan 1%-ot. Kb. fél óra kijelzőidővel merült 100-ról 46%-ra 6 óra alatt. Ez minden, csak nem normális. És ami a legfurább, hogy 6%-ot írt kijelző akkuhasználatra, és 27%-ot wifire, holott már fél órával azután kikapcsoltam a wifit, hogy levettem töltőről, és csekkoltam is, ki volt kapcsolva.
Gyakorlatilag full tanácstalan vagyok, hogy az Android szar-e vagy az akku tréfál-e meg. Az is vicces, hogy még úgy is merül gyakran, ha töltőn van, és nem kell hozzá teljesítményigényes játék, elég ha frissít a telefon 1-2 alkalmazást feltöltés közben. Szerintem ez se normális... Nektek az? -
Silenzio
addikt
Sziasztok.
Néhány napja lettem Nexus 5 tulaj. Először is egy hatalmas dícséret a telefonnak. Egy hete még iPhone 6-ot és Samsung S6-ot használtam, de idén volt már Note 4-em is. A Nexus 5 mindegyiknél gyorsabb, a stock Marshmallow iszonyatosan gyorsan teszi a dolgát. Még komolyabb appokat is gyorsabban nyit meg, mint az S6, amiben - elvileg - SSD van. Lenyűgöző. Egy picivel még az iOS-nél is gyorsabbnak érzem az egészet.
Viszont szó szerint még fél napot se bír ki a telefon. Valahogy nem érzem, hogy az akkuval lenne gond, mert egyenletesen merül, nincsenek nagy ugrások, mint mikor már a végét járja. Ráadásul ha nyugalomban van, pár óra alatt csak 1-2%-ot merül. Mindössze Spotify-ra meg Facebookra használtam, azt is csak böngészőből, mert a FB Lite meghalt indításnál, és le kellett törölnöm.
Már reseteltem is, stock Marshmallow egyébként, mi lehet a gond? Cseréljek aksit? Vagy ez normális, hogy a bekapcsolt kijelző akár 2 óra alatt leszívja? Ugyanis fél óránként kb. 5-10 percet nyomogattam, és így bírt 6 órát. Se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest