- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
rolcsibácsi #20394 üzenetére
Érthető mondjuk..
-
zho-lee
addikt
válasz
rolcsibácsi #20383 üzenetére
Jaja..
Itt a jó: TowelRootszerk: próbáltad, hogy "L" alatt is megy?
-
dnelb
veterán
válasz
rolcsibácsi #20356 üzenetére
Bear_perfect
-
TODI1111
veterán
válasz
rolcsibácsi #20350 üzenetére
Félre ne értsd, nem akarok senkit meggyőzni melyik a jobb! Próbálja ki mindenki mind a kettőt és döntsön saját belátása szerint! Én annakidején azért döntöttem a nova mellett mert az apex egy 4x3-as widgetet egy üres képernyőre nem volt képes kirakni azzal az "indokkal", hogy nincs elég szabad hely a kezdőképernyőn!
Ellenben más launcherek (pl.: nova, next stb) mind ki tudták tenni! Természetesen minden képernyőn 5x4-es volt a beállitás! -
FeRkE
őstag
válasz
rolcsibácsi #20347 üzenetére
Viszont a Nova volt korábban akcióban, így az emberek jó része nem az ingyenest használja
Eszembe nem jutott még soha, hogy átméretezzem az ikonokat...
-
TODI1111
veterán
válasz
rolcsibácsi #20347 üzenetére
Ha a letöltések számát nézzük valamiért mégis jobban tetszik a nova az embereknek! Nova:313090 Apex:106599 (ingyenes verzió) Nova: 89856 Apex:13430 (fizetős)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #20312 üzenetére
Novaban meg az ikonmereteket sem lehet allitani csak a primeban.. Sztem jobb az apex, marmint ugyanaz csak abban tobb lehetoseg van ingyen
-
vacs
veterán
válasz
rolcsibácsi #20330 üzenetére
Köszi, meg is csináltam.
-
vacs
veterán
válasz
rolcsibácsi #20316 üzenetére
Ez a root nyitja a bootloadert, tehát töröl mindent a telóról??
-
gery2123
őstag
válasz
Egy fontos dolog van ami miatt a Nova sokkal jobb. Az appdrawer nem lehet minden modult eltüntetni az apex-be és így nem tudod ugyan olyan kinézetűre varázsolni mint a gyári KK launcher.
Ja és a Nova béta Ok Google felismerés is van. -
( V )
veterán
válasz
ez így több szempontból sem igaz:
nem teljesen ugyanaz a tudásuk (nem véletlen hogy az Apex kisebb)
az alap Nova szintén ingyenes (a Prime a fizetős 900 HUF)
az Apex extra funkciók (Apex Pro) amivel már tényleg tudni fogja azt amit a Nova (legalábbis majdnem mindent), szintén fizetős és még drágább is picivel (927 HUF) mint a Nova.
-
randras_83
addikt
válasz
rolcsibácsi #20227 üzenetére
Erősen kétlem hogy zárt bootloader mellet képes lenne bármi is a recoveryt flashelni.
-
zho-lee
addikt
válasz
rolcsibácsi #20229 üzenetére
Köszi a linkeket, ez nagyon jó!!
Csak egyet nem értek, de lehet, jó helyről kértem tanácsot annak idején: nekem 1 pár mp volt a bl nyitás, nem szenvedtem vele (
randras_83
).. csak az volt macera, amíg az adb-vel összehoztam az n5-öt.
De, hát annyi driver volt már a gépemen, hogy a Nasa is nézett volna egyet.. -
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #20229 üzenetére
És a factory image-t hogy tudod flashelni zárt bootloader-rel?
-
D4ni
őstag
válasz
rolcsibácsi #20227 üzenetére
én multkor próbáltam nyitni, de mindig jött valami hiba... nem baj jó ez így is
-
atillaahun
veterán
válasz
rolcsibácsi #20225 üzenetére
És a TWRP-t tényleg zárt bootloader mellett tetted fel?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
rolcsibácsi #20223 üzenetére
TWRP-t szerintem bajosan raksz fel bl nyitás nélkül. De még a gyári szoftvert sem tudod e-nélkül visszatenni.
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #20221 üzenetére
Most írtad hogy a bl-t csak root miatt nyitod. Akkor szerintem értelemszerü hogy romozáshoz is kel. Bár nem muszáj rootolni romozgatás előtt, elég a twrp-t felflashelni hozzá
-
Deck
titán
válasz
rolcsibácsi #20219 üzenetére
Romozgatás
-
randras_83
addikt
válasz
rolcsibácsi #20215 üzenetére
Lehet, meg alapból azért BL nyitással kezdünk.
Illetve a támogatott eszközök sora se túl hosszú:AT&T Galaxy S5
Verizon Galaxy S5
Galaxy S4 Active
Nexus 5
AT&T Galaxy Note 3
Verizon Galaxy Note 3S5 topicban azért jobban pörög a towelroot
-
randras_83
addikt
válasz
rolcsibácsi #20213 üzenetére
leginkább azért, mert az esetek 95%-ban számítógép mellől történnek az ilyen dolgok, és szerintem nem igen jött ilyen kérdés, legalábbis nekem nem rémlik.
De így már ezt is tudjuk.
-
rjg
őstag
válasz
rolcsibácsi #20159 üzenetére
Az uninstallra itt a megoldás, csoportos telepítésre szerintem csak külső alkalmazással van lehetőség.
-
TODI1111
veterán
válasz
rolcsibácsi #20159 üzenetére
Törölni (saját alkalmazásoknál) azt hiszem csak egyesével lehet, telepítéshez viszont az első alkalmazásra hosszan rányomsz és miután kijelölődött sorban rányomsz a többire amit telepíteni szeretnél!
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #20015 üzenetére
Dikk, bakelitet is képes lejátszani az N5?
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #19867 üzenetére
wc papír ...
-
Madoc
veterán
válasz
rolcsibácsi #19607 üzenetére
Ha nem használja semmire akkor mire a kijelzőidő? Gondolod minden nap 5.5 órán át minimum fényerőn nézegetek egy képet?
-
bzs73
őstag
válasz
rolcsibácsi #19619 üzenetére
Hát persze, azért jó lenne, nem mondom hogy nem venném meg, de ha nincs, akkor nincs.
Na majd az L is javít állítólag az aksi használaton, legalább is akik a bétát használják ezt írják.
Az meg hogy kilősz dolgokat, én is így teszem, de hidd el, ha jobb lenne az aksi, akkor is kilőnénk a felesleges dolgokat. Szerintem.BDave: xposed+Prevent Running állítólag jó rá.
-
bzs73
őstag
válasz
rolcsibácsi #19614 üzenetére
Én ezzel aksi dologgal mindig úgy voltam, hogy az 1 napot bírja ki rendesen, ha keményen használom akkor is. Most norm használatra értem ezt, nem folyamatos gps, vagy játék. Azt meg bírja. Ha egész nap megy wifi, szinkron,internet,kis zene-video, pár fénykép, pár hívás-üzenet, stb, kis gps, bírja estig. Este meg még lefürdök-eszek,stb, feltölti szinte teljesen, de ha nem, akkor tölti éjszaka még alszok. Ha meg gyengébben használom, mert van olyan hogy nincs rá se idő, se kedv, akkor meg 2 napot is simán húzza, de ha pl csak napi pár hívásra használom, és tényleg semmi más, akkor 4-5 nap is meg van.
Na persze ez csak kipróbálásra volt, mert akkor meg minek ilyen telefon.
Persze régen nokián pl N8 én is megszoktam a 4-5 nap üzemidőt, de nem gond ez se. Azért nagy kijelző, erős hardver, és most tényleg. Ha bírja lazán az 1 napot, nem mindegy hogy 1-2-vagy 3 nap? Te is alszol nem?Alvin_ti4200:QuickPic a legjobb.
-
gdavid007
tag
válasz
rolcsibácsi #19535 üzenetére
Itt tudod letölteni. Stock kernellel nem működik.
-
siofok
őstag
válasz
rolcsibácsi #19532 üzenetére
Én mondjuk a bashV25dt22!-est használom
-
MartOOn
addikt
válasz
rolcsibácsi #19530 üzenetére
Itt a pont. Minden mashoz kepest a stock droid is maga a szabadsag. Az hogy ezt meg lehet fokozni az csak plusz pont. Viszont ez altalaban a stabilitas rovasara megy/mehet.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
rolcsibácsi #19530 üzenetére
Sajnos a stockhoz már túl sokat láttam, így már hiányozna és izgatná a fantáziámat a lehetőség, hogy lehet többet is.
almához képest valóban úgy is jobb, de nekem úgy nem nyújt annyival többet, hogy becseréljem rá. Mindent vagy semmit, ez a mottó.
-
BDave
őstag
válasz
rolcsibácsi #19492 üzenetére
Fizetés nélkül használni?
Olyat szerintem nem lehet.
-
BDave
őstag
válasz
rolcsibácsi #19466 üzenetére
Letudod tölteni gépre is a zenéket.
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #19380 üzenetére
Aha, valoban. Mondjuk egyik sem tunik tul komolynak, es ugy latom eleg korai tesztvideo (2 honapos), azota szerintem eleg jo esellyel javitva is lett az a par kis gixer.
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #19224 üzenetére
Mi az ami nem tetszol a CM-ben?
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #19222 üzenetére
Nincs.
-
hariboh
tag
válasz
rolcsibácsi #19224 üzenetére
Fapados??? Már a dobozon amiben érkezik látszik, hogy ez egy igen komoly készülék.
Csak 2x tovább bírja az akksija és olcsóbb. Az meg hogy CM miatt ne tetsszen.... mintha nem létezne rá millió másik rom vagy csak cm theme. Ha lenne inviteom én is cserélném n5öt. -
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #19216 üzenetére
Olyan mint a xiaomi csúcs hw olcsón.
támogatás meg tuti rá mert hát olyan csapattól kapja a romot akik sosem halnak ki -
FeRkE
őstag
-
válasz
rolcsibácsi #18143 üzenetére
Direkt kiemeltem az utolsó mondatban is, hogy Z-ről beszélek, nem Z2-ről. De egyébként szerintem is a Z2-nél is jobbak a N5 képei.
-
gulb
senior tag
válasz
rolcsibácsi #18015 üzenetére
Ez melyik szolgaltato aki nem engedi a mobil net megosztasat?
-
siofok
őstag
válasz
rolcsibácsi #18015 üzenetére
Én Deathadder tanácsára keztem el használni,nagyon jól testreszabható az Fku-val.
-
G4bi89
senior tag
válasz
rolcsibácsi #17881 üzenetére
CPU sebességét tuti vissza veszi, mert akárhány videót láttam ahol be volt kapcsolva akadt a telefon. Ja és az animációikat is kikapcsolja asszem.
-
siofok
őstag
válasz
rolcsibácsi #17883 üzenetére
Inkább alacsony a dpi,és a textdroider dpi-vel könnyedén 480-ra visszaállíthatod.
-
snorbi5
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #17789 üzenetére
Igen
-
válasz
rolcsibácsi #17787 üzenetére
Azért erősen érződik hgy még csak dev version, majd ha kijön a normális sztem több funkció lesz benne.
-
siofok
őstag
válasz
rolcsibácsi #17768 üzenetére
Gondolom a recentbe megmaradtt az,amit itt írt valaki a fórumba,hogy összecsípéssel zárható egyszerre az összes,bár nincs sok értelme.
-
G4bi89
senior tag
válasz
rolcsibácsi #17768 üzenetére
Ez az amit én sem értek
Betesznek valami ami még hasznos is aztán meg kiveszik, a fene se akarja egyesévek kihúzni az értesítéseket ha egy rakat van.
Alkalmazásváltó meg szép lett csak így funkcionalitását vesztette, mert sokkal lassabban lehet váltani, hogy görgetnem kell egy csomót az appok közt. Adott esetben gyorsabb lehet visszalépni a homescreen-re majd onnan rábökni a kívánt program ikonjára.A navigációs sáv ikonjai viszont bejönnek meg a settings is egész jó. (még ha éjszaka retinát is éget ez a sok fehér
)
-
bucsupeti
senior tag
válasz
rolcsibácsi #17738 üzenetére
Éppen a Lockscreen az egyik dolog ami az egyik fő vonulat az android L által megalapozott világban. Ehhez lesz az Android Wear igaztva, azaz a wear a lockscreen lesz gyakorlatilag....
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #17722 üzenetére
Minek visszazárni?
-
czombos
tag
válasz
rolcsibácsi #17685 üzenetére
A tgz egy tömörítési eljárás (tar + gz).
Kitömöríted és aztán fastboot-al felteszed. -
xabfx
tag
válasz
rolcsibácsi #17472 üzenetére
Eddig hiba nelkul megy, igaz csak tegnap ota van nalam, lehet kabelt is rakotni szoval
de en direkt a kekfog vegett vettem, elozo fulesem is olyan volt
-
adakiller
senior tag
válasz
rolcsibácsi #17234 üzenetére
nem baj az ntfs, mert nálam teljesen jó olvasásra, csak írni nem lehet az ntfs-re formázott pendrive-ra. én hd filmeket szoktam nézni otg-n és megy akadás nélkül total commanderből stickmount-tal
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #17237 üzenetére
Fura hogy nincs erre meg vmi normalis mokolas sem ha a samsung pl meg tudja oldani gond nelkul ezt
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Alapból nem támogatja az NTFS fájlrendszert, szóval olyan OTG kezelő alkalmazást kell használnod, ami áthidalja ezt a problémát. Sony telefonokra tudok ilyenről, ezt ide kattintva éred el. Valószínűleg nem fog működni nexuson, de egy próbát megér.
-
NTonee
veterán
válasz
bár más az eszköz, így lehet, hogy más a szitu is, de nekem soha nem sikerült ntfs fájlrendszerű meghajtót felcsatlakoztatni, csak fat32-est.
-
Jadro
veterán
válasz
rolcsibácsi #17138 üzenetére
Nekem mind dalvikon, mind arton előfordul még mindig. Viszont csak akkor van így, ha az animációk mértékét visszaveszem nullára. Amennyiben legalább 0,25x már rendben van. Alapból nem nullán vannak az animációs értékek, így lehet hogy azért jó most.
-
atillaahun
veterán
válasz
rolcsibácsi #16644 üzenetére
Ez valóban nem sokra. Akkor már inkább egy Miracast.
-
xabfx
tag
válasz
rolcsibácsi #16461 üzenetére
Ertem. Koszi szepen a valaszt. En most egy nokia bh 504 es fulest hasznalok. Filozok hogy ha nagyobb kijelzoje lesz az uj almanak akkor visszavaltok ra majd. Ez elott 4s hasznaltam. Utanna faternak szereztem egy galaxy nexuat es megtetszett nekem is
Nekem se jott meg meg az ota
-
xabfx
tag
válasz
rolcsibácsi #16458 üzenetére
Melyik fajtat? Mivel a studio wirelessel en is szemezek. Melyik telon jobb a hangminoseg?
-
lord.lakli
őstag
válasz
rolcsibácsi #16419 üzenetére
Sosem csináltam, de 1 perc alatt ez lett:
1) drive-ba gépen Chrome-ból beléptem
2) Új mappa létrehozása valamilyen néven
3) Mappán egér jobb klikk -> Megosztás -> Megosztás
4) Kinek van hozzáférése rész első sora: Privát ... "Módosítás.."
5) Módosításra kattintva láthatóságnál "Nyilvános az interneten"
6) MentésMire megírtam, már módosítottad a hozzászólásod és látom te is megtaláltad
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #16414 üzenetére
Mondom, másold a nyilvános mappába.
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #16403 üzenetére
Üdv
A Drive-ba a mappa név mellett jobb oldalt van egy infó gomb. Rákoppintasz és itt hozzá tudsz adni személyeket. Ugyan így fájloknál is.
A nyilvánossá tételt nemtudom. De akkor másold be a Nyilvános mappádba.
-
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi #16408 üzenetére
Ott a link az aláírásomban ;-)
-
radicspeter1
őstag
válasz
rolcsibácsi #16406 üzenetére
Van recorvery! Ebben az esetben hang fel+ power egyszerre s elő kell jönnie
-
Kari1
aktív tag
válasz
Én is a copy-t használom a drive mellett. Ha meghívóval regelsz 20GB és minden ember után akit te hívsz meg 5GB, és nincs felső korlát.
-
TOZ
addikt
válasz
Próbáld ki a copy-t.
;-) -
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #16401 üzenetére
En nem talalok erre opciot :/
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #16196 üzenetére
Az csak akkor aktív, ha füles van rádugva.
-
dnelb
veterán
válasz
rolcsibácsi #16080 üzenetére
Nem jó az ART, meg lett mondva
amúgy gravitybox nem megy art mellett. -
NTonee
veterán
válasz
rolcsibácsi #15938 üzenetére
az első indítás akár 10perc is lehet.
Mit akartál leszedni és honnan?w333: jahh, értem. Itt egy másik, ha kell.
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #15938 üzenetére
Nekem sem engedte ... de a jó öreg IE8 -al szépen lejött !
(#15941) NTonee
Ezt ... Fastboot akarta leszedni
-
NTonee
veterán
válasz
rolcsibácsi #15924 üzenetére
Only boot, system and radio. A csomag a kernelt, rendszert, radiot tartalmazza.
Gondolom az xda-s verziónál látod ezt. A bootloader új verziója hiányzik belőle (már ha az egyáltalán frissítve lett. N4-nél nem), de működik annak a frissítése nélkül is.(#15926) HREH:
ez nem fog menni az image felrakásával. Meg kell várnod az ota frissítést, előbb-utóbb az is lesz. -
NTonee
veterán
válasz
rolcsibácsi #15922 üzenetére
attól függ, mit akarsz flashelni twrp-ből. A factory image-et nem tudod, nem lehet, de az xda-n már van flashelhető verzió. Egyébként igen, a root jogot elveszted, de azt is csak flasheled és kész.
-
G4bi89
senior tag
válasz
rolcsibácsi #15862 üzenetére
LTE sokat zabál 3G-hez képest, ezért ilyen kevés a képernyőidő akkor. Érdemes lenne szabályozni, hogy ne legyen mindig LTE-n, zsebben mail szinkronizáláshoz, fb messenger,viber stb... üzenetek megérkezéséhez bőven elég a 2G is. Képeket is legtöbben otthon WIFI-n tolják fel felhőbe mert elég gyorsan elmegy a 100 - 500MB-os mobilnet csomag.
-
dnelb
veterán
válasz
rolcsibácsi #15862 üzenetére
Minden szinkron be volt kapcsolva, amit még kifelejtettem a felsorolásból az az fb messenger, az is volt sokat. Zenét nem hallgattam, meg nem játszottam. LTE meg többet eszik mint a 3g amúgy, kivéve i5s, mert ott low power LTE chip van, nekünk nincs. Azért ilyen sok mert visszavan fogva a teló ezzel a faux kernellel, mint írtam mkrolaggos az egész rendszer.. Ezért is nem marad nekem fenn, inkább legyen 3 óra kijelzőm de ne lássak 1 laggot se. Szépen lementem twrpvel aztán mikor tudom előre hogy sokáig nem lesz a közelemben töltő, akkor ezt fogom használni.
-
mindemo
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #7885 üzenetére
Akkor nagy kezed van
Nálam igazi két kezes lett az egy kezes szifon után
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #4335 üzenetére
Megprobalok raflashelni egy rootolt romot, remelem ugy menni fog.
-
GrooveHero
addikt
válasz
rolcsibácsi #4237 üzenetére
Hali!
Milyen színűt rendeltél? Ha sárgát, akkor megvenném -
klevente
tag
válasz
rolcsibácsi #3620 üzenetére
Fekete bumper case.
-
ferrari1
őstag
válasz
rolcsibácsi #3620 üzenetére
Igen, ez természetes lenne, de mikor belépek ez a kép fogad. Bármit csinálok vele nem tudok kilépni belőle. Bezárom a kamerát a következő indításnál is ez a kép fogad. Mit nem értek rajta? Mit bénázok / nézek el? Csak az alkalmazások adatainak törlése segít a dolgon.
-
manokaki
addikt
válasz
rolcsibácsi #3316 üzenetére
Ez jo kis progi
, remek , hogy felraktad !!!
Attila
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rolcsibácsi #3221 üzenetére
Pedig jól látszik. A Lumiáé nem annyira sötét, hozza képest az N5 sötétebb tónusú.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rolcsibácsi #3174 üzenetére
Én is csak használatát tudok venni. 15" 2011, vagy 2012-es modellt. Remélhetőleg i7-el.
-
válasz
rolcsibácsi #2329 üzenetére
Enhancements/Fixes
- Fix for clearing the VM Indicator
- Fix for delivery of the VM Indicator
- Various additional software fixes
- Security enhancements -
vick33
tag
válasz
rolcsibácsi #2329 üzenetére
Igen a spaccel volt a baja:-) Escapelni kellett volna, de egyszerűbb csak átnevezni:-)
-
zsirfecske
addikt
válasz
rolcsibácsi #2327 üzenetére
semmi köze a lokációhoz, random imei függvénye. persze d820/821 közt lehet különbség ha nem pont egyszerre tolják ki.
-
gulb
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2310 üzenetére
Telefonrol megy..
-
gulb
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2302 üzenetére
Megy a hang es kep de van egy ablak amin 2 gomb van download start...ezt nem tudom eltuntetni..
-
gulb
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2296 üzenetére
Reklamokat becsukom megszunik a stream...megnezem pcn mit kene kattintani utanna itt is. ( valami stream accot akar hogy csinaljak..?)
-
gulb
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2288 üzenetére
Rtlklub silverlite al mukodik..en app kent nezem de az meg eger mozi lett...
Flash tartalom pedig rtl oldalan is megy most nezt. -
gulb
senior tag
válasz
Dolphinnal megy a flash..Kicsit mahinaltan de megy.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Hát redtube helyett javasolhatok mást, ha gondolod
-
vick33
tag
válasz
rolcsibácsi #2285 üzenetére
Szó sem volt arról hogy elvesznek:-) Amit csináltál végeredménybe ugyanaz mintha OTA-val frissült volna csak a file nem a google servereiről jött közvetlen hanem a gépedről.
-
leslien
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #2282 üzenetére
gratulálok
pls nézd már meg a kamerát h a videó felvétel sötétebb?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2271 üzenetére
[link]
installáld fel és amikor nem látja a gép az eszközt eszközkezelőbe add meg azt a helyet ahol letöltötted a Toolkitot és azon belül látsz egy driver mappát -
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2264 üzenetére
Én így csináltam meg ,menni fog neked is Videó
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #2262 üzenetére
ja, ezt mar megkaptam de tok bonyolultan hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged