- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
noorbertt #34631 üzenetére
Azt nem fogod megoldani egy Systemen belül, maga a rendszer kapja a jogot.
(#34636) slice14
Én nagyon Spotify függő vagyok.. kár, hogy zabálja az aksikat mint akinek kötelező.
(#34632) peugeotmate
Ez memory leak probléma lesz, elvileg lassan jön az 5.1 és javítva lesz.
Más,
Hát ti nem hiszitek el milyen uncsi az OpO topik, itt sokkal jobb. -
noorbertt
őstag
-
Megvagyok
tag
válasz
noorbertt #29072 üzenetére
Minden bizonnyal eredeti lesz, Kinában rendelték a hivatalos oldalról és ismerős hozza haza holnap egy Piston2 füles társaságában.
(#29073) GrooveHero: Az biztos, hogy nyilatkozni fogok ha megjött
. Egyébként szerintem innen érdemes lehet még rendelni(bár ez csak 10400-as), volt már jó tapasztalatom az oldallal, kommentekben is mindenki eredetinek irja.
-
aizen92
addikt
válasz
noorbertt #28465 üzenetére
De ki az a zseniálisan okos egyén aki public wifit állítani be biztonságos helynek?
Egyáltalán ma már ki megy fel public wifire
Mondjuk most totál lényegtelen, mert lezárt képernyőn létrehozhatsz guestet, és kilőheted a wifi/+G/ BT-t. szóval innentől fogva......(#28466) gurl: XDA_n kéne a srácoktól érdeklődni, de anno azt nyilatkozták ha kint a final build, akkor elkezdik hegeszteni.
-
-
catroot
veterán
válasz
noorbertt #27524 üzenetére
Nem. A Messenger app csak egy mezei sms kliens. A Hangouts marad ugyanúgy.
Szóval, aki nem szokott online beszélni Hangouts-on, annak ott a Messenger.
szvsz nem egy nagy szám az app. Nincs sms backup, és nem lehet beállítani azt, hogy hogyan kezelje az ékezetes betűket.
-
Parallaxis
addikt
-
nzolo76
tag
válasz
noorbertt #25705 üzenetére
Nem hiszem, hogy az óra miatt merül jobban a telefon, vagyis csak közvetve. Attól merül jobban, hogy a Bluetooth folyamatosan be van kapcsolva és összeköttetésben van az órával, és ha jön egy sms, e-mail, stb... akkor a teló küldi át az órára. Gondolom ez azért nem kíméli az aksit.
-
tybsen
addikt
válasz
noorbertt #22541 üzenetére
Kb 20 perc alatt megvolt a titkositas. Viszont mostantol mar nem lehet a minta alapu kepernyofeloldast valasztani, sem a pin kod kereset kikapcsolni. Szoval mostantol a pin vedelem fix. Arra ugyan figyelmeztetett a titkositasi procedura elejen, hogy mostantol a keszulek minden bekapcsolasanal ker majd pin kodot vagy jelszot, de szamomra a keszulek bekapcsolasa nem egyenlo a kijelzo feloldasaval. Persze logikus ez valahol de azt gondoltam, hogy a minta alapu feloldas megmarad a kijelzo feloldasahoz (ezt hasznaltam eddig mert gyorsabb) es csak ki-be kapcsolasnal kell majd a pin kod.
Azert irtam csak le, mert hatha mas is felreertelmezi. Vagy csak nekem ilyen fura a logikam
(#22559) mm89: igen - az uj megjelenesevel klasszikusan csokken a regi ara valamennyit illetve mivel tobben valtanak az ujra, igy eladjak a regit. De amint az elozo hsz-okbol is latszik, nagyon elteroek a velemenyek, hogy mikor eri meg megvenni az ujat, eladni a regit, stb.
-
tybsen
addikt
-
radicspeter1
őstag
válasz
noorbertt #20706 üzenetére
Synapse-al tudod állítani de felesleg!!!
Alapból minden ok rajta! Bluactive governorral ha lassabnak érzitek a franco kernelnél (intelactive) akkor valami nagyon nem stimmel veletekLényeg a lényegben most a legújabb purity van fennt ezzel az új kékkel s soha jobbat ennél nem kívánok
-
NTonee
veterán
válasz
noorbertt #15650 üzenetére
rengeteg feature, amit nem kapsz meg a stock droidtól, remekül testre lehet szabni az egész működést. Nyilván mindent meg lehet oldani + playből appokat felrakni, de miui esetén egy jól összerakott, jól felszerelt romot kapsz.
Egyébként w333 nagy miui fanatikus, hagyom kibontakozni. -
GrooveHero
addikt
válasz
noorbertt #15643 üzenetére
kapufa
Amúgy soha nem tekintettem a MIUI-ra almakinézetű romként. Ha csak az kéne, akkor almám lenne, de alma csak akkor volt a kezemben, mikor a fáról szedtem, meg mikor sógorom a kezembe nyomta, hogy nesze, nédda, ájfón 5. Nála az s-ek kimaradtak, csak a főverziókat veszi meg. Britt, műszaki érzéke a -2-vel egyenlő, de na...kell ilyen is -
NTonee
veterán
válasz
noorbertt #15643 üzenetére
felesleges lovagolni a kinézetén, ez is android. Azt csinálsz vele, amit akarsz. Nem tetszik a launcher, ikonok, stb, akkor lecseréled. A letölthető témák között is több olyan van, amitől jobban érzi magát az almaundoros. Nem attól lesz lesz jó a macskás rom, mert úgy néz ki, ahogy.
-
dish17
csendes tag
válasz
noorbertt #14438 üzenetére
Köszi szépen! és nozs23 neked is! Így akkor már nagyjából értem, az nem volt teljesen egyértelmű, hogy akkor ha bepostázom nekik még miért vonnak le pénzt meg foglalnak hiszen egyből megkapják, de így világos
kiküldöm akkor az egyik haverommal a másiknak aki rendelte, aztán megkérem, hogy intézze ezeket a postázásokat szegény.. Remélem működni fog a dolog, köszi még egyszer!
-
válasz
noorbertt #14276 üzenetére
Én nem használom
De ami kell hozzá: Root -> Xposed feltelepítése -> Xposedben a modulok között kiválasztható a One Handed mode, ott letöltöd, feltelepíted, aktiválod a modulok között, újraindítod a telót és működik.
(root, xposed leírás az összefoglalóban)
Más: Nektek is szaggatnak a modern játékok? Kipróbáltam az Amazing SpiderMan 2-őt, az Xcom-ot, az AC Pirates-t és egyik sem folyamatos
20fps körül lehet, néha még kevesebb. Érthetetlen számomra, ha ezen a deviceon nem fut stabil 30 fps-el akkor mire tervezték?
-
TODI1111
veterán
válasz
noorbertt #11820 üzenetére
Kb. 20 percig használtam a laptopot úgy, hogy a telcsi internetét osztottam usb-n és addig semmi probléma nem jelentkezett! Mondjuk én azok közé tartoztam akiknek az r38 nál sem jelentkeztek a laggolási problémák! Biztosan kifogtam egy tökéletes N5-öt!
r39 changelog: Improvement! Task scheduler improvements from CAF for better CPU frequency management.
-
Megvagyok
tag
válasz
noorbertt #11168 üzenetére
Nem tudom miért van ott mélyedés, de nekem már cseréltek előlapot is, és az újon is rajta van ugyanez a mélyedés(és még valamikor olvastam itt a fórumon is, hogy valaki szintén észrevette).
Hát nem igazán tudom kivenni a képről, hogy neked a képen az az egész az buborék vagy csak az ujjlenyomatodDe nekem kb 0,5*0,5 cm-es, és nem is úgy néz ki mint egy buborék, hanem ilyen vékony pókhálószerű vonalak, amiket ha megnyomok akkor eltűnnek, és utána ahogy feljön újra a fólia akkor megint előjön
-
Megvagyok
tag
válasz
noorbertt #11159 üzenetére
Nekem is egy ilyen üvegfóliám van, és ugyanezen a helyen van egy picit feljőve(alig látszik, de csak mert már sokat nyomkodtam és egyre jobban odatapadt).
Ez azért van, mert a telefonon alapból van egy mélyedés az előlapnak azon a részén, és ott nem tud rátapadni az üvegfólia(ha fény felé fordítod, látszódik a mélyedés, ahogy azon a részen megtörik a fény). -
csaby9
tag
válasz
noorbertt #11159 üzenetére
Azok az apró bubik azok szerintem a fólia alá került apró porszemcsék, ha mosható, többször felrakható fólia akkor szerencséd van, ha nem akkor kuka.
Alul pedig ahol nem tapad oda, nem fogtad meg felrakás közben? mert az úgy néz ki mintha ujjlenyomat lenne, de lehet tévedek. -
-
leslien
nagyúr
válasz
noorbertt #10750 üzenetére
csak nem
ezt a fólia teljesen ok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Apple MacBook
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged