Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
billyke
üzenetére
A mobilhálózat beállításainál írd át az APN-ek összes paraméterét valami ilyenre, hogy felhasználói név: internet_NONET, tehát minden paraméterhez írj hozzá valamit, és akkor elvileg nem fog tudni felcsatlakozni. Törölheted is, de így ha esetleg valamikor kellene, akkor vissza tudod állítani, valamint szerintem ha a paraméterek üresek, attól még lesz internet.
-
billyke
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy miként lehetne abszolút letiltani az adatkapcsolatot? Az adatkapcsolat természetesen le van állítva, az adathasználat menüjében 0,00 B(yte) az adatforgalom, azonban valami/valamely program rendszeresen megpróbálhat kapcsolódni, pontosabban sikerülhet is neki, mivel a szolgáltatótól lekért számlarészletezőn megjelenik néhány kilobyte adatforgalom. A probléma, hogy nem rendelkezem internet előfizetéssel ennek a SIM kártyának a vonatkozásában, melynek eredményeképpen minden egyes "csatlakozás", vagy csatlakozási próbálkozás 300HUF-ba kerül, én pedig csak egy keményen dolgozó kisember vagyok.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
slice14
üzenetére
Lassan már egy éve használom Nexus 5-ön és mindig megbízható volt. Anno Galaxy Nexuson voltak vele csak gondok. A support is korrekt, írtam a srácnak még az első 5.0-s verziókkor fellépő gondokkal kapcsolatban, 10 percen belül válaszolt, hogy pont most dolgozik a probléma javításán, a következő frissítéskor meg is oldódott a gond.
Mellesleg én cataclysm-ön is használom, mert sok alkalmazás hangját is ő adja ki, hogy pl. tudjak olyat beállítani, hogy ha másodpercenként írnak, akkor is csak 10 másodpercenként jelezzen. Ezenkívül a rezgésminták is hasznosak, így rögtön tudom anélkül, hogy elővenném a telefont, hogy üzenet jött vagy e-mail vagy sms.TaylorPro: Mindenképpen engedélyezni kell neki, hogy hozzáférjen az értesítésekhez, anélkül meg van lőve. Nem lehet, hogy ez volt a baj?
-
marquuard
veterán
Code Blue r919-hez nincs valakinek letöltési linkje?
-
marquuard
veterán
Eltelt már bő 24 óra a Chroma OS telepítését követően, úgyhogy néhány dolgot megemlítenék. Először is, mindegyik utólag integrált testre szabhatósági opció tökéletesen működik, elég gazdag a felhozatal: navbar állítás megadott DPI-vel, képernyő méretezés megadott DPI-vel, elforgatott képernyőnél inverz hangosítás, módosítható statusbar quick settings, akksi kijelzés módosítása, óra pozíció, hálózati adatforgalom a statusbar-on, stb. Nem sorolnám tovább, elég sok van, XDA-n taglalva van. Engem megvett kilóra, nagyon bejön. A custom opciók külön menüpontban érhetőek el a Beállításokban Chroma néven, nem elszórtan vannak, mint a legtöbb custom ROM-ban. Ezek mellett van beépített LED értesítő testre szabhatóság, külön meg lehet adni a LED színeket az alkalmazás értesítéseknek.
Akksi időt nem taglalnám, inkább azt mondanám, hogy az elvártnak megfelelő. Se nem túl sok (kicsit furán hangzik), se nem túl kevés. Mintha a stock-nál többet bírna, de ez valószínűleg a kernel miatt van.
A ROM és a kernel egymástól független, két különböző fejlesztő intézi őket, csak a név azonos. Azért ezt a kernel ajánlom, mert Franco-based, ami köztudottan az egyik legstabilabb kernel. Erre rátesz egy lapáttal, hogy UberTC toolchain-nal van fordítva, ami elég erőteljesen teljesítmény-optimalizált. Ja, és Chrome scroll lag egyáltalán nem jött elő.
-
trance89
őstag
válasz
metal01
üzenetére
még kitekat meg zselébab alatt szidtam eleget a light flow-ot mert összevissza működött (hol ment hol nem és néha az akksit is ok nélkül megcsapolta) de lolli megjelenésekor adtam neki még egy esélyt és azóta annyira tökéletesen teszi a dolgát, hogy meg is vettem, az összes eddig megjelent 5-ös builden használtam (kizárólag stock)
nagyon összeszedhették magukat light flowéknál
-
TaylorPro
addikt
A Light Flow úgy néz ki jól működik. Köszi mindenkinek!
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
B***ki, ez csak most esett le, juc kolléga hozzászólásával.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GrooveHero
addikt
Aki szereti a MIUI-t, és nem látta a fényképet, amit két napja raktam ide be, annak közlöm, hogy készül Nexus5-re a MIUI V6.

A másik nagyon jó hír, legalábbis számomra, hogy az AOKP csapat hivatalosan is bejelentette, hogy összeálltak a Xiaomival és készítik a MIUI v7-et, ami majd a Mi5-ön fog debütálni.

-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Na ez magas labda volt és vissza is kaptam.

-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
MyPermission-t szedd le Play-ről.
-
guppy
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Arra is találtam okosságot, de ha jól sejtem kell hozzá root [link] - ezt a módszert nem próbáltam még !!
-
SybenX
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Az xprotectort próbáljátok ki,annál nincs jobb!
-
Madoc
veterán
Ajánlotta itt valaki a gds titan üveget.Azon is csak a hangszórónál van kivágva? Glass4M volt rajta de tette a dolgát,most keresek kb ugyanolyat mert azt nem kapni.Nilkin kizárt! Volt de szar.
-
( V )
veterán
-
Szelley
senior tag
2 napja megérkezett OTA az 5.1, végre megszűnt a memory leak nálam
pl. reggel használtam az olx progit, majd most este belépve újratöltés nélkül folytathattam ugyanonnan a böngészést benne
Ilyet 4.4 óta nem tapasztaltam 
-
guppy
őstag
google play services ébrantartásra orvosság, ha nem hagyná deep sleep be menni a telót, állandó jelleggel ébren tartja [link] - cusrom rom esetén
nekem még csak pár órája lett beállítva, de eddig jónak tűnik
-
Fkris
őstag
Uram isten, most olvasom a HTC One M9 tesztet.Mi eszik 11gigat azon a rendszeren?
-
TTTotya
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Nekem is nagyon felkeltette az érdeklődésem a Chroma, de csak jövő hét elején lesz időm feltenni, ha addig is csepegtetnél nekünk infókat a megbízhatóságról, akksi időről, memória fogyasztásról, sebességről, előnyökről a gyárihoz képest, meg általánosan a napi használatról akkor sztem többen hálásak lennénk.
-
extraktor
tag
Sziasztok!
Double tap 2 wake melyik kernellel megy hibátlanul?
-
membrandj
nagyúr
Rengetegen mondják,hogy factory resetet utána,de én még soha nem csináltam.
Nexus 4 esetén pedig 4.2-ről mentem 5.0-ig egészen.
Nexus 5 esetén 4.4.4-el kaptam, után 5.0 és most 5.1. Semmi baja nem volt még.Nexus 4-en megcsináltam, mielőtt odaadtam anyukámnak,de ami volt hiba, az ugyanúgy megmaradt. Tehát ez picit ilyen " placebo" szerintem.
-
SybenX
őstag
-
bl4ze
veterán
ha jól tudom factory reset mindent lesöpör, telepíthetek fel minden programot előről ?

ehhez azért sok kedvem nem lenne....
mennyivel tud többet az 5.1 az 5.0.1-nél, mit vennék észre? az 5.0.1 is nagyon gyors , stabil akku időm is kiváló. 53 óra használat után 40%-on állok. (wifi, mobil adat, bluetooth, hely folyamatosan bekapcsolva)
-
bl4ze
veterán
-
pumukli56
tag
Sziasztok
Fél év után ma először ejtettem el a telefont tok nélkül!
Annyi baj lett hogy a egyik sarkánál felvált a hátlap és 1-2 karc
vissza pattintottam kijelző sértetlen -
tybsen
addikt
Na megvettem a Spiegen Neo Hybrid Satin Silver tokot. Nagyon minosegi, mint az osszes spigen tok de a fekete slim-hez kepest szamomra tul vastag. Cserebe persze sokkal jobban ved es nyilvan leesesnel a slim tok para lehet. Mindenesetre nem tartom meg mert ekkora vedelem nem kell, ugyhogy tovabbadom.
De orulok, hogy kiprobalhattam. Tokmanias vagyok, mint zsirfecske volt 
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Urak, jelentem beléptem a klubba egy szűz fekete 32GB-os verzióval a GSM Vonal jóvoltából. Patyolat szűz telót kaptam. Elégedett vagyok az ügymenettel. A teló hibátlan hardverileg. Pixelhiba sincs. Sosem volt még a kezemben egy Nexus sem. Ez volt az első, elég ritka teló szerintem. Élőben a teló sokkal jobb mint a képeken. Tetszik ez a komor puritán dizájn. Laposabb és könnyebb mint vártam, mehetett volna bele nagyobb aksi. Jó könnyed teló és piszok gyors. Én tokot itt rendeltem, ez a hivatalos márkaképviselet.
Felemelő érzés Nexus tulajnak lenni!

-
membrandj
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
Nexus 4-en nagyon rossz lett az 5.0 szerintem, nexus 5-nél direkt nem frissítettem be, csak 2 hete 5.0 -ra,de hibátlan azóta. Most az 5.1 van fent és szintén hibátlan.
Nexus 4-hez kellene valami frissítést kiadniuk, mert az katasztrófa.. Random nem lehet telefonálni, nem hallanak, te se hallasz stb. Újraindítás segít csak.. -
membrandj
nagyúr
Ha valaki mostanában akarja eladni a nexus 5 készülékét, az írjon nyugodtan privátot.
Kettőt is megnéztem volna,de az elsőnél csütörtöktől lett volna jó és bírta megvárni az eladó.. A másiknak meg szerda nem volt jó, csütörtök estére megbeszéltük,de reggel eladta.. -
Smarci82
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek rendeltünk egy Nexus 5-t, holnap fog megérkezni! Beleolvasgattam a fórumba, és látom, h komoly problémák vannak a stock rommal. Nem akartam belenyúlni neki, de inkább valamelyik costum romot ajánljátok, vagy a lollipop melyik kiadása a legstabilabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Weblap készítés
- Játékfejlesztés
- Tárhely szolgáltató választás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De egyébként tényleg ezek miatt tolok csak fel custom-ot. Amúgy fasza lenne minden.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)