Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
marquuard
üzenetére
Köszönöm a tippet. A héten teszek egy próbát. Én úgy érzem, hogy az alap OS-el van itt a gond. Stock-on is egy idő után iszonyat módon elkezdi zabálni a system a memóriát ami tejesen indokolatlan. Az appok 300-400 megát esznek meg, ami még OK is lenne. Nem emlékszem, hogy ilyen lett volna az 5.0 előtt. Nem kellett újraindítgatni a telefont naponta, kétnaponta mert valami miatt behal. Kezdek már hozzászokni ehhez, de na...
-
TTTotya
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Erről megoszlanak a vélemények, mert ugye a gyári töltő csak max. 1.2A-t tud leadni. Sokak véleménye szerint a töltési áramkörben van védelem ami megóvja az akksit a sérüléstől és nem tud többet felvenni a biztonságosnál. Amennyiben nincs iyen beépítve (sajnos fogalmam sincs) akkor természetesen veszíthet az élettartamából az akkumlátor.
-
noorbertt
őstag
Az én töltő kábelem olyan lassú hogy ha valami fut akkor merül.. Cserébe két méteres. N4 nel dettó ugyan ez a töltő csak neki nem merült soha még.
Szerk. Gyári töltő mindkettő csak a kábel más -
TaylorPro
addikt
Köszi a válaszokat mindenkinek! Én 2,2A töltőfejjel töltöm a telót. Semmi baja nem lesz mert van benne szabályzó elektronika.
-
YAS-dude
őstag
válasz
TTTotya
üzenetére
Szerintem - főleg éjszakai Qi töltéshez - felesleges a nagy teljesítményű táp, sőt.
A qi töltő elég komoly veszteséggel dolgozik, amiből hő lesz. Az akksi amúgy is melegszik a töltés során, plusz alulról a töltő is melegíti, ez nem a hosszú élet titka... éjjel pont ráér szép lassan tölteni. -
tybsen
addikt
Jo reggelt,
felkeltett nehany viber uzenet.. amugy is utalom a viber hangjat, de egymas utan 5-6 ilyenre ebredni...
Pedig direkt kivalasztottam, hogy csak "fontos" ertesitesek jojjenek.Tudna valaki segiteni legyszi, hogy a "csillaggal jelolt fontos" modban az egyes ertesiteseket hol lehet egeszen pontosan beallitani? Mert alapvetoen ha a csillagozott fontos uzemmod beallitasaiban nezem, ott csak a telefonhivasok vannak engedelyezve.. a viber megis valahogy atküzdi magat es jelez. Ha hosszan nyomok a viber ertesitesre es ott az "i"-re az alkalmazas ertesitesekre, akkor ott sincs "fontos"-kent megjelolve a viber, tehat nem ertem, miert jelez. Nincs valami lista, ahol fel van sorolva minden app, ami ebben a "fontos" modban jelezhet?
Whatsapp-ot es kakaotalk-ot teszteltem, ezek nem jeleznek. Rosszul lenne megirva a viber?
-
TTTotya
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ez a Nillkin magic disk l-nek a másolata. Ha jól emlékszem valakinek volt itt ilyen, és semmi baja nem volt vele. A 1,5A az a bemeneti áram, ennyinek kellene az adaptertől eljutni a qi töltőhöz minimum. Érdemes lecserélni a gyári usb kábelt valami jobbra, (pl. motorola kábelek nagyon jók, EcoMoto) mert elég silányak szoktak lenni. Jó minőségű kábelt tudsz rendelni az általam nemrég linkelt oldalról is. Kell még egy 1.5A (úgyis van veszteség)feletti de inkább 2A leadására képes adapter, ez nem jár hozzá a legtöbb esetben. Általában 65%-80% hatékonysággal működnek.
-
szpali
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
nekem ilyen van:
www.ebay.com/itm/360958911287teszi a dolgát, bár nem egy szélvész
-
TTTotya
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Én nemrég rendeltem Nillkin magic disk ll-t, most várom, hogy megjöjjön. Van itthon a még olcsóbb fajtából is kettő 1 lapos meg 1ferde. Jól töltenek azok is, de a ferdének a felülete elvesztette a tapadását és lecsúszik róla a teló töltés közben, úgyhogy azt nem ajánlom.

-
TaylorPro
addikt
Vezeték nélküli töltőre valami tipp? Kipróbáltam öcsém Nokia töltőjével, tök jó. Este csak rátenném, nem kellene karistolni az USB kábellal a sötétben.
-
Krisz79
őstag
Gyári 4.4.4 után jelzi a telefon,hogy frissithetek 5.0.1-re.
Még le nem frissitem,addig a készülék nem ajánlja fel az 5.1-et? -
extraktor
tag
Használ valaki olyan programot ami éjszakára kikapcsolja a wifit, mobilnetet, és ezzel a hozzá kapcsolódó értesítéseket automatikusan pl. 22:00-06:00-ig?
-
-
TTTotya
senior tag
válasz
Scooter74
üzenetére
EnteR fórumtárs ezen hozzászólásában több infót is találsz.
-
Scooter74
őstag
Milyen a Chroma rom?
Egy kis rövid összefoglalót kaphatnék, így hosszabb használat után? -
buktagt540
senior tag
válasz
mr.szabados
üzenetére
Hát kis clash of clans, kis netezés, telefonálás stb. Tény hogy nem nyomkodtam folyton mert dolgoztam de akkor is ennyi idő alatt máskor sokkal jobban merült.
-
metal01
őstag
Elkezdte megint a memóriazabálást a telefon. Napokig minden OK, aztán 1,2 GB a system. Appok belassulnak, camera behal, fagyás. Restart után helyreáll minden. De a Play zabál mint az állat. Cataclysm. De visszatettem mentésből a stock-ot próbára tenni és ott is ua. Valami nem OK ezzel a Lollival.
-
mr.szabados
tag
válasz
buktagt540
üzenetére
Ez szép meg jó de mennyi az aktív használat(SOT)? Az a 66 óra is ott feljebb jól hangzik de semmi értelme ha 10p az aktív használat
-
buktagt540
senior tag
Stock 5.1 nekem is beállt az akksi, Reggel 6.45-kor szedtem a töltőről és most 75% van. Volt netezés, kis játék, stb, tehát átlagos használat, mondjuk wifi nem volt.
-
TaylorPro
addikt
Nekem semmi gondom a 5.1-essel.
-
SteveJobs
őstag
Van új Terminus ha érdekel valakit.
-
arni1
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
a fogalmazasodon nevetek, nem a probleman. Stock 5.1, semmi problema, egyedul az akksira lehetne panaszom.#( V ): ez gaz egyebkent, eleve nem matricaval kellett volna hanem ha mar ki van marva akkor lefujjak es kesz. Nyilvan nem egy nagy problema, de ehhez nem kell mernoki tudas.
-
( V )
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
csak nem a jó kis mm-qcamera-daemon beragadt process?

fogadok az akksid is meredeken fogy standby-ban is...
(#39046) arni1
bizony volt már itt rá példa
-
szz1966
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem is a kamera miatt kell újraindítani. Van rá megoldás?
-
szimisi
tag
Amióta felraktam OTA az 5.1-et, az Android OS ébren tartja folyamatosan a telót. Nem tudja valaki, mitől lehet ez? Csináljak egy gyári visszaállítást? Romolgatni nem szeretnék, a stock eddig tökéletes volt számomra.
-
arni1
aktív tag
Van itt olyan akinek kezd kihullni a hatuljarol a nexus felirat?
-
Scooter74
őstag
Uhh de nyugi van!
-
marquuard
veterán
válasz
mr.szabados
üzenetére
Franco build + teljesítményoptimalizált toolchain + F2FS
-
zolka95
őstag
válasz
thesound
üzenetére
Már flashelem a rendszert.
Szerintem az a rohadt lucky patcher szórakozott velem.Vettem OTG kábelt és próbálgattam. Közben a rendszer pedig írt a lucky patcherről valamit. Mint amikor kiírja egy app, hogy a *program* már root jogokkal rendelkezik. Nem olvastam el. Azután nem volt jó a play áruház.
A régi telómon is elkúrta. Az ikonja is megváltozott egy mosolygós fejre az áruháznak -.-
-
zolka95
őstag
Nálatok is szerverhibát ír ki a Play áruház? Nem lehet használni.
Pont akkor amikor kéne.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Superhun
üzenetére
Az utóbbi napokban sajnos már minden különösebb- látható ok nélkül csinálta. A végén már kipróbáltam, hogy este újraindítva, minden adatkapcsolat/wi-fi/gps tiltva, energiatakarékos mód be, 41%-ról 30%-ra esett vissza 7 óra alatt, úgy, hogy hozzá sem volt nyúlva. Az akku adatokban, pedig minden úgy volt ahogy letettem. A legidegesítőbb az, hogy utána 1-2 napig tökéletes, nagyon jó SOT-okat produkál, aztán a legváratlanabb pillanatban megint hasra esik.
Bocsi ha hosszú lett.
-
mr.szabados
tag
Mit tud az a Chroma kernel amiért annyira nyomatjátok???
-
TTTotya
senior tag
Még van 1-2 elintézni valóm, aztán tolom fel a Chroma-t Chroma kernellel, mert meguntam a stock random merüléseit.
-
bl4ze
veterán
pop3 e-mailre mit használtok, mi a bevált-kedvenc?
kis helyet foglaló esetleg olyat is tud, hogy "delete from server" funkció
-
radicspeter1
őstag
Újra codeblue, jó kis verzával beköszönve.
-
Robbertho
aktív tag
Halihó,
Valaki tudja esetleg, hogy a videón látható "kiemelkedő teljesítménynek" mi lehet az oka? A CPU használat alapján akkor kezd el megfagyni a rendszer, amikor a kék sáv megnő. Az pedig az io interruptra utal elvileg. A kswapd0 is megjelenik. Kevés a RAM és tolja ki swapra ezért io ra vár? 500 MB szabad RAM volt a videó készítése alatt, a system kb 600 MB ot evett.
Ötlet?
-
torrente91
tag
Még mindig nem akarja az igazságot... Nem értem.
Mi tudta így meghülyíteni...? -
pzoootya
csendes tag
Sziasztok!
N5-öm van és van egy problémám.Gyors kérdés FB messengerrel kapcsolatban: nálatok is csak egyet hajlandó csörögni híváskor? Nekem csak egyet csörög akkor is ha engem hívnak és akkor is ha én hívok.

-
-
Krisz79
őstag
Nexus 5 -mennyire nehéz hátlapot cserélni?
Lehet már tudni mikorra várható az 5.1? -
-
marquuard
veterán
válasz
torrente91
üzenetére
Nálam volt ilyen stock recovery alatt, újraindítás megoldotta.
-
roland091
senior tag
válasz
SteveJobs
üzenetére
2x is feltettem chromát mert elsőre recovery-ből flasheltem fel az appokat és attól fogva kezdett kicsit meghülyülni másodjára már playről szedtem össze és akkor jobb is volt a helyzet
de pl keep-nek a widget-e az összes aosp romon laggol amit eddig próbáltam, de stockon nagyon smooth(#38996) torrente91 amikor írja h nincs parancs próbálj meg gomb kombinációt nyomni pl.: hangerő fel + bekapcs gomb , nexus 7-nél is így kellett
-
huan
őstag
A Titaniumbackup-ot be lehet úgy állítani, hogy azonnal készítsen mentést a programról,mihelyst települ, vagy időzített mentést lehet beállítani csak a változásokról?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig direkt kivalasztottam, hogy csak "fontos" ertesitesek jojjenek.

a fogalmazasodon nevetek, nem a probleman. Stock 5.1, semmi problema, egyedul az akksira lehetne panaszom.

Nice work Koma ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)