- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Én azt mondanám, hogy azért van, mert nem csalnak a tesztekben. De az valóban furcsa, hogy ekkora a különbség! Lehet átnézek G2 topikba, és megkérdezem az ottaniakat, hátha van kedvük valami tesztet tolni! (killa sample pl)
(#210) Cyberpunk
Szerintem is rendkívül szubjektív
Egyébként a Nexus 5 (nem tudom, volt-e már a kezedben) nagyon jól össze van rakva! Tényleg! A kikapcsoló gomb egy picit lötyög, ha lötyögteted, de különben észre nem venné az ember!
Ez nem a Nexus4 ellen szól, az is nagyon jól össze van rakva! -
icons
addikt
Erősen kétlem. A hardveres csalás olyan +10% környékén mozog, de lehet még pár ügyességet is bevetettek. Hogyha mondasz nekem olyan ingyenes játékot, ami a G2n éppenhogy elfut (legalábbis igénybe veszi), akkor kipróbálom N5ön is. Erősen kétlem, hogy ekkora különbség lenne, az OS szinte képtelen ekkora overheadet rátenni a hardveres elérésre.
Easter egg: "Go to Settings > About phone and tap on Android version multiple times"
Viszont azt nem tudja-e valaki, hogy az alap zenelejátszóval (Play Music) meg lehet-e azt oldani, hogy kikapcsolt képernyőnél a hangerőgombok hosszan nyomásával lehessen zeneszámot váltani? (elég alap feature, de a Settings-ben nem találtam meg a megoldást)
Köszi!
(#186) Kari1
Ha jól értem, akkor abban az esetben, ha a Google kiad garilevelet (amit kétlek), akkor a Play Store-os Nexusokat is szervizelnékAz lenne a szép! (félek, hogy nem fogunk garilevelet kapni, igazából még rendes számlám sincsen hozzá... van egy számlának nevetett papír, de ár nincsen rajta (IMEI asszem van, meg még más dolgok).
(#181) Cyberpunk
Anyaghasználatban szerintem jobb mint a Nexus4. Ezért is vártam meg ezt. Az persze király dolog, hogy az full üvegből van, de pont ezért tok nélkül nem szerencsés használni, tokban pedig nem teljesen mindegy hogy néz ki?A Nexus5nek viszont gyárilag is nagyon jó a fogása, és ellenállóbb. A képernyőről pedig egy törléssel el lehet tüntetni az ujjlenyomatokat!
-
hallerlaller
addikt
"Frissítve
2011. június 24."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest