- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
válasz bejgli86 #58221 üzenetére
Érdemes megvárni szerintem a Snapdragon 810-es telefonokat, és az idei Nexust (addig simán naprakész marad az N4 is), remélhetőleg most az 5-ös variánst frissítik majd
Bár én személy szerint annyira elégedett vagyok vele hogy majd csak jövőre váltok egy 820-al szereltre, az már előrelépés lesz. -
Th3Ac3
tag
Nem stock kernelt használok, hanem a franco félét. Egy hónapig nem is volt semmi hasonló, a lefagyások mostanában jelentkeztek. Tegnap feltettem r216-os legújabb verziót azóta még nem fagyott egyszer se. Lehet appfüggő a hiba de lehet kernel vagy rendszerszintű probléma is. Mihamarabb megoldják annál jobb lesz nekünk, ez az első Lolli nem lett épp atomstabil.
[ Szerkesztve ]
-
Th3Ac3
tag
válasz Just_Reboot #57692 üzenetére
Faster CPU típus miatt lehet. Kár hogy az enyém Slow...
-
Th3Ac3
tag
válasz mihione #57682 üzenetére
Megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül ezzel. Az érdekes hogy nem is csinálta egy jó ideig, aztán arra gyanakodtam hogy az UV miatt fagy, levettem, ugyanaz.. Sőt ilyenkor akksi töltöttség is esik 10-20%-ot, ez legalább annyira bosszantó tulajdonsága. Mikor lezártam a kijelzőt és próbáltam feloldani abban a pillanatban befagyott az egész. Remélem 5.1-ben javítják már ha mi azt még megkapjuk egyáltalán.
-
Th3Ac3
tag
Van olyan valakinek hogy kijelző lezárása után screen of death jön elő (lefagy az egész telefon), csak újraindítás segít? Mostanában előfordul és nagyon bosszantó jelenség.. Nem tudom hogy ez a Lollipopból fakad, vagy a telefon akksija fárad azért hal be ilyenkor.
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Nektek se lett Lollipopos launcher az 5.0 telepítése után? Ugyanolyan nekem mint a 4.4 alatt, ha a menübe lépek nem fehér, hanem egységesen fekete a háttér. Na meg a felső navigációs sáv átlátszó, holott minden videón ezt látom.
-
Th3Ac3
tag
Annyi a különbség hogy a magok órajele némileg alacsonyabb (1.5 Ghz S4 Pro, az S600 1.7 Ghz), illetve a GPU sem egyezik meg (S4 Adreno 320@64ALU, S600 Adreno 320@96ALU egység), valamint a memóriabusz szélessége nagyobb az újabb generációnak egy kicsit. Összességében 20-30 %-al gyorsabb a chip.
Várom nagyon az Android L-t tegnap mikor nem láttam a listában eléggé rendesen kezdett felkúszni bennem az ideg, szerencse hogy aztán kihozzák, féltem úgy járunk mint a Galaxy Nexus esetében.
-
Th3Ac3
tag
Sziasztok!
Tegnap egy használt Nexus 4 tulajdonosa lettem. Ma fogom rootolni a készüléket és a gyári romot akarom használni továbbra is, milyen custom kernelt ajánlotok hozzá? Mert XDA-n nagyon sokfélét találtam és kellene valami megbízható, ámde gyors és viszonylag friss kernel. Elsőre a Ultimate Unleashed Kernel Series-t találtam, nem tudom az mennyire jó. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest